26 Απ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ στην Ηλεία! Παρ Μάης 11, 2012 1:26 am
gogokotr
Σιωπηλή δύναμη
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΩΓΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!
Ναι φυσικά, γιατί όχι;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΩΓΩ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:25 am, 1 φορά
μπεμπινι 1 έγραψε:αναλογα περιστατικα με αποπειρες απαγωγης ειχαν συμβει και σε'μας,περιοχες παλληνης,γερακα και περιξ πριν απο 2 χρονια περιπου.μιλουσαν για μαυρο αμαξι με φυμε τζαμια.μετα η ιστορια ξεχαστηκε!
ηρθε ομως ξανα στην επιφανεια πριν απο μερικες μερες οταν ακουσα την ειδηση και στο ραδιο.εκαναν λογο για μια μαυρη BMW με φυμε τζαμια.καλο ειναι να εχουμε τον νου μας!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:26 am, 1 φορά
μπεμπινι 1 έγραψε:για να μην υπαρξει παρεξηγηση,την ειδηση την τωρινη την ακουσα απο ραδιοφωνικο σταθμο,δεν ξερω αν ηταν ραδιο αρβυλα η οχι!αλλα και οι σταθμοι με ποια λογικη μεταδιδουν κατι τοσο σοβαρο χωρις να το διασταυρωσουν?
trilly έγραψε:βρε κατερινα δεν ειπε η τονια οτι ητσν γυφτοι μια υποθεση εκανε η κοπελα κι εσυ επεσες να την φας. εξεφρασε μια αποψη και το πως νιωθει αυτη που ζει σχεδον αναμεσα τους. εμ πασει περιπτωσει εφοσον εσυ δεν τους φοβασαι κι ουτε τους σιχαινεσαι, παρτους εσυ διπλα στο σπιτι σου.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΓΥΦΤΟΙ..ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΔΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ[/quote]kat3r1na έγραψε:διπλα στο σπιτι σου.
toniach29 έγραψε:trilly έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ..ΕΔΩ Κ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΥΡΓΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΤΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΓΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
τονια, καλημερα. γυφτοι ηταν αυτοι που το κανανε? τους ειδανε? ρωταω γιατι κι εγω εδω που μενω καποια βραδια ερχονται και κατασκηνωνουν ανθιγγανοι λιγο πιο κατω απο το σπιτι και δεν μου αρεσει καθολου αυτο. και πριν καποια προλκαβει να με πει ρατσιστρια ειναι και θεμα υγιεινης διοτι την αναγκη τους την κανουν επι τοπου!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ...ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ Κ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Κ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΝΡΟΝΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ...ΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΚΑΓΟ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ Κ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ...ΠΙΚΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
toniach29 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....ΣΩΣΤΑ?
ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ?
toniach29 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΓ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?@@@..ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ...ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...Μ ΑΥΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ Κ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ...
ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΟΚ?
trilly έγραψε:ναι βρε κατερινα καλα που εισαι κι εσυ και εντελως πληροφοριακα μας ανημερωνεις! τωρα, αν το υφος μου σου φαινεται παιδιαρωδες, τι να κανουμε? δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ασε που ποσως με ενδιαφερει....!
κι εσυ εκτιθεσαι κανονικοτατα με το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους σε ατομα που εκφραζουν διαφορετικη γνωμη απο εσενα.
τι να πω? δικο σου ειναι το θεμα, δικο σου και το προβλημα.
κι επιδη ξεφυγαμε απο το θεμα, οποιος και να κανει μια τετοια αποπειρα εναντιον σε μια μανουλα και στο παιδακι της ειτε ειναι ελληνας, τουρκος, αλβανος, κτλ, ειναι κατακριτεο απο ολους. φανταζομαι σε αυτο τουλαχιστον συμφωνουμε.
kat3r1na έγραψε:trilly έγραψε:ναι βρε κατερινα καλα που εισαι κι εσυ και εντελως πληροφοριακα μας ανημερωνεις! τωρα, αν το υφος μου σου φαινεται παιδιαρωδες, τι να κανουμε? δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους. ασε που ποσως με ενδιαφερει....!
κι εσυ εκτιθεσαι κανονικοτατα με το να χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους σε ατομα που εκφραζουν διαφορετικη γνωμη απο εσενα.
τι να πω? δικο σου ειναι το θεμα, δικο σου και το προβλημα.
κι επιδη ξεφυγαμε απο το θεμα, οποιος και να κανει μια τετοια αποπειρα εναντιον σε μια μανουλα και στο παιδακι της ειτε ειναι ελληνας, τουρκος, αλβανος, κτλ, ειναι κατακριτεο απο ολους. φανταζομαι σε αυτο τουλαχιστον συμφωνουμε.
Παιδαριώδες χαρακτήρισα το επιχείρημά σου.Οχι εσένα.Δε σε ξέρω,απλά πήρα θέση σε κάτι που γράφτηκε.Δν είμαι εδώ για να ενημερώνω κανέναν,και ούτε παράθεσα κάτι ενημερωτικό στα πόστ μου!
όσον αφορα στο "χαρακτηρίζω χωρίς να ξέρω",αν αναφέρεσαι στην Τόνια,παράθεσα το πόστ που εκείνη λέει πως είναι ρατσίστρια.Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα επίσης!Εκτός και αν δε μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα!
Από εκεί κ πέρα αν θες,έχω την ικανότητα να κρίνω επίσης,(πάντα από γραφόμενα) πότε κάποιος είναι ρατσιστης και πότε δυσφορεί για μια άβολη κατάσταση που του έχει φορτωθει με το ζόρι,στο σπίτι,στη γειτονιά,στην πόλη του.
toniach29 έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?/ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...
trilly έγραψε:και γιατι να βγει κατι τετοιο στην φορα? τι εξυπηρετει μια τετοια ειδηση? κι απο ποιους μπορει να βγηκε?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης