301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Παρ Μάης 11, 2012 8:58 am
matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
evi27 έγραψε:Ματινάκι όλα καλά!!εγώ να ευθύνομαι για συνταγές??μα γιατί το λες αυτό??εγώ δεν ξέρω τπτ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:Ματινάκι όλα καλά!!εγώ να ευθύνομαι για συνταγές??μα γιατί το λες αυτό??εγώ δεν ξέρω τπτ
matinaki83 έγραψε:
ΕΥΑΚΙ ΤΙ ΛΑΙΤ???????ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ...ΣΙΓΑ ΜΙΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ...ΜΙΣΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ??????
ioanna85 έγραψε:Ενα θα πω....Ιον αμυγδαλου!Η πρωτη σου αγαπη και παντοτινη!!!!
κοψιδιαααααααααααααααα..να μην ξερεις τα κοψιδια...εγω και τα ξερω και τα τρωω και τα ευχαριστιεμαιmargo!!! έγραψε:gelas atimouliko artemaki e?????
ναι ναι ας πουμε για μεσημερι εφαγα μια λαιτ καρμποναρα..με λαιτ μπεικον με λαιτ κασερι με λαιτ κρεμα γαλακτος με λαιτ μακαρονια με λαιτ μανιταρια....γενικα ολα λαιτ.............χαχαχαχ αν δεν εχει θερμιδες το φαι δεν εχει νοστιμια.......Ευούλι έγραψε:matinaki83 έγραψε:
ΕΥΑΚΙ ΤΙ ΛΑΙΤ???????ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΝΕ ΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ...ΣΙΓΑ ΜΙΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ...ΜΙΣΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.....ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ??????
Αχ τι τραβάω η κακομοίρα!Καμία συμπαράσταση...!Πες κι εσύ κανα ψέμα!Π.χ. τι ωραίες είναι οι λάιτ συνταγές!Τι νόστιμες!κλπ κλπ....
Ευούλι έγραψε:matinaki83 έγραψε:
Αχ τι τραβάω η κακομοίρα!Καμία συμπαράσταση...!Πες κι εσύ κανα ψέμα!Π.χ. τι ωραίες είναι οι λάιτ συνταγές!Τι νόστιμες!κλπ κλπ....
margo!!! έγραψε:euouli i light suntages einai apolaustikes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ioanna85 έγραψε:Παω να κανω το παγωτο και τα λεμε μετααααααααααααα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Παρ Μάης 11, 2012 9:11 am, 1 φορά
matinaki83 έγραψε:ΑΡΙΒΕΡΝΤΕΡΤΣΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΜΠΟΤΕ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΥΛΕΡ....
ΣΙ ΓΙΟΥ ΛΕΙΤΕΡ!!!
margo!!! έγραψε:empros loipon kale mou egefale! min tis akous ti lene kai pigaine sto psugeio, pare to giaourtaki sou,onomase to mprizola, fato kai skase!!
margo!!! έγραψε:empros loipon kale mou egefale! min tis akous ti lene kai pigaine sto psugeio, pare to giaourtaki sou,onomase to mprizola, fato kai skase!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης