251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Δευ Μάης 07, 2012 4:37 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:lenaki1982 έγραψε:ioanna85 έγραψε: Λενακι αν με ακους.....δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες!Ολα καλα να σου πανε!
σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά!!!μάλλον Τετ'αρτη θα πάω για υπέρηχο για επιβεβαίωση!!
ευχομαι και εσύ πολύ πολύ γρήγορα να κρατάς ένα θετικό τεστάκι!!!
Κ με το δάκρυ στο μάγουλο βλέπω αυτό το ποστ!!
Λενάκι είσαι έγκυος???
Συγχαρητήρια κούκλα μου να χεις ένα γερό σποράκι κ μια τελιόμηνη εγκυμοσύνη!!
Αυτά ήταν νέα!Μπράβο μπράβο!!
Καλησπέρα Γκρινιάρα! Στείλε κανα λουκουμά να φύγουν τα δυσάρεστα κ να χαρούμε με τα ευχάριστα της Λένας!!
toniach29 έγραψε:lenaki1982 έγραψε:εμένα η μαμά μου που είναι Δίδυμος ότι βλέπει βγαίνει.toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΒΓΑΙΝΕΙ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ...ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΧΝΑΩ Κ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Κ ΕΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ...ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΕΛΛΗ?
ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ..
το πήρα το πήρα χιχιχιχ!!!boubou έγραψε:
Λενάκιιιιιιιιι το πηρες αποφαση τελικα οτι εισαι ?????????
evi27 έγραψε:Συμπολίτισσα τι συγνώμη καλέ!εδώ είμαστε κ για τα όμορφα κ για τα άσχημα
εμένα μου την είχε κάνει μάλλον λοξά και δεν έμπαινε εύκολα όταν ήθελα να ξαναβάλω σκουλαρίκι. ή εκτός αν είναι όλα έτσι στη μύτη.αγαπη έγραψε:ευχαριστω λενακι μου και εμενα με ετρωγε απο καιρο ο κωλος μου για σκουλαρικι στην μυτη αλλα ολο κατι τυχενε το θεμα ειναι οτι μου την εκαναε αρκετα ψηλα ρε κοριτσια και φενετε οτι ειναι ψηλα αυτο μου ειπε και ο αντρουλης μου
a-niki έγραψε:καλησπερα μικρα μου κοριτσακια. Τι κανετε? ομορφαινετε κι αλλο λογω ανοιξης και ???
Ada έγραψε:evi27 έγραψε:Συμπολίτισσα τι συγνώμη καλέ!εδώ είμαστε κ για τα όμορφα κ για τα άσχημα
Σκούπισα το δάκρυ γιατί αρκετά έριξα από το Σάββατο που τον είδα κ συγκεντρώνομαι στα ευχάριστα της Λένας!
Εύχομαι να χετε κ όλες από εδώ που το θέλετε πραγματικά, σύντομα στα χέρια σας το θετικό τεστάκι!
Προσπαθώ ταυτόχρονα να δω κ τι γράψατε...
Έλλη το δύσκολο είναι για αυτούς που μένουν...Οπότε καλύτερα που έφυγε νωρίς να πάει να τον συναντήσει...Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το εννοώ κ να μην το παρεξηγείς
Αγάπη με γεια το σκουλαρίκι!! Δεν πόνεσες? Πρέπει να πονάει στη μύτη
a-niki έγραψε:καλησπερα μικρα μου κοριτσακια. Τι κανετε? ομορφαινετε κι αλλο λογω ανοιξης και ???
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΙ ΒΑΦΕΙΣ ΕΥΗ? ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ? Η ΒΑΦΕΣΑΙ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ??? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.2 ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤ ΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΤΙΣ ΜΙΚΡΗΣ! ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΚΑΝΩ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης