776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Τετ Μάης 09, 2012 2:04 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κοριτσακια μου τη κανετε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλή επιτυχία!!! αν έπιασα αυτόν τον μήνα θα τα χαρίσω τα τεστάκια!!!Lollipop83 έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την christina80 στις Τετ Μάης 09, 2012 2:11 am, 1 φορά
εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω πως είναι να μένεις έγκυοςchristina80 έγραψε:Γεια σας μανουλες!
Μιας και είστε όλες εδω σε ετοιμότητα θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι...
Έχω σταθερό κυκλο 30ημερων...είχα τελευταια περίοδο 8/4 και μέχρι σημερα (9/4)τίποτα...έχω μερες τώρα τα κλασικά πονακια περιόδου, νιώθω βαριά,κούραση,το στήθος τελευταια πρηστηκε, υπνηλια όσο μπορώ την παλεύω γιατι έχω ήδη μια μικρη ζουζουνα. Και το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω φουντωση, σαν να έχω δέκατα.
Αυτά τα είχα κ στην πρώτη μου εγκυμοσυνη!
Το περίεργο είναι ότι έκανα τεστ σημερα κ βγήκε αρνητικό. Ίσως η μια μερα καθυστερησης να είναι λίγο.
Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη έκανα τεστ στις τρεις μερες καθυστερησης κ βγήκε θετικό.
Οπότε ή κανω υπομονή κι άλλες μέρες κ κανω τεστ μετα ή να πάω αύριο για χοριακη που δείχνει απο την αρχή της καθυστερησης?
Γενικά τι πιστεύετε ότι μου συμβαίνει?
dimitrav έγραψε:καλή επιτυχία!!! αν έπιασα αυτόν τον μήνα θα τα χαρίσω τα τεστάκια!!!Lollipop83 έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Μακάρι κοριτσάκι μου όλες μας πραγματικά να έρθει γρήγορα!!!Lollipop83 έγραψε:dimitrav έγραψε:καλή επιτυχία!!! αν έπιασα αυτόν τον μήνα θα τα χαρίσω τα τεστάκια!!!Lollipop83 έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
Λεμονάκι έγραψε:αγάπη μετρά καθυστέρηση;
τι καλά !!!!!!!
σοφούλι γεια σου !!!!
αγαπη έγραψε:[
καλά Μαρινάκι μου αν έχει πιαστεί το σποράκι όσα ντουζάκια κ να κάνεις άδικα θα περιμένεις!!! [/quote]dimitrav έγραψε:αγαπη έγραψε:[
θα ξανακανω ενα ντουζακι λενε οτι κανει καλο στο να κατεβει η κυρα αλεκα
Λεμονάκι έγραψε:αγάπη είναι δεύτερη μέρα καθυστερήσεις αν έχεις κανένα τεστάκι κάντο αυριο μεθαύριο και να προσέχεις !
το οτι δεν έχεις τίποτα δεν σημαίνει πως θα έρθει και η αλέκα !!!!
δεν είπαμε πως έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένουμε ;
εγώ καλά !! μιλάω με κάποιες κοπέλες απο ένα άλλο φόρουμ για διαδικασίες εξωσωματικής με το ίδιο πρόβλημα με εμένα
ενημερώνομαι γιατί σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να κλείνουμε τα ραντεβού μας με τους γιατρούς, επιτροπές και όλα αυτά τα χρονοβόρα και ψυχοφθόρα
Λεμονάκι έγραψε:Δήμητρα άρχισε να κλωτσάει το φασόλι ;
μια χαρά περνάει εκεί μέσα στην κοιλίτσα σου, που να το πάρεις και αγκαλιά τι έχει να γίνει
18/8 είναι, κοντεύει ο καιρός !!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης