Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
551 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 551 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:μαργαριτα μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να σου παν ολα τελεια......και γρηγορα να αποκτησεις το μπεμπακι που τοσοοοοοοοοοοοοοο πολυ θεσ
s'euxaristw polu koritsaki mou! ki esu ooooti potheis na to exeis stin agalia sou!!!! Very Happy
ευχαριστω γλυκια μου...2 πραγματα ποθω να εχω στην αγκαλια μου...τον αντρα μου που ετσι και αλλιως τον εχω οποτε θελω[εγωιστικο?χαχαχαχαχ]και ενα μπεμπακι που μου κανει κονξες αλλα που θα μου παει?????
artemaki poso kairo prospatheis..?
πανω κατω 3 χρονια....αρχισαμε μετα απο ενα χρονο αφου αρραβωνιαστηκ και το διαστημα που ειμαι παντρεμενη...εμεινα μια φορα ...τα χριστουγεννα που μας περασαν εμαθα οτι ημουν εγκυος ..χαρες πανυγηρια ....και την πρωτοχρονια απεβαλλα.....απο οταν απεβαλλα εχω 2 μηνες που προσπαθω...αλλα πανω κατω 3 χρονια...πριν μεινω εγκυος ειχαμε δρομολογησει να πηγαιναμε για εξετασεις...αλλα μαας προλαβε το σπορακι μας.....τωρα ξερω οτι μπορουμε να κανουμε μωρακι κα ο θεουλης θα μας το δωσει οταν ερθει η ωρα του να φυτρωσει στην κοιλια μου[θα βαλω τα κλαμματα]
artemaki mou sugnwmi an s'efera se duskoli thesi! se parakalw min klais, niwthw asxima! se oooles mas tha erthei. auto pou eipes prin mou to eipe kai o giatros. apo tin stigmi pou emeines, tha ksanameineis!!! Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:

χιχιχι αληθεια βρε κοριτσια μονο εγω δεν εχω αγωνια? μονο εγω αντεχω? Razz δεν ξερω αλλα δεν με τρωει να κανω τεστ αλλα οπως ειπα θα περιμενω μεχρι την πεμπτη που θα μας ερθει και αν δεν εχει ερθει ακομα η αλεκα θα κανω χοριακη και θα ειμαστε ολες ευχαριστημενες παντως μην πονταρετε πανω μου φοβαμε οτι θα απογοητευτειτε

σε 1 εβδομάδα δλδ????θες να μας τρελάνεις καλέ???θα γεννήσεις κ μετά θα το μάθουμε??? Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:κορίτσιά εγώ ότι κάνω το κάνω χωρίς να υπολογίζω γόνιμες μέρες κ μέρες του κύκλου !1 είμαι από άλλο πλανήτη ε??χιχιχι

Μαίρη μπράβο σου!! εγώ δν γίνεται να ξέρω και να μην το εκμεταλλευτώ .. δν ξέρω αν ειναι για καλό μου αυτή η γνώση η για κακό τελικά!!

Μαργαρίτα όσο δν αγχώνεσαι είναι καλά!! Καλά θα κάνεις να μιλήσεις και με κάποιον άλλο γιατρό κι ελπιζω να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς γρήγορα!!αλλά πρόσεξε μηπως σου πει ολα αυτα που λες, γιατί θα θέλει τα λεφτάκια σου!! και οχι απαραιτητα γιατι θεωρεί οτι ετσι πρέπει!!

Ευη μου , εγώ όταν πάω στον γιατρό την επίσκεψη την πληρώνω ουσιαστικά για τον υπέρηχο που κάνει.. και το τεστ παπ ειναι εξτρα! αρα εννοείται ότι κάνει και υπέρηχο!!

Θοδώρα ωραιο φαγάκι πάλι!! Εγώ εβαλα στην γάστρα πατάτες πανσετες και χρωματιστες πιπεριες, με μουσταρδα λαδι λεμονι και θρουμπη και τώρα θα περιμένω καρτερικά να γίνουν!! Razz Razz Razz ελπίζω να προλάβει να γίνει το φαγητό πριν φύγω για δουλεια Laughing Laughing Laughing

αγάπη δν το δέχομαι ότι εισαι τόσο κουλ..εγώ νομίζω ότι φοβάσαι να το παραδεχτείς στον εαυτό σου και γι αυτο δν κάνεις τεστ γιατί θα δείς οτι έχουμε δίκιο!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! και χοριακή κάνει την άλλη Πεμπτη δν μας νοιάζει Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΑΔΙ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΕΙΖΕΤΕ.ΕΛΑ ΑΡΤΕΜΗΣ Ν ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M120

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:μαργαριτα μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να σου παν ολα τελεια......και γρηγορα να αποκτησεις το μπεμπακι που τοσοοοοοοοοοοοοοο πολυ θεσ
s'euxaristw polu koritsaki mou! ki esu ooooti potheis na to exeis stin agalia sou!!!! Very Happy
ευχαριστω γλυκια μου...2 πραγματα ποθω να εχω στην αγκαλια μου...τον αντρα μου που ετσι και αλλιως τον εχω οποτε θελω[εγωιστικο?χαχαχαχαχ]και ενα μπεμπακι που μου κανει κονξες αλλα που θα μου παει?????
artemaki poso kairo prospatheis..?
πανω κατω 3 χρονια....αρχισαμε μετα απο ενα χρονο αφου αρραβωνιαστηκ και το διαστημα που ειμαι παντρεμενη...εμεινα μια φορα ...τα χριστουγεννα που μας περασαν εμαθα οτι ημουν εγκυος ..χαρες πανυγηρια ....και την πρωτοχρονια απεβαλλα.....απο οταν απεβαλλα εχω 2 μηνες που προσπαθω...αλλα πανω κατω 3 χρονια...πριν μεινω εγκυος ειχαμε δρομολογησει να πηγαιναμε για εξετασεις...αλλα μαας προλαβε το σπορακι μας.....τωρα ξερω οτι μπορουμε να κανουμε μωρακι κα ο θεουλης θα μας το δωσει οταν ερθει η ωρα του να φυτρωσει στην κοιλια μου[θα βαλω τα κλαμματα]
artemaki mou sugnwmi an s'efera se duskoli thesi! se parakalw min klais, niwthw asxima! se oooles mas tha erthei. auto pou eipes prin mou to eipe kai o giatros. apo tin stigmi pou emeines, tha ksanameineis!!! Very Happy
μην στεναχωριεσαι...οχι δεν με εφερες σε δυσκολη θεση καθολου...ισα ισα γλυκια μου...μαρεσει να μιλαω για αυτο....ηταν η πιο ομορφη βδομαδα της ζωης μου.......λοιπον ας αλλαξω κλιμα ...λεω να ανοιξει η μαργαριτα το καινουργιο θεματακι...σαν καινουργια ισως της φερει γουρι...ε?τι λετε?συμφωνειτε ολες???

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΑΔΙ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΕΙΖΕΤΕ.ΕΛΑ ΑΡΤΕΜΗΣ Ν ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M120
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
christina80 έγραψε:
evi27 έγραψε:βρε αγάπη κάνε ένα τεστάκι!!θα μας σκάσεις!!

σόρρυ βρε κορίτσια αλλά όταν κάνετε τεστ παπ δεν σας κάνει ο γιατρός κ υπέρηχο έτσι κι αλλιώς?αυτό είναι μέσα στο ετήσιο τσεκ απ!

Εμένα πάντα στο Παπ μετα κάνει κολπικο υπερηχο οπότε βλέπει κ σε τι φάση ειμαι...

αυτό λέω κι εγώ!ότι το θεωρώ αυτονόητο ότι εκτός από παπ θα κάνει κ κολπικό κ δεν χρειάζεται καν να το ζητήσω!γιατί έχω ακούσει δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ότι υπάρχουν γιατροί που κάνουν μόνο παπ!τι τους πληρώνω δλδ??απαράδεκτο!

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ti ennoeis na anoiksw kainourio thema? na pame sto 35???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει λοιπον.......θα σηκωθω αυριο χαραματα να σας διαβασω.....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M187

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:ti ennoeis na anoiksw kainourio thema? na pame sto 35???
οχι ακομα.....μολις συμπληρωθουν 50 -51 σελιδες ναι να παμε στο 35.....αν και με την φορα που πηραμε δεν το κοβω να αργουμε πολυ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια παω να ταισω τον μικρο ευτυχως ο μεγαλος εφαγε στον παιδικο!!!θα τα πουμε μετα...χιχι περιμενω να σχολασει κ ο ΝΙΚΟΣ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Σοφουλι με καταλαβαίνεις.. εδώ το φαγητό πήγα να ετοιμάσω και διάβαζα τα άπειρα πάλι!!!! Razz Razz Razz

Οπως τα λέει η Αρτ.. μόλις μπει στις 51 σελίδες το θέμα μας πάμε στο επόμενο!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αχ Σοφουλι με καταλαβαίνεις.. εδώ το φαγητό πήγα να ετοιμάσω και διάβαζα τα άπειρα πάλι!!!! Razz Razz Razz

Οπως τα λέει η Αρτ.. μόλις μπει στις 51 σελίδες το θέμα μας πάμε στο επόμενο!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 328109

μα για νερο να παω και αλλαζετε θεμα...θα μπαινω και απλα θα μ'ενημερωνετε!!!χαχαχαχαχα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M121

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατάλαβα....δλδ τώρα που θα πάω για δουλειά θα σας βρω στο 35 κάπου στη μέση σίγουρα... Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν πάει όπως χθες αχαχαχαχα πολύ το φοβάμαι Ευη μου   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M155

η αγάπη που χάθηκε?? λετε να κάνει το τέστ?   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M129

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κατάλαβα....δλδ τώρα που θα πάω για δουλειά θα σας βρω στο 35 κάπου στη μέση σίγουρα... Razz Razz

μη σου πω και 36!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αν πάει όπως χθες αχαχαχαχα πολύ το φοβάμαι Ευη μου   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M155

η αγάπη που χάθηκε?? λετε να κάνει το τέστ?   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M129

το τεστ δεν ξέρω αν το κάνει....τον ψόφιο κοριό σίγουρα τον κάνει πάντως!

αγάπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
evi27 έγραψε:κατάλαβα....δλδ τώρα που θα πάω για δουλειά θα σας βρω στο 35 κάπου στη μέση σίγουρα... Razz Razz

μη σου πω και 36!
οχι σοφουλι μου...ε δεν νομιζω ....λες.......ειναι να μην μας πιασει η παρλα εμας   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 215994

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα καλα καλα μη τρελλενεστε Razz θα παρω τεστακι αλλα την δευτερα εδω που ειμαι ειναι ολα κλειστα σ/κ οποτε την δευτερα αντε να δω και ποτε θα κανω τεστ παπ αυτο τον μηνα ειναι να κανω

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νερόοοοο?? ούτε νερό όχι φαγητό καλέ το κανάλι της τηλεόρασης να αλλάξω κ τσουπ να τα κατεβατά!! μωρέ καλά το κάνουμε αφου καθόμαστε που καθόμαστε μέσα γυναίκες είμαστε μας αρέσει η πάρλα ανταλλα΄σουμε απόψεις συνταγές κα τα λοιπα λοιπα.....

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
boubou έγραψε:αν πάει όπως χθες αχαχαχαχα πολύ το φοβάμαι Ευη μου   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 35 M155

το τεστ δεν ξέρω αν το κάνει....τον ψόφιο κοριό σίγουρα τον κάνει πάντως! Respect Respect Respect Respect Respect

αγάπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε θα σκασω τελικα...κορίτσια θα σας τα πω να χαλάρωσω.

34η μέρα σημερα με ΤΕΡ 8/4 κ σημερα έκανα χοριακη!τ απόγευμα τ αποτελέσματα. Ήμουν όμως ανυπομονησία ξαφνικά κ μέχρι τ αποτελέσματα μετα τη χοριακη έκανα κ ένα τεστ το οποίο ήταν αρνητικο Sad
επίσης όλες αυτές τις μερες απο τη μέση του κυκλου εχω πόνους περιόδου,μέσης,προοίμιο στήθους,φουντώση-εξαψη σαν να εχω δεκατα αλλα δε νιώθω άρρωστη κ γενικά πολυ βαριά κ αρκετα λευκα υγρα που κάθε φορα νομίζω ότι αδιαθετησα. Κ μέσα σ όλα αυτα αρνητικο τεστ. Αλλα δε χαλιεμαι,η χοριακη εινΑι πιο έγκυρη οπότε λίγο ακόμα υπομονη( Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάλι 34η μέρα έκανα τεστ κ θετικό) υπομονη λοιπόν κορίτσια...

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βρε αγαπη μπραβο με την υπομονη σου δηλαδη!!!!!εμεις εχουμε σκασει και εσυ εισαι αταραχη κοριτσι μου!!!!!θα ερθουμε ολες απο κει.....κανονισε Razz Razz Razz
ζυμωσα τα κεφτεδακια καθαρισα τις πατατουλες και σε λιγο θα βαλω τηγανι!!!!!
ελλουκο και σενα τελειο ειναι το φαγακι σου Respect

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:καλα καλα καλα μη τρελλενεστε Razz θα παρω τεστακι αλλα την δευτερα εδω που ειμαι ειναι ολα κλειστα σ/κ οποτε την δευτερα αντε να δω και ποτε θα κανω τεστ παπ αυτο τον μηνα ειναι να κανω
μαρινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...παρασκευη ειναι σημερα....μηπως υπεκφευγειςςςςςςςςς????περα απο την πλακα τωρα δεν θελω να σε πιεσω ..θα κανεις οτι καταλαβαινεις εσυ...αλλα θα σου φυγει ενα βαρος αν κανεις σμρ το τεστ[και σε εμας]και ολο το σαββατοκυριακο θα πανυγηριζεις αντι να περιμενεις

loulou_29

loulou_29
christina80 καλα αποτελεσματα με μια αυξημενη χοριακη σου ευχομαι!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις