Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
395 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 395 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκο τα λέμε μετά!!!!
Κατερινιώ και μένα τα λατρεύω!!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ νίκη μου το ειχα πάθει οταν γέννησα πω πω πόνος το χοντρό δάχτυλο ηταν σαν ακούνητο έκανε τσακ και έμενε εκει μιλάμε για πονο δεν ευχαριστιόμουν το παιδακι μου. πειγα σε ορθοπεδικό μου έδωσε ενα νάρθηκα με σίδερο στην άκρη και κορτιζονουχα χαπια για 14 μέρες, μου ειχε πει οτι αν δεν μου πέρναγε θα χρειαζόταν χειρουργείο. μου πέρασε ώμος ευτυχώς, εσενα μπορεί να είναι πιο απλο, καταλαβαίνω τι περνάς.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πρεπει να σιδερώσω,να πλύνω και να βγαλω και τα καλοκαιρινά.Αυτο το τελευταίο το ανέλαβε ο καλός μου,αλλά δε μας βλέπω να οργανωνόμαστε!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιδέρωμα για τρομέρη τύχη μου μου το κάνει η μάνα μου..το σιχαίνομαι το απέχθάνομαι δεν το μπορώ όλα τα άλλα τα κάνω δεν έχω θέμα ..αλλές φορές με βοθάει ο Μάκης άλλες η δερφή μου και συνήθως η μάνα μου!!!! Very Happy
Σας είπα οτι πήγα για SHOPING THERAPY στους κινέζους καλά μιλάμε μέγαλη επιτυχία με ενα 50αρικο πήρα 5 φορέματα φαρδουλά σε γαμώ τα χρώμματα μπλέ πράσινο γκρι ροζ και άσπρο!!!!
Επίσης πήγα hondo center και πήρα στράπλες μπουστάκι venus victoria και είναι τρομερά άνετο τρομερά όμως σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Πήρα και βρακάκια sloggi αυτά που είναι κομμένα με λέιζερ (large) και είναι υπεράνεταααα!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Σιδέρωμα για τρομέρη τύχη μου μου το κάνει η μάνα μου..το σιχαίνομαι το απέχθάνομαι δεν το μπορώ όλα τα άλλα τα κάνω δεν έχω θέμα ..αλλές φορές με βοθάει ο Μάκης άλλες η δερφή μου και συνήθως η μάνα μου!!!! Very Happy
Σας είπα οτι πήγα για SHOPING THERAPY στους κινέζους καλά μιλάμε μέγαλη επιτυχία με ενα 50αρικο πήρα 5 φορέματα φαρδουλά σε γαμώ τα χρώμματα μπλέ πράσινο γκρι ροζ και άσπρο!!!!
Επίσης πήγα hondo center και πήρα στράπλες μπουστάκι venus victoria και είναι τρομερά άνετο τρομερά όμως σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!Πήρα και βρακάκια sloggi αυτά που είναι κομμένα με λέιζερ (large) και είναι υπεράνεταααα!!!

Το να επισκεφτώ κινέζους το έχω κι εγώ στο πρόγραμμα,όταν θα αρχίσω να φουσκώνω..
Βρακάκια sloggi πήρα κι εγω,κάτι χαμηλοκάβαλα μποξεράκια που ηταν 3-3 μαζι.Τα ήθελα βαμβακερά γιατί μου την είπε η γιατρέσσα μια φορά που με είδε με συνθετικο.ΞΥΛΟ!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxaxxaax!Στα ρίχνει και η δικιά σου γιατρέσα ε??? και εμένα έτσι όλο μου την λέει στεγνά η δικιά μου!!!!Η επόμενη αγορά θα είναι κανα σαγιοναράκι ...... Wink

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βίκυ και εγώ σκεφτόμουν να πάρω στραπλες μπουστάκι χθές! venus victoria είπες?? θα το πάρω σύντομα! Cool

http://www.creativebeez.gr

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πλάκα πλακα σουτιέν πρέπει να πάρω,γιατί όσα έχω είναι με ενίσχυση και δε με βολευουν πια...

giotaki2

giotaki2
Εγώ κορίτσια νυχάκι βάφω, (όταν έχω όρεξη) σου φτιαχνει τη διαθεση νιώθεις και λίγο γυναίκα, και τα μαλλιά μου έβαψα λίγο πριν το Πάσχα και όπου να ναι λέω να τα ξαναβάψω με apivita βέβαια αλλά είναι μιά χαρά! Δε νομίζω δα ότι πειράζει και τόσο πολύ.
Κι εμένα ο γιατρός μου δε μου έχει απαγορέψει τίποτα. Μέχρι που τελευταία φορα τον ρώτησα αν πειράζει το μωρό να κοιμάμαι μπρούμυτα και μου είπε όχι να κοιμάμαι όπως μ'αρέσει μέχρι που να μη μπορώ πια από την κοιλιά. Βέβαια τώρα τελευταία το αποφεύγω γιατί σκέφτομαι ότι το μπεμπάκι μεγάλωσε και θα τοστριμώχνω το καημένο για να κοιμηθώ εγώ άνετα η μουλάρα. Αλλά ήταν συνήθεια αντε να την κόψεις μόνο μπρούμυτα κοιμόμουν. Και τα καφεδάκια μου τα χτυπάω 1-2 βαριά τη μέρα θα τα πιω αλλα τα ξεκίνησα απο τον 3ο και μετά γιατί ως τότε φοβόμουν.
Και όσο για τα νύχια των ποδιών εγώ ακόμη φτάνω και τα βάφω, μήπως δεν έχω όσο μεγάλη κοιλιά θα έπρεπε? πρέπει να αρχίσω να ανυσηχώ? Rolling Eyes Είμαι μαθημένη κι από πριν μάλλον γιατί τα είχα τα κιλάκια μου κι έχω προσαρμοστεί αναλόγως χαχαχα
Εμείς θα φάμε κοτοπουλάκι ψητό με σαλατούλα, χαμηλά σε λιπαρά γιατί ωσ στιγμής παρασπονδισαμε με κεικ και μωσαϊκό και ποιος ξέρει μέχρι το βράδυ..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριάνθη έχουν τέλεια εφαρμογή και δεν στενευούν το πήρα σε άσπρο θα το πάρω και σε μαύρο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]!!!!

Γιωτάκι μωσαικό το τσακιζα άνεταααααααααα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Γιωτάκι τι εννοείς δεν έχεις όσο μεγάλη κοιλιά όσο θα έπρεπε?? Οι κοιλιές διαφέρουν, μην ανησυχείς! Μια φίλη μου ήταν στο μήνα της και ήταν όσο είμαι εγώ τώρα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxxaxax και η αδερφή μου στο μήνα της σαν και εμένα τώρα και ένα κώλο να όμως αφού της έλεγε ο γιατρός θα βγεί κωλόπαιδο!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου βρε Γιωτάκι!καλωσήλθες!!
Μην ανησυχείς για την κοιλιά,κι εγώ από αυτές που δεν έχουν ακόμα είμαι.Μόνο άμα παραφάω το μεσημέρι γίνομαι σα μπαλόνι,γιατί δυσκολεύομαι πάρα πολύ να χωνέψω.Αλλά το πρωί είμαι πάλι φυσιολογική.
Το σόπινγκ θέραπυ για εμένα έχει παγώσει προς το παρών,γιατί τον άλλο μήνα έχω γάμο-ο αδερφός του καλού μου-και θα έχουμε έξοδα.Δε νομίζω οτι θα μου κάνει κάτι από αυτα πού ήδη έχω γιατι όλα τα φορέματα ήταν τσίτα στενά....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελειωσα τις δουλιτσες και επεστρεψα!και εγω πηρα ενα μαυρο μπουστακι και ενα σουτιεν....τι να σας πω...μεσα στη θυληκοτητα ειναι.μπλιαχ.αλλα με βολεψε!σημερα θα με περιποιηθω δεοντως!θα βαψω νυχι,θα κανω και ενα χτενισματακι το μαλλι και ευχομαι να ερθει νωρις ο αντρας να βγουμε λιγο!εντωμεταξυ κατι θελω να φαω αλλα τι??????

marianthi_m

marianthi_m
axaxaxa Βίκυ πολύ γέλασα με την αδερφή σου! Very Happy

Απο φορέματα εγώ έχω πολλά ριχτά και τα δοκίμασα χθες και είναι τέλεια! Δεν αγοράζω τίποτα ακόμα...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα γνωστο ως κόκαλο χρόνια ήταν όλα κολητά και κοντά και άνετα που ήτανε ήτανε το νούμερο ανύπαρκτο...οπότες πήρα ριχτά φορέματα και μια χαρά και εγώ για να βγάλω το καλοκαίρι!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκο φάε πεπόνι εγώ το έχω τσακίσειιιιιιιιιιιιιι!!!!¨Ετσι μπράβο ρε Σοφάκο ντύσου καλωπίσου και βγες βολτίτσα!!!! Very Happy

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε βρηκα πεπονακι ακομα....! Sad εφαγα τις φραουλιτσες μου!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρέ ριχτά καλοκαιρινά έχω κι εγώ..Αλλά φόρεμα που να μ πορώ να το βάλω και σε γάμο,δεν έχω.....Φφφφφφφφφ άλλη ορεξη δεν είχα τώρα!!!!!

Φράουλες ε..........??
 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! - Σελίδα 35 587529

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω και ενα γλυκακι με φραουλες και ζελε.μιαμ μιαμ!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! - Σελίδα 35 328109

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά και οι φραουλίτσες μην το συζητάς αλλά τις ψιλοβαρέθηκα τα κεράσια περιμένω πως και πως σα τρελή!!!! Very Happy
Κατερίνα και εγώ για μια βάφτιση που έχω να πάω
από κινέζους θα παω να δω έχει κάτι τρομερά με λουλούδια πολύ εξωτικά σχέδια!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Άσε Κατερινιώ πολλα έξοδα οι γάμοι φίλων!

Aurora

Aurora
Κορίτσια ήρθαμε!
Ο παίδαρός μου είναι πάνω απο 15 εκατοστά "πολύ ψηλός" είπε ο γιατρός Very Happy
Μου έβαλε και ένα βρωμόχερο γιατι έχω πάρει πολλά κιλά κι έτσι απο σήμερα ξεκινάω πολύ προσεκτική διατροφή.
Β επιπέδου 20 Ιουνίου και στόχος να μην έχω πάρει γραμμάριο μέχρι το τέλος του β τριμήνου Rolling Eyes

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εσεις εχετε και ποικιλια εκει περα απο ρουχα.εδω πανω 2 μαγαζια εχει ολα και ολα!η αδελφη μου στην αθηνα καθε φορα μ'αλλα ρουχα ερχεται!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! - Σελίδα 35 654316 ψηλος ο παιδαρος!!!!!!!!ποσα κιλα εβαλες στελλα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις