876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Τετ Μάης 09, 2012 5:05 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι...παιδι μου εσενα σε ξερω θες ευκολες συνταγες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Θοδωρα κανει καλο το φιλισιν σε ατομα με χαμηλο αιματοκριτη!Μηπως εχεις στιγμα;Μαλλον σε εχω ξαναρωτησει!
Λεμονακι μονο δακρυα βαζω!Αν δεν ημουν στις γονιμες θα πηγαινε το κολλυριο και το αεριους συννεφο!Αλλα εχε χαρει!Μιλαω για τις μουσικες σου επιλογες!
Ελλη λεω μηπως αν στις γραψουν με αλλο νοσημα στις δικαιολογησουν!Να μη βαλω κι αλλες 2 συνταγες που εχω στα υποψη δηλαδη;
Αψου!Αψου.....πεθανα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Μάης 09, 2012 5:10 am, 1 φορά
ioanna85 έγραψε:Θοδωρα κανει καλο το φιλισιν σε ατομα με χαμηλο αιματοκριτη!Μηπως εχεις στιγμα;Μαλλον σε εχω ξαναρωτησει!
Λεμονακι μονο δακρυα βαζω!Αν δεν ημουν στις γονιμες θα πηγαινε το κολλυριο και το αεριους συννεφο!Αλλα εχε χαρει!Μιλαω για τις μουσικες σου επιλογες!
Ελλη λεω μηπως αν στις γραψουν με αλλο νοσημα στις δικαιολογησουν!Να μη βαλω κι αλλες 2 συνταγες που εχω στα υποψη δηλαδη
Αψου!Αψου.....πεθανα!
ioanna85 έγραψε:Λεμονακι...παιδι μου εσενα σε ξερω θες ευκολες συνταγες!
evi27 έγραψε:γεια σας Ιωάννα κ Έλλη!!
λοιπόν σας αφήνω κ θα τα πούμε κατά τις 19.30!!
φιλιά σε όλες....
υ.γ μην γράψετε 10 σελίδες...
Λεμονάκι έγραψε:ήρθε ο μπιμπίκος μου, σας αφήνω
φιλάκια σε όλες σας !!!
ioanna85 έγραψε:Γκρινιαρα αυτη ειναι η γρηγορη και διαιτικη...
http://www.chefonair.gr/index.php/recipes/sweets/982-eykolo-cheesecake-me-zele.html
αυτη φαινεται φανταστικη και πρωτοτυπη και το πιο καλο χωρις αυγο!
http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=3t2l_c_bp8gt_u%3d&p=1
κοριτσακι μου πανευκολη και νοστιμη συνταγη.....ioanna85 έγραψε:Ουρσουλα φαινεται πολυ καλη!Οταν την κανω θα σας πω εντυπωσεις!
Αρτεμις στειλε κομματι γιατι θα γεννησω.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης