151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 Τετ Μάης 09, 2012 1:21 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι τωρα....δεν φτερνιζομαι πολυ!Χαχαχα!
Εσυ πως εισαι; Εχεις αγωνια;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:καλα ειμαι τωρα....δεν φτερνιζομαι πολυ!Χαχαχα!
ioanna85 έγραψε:Και τα λουλουδια ποτισα και το μπαλκονι επλυνα και το χαλι και τη διαχειριστρια βοηθησα με τη σκαλα!
Ηρθε και ο αντρας που ειχε παει για μπαλα και μου εφερε φρεσκοτατο προφιτερολ που λιωνει στο στομα!
Αντα ελα να φτιαξεις και τα δικα μου με μια χαρουμενη ανοιξιατικη οζα!καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ευητιρκουάζ;Ατσα!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ελλη
Lollipop83 τι να πω κοριτσι μου;!Περαστικα να ειναι!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Γιαννα καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Αγαπη ναι τα βιντεακια φταινε που νυσταζεις!τι να σου πω μωρε νυσταρογατο!
maryz-iraklio kritis καλως ηρθες!Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να ερθει το μωρο σου!Θα σου κανω την εξης ερωτηση αφου εκανες το πρωτο με καισαρικη γιατι θες το 2ο φυσιολογικα;
Χριστινα
xrysakoski
Γκρινιαρα κοιτα μην πνιγεις με την τσιχλα μαρη!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
ioanna85 έγραψε:κατσε να δουμε αν θα ερθει πρωτα η παλιοαλεκα!
υπερηχο θα κανεις με το παπ ετσι κι αλλιως!
γιατι σκεφτεσαι για εξετασεις;το εχεις συζητησει με το γιατρο μετα την αποβολη;
αγαπη έγραψε:ioanna85 έγραψε:κατσε να δουμε αν θα ερθει πρωτα η παλιοαλεκα!
υπερηχο θα κανεις με το παπ ετσι κι αλλιως!
γιατι σκεφτεσαι για εξετασεις;το εχεις συζητησει με το γιατρο μετα την αποβολη;
οχι τωρα που θα παω θα τα συζητησουμε α το καλυτερο δε στο πα να χαρεις θα κανω και αυτη την εξαταση για το στηθος που σου ειχα πει οτι την αφησα και εμεινε πισω 1 χρονο τωρα
ioanna85 έγραψε:maryz-iraklio kritis τι εννοεις πως ειναι; η εγκυμοσυνη ή η γεννα; απλα σου θετω το ερωτημα γιατι αφου εχεις ηδη την ουλη γιατι να διακινδυνευσεις εναν φυσιολογικο με ολα τα επακολουθα του;
boubou έγραψε:ήρθα κι εγώ!!
εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη με τον κοντό μου, γιατί φοβάμαι ότι κάτι μπήκε στο αυτουλακι του και τον ενοχλει..και όλο τινάζει τα αυτιά του!! Ειπα στον άντρα μου αύριο το απόγευμα να τον πάνε ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ στον κτηνίατρο να τον εξετάσει...έχει γεμίσει ο τόπος άγανα και φοβάμαι πολύ μήπως του μπήκε κανένα μέσα στο αυτί...το απόγευμα του εβγαλα ένα που ειχε καρφωθει μέσα στο αυτί του , αλλά φαινόταν..και φοβάμαι μην μπήκε κανένα πιο μέσα!!! .... λίγο να ηρεμίσω με αυτο το σκυλάκι δν μπορώ!!!!όλο κάτι παθαίνει
maryz-iraklio kritis έγραψε:αν υπάρξει εγκυμοσύνη θα το μάθω τέλος του μήνα...απλά για ενημέρωση ευχαριστώ πάντως ακούω τόσα όπως όλες μας κ θέλω να συγκρίνω απόψεις..
eirini7 έγραψε:άσχετο!φέτος θα πάτε διακοπές;;εμείς σήμερα το αποκλείσαμε
περιμέναμε τα εισιτήρια της εργατικής εστίας και έκλεισε
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης