726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Σαβ Μάης 12, 2012 6:09 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
βγαίνωωωωωωωω γιατί λίγο να κάτσω βλέπω να βγαίνω με το λαδωμένο μαλλί έξω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
a-niki έγραψε:αγαπη εφυγες?
Παω να καθαρισω μπαλκονια ελπιζω να σε πετυχω αργοτερα. Πολλα φιλακια μικρη.
Στα υπολοιπα κοριτσια αν και δεν προσεξαν την παρουσια μου καλο απογευμα
toniach29 έγραψε:ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ...ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ?ΟΕΟ?
tatijana έγραψε:Έχω ακούσει ότι τρεις πρώτους μήνες είχαν κανονική περίοδο αλλα ήταν έγκυες...ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;
τωρααααααααααααααααααααααααααααααααtoniach29 έγραψε:ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ...ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ?ΟΕΟ?
christina80 έγραψε:tatijana έγραψε:Έχω ακούσει ότι τρεις πρώτους μήνες είχαν κανονική περίοδο αλλα ήταν έγκυες...ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;
Κανονική περίοδο ροή εννοείς;;
Εγω πάντως μια φορα είδα τα ελάχιστα καφετια κ τιποτα πάλι. Λες; Μακάρι!
Αν συνεχιστεί η καθυστερηση Δευτέρα θα ξανακάνω χοριακη δε γίνεται...
Lollipop83 έγραψε:τονια παω να κανω μπανιο και ερχομαι αμεσως να δω τα αποτελεσματα.
πολυ σιγουρη σε βρισκω και οταν ειμαστε ξερεις σιγουρη για κατι συνηθως πεφτουμε εξω....ευχομαι λοιπον και τωρα να εχεις πεσει εξω και να εισαι εγκυοςςςςςςςςςςςςςςςςςςtoniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:τονια παω να κανω μπανιο και ερχομαι αμεσως να δω τα αποτελεσματα.
ΚΑΛΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
Lollipop83 έγραψε:τονια παω να κανω μπανιο και ερχομαι αμεσως να δω τα αποτελεσματα.
christina80 έγραψε:tatijana έγραψε:Έχω ακούσει ότι τρεις πρώτους μήνες είχαν κανονική περίοδο αλλα ήταν έγκυες...ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;
και τωρα ημουν ετοιμη να πω που ειναι αυτο το κοριτσιγκρινιαρα έγραψε:εμενα ο αγας σκουπιζει κι εγω θα παω να σφουγγαρισω σε λιγο....
νυσταζω πολυ λεμε!!!!!!!!!!!
ευουλι να τα εκατοστησει ο ανηψιος σου!!!
τονια καν'το καλε τωρα να ξεμπερδευουμε!!!!
μαιρη μηπως να μην πας στον γαμο???εδω καλυτερα περναμε!!!!ασχετο....αλλα επιτρεπεται το αλκοολ στις θηλαζουσες???
σε ολα τα κορτσοπα(πω πω πως το μιλαω το ποντιακο) που ξεχνω
δεν πειραζει..........δεν πεφτουμε..toniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:τονια παω να κανω μπανιο και ερχομαι αμεσως να δω τα αποτελεσματα.
ΑΡΝΗΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ...
ΧΜΜΜ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...
δεν εχεις να χασεις κατι κοπελα μου.....καντην και αφου εχεις και την στηριξη του αντρουλη σου σουπερtoniach29 έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΟ ΣΤΗΘΟΣ...Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ
art86 έγραψε:δεν εχεις να χασεις κατι κοπελα μου.....καντην και αφου εχεις και την στηριξη του αντρουλη σου σουπερtoniach29 έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΟ ΣΤΗΘΟΣ...Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ
toniach29 έγραψε:art86 έγραψε:δεν εχεις να χασεις κατι κοπελα μου.....καντην και αφου εχεις και την στηριξη του αντρουλη σου σουπερtoniach29 έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΟ ΣΤΗΘΟΣ...Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
toniach29 έγραψε:art86 έγραψε:δεν εχεις να χασεις κατι κοπελα μου.....καντην και αφου εχεις και την στηριξη του αντρουλη σου σουπερtoniach29 έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΟ ΣΤΗΘΟΣ...Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΥΡΙΖΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
tatijana έγραψε:christina80 έγραψε:tatijana έγραψε:Έχω ακούσει ότι τρεις πρώτους μήνες είχαν κανονική περίοδο αλλα ήταν έγκυες...ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ;;;;;;;;;;
Χριστινακι κανονική ροή αίματος,οπως όταν έχουμε περίοδο κ τους τρεις μήνες.
Μακάρι να είσαι..Μου έτυχε κ μένα όλο αυτο που λες κ είχαν βγει όλα αρνητικά κ αίμα καφε λίγο είδα κ μέρα τίποτα όλη μέρα,αλλα την επόμενη ήρθε η κοκκινουλα....Γιαυτο ΌΤΙ κ να γίνει,μην "πέσεις".....
Εγω είχα μείνει έγκυος κάποτε,τον πρώτο μήνα είχα καθυστέρηση,έκανα τεστ αρνητικό,τον δεύτερο μήνα μου ήρθε καφε αίμα για 5 μέρες κ τον τρίτο μήνα καθυστέρηση.Έκανα τεστ κ βγήκε θετικό,ήμουν τότε 12 βδομαδων.Κάνει τρελλα το σώμα μας...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης