176 Απ: Μαμαδες απο Λαρισα Τετ Ιαν 30, 2013 10:40 am
mum.gr
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και γω μαλλον για Ιασω παω, δε μου ακουγεται εξωφρενικο το τιμολογιο, εχω και την ιδιωτικη ασφαλεια οποτε ειμαι ok
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mum.gr έγραψε:κοπελιααααααα κοντα κοντα ε? μπραβο σου!!!!!! με εναν μηνα διαφορα μαλλον δε σε πετυχω στο Ιασω χαχα
kostaslarissa έγραψε:Kορίτσια να σας βοηθήσω όσο μπορώ.Εγώ γέννησα πριν 6 μήνες στο Ιασώ. Τότε υπήρχε άλλος τιμοκατάλογος ποιο φθηνός σε σχέση με αυτόν που ανάρτησα πριν λίγες μέρες..και ισχύει για τα σημερινα δεδομένα...πριν 6 μήνες λοιπόν δίνονταν το επίδομα τοκετού...αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ..δεν δίνονταν σε εμάς τις μανάδες αλλά το έπαιρνε κατευθείαν η κλινική ή το νοσκομείο αναλόγως που γεννησες..γιάυτό και οι τιμές ήταν πιο λογικές,εγώ ας πούμε πλήρωσα τότε με φυσιολογική γέννα 1300 το γιατρό μου,1000 το δωμάτιο(δικλινο)και 100 τον αναισθησιολόγο + 900 περίπου που πήρε απευθείας η κλινική από το επίδομα τοκετού(ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΠ.ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.) Τώρα που ξαναείμαι έγκυος πήγα στον γυναικολόγο και μου είπε ότι το επίδομα τοκετού κόπηκε εντελώς (δεν το παίρνουν πλέον οι κλινικές και τα νοσοκομεία..αλλα ούτε εννοειται και εσύ) άρα άλλαξε και ο τιμοκατάλογος.Τώρα θα πληρώσω 1300 σε γιατρό(όπως ισχυε και πριν 6 μήνες),100 αναισθησιολόγο(όπως ισχυε) και 1300(δικλινο)ενώ είχα πληρώσει 1000.Αυξήθηκε δηλαδή το κόστος δωματίου,λόγω κοπής του επιδοματος!!!!το δικαιούνται μόνο μητέρες που γεννάνε στο σπίτι!!!!
τώρα σε ότι αφορά το τι χρήματα δικαιούσαι στο χέρι παίζει ρόλο αν δουλευες.Εγώ έπαιρνα από την δουλειά 860 μεικτά..Πληρώθηκα επίδομα κυοφορίας(56 μέρες πριν) 1068Ε ,επίδομα λοχείας (63 μερες μετα) 1311Ε και ένα υπόλοιπο απο ΟΑΕΔ 600Ε..Αυτά είναι που δικαιούσαι επ.λοχείας και κυοφορίας και το υπολοιπο στο πληρώνει ο ΟΑΕΔ..τώρα φυσικά παιρνω το 6μηνο μητρότητας απο ΟΑΕΔ που ειναι 586 μεικτά,514 καθαρά..Ελπίζω να βοήθησα
xrisoula έγραψε:kostaslarissa έγραψε:Kορίτσια να σας βοηθήσω όσο μπορώ.Εγώ γέννησα πριν 6 μήνες στο Ιασώ. Τότε υπήρχε άλλος τιμοκατάλογος ποιο φθηνός σε σχέση με αυτόν που ανάρτησα πριν λίγες μέρες..και ισχύει για τα σημερινα δεδομένα...πριν 6 μήνες λοιπόν δίνονταν το επίδομα τοκετού...αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ..δεν δίνονταν σε εμάς τις μανάδες αλλά το έπαιρνε κατευθείαν η κλινική ή το νοσκομείο αναλόγως που γεννησες..γιάυτό και οι τιμές ήταν πιο λογικές,εγώ ας πούμε πλήρωσα τότε με φυσιολογική γέννα 1300 το γιατρό μου,1000 το δωμάτιο(δικλινο)και 100 τον αναισθησιολόγο + 900 περίπου που πήρε απευθείας η κλινική από το επίδομα τοκετού(ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΠ.ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.) Τώρα που ξαναείμαι έγκυος πήγα στον γυναικολόγο και μου είπε ότι το επίδομα τοκετού κόπηκε εντελώς (δεν το παίρνουν πλέον οι κλινικές και τα νοσοκομεία..αλλα ούτε εννοειται και εσύ) άρα άλλαξε και ο τιμοκατάλογος.Τώρα θα πληρώσω 1300 σε γιατρό(όπως ισχυε και πριν 6 μήνες),100 αναισθησιολόγο(όπως ισχυε) και 1300(δικλινο)ενώ είχα πληρώσει 1000.Αυξήθηκε δηλαδή το κόστος δωματίου,λόγω κοπής του επιδοματος!!!!το δικαιούνται μόνο μητέρες που γεννάνε στο σπίτι!!!!
τώρα σε ότι αφορά το τι χρήματα δικαιούσαι στο χέρι παίζει ρόλο αν δουλευες.Εγώ έπαιρνα από την δουλειά 860 μεικτά..Πληρώθηκα επίδομα κυοφορίας(56 μέρες πριν) 1068Ε ,επίδομα λοχείας (63 μερες μετα) 1311Ε και ένα υπόλοιπο απο ΟΑΕΔ 600Ε..Αυτά είναι που δικαιούσαι επ.λοχείας και κυοφορίας και το υπολοιπο στο πληρώνει ο ΟΑΕΔ..τώρα φυσικά παιρνω το 6μηνο μητρότητας απο ΟΑΕΔ που ειναι 586 μεικτά,514 καθαρά..Ελπίζω να βοήθησα
σε ευχαριστω για την απαντηση!εχω παρει 1100 για τις 56 μερες και υπολογιζω και γυρω στα 1300 για τις 63 μερες.τωρα για το ποσο του οαεδ δεν ξερω πως βγαινει για να το υπολογισω!ειμαστε λιγο ατυχες που κοψανε το επιδομα τοκετου!αν διαβασα καλα περιμενεις το μωρακι σου τον αυγουστο?με το καλο να το παρεις στην αγκαλια σου!
πητ εχω 9/3!εχω ομως ενα προαισθημα οτι θα γεννησω νωριτερα!ειναι το πρωτο μου και ειμαι πολυ αχγωμενη...kostaslarissa έγραψε:xrisoula έγραψε:kostaslarissa έγραψε:Kορίτσια να σας βοηθήσω όσο μπορώ.Εγώ γέννησα πριν 6 μήνες στο Ιασώ. Τότε υπήρχε άλλος τιμοκατάλογος ποιο φθηνός σε σχέση με αυτόν που ανάρτησα πριν λίγες μέρες..και ισχύει για τα σημερινα δεδομένα...πριν 6 μήνες λοιπόν δίνονταν το επίδομα τοκετού...αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ..δεν δίνονταν σε εμάς τις μανάδες αλλά το έπαιρνε κατευθείαν η κλινική ή το νοσκομείο αναλόγως που γεννησες..γιάυτό και οι τιμές ήταν πιο λογικές,εγώ ας πούμε πλήρωσα τότε με φυσιολογική γέννα 1300 το γιατρό μου,1000 το δωμάτιο(δικλινο)και 100 τον αναισθησιολόγο + 900 περίπου που πήρε απευθείας η κλινική από το επίδομα τοκετού(ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΕΠ.ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.) Τώρα που ξαναείμαι έγκυος πήγα στον γυναικολόγο και μου είπε ότι το επίδομα τοκετού κόπηκε εντελώς (δεν το παίρνουν πλέον οι κλινικές και τα νοσοκομεία..αλλα ούτε εννοειται και εσύ) άρα άλλαξε και ο τιμοκατάλογος.Τώρα θα πληρώσω 1300 σε γιατρό(όπως ισχυε και πριν 6 μήνες),100 αναισθησιολόγο(όπως ισχυε) και 1300(δικλινο)ενώ είχα πληρώσει 1000.Αυξήθηκε δηλαδή το κόστος δωματίου,λόγω κοπής του επιδοματος!!!!το δικαιούνται μόνο μητέρες που γεννάνε στο σπίτι!!!!
σε ευχαριστω για την απαντηση!εχω παρει 1100 για τις 56 μερες και υπολογιζω και γυρω στα 1300 για τις 63 μερες.τωρα για το ποσο του οαεδ δεν ξερω πως βγαινει για να το υπολογισω!ειμαστε λιγο ατυχες που κοψανε το επιδομα τοκετου!αν διαβασα καλα περιμενεις το μωρακι σου τον αυγουστο?με το καλο να το παρεις στην αγκαλια σου!
τα ίδια χρήματα πήραμε από οτι βλέπω..οπότε και από Οαεδ γυρω στα 600 Ε θα πάρεις.Ναι πρώτα ο Θεός Αύγουστο γεννάω πάλι.Εσυ?
να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ,ειμαι απο λαμια και ο γιατρος μου αλλα ξεγενναει στη λαρισα στο υγεια και στο ιασω.μαλλον στο υγεια κατα 99 τοις εκατο,βλεπεις εμεις εδω δεν εχουμε μια κλινικη της προκοπης και αναγκαζομαστε να τρεχουμε αλλου....!kostaslarissa έγραψε:Που γεννάς Χρυσούλα?με το καλό σου εύχομαι κοριτσάκι μου με ένα πόνο να βγει!Εμένα που είναι δεύτερη φορά αγχώνομαι περισσότερο!Την πρώτη φορά ναι μεν αγχώθηκα αλλά δεν ήξερα και πως είναι!τώρα πάω πιο ψυλλιασμένη...Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε!θα τελειώσει και αυτό και θα πεις τελικά δεν ήταν τίποτα.
letitsa έγραψε:για το υγεια δεν ξερω να σου πω εγω γεννησα στην κλινικη του ριζου..... δεν εχω λογια να σου πω ποσο τελεια μου φερθεικαν..... οι τιμες λογικες και η εξυπηρετηση ητανε τελεια ...... ητανε ολα τελεια εκει μεσα....
kostaslarissa έγραψε:Καλά τι να πω για το Ιασώ!!!!!!ΚΟΡΥΦΗ!Εγώ εμεινα υπερικανοποιημένη,όπως και η κοπέλα δίπλα μου!!!Αφού κλαίγαμε όταν φύγαμε από κει το προσωπικό αψογο,με το που χτυπούσες το κουδουνάκι στο δευτερόλεπτο ήταν εκεί!Πεντακάθαρα,φαγητό μιαμ μιαμ μου τρέχανε τα σάλια!περιμενα πως και πως να μου το φέρουν!(Λες και είχα να φάω κανένα μήνα) τωρα για μπάνιο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το κάνεις εσύ.το προσωπικό αλλαζει πάνες στο μικράκι,όπως και μπάνιο..Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να το θηλάζεις...και αν θέλεις να θηλάσεις είναι υπέρ του θηλασμού...!έχεις το μωρό σου 24ωρες στο δωμάτιο...εκτός και αν θέλεις τα βραδια να στο παίρνουν να ξεκουράζεσαι λόγω που θα είσαι και κομμάτια και εγχειρισμένη!Τι να πω είναι όλα super!!!!
,mum.gr έγραψε:βρε κοριτσια αληθεια ποια ειναι η κλινικη του Ριζου? ετσι λεγεται?
royla έγραψε:Γεια σας κοριτσια να ρθω και 'γω στην λαρισεικη παρεα?Απο αλλου βεβαια καταγωγη μα 7 χρονια στην λαρισα μονιμη πια ''λαρισαια''καθοτι ο αντρουλης μου ειναι γεννημα θρεμα λαρισας.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης