Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

gogokotr

gogokotr
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΩΓΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!

Ναι φυσικά, γιατί όχι;; Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΜΗΝ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ?ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:25 am, 1 φορά

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:αναλογα περιστατικα με αποπειρες απαγωγης ειχαν συμβει και σε'μας,περιοχες παλληνης,γερακα και περιξ πριν απο 2 χρονια περιπου.μιλουσαν για μαυρο αμαξι με φυμε τζαμια.μετα η ιστορια ξεχαστηκε!
ηρθε ομως ξανα στην επιφανεια πριν απο μερικες μερες οταν ακουσα την ειδηση και στο ραδιο.εκαναν λογο για μια μαυρη BMW με φυμε τζαμια.καλο ειναι να εχουμε τον νου μας!

η τελευταία είδηση για τη BMW δεν ισχύει. ήταν ράδιο αρβύλα
έβγαλε ανακοίνωση το χαμόγελο του παιδιού οτι δεν ισχύει.
το διεκρινίζω για να μην τρομοκρατούμαστε άδικα

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:26 am, 1 φορά

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:για να μην υπαρξει παρεξηγηση,την ειδηση την τωρινη την ακουσα απο ραδιοφωνικο σταθμο,δεν ξερω αν ηταν ραδιο αρβυλα η οχι!αλλα και οι σταθμοι με ποια λογικη μεταδιδουν κατι τοσο σοβαρο χωρις να το διασταυρωσουν? Rolling Eyes

κανονικά θα πρέπει να το διασταυρώνουν. εγώ διάβασα την είδηση στο φέις και μετά από 2 μέρες βγήκε η ανακοίνωση από το χαμόγελο του παιδιού.
μισό να τη βρω

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συντάχθηκε απο τον/την Χαμόγελο του παιδιού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται αποδέκτης της αγωνίας γονιών αλλά και ευαισθητοποιημένων πολιτών, οι οποίοι είναι φοβισμένοι λόγω της φημολογίας για την ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων αρπαγής-απαγωγής παιδιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια συνεχή αναπαραγωγή ανεπιβεβαίωτων περιστατικών με κοινή υπόθεση αλλά με διαφορετική εκδοχή (περιοχή δράσης, περιγραφή οχήματος απαγωγέων, καταγωγή απαγωγέων κ.ά). Φημολογίες οι οποίες πλέον διαδίδονται ταχύτατα μέσω διαδικτύου, χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω πρόσφατο ηλεκτρονικό μήνυμα που λάβαμε και αναφέρεται σε κύκλωμα το οποίο δρα στην περιοχή της Παιανίας – Σπάτων.

“ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ & ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΜΠΛΕ BMW ΜΕ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΕΝΑ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ...

ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ. Ή ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ".

Σκοπός του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι η πρόληψη των φαινομένων της εξαφάνισης και της αρπαγής / απαγωγής παιδιών, η άμεση και ουσιαστική συμβολή στις προσπάθειες εντοπισμού εξαφανισμένων παιδιών, η παροχή στήριξης σε ανήλικους θύματα και στις οικογένειές τους. Για την υλοποίηση του σκοπού αυτού, έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, από τις οποίες έχει ενημερωθεί ότι ουδέποτε έχει καταγραφεί έως σήμερα κύκλωμα αρπαγής – απαγωγής παιδιών στη χώρα μας.
Δυστυχώς, η προσπάθεια κάποιων επιτηδείων να εκμεταλλευθούν την ευαισθησία του κόσμου για τα παιδιά έχει ως απώτερο σκοπό να προκαλούν φόβο και πανικό στους ανυποψίαστους πολίτες.
«To Χαμόγελο Του Παιδιού», αποδοκιμάζει τις πράξεις αυτές οι οποίες μειώνουν τη σοβαρότητα ενδεχομένων πραγματικών περιστατικών, και εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να μην αναπαράγουν τέτοιες ειδήσεις προτού διασταυρώσουν την εγκυρότητα τέτοιων μηνυμάτων.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
διπλα στο σπιτι σου.[/quote]
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΓΥΦΤΟΙ..ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ[/quote]

κοπέλα μου,ποιός σου επιτέθηκε??Δν αναφέρθηκα καν στο όνομά σου!Παρέθεσα το ποστ σου γιατί εσύ,μίλησες για γύφτους,χωρίς να προκύπτει κάτι τέτοιο (ή το αντίθετο) από το άρθρο.Είναι δικάιωμα μου να έχω την άποψη,οτι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις!Εξάλλου μόνη σου παραδέχτηκες ότι είσαι ρατσίστρια.Και πάλι όμως,δν με απασχολεί.Το αν ξέρω και κυρίως το αν θα μιλάω "εδώ μέσα" όπως είπες,ευτυχώς δεν εξαρτάται από εσένα ή γενικότερα από άτομα όπως εσύ.Πληροφοριακά μόνο ,να σε ενημερώσω ότι έχω ζήσει πολλά χρόνια στο Μεσολόγγι, με έναν από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς ¨γυφτων¨ στην Ελλάδα.Την άποψή μου για αυτούς την έχω αποκομίσει χρόνια τώρα.όπως και τη γνώμη μου για τους ρατσιστες.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:βρε κατερινα δεν ειπε η τονια οτι ητσν γυφτοι μια υποθεση εκανε η κοπελα κι εσυ επεσες να την φας. εξεφρασε μια αποψη και το πως νιωθει αυτη που ζει σχεδον αναμεσα τους. εμ πασει περιπτωσει εφοσον εσυ δεν τους φοβασαι κι ουτε τους σιχαινεσαι, παρτους εσυ διπλα στο σπιτι σου.

Πληροφοριακά να ενημερώσω κι εσένα για το παιδαριώδες επιχείρημά σου,ότι δίπλα από το σπίτι μου έχω και γυφτους και πακιστανούς.Κανένας στη γειτονιά δεν έχει πρόβλημα μαζί τους,γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοι δεν είναι περιθωριοποιημένοι σε κάνα καταυλισμό χωρίς αποχέτευση και νερό πχ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:διπλα στο σπιτι σου.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΓΥΦΤΟΙ..ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ[/quote]

κοπέλα μου,ποιός σου επιτέθηκε??Δν αναφέρθηκα καν στο όνομά σου!Παρέθεσα το ποστ σου γιατί εσύ,μίλησες για γύφτους,χωρίς να προκύπτει κάτι τέτοιο (ή το αντίθετο) από το άρθρο.Είναι δικάιωμα μου να έχω την άποψη,οτι προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις!Εξάλλου μόνη σου παραδέχτηκες ότι είσαι ρατσίστρια.Και πάλι όμως,δν με απασχολεί.Το αν ξέρω και κυρίως το αν θα μιλάω "εδώ μέσα" όπως είπες,ευτυχώς δεν εξαρτάται από εσένα ή γενικότερα από άτομα όπως εσύ.Πληροφοριακά μόνο ,να σε ενημερώσω ότι έχω ζήσει πολλά χρόνια στο Μεσολόγγι, με έναν από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς ¨γυφτων¨ στην Ελλάδα.Την άποψή μου για αυτούς την έχω αποκομίσει χρόνια τώρα.όπως και τη γνώμη μου για τους ρατσιστες.[/quote]

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥΤ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ?ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΥΕΘΗΚΑ...ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΝΙΜΟΖΕΙ Κ ΕΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ..

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
trilly έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ..ΕΔΩ Κ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΥΡΓΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΤΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΓΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

τονια, καλημερα. γυφτοι ηταν αυτοι που το κανανε? τους ειδανε? ρωταω γιατι κι εγω εδω που μενω καποια βραδια ερχονται και κατασκηνωνουν ανθιγγανοι λιγο πιο κατω απο το σπιτι και δεν μου αρεσει καθολου αυτο. και πριν καποια προλκαβει να με πει ρατσιστρια ειναι και θεμα υγιεινης διοτι την αναγκη τους την κανουν επι τοπου!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ...ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ Κ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΝΡΟΝΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ...ΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΚΑΓΟ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ Κ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ...ΠΙΚΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όντως ναι,καλά θα κάνεις να μην πεις τπτ άλλο.Εκτείθεσαι.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....ΣΩΣΤΑ?
ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΥΓΝΩΜΓ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?@@@..ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ...ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...Μ ΑΥΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ Κ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ...
ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΟΚ?

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....ΣΩΣΤΑ?
ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ?

Σαφέστατα και αυτό ειναι το σημαντικό!Αυτό που ήθελα να πω με το δικό μου μήνυμα,είναι ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να δημιουργούμε "συνήθεις υπόπτους".Ακόμα και αν δικαιολογημένα το μυαλό μας πάει σε γυφτους,Αλβανούς,Ρουμάνους και δν ξέρω κι εγώ πού αλλού,καλό θα είναι να είμαστε πιο ψύχραιμοι,γιατι οι εποχές είναι περίεργες και γεννούν ακραίες συμπεριφορές.Και σε τέτοιες εποχές,μέσα σε τέτοιες συμπεριφορές,θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε κατερινα καλα που εισαι κι εσυ και εντελως πληροφοριακα μας ανημερωνεις! τωρα, αν το υφος μου σου φαινεται παιδιαρωδες, τι να κανουμε? δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ασε που ποσως με ενδιαφερει....!
κι εσυ εκτιθεσαι κανονικοτατα με το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους σε ατομα που εκφραζουν διαφορετικη γνωμη απο εσενα.
τι να πω? δικο σου ειναι το θεμα, δικο σου και το προβλημα.

κι επιδη ξεφυγαμε απο το θεμα, οποιος και να κανει μια τετοια αποπειρα εναντιον σε μια μανουλα και στο παιδακι της ειτε ειναι ελληνας, τουρκος, αλβανος, κτλ, ειναι κατακριτεο απο ολους. φανταζομαι σε αυτο τουλαχιστον συμφωνουμε.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΓ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?@@@..ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ...ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...Μ ΑΥΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ Κ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ...
ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΟΚ?

Τόνια μου,θα με ενοχλούσε το ίδιο η φασαρία,αν οι γείτονές μου ήταν Έλληνες ή Γερμανοί.Δεν είναι διαμάχη,ούτε επίθεση!!Ανταλλάσουμε απόψεις,δεν είναι αναγκαίο να συμφωνούμε.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?/ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τρομαζω πολυ με τετοια αρθρα και εδω στην χαλκιδα ειχε συμβει παρομοιο περιστατικο πριν χρονια δυστυχως της το ειχαν αρπαξει απο το χερι το παιδακι αν θυμαμαι καλα ετσι ειχαν πει.
Οσο για τους γυφτουςς υπαρχει και εδω μια γειτονια που μενουν ολο τετοιοι και οσοι μενουν κοντα τους ολο προβληματα τους δημιουργουν εκτος απο κλεψιες μονο την μουσικη που εχουν τερμα ολη μερα και δεν τους αφηνουν να ησυχασουν ειναι πολυ φρικη

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
trilly έγραψε:ναι βρε κατερινα καλα που εισαι κι εσυ και εντελως πληροφοριακα μας ανημερωνεις! τωρα, αν το υφος μου σου φαινεται παιδιαρωδες, τι να κανουμε? δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ασε που ποσως με ενδιαφερει....!
κι εσυ εκτιθεσαι κανονικοτατα με το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους σε ατομα που εκφραζουν διαφορετικη γνωμη απο εσενα.

κι επιδη ξεφυγαμε απο το θεμα, οποιος και να κανει μια τετοια αποπειρα εναντιον σε μια μανουλα και στο παιδακι της ειτε ειναι ελληνας, τουρκος, αλβανος, κτλ, ειναι κατακριτεο απο ολους. φανταζομαι σε αυτο τουλαχιστον συμφωνουμε.

Παιδαριώδες χαρακτήρισα το επιχείρημά σου.Οχι εσένα.Δε σε ξέρω,απλά πήρα θέση σε κάτι που γράφτηκε.Δν είμαι εδώ για να ενημερώνω κανέναν,και ούτε παράθεσα κάτι ενημερωτικό στα πόστ μου!
όσον αφορα στο "χαρακτηρίζω χωρίς να ξέρω",αν αναφέρεσαι στην Τόνια,παράθεσα το πόστ που εκείνη λέει πως είναι ρατσίστρια.Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα επίσης!Εκτός και αν δε μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα!
Από εκεί κ πέρα αν θες,έχω την ικανότητα να κρίνω επίσης,(πάντα από γραφόμενα) πότε κάποιος είναι ρατσιστης και πότε δυσφορεί για μια άβολη κατάσταση που του έχει φορτωθει με το ζόρι,στο σπίτι,στη γειτονιά,στην πόλη του.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:
trilly έγραψε:ναι βρε κατερινα καλα που εισαι κι εσυ και εντελως πληροφοριακα μας ανημερωνεις! τωρα, αν το υφος μου σου φαινεται παιδιαρωδες, τι να κανουμε? δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ασε που ποσως με ενδιαφερει....!

Παιδαριώδες χαρακτήρισα το επιχείρημά σου.Οχι εσένα.Δε σε ξέρω,απλά πήρα θέση σε κάτι που γράφτηκε.Δν είμαι εδώ για να ενημερώνω κανέναν,και ούτε παράθεσα κάτι ενημερωτικό στα πόστ μου!
όσον αφορα στο "χαρακτηρίζω χωρίς να ξέρω",αν αναφέρεσαι στην Τόνια,παράθεσα το πόστ που εκείνη λέει πως είναι ρατσίστρια.Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα επίσης!Εκτός και αν δε μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα!
Από εκεί κ πέρα αν θες,έχω την ικανότητα να κρίνω επίσης,(πάντα από γραφόμενα) πότε κάποιος είναι ρατσιστης και πότε δυσφορεί για μια άβολη κατάσταση που του έχει φορτωθει με το ζόρι,στο σπίτι,στη γειτονιά,στην πόλη του.

οκ.

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?/ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...

Αν όπως λέει η toniach29 δεν έχει γίνει καταγγελία, τότε η είδηση κατά πάσα πιθανὀτητα είναι ψευδής!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης,αυτό που αναφέρει η Τόνια είναι εξίσου σημαντικό.Δεν έγινε καταγγελία στην αστυνομία.Είτε το περιστατικό έγινε και η μαμά φοβάται να το καταγγείλει,είτε δεν έγινε και προσπαθει να δημιουργηθεί κλίμα φόβου σε μια περιοχή,είναι το ίδο καταδικαστεο.Αρκετές ανασφάλειες και άγχη έχουμε,δε χρειαζόμασατε και ιστορίες με απαγωγές..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και γιατι να βγει κατι τετοιο στην φορα? τι εξυπηρετει μια τετοια ειδηση? κι απο ποιους μπορει να βγηκε?

bell

bell
trilly έγραψε:και γιατι να βγει κατι τετοιο στην φορα? τι εξυπηρετει μια τετοια ειδηση? κι απο ποιους μπορει να βγηκε?

Αυξάνεται η επισκεψιμότητα στα sites.
Mόνο έτσι δικαολογεἰται.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μενουμε στον πυργο και η αληθεια ειναι οτι δεν ακουστηκε τιποταααααααα το κρυψανε ή το περασανε στα ψιλα γραμματα καλο ειναι να προσεχουμε ολες μας γενικαααααα οπου να μενουμε ο κοσμος γυρως μας εχει γινει πολυ κακος!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις