126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Κυρ Μάης 13, 2012 9:16 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σε δεχτηκα αρτεμις..μαρακι εχω εικονα μια παραλια..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φιλιαααα τα ξαναλεμεart86 έγραψε:κοριτσακια θα κλεισω προς το παρον .ισως μπω πιο μετα...φιλακια πολλα σε ολες ον και οφ λαιν...........
xrysaki! έγραψε:σε δεχτηκα αρτεμις..μαρακι εχω εικονα μια παραλια..
είμαστε φίλες κούκλα!toniach29 έγραψε:LENAKI ΕΧΕΙΣ ΦΕΙΣ??
το πιο μικρο εβαλα αλλα τπτ.δεν πειραζει.....τι κανετε κοριτσακια..εγω νιωθω κουρασμενη αλλα δεν νυσταζωΛεμονάκι έγραψε:Αρτ τότε άλλαξε το μέγεθος της.
στον γαμο ηταν ολα φουξ και ιβιουρ.και η ανθοθεσμη μου ητα με ιβιουρ και φουξ τριανταφυλλα...xrysaki! έγραψε:λεμονακι σε δεχτηκα κ εσενα αρτεμις ωραια ακουγεται η μπουμπουνιερα σου..μ αρεσει πολυ το φουξια σαν χρωμα.
γτ κοριτσακι μ τοσο πρωι?????toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 7 ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ.....
ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ 8Κ ΜΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥart86 έγραψε:γτ κοριτσακι μ τοσο πρωι?????toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 7 ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ.....
όλα καλάΛεμονάκι έγραψε:Λενάκι τι κάνεις ;
την Τετάρτη έχει ραντεβού ;
το σποράκι καλά ;
όντος Χρύσα πολύ ησυχία
μπραβο λενακι.ολα καλ θα παανε κοπελα μυlenaki1982 έγραψε:όλα καλάΛεμονάκι έγραψε:Λενάκι τι κάνεις ;
το σποράκι καλά ;
όντος Χρύσα πολύ ησυχία
την Τετάρτη έχουμε ραντεβού να δούμε το σποράκι και να ακούσουμε και καρδιά Πρώτα Ο Θεός
οντως λιγο ζορι να ξυπνας τοσο πρωι....αλλα ειμαι σιγουρη με ενα μαμα σαγαπω ειναι φιλακι στο μαγουλο τα ξεχνας ολα και αναζωγονησε κατευθειαν......toniach29 έγραψε:ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ 8Κ ΜΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥart86 έγραψε:γτ κοριτσακι μ τοσο πρωι?????toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 7 ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ.....
art86 έγραψε:οντως λιγο ζορι να ξυπνας τοσο πρωι....αλλα ειμαι σιγουρη με ενα μαμα σαγαπω ειναι φιλακι στο μαγουλο τα ξεχνας ολα και αναζωγονησε κατευθειαν......toniach29 έγραψε:ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ 8Κ ΜΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥart86 έγραψε:γτ κοριτσακι μ τοσο πρωι?????toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 7 ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ.....
art86 έγραψε:μπραβο λενακι.ολα καλ θα παανε κοπελα μυlenaki1982 έγραψε:όλα καλάΛεμονάκι έγραψε:Λενάκι τι κάνεις ;
το σποράκι καλά ;
όντος Χρύσα πολύ ησυχία
την Τετάρτη έχουμε ραντεβού να δούμε το σποράκι και να ακούσουμε και καρδιά Πρώτα Ο Θεός
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης