76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Παρ Μάης 11, 2012 5:01 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΡΙΤΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΡΙΤΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ
,
sofouli έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΡΙΤΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΧΑΧΑ
και εγω οσο ο μπεμπης μου!!!!!!!!!!!!!
συμφωνω απολυταxrysaki! έγραψε:σημασια εχει να ειμαστε ανθρωποι με καρδια πιστευω εγω πανω απ ολα κ να εχουμε την υγεια μας..δεν βαριεστε οσο κ να μαστε καλα να μαστε..
τι τυχερη που εισαι??????????????/μεγαλο πραγμα τα μωρακια...σε κολλαν στον τοιχο με μια κουβενταtoniach29 έγραψε:ΑΣΧΕΤΟ!!ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ...ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ Κ ΚΛΑΙΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΩΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΒΕΒΑΙΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Κ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΩ....3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΑΤΟ Κ ΜΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ
γκρινιαρα έγραψε:ειμαι κλαψιαρα,γκρινιαρα,μελαγχολικη,κολλημενη με το παρελθον,καψουρα (χαχαχαχαχα),δινομαι ευκολα και μερικες φορες τρωω τα μουτρα μου....βεβαια τωρα τελευταια αν δεν παρω δεν δινω κιολας...ειμαι πολυ της ταξης και του προγραμματος....
ο,τι ξεχασα παρακαλω συμπληρωστε!!!!
αααααααα.......ειμαι "ταφος" και οταν αγαπαω αγαπαω κι οταν μισω ασ΄τα να πανε...
χα λέγε ποια είσαι και τι κάνειςmargo!!! έγραψε:Μαργαριτα απο Δραμα. νιοπαντρη(το περασμενο καλοκαιρι) με μια αποβολη τον Ιανουαριο.
εγω παντως οταν αρχισαμε προσπαθειες ονειρευομουν ενα κοριτσακι με τα καλτσονακια του με τα φορεματακια του με τις κορδελιτσες του...τωρα πια το λεω και πραγματκα το εννοω θελω ενα γερο νινακι να ρθει και να μου ολοκληρωσει την ευτυχια που ζω ηδη με τον αντρα μουtoniach29 έγραψε:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!
ioanna85 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ειμαι κλαψιαρα,γκρινιαρα,μελαγχολικη,κολλημενη με το παρελθον,καψουρα (χαχαχαχαχα),δινομαι ευκολα και μερικες φορες τρωω τα μουτρα μου....βεβαια τωρα τελευταια αν δεν παρω δεν δινω κιολας...ειμαι πολυ της ταξης και του προγραμματος....
αααααααα.......ειμαι "ταφος" και οταν αγαπαω αγαπαω κι οταν μισω ασ΄τα να πανε...
Εγω θα ελεγα παστρικοθοδωρα αλλα ελευθερα πες κι αλλα....χαχαχα!Οταλν λες δινεσαι ευκολα;τι να καταλαβω;σε πειραζω ε!
art86 έγραψε:εγω παντως οταν αρχισαμε προσπαθειες ονειρευομουν ενα κοριτσακι με τα καλτσονακια του με τα φορεματακια του με τις κορδελιτσες του...τωρα πια το λεω και πραγματκα το εννοω θελω ενα γερο νινακι να ρθει και να μου ολοκληρωσει την ευτυχια που ζω ηδη με τον αντρα μουtoniach29 έγραψε:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΧ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!
ετσι ειμαι και εγω και ο αντρας μου φωναζει..ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ...κριμα γιατι καμια φορα αποδυκνυεται οτι εχει δικιο ρε γμτγκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:ειμαι κλαψιαρα,γκρινιαρα,μελαγχολικη,κολλημενη με το παρελθον,καψουρα (χαχαχαχαχα),δινομαι ευκολα και μερικες φορες τρωω τα μουτρα μου....βεβαια τωρα τελευταια αν δεν παρω δεν δινω κιολας...ειμαι πολυ της ταξης και του προγραμματος....
Εγω θα ελεγα παστρικοθοδωρα αλλα ελευθερα πες κι αλλα....χαχαχα!Οταλν λες δινεσαι ευκολα;τι να καταλαβω;σε πειραζω ε!
ανοιγομαι ευκολα στους ανθρωπους...σαν να τους ξερω χρονια...
κοριτσια θελω να σας πω κατι αλλα μην με περασετε για τρελη.....βεβαια δεν θελω να παιρνουν τα μυαλα μου αερα αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη...το ξερω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα...αλλα 1ον εκμεταλευτηκαμε τις γονιμες στο επακρον και2ον εχω παρα πολυ καλο προαισθημα δεν ξερω ειμαι αισιοδοξη....μακαρι να μην με γελασει το ενστικτο μουtoniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!
ΙΩΑΝΝΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΤ?ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΧΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΧΑΜΗΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ?ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης