901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33 Τετ Μάης 09, 2012 5:41 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Κατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινα σαλαμακι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loulou_29 έγραψε:παγωτο λεμονι ναι μιας και εχουμε φερει πολλα λεμονακια απο το εξοχικο!!!!! για να δουμε λοιπον!!!!
και με το ταχινι φαινεται ωραιο κ σκεφτομαι να το κανω την κυριακη να το παω στη μανουλα μου που τρελενεται για ταχινι!!!!
μαρινακι τις κρεπες ετσι τις κανω κ εγω ολο το καλοκαιρι!!!!!
ioanna85 έγραψε:Θοδωρα θα στην γραψω σε λιγο!
Ρε Αγαπη σημερα την σκεφτομουν μα τον Αγιο!Μεσα στο μυαλο μου εισαι!
εγω κοριτσια στισ κρεπεσ βαζω γαλα αναλογα ποσες 8ες...αλατι ζαχαρη 1η 2 αυγα αναλογα και παλι ποσεσ θεσ ενα καπακι απο οποιοδηποτε λικερ και βιταμ λιωμενο...αλυρι οσο παρει για να ναι χυλοσ...εχω δοκιμασει διαφορεσ συνταγεσ αλλα αυτη ειναι η καλυτερηαγαπη έγραψε:loulou_29 έγραψε:παγωτο λεμονι ναι μιας και εχουμε φερει πολλα λεμονακια απο το εξοχικο!!!!! για να δουμε λοιπον!!!!
και με το ταχινι φαινεται ωραιο κ σκεφτομαι να το κανω την κυριακη να το παω στη μανουλα μου που τρελενεται για ταχινι!!!!
μαρινακι τις κρεπες ετσι τις κανω κ εγω ολο το καλοκαιρι!!!!!
λουλου μου για πες ειναι ωραια η κρεπα?? δεν την εχω δοκιμασει ακομα
art86 έγραψε:ρε κοριτσια την ευαγγελια τη θυμαστε....evaggelia 26.....εχει παραααααααααααα πολυ καιρο να μπει
art86 έγραψε:ρε κοριτσια την ευαγγελια τη θυμαστε....evaggelia 26.....εχει παραααααααααααα πολυ καιρο να μπει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Τετ Μάης 09, 2012 5:57 am, 1 φορά
πω πω σχεδον εναμισι χρονο............να χαρω? η να απογοητευτω που προσπαθω 1.5 χρονο τωρα και σχεδον 2 χρονια πριν σας ανακαλυψω....?ioanna85 έγραψε:24/02/2011
μπορεις αν θες να το δεις στο προφιλ σου!
art86 έγραψε:πω πω σχεδον εναμισι χρονο............να χαρω? η να απογοητευτω που προσπαθω 1.5 χρονο τωρα και σχεδον 2 χρονια πριν σας ανακαλυψω....?ioanna85 έγραψε:24/02/2011
μπορεις αν θες να το δεις στο προφιλ σου!
loulou_29 έγραψε:ουφ τι βαρεμαρα ειναι πια αυτη...... εχω και τους πονους μου ειναι και ο καιρος μουντος......
παω να κανω εναν κορμο για να βρει το καμαρι μου το βραδυ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #33
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης