176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Δευ Μάης 07, 2012 1:51 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
ασχετο αλλα με τι τα πλενετε τα χαλια σας;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Δευ Μάης 07, 2012 1:54 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:ασχετο αλλα με τι τα πλενετε τα χαλια σας;
ioanna85 έγραψε:ασχετο αλλα με τι τα πλενετε τα χαλια σας;
Λεμονάκι έγραψε:Αργυρό καλές δουλειές.
Ελλη η προγεστερόνη αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο ανεβασμένη, τι σου είπε ;
ναι να κάνετε και σπερμ. !!!
εγώ δεν έχω κουράγιο για τίποτα τώρα, νιώθω σαν να πέρασε φορτηγό απο πάνω μου ούτε να μαγειρέψω δεν θέλω τώρα που να πάω για σίδερο....
boubou έγραψε:stella88 έγραψε:καλημερα κοριτσάρες!
Έλλη λυπαμαι για τη γιαγιά σου! Καλό κουράγιο στο μπαμπά εύχομαι!
Πήγα πρωι πρωι στο μικροβιολογικο για χοριακη...θα ξερω το απογευμα...να τελειωνω με αυτη την αγωνία...δεν ήξερα ότι ειναι τόσο ακριβες οι εξετασεις της χοριακής, βλακεια μου που δεν πηγα να μου τις γράψουν...αλλα...ξερετε πόσα έδωσα? 33
λετε να ειναι γούρικο? χιχιχι βλακειες απο αμηχανια...
θα μπω ξανα το απογευμα να σας πω νεα...
Στελλα σ ευχαριστώ κοριτσακι μου! να σου πω κάτι?μαλλον σου πιασαν λιγο τον...πωπο! χιχιχι συνήθως οι χοριακες κοστιζουν γυρω στα 15€.... τα μικροβιολογικα βλεπω οτι θελουν κανουν με τις εξετασεις και τις τιμες τους!!Ελλαδαρα αθανατη! ελπιζω οντως να σου ειναι γουρικο!!!
Θοδώρα μου
Ευουλι σ ευχαριστώ! ειμαι σιγουρη ότι θα γινεις εκπληκτική πνευματική μαμά , αλλά και πολύ συντομα και με δικο σου φασολακι!!
Δημητρούλα μου ποσο χαιρομαι με εσας τις εγκυουλες που δν μας ξεχνάτε και περνατε κι απο εδω μια βολτα? το εχω ξαναπει??
Τονια καλημέρα!!Ελπιζω να ειναι περαστικο αυτο που εχεις.. μη σου πω ελπιζω να εισαι εγκυουλα και να μη το ξερεις
Αργυρουλα μου, καλημερα κουκλα μου!!!
sofouli έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!!ολες δουλιτσες κανετε ε?εγω μετρημενα πραγματα....!
γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!!!!!!ολες δουλιτσες κανετε ε?εγω μετρημενα πραγματα....!
καλημερα ομορφη φουσκωτη κοιλιτσα....εσυ να κατσεις στον ωραιο σου καναπε και να απολαυσεις τον γιοκα σου...οι δουλειες για σενα πηγαν διακοπες...
boubou έγραψε:Σοφουλι θελω κι εγω τετοιες δουλεις
εγω χθες παραπονιομουν ότι εχω μειωμένη ροή .. καλά να πάθω γιατί σήμερα εχω φουλλλ.. πιο φουλ απο ποτε!! μπορει να με εφαγε η ορθοστασια και το πανω κατω...
γκρινιαρα έγραψε:κι εγω παω να βαλω κανα πλυντηριο και να φτιξω καμια λιχουδια γιατι στερεψαμε......
γεια σου δημητρουλα μου!!!
boubou έγραψε:Το καλύτερο παιδι θα ειναι!! και ξερεις γιατι?γιατι θα ειναι το δικο σου!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης