601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Τρι Μάης 08, 2012 10:00 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχα είδες συμπολίτισα?είναι μικρός ο κόσμος...να πάμε καλέ...κ στο σπίτι άμα θέλετε...έχω κι ωραία βεράντα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:θα δειξει κοριτσια δεν ελπιζω προτιμω να την περιμενω για να μην απογοητευομαι θα ξανακανο κ αλλο ζεστο ντουζακι και θα περιμενω αντε να ερθει η αλεκα να περασει και μετα εχω ραντεβου στον γυναικολογο για τεστ παπ και μετα μαλλον θα κανω και καποιες ορμονολογικες αχ δεν σας το πα το αλλο μαλλον θα γραφτω γυμναστηριο να κανω κορμι γιατι το εχω χασει προ πολου το κορμι πατριωτηηηη
evi27 έγραψε:χαχαχχα είδες συμπολίτισα?είναι μικρός ο κόσμος...να πάμε καλέ...κ στο σπίτι άμα θέλετε...έχω κι ωραία βεράντα
boubou έγραψε:
αν δν μπορέσω.. θα γίνω η γιαγιά με τα πολλά σκυλιά...
Ευούλι έγραψε:Εχω φίλες δασκάλες κι έχω φρικάρει με τους μισθούς τους!
Ada έγραψε:Ευούλι έγραψε:Εχω φίλες δασκάλες κι έχω φρικάρει με τους μισθούς τους!
Στην αρχή φρίκαρα , τώρα παρακαλάω μην πέσω πιο κάτω
Οπότε πάλι θα ξαναπώ :
Πάμε να τα πιούμε να πάνε τα φαρμάκια κάτω!! Δεν έχει νόημα να στεναχωριόμαστε με τίποτα!
(Υ.Γ το λέει μια Άντα με κόκκινα πρησμένα μάτια από το κλάμα, αλλά είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το εφαρμόζεις! )
evi27 έγραψε:τα ποτήρια κ τα κρασιά είναι έτοιμα....άντε έρχεστε???
Ευούλι έγραψε:evi27 έγραψε:τα ποτήρια κ τα κρασιά είναι έτοιμα....άντε έρχεστε???
Μισό να ετοιμαστώ...Μην έρθω κι όπως να΄ναι!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης