Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:λεμονακι σε δεχτηκα κ εσενα Very Happy αρτεμις ωραια ακουγεται η μπουμπουνιερα σου..μ αρεσει πολυ το φουξια σαν χρωμα.
εγώ δεν έχω φεισ Very Happy
καποια άλλη είναι Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η NIKOSTONIA LEMONI

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΗΣΥΧΙΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ 7 ΕΡΓΕΤΗΡΙΟ.....
γτ κοριτσακι μ τοσο πρωι?????
ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ..ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ 8Κ ΜΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΟΥΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ
οντως λιγο ζορι να ξυπνας τοσο πρωι....αλλα ειμαι σιγουρη με ενα μαμα σαγαπω ειναι φιλακι στο μαγουλο τα ξεχνας ολα και αναζωγονησε κατευθειαν......

ΑΧ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΟΥΛ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ...ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΝΩ ΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
για μεναα δεν υπαρχει γλυκια μου πιο ομορφο πραγμα απο το να μεγαλωνεις τα παιδακια σου ..........τι ομορφο..αλλα κακα τα ψεμματα στην αρχη χρειαζεται βοηθεια...ειδικα στο 1ο.....

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχα καλο..σας μπερδεψα.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λενάκι με το καλό κοπέλα μου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 654316

εγώ κούκλες σας αφήνω, καλό βράδυ σε όλες σας !!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρτεμις ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ..ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ...ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ 2ο ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ...ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ 11ΜΗΝΕΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΡΕΛΑ ΝΕΥΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ Κ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα δεν ειμαι πολυ καλα σφαδαζω απο τους πονους δεν το αντεχω αυτο το μαρτυριο πηρα παναντολ πριν πεσω για υπνο θα παρω κ αλλο ουτε τον εκτορα δεν μπορεσα να παω βολτα τον πηγε ο αντρας μου

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΣ??!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ...ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ηρθα δεν ειμαι πολυ καλα σφαδαζω απο τους πονους δεν το αντεχω αυτο το μαρτυριο πηρα παναντολ πριν πεσω για υπνο θα παρω κ αλλο ουτε τον εκτορα δεν μπορεσα να παω βολτα τον πηγε ο αντρας μου
κοριτσακι υπομονη τι να κανεις???????κοριτσια τα τσιμπηματα στις οωθηκες οσο πανε γινονται και πιο εντονα και τα υγρα...σμρ ποναει και η αριστερη....εψαξα στο google σχετικα αλλα δεν εβγαλλα ακρη...οωρρηξια δεν ειναι ,περιοδος δεν ειναι,εγκυμοσηνη δεν ειναι ε τι σκ@τ@ ειναι??ο γυναικολογος μου ειναι πτολεμαιδα και δεν λεει να παω μονο για αυτο....λετε να ξεκινησαν απο τωρα τα σημαδια της αλεκας.....εχω μια βδομαδα ακομα...παντα με πιανει πονος στη μεση και λιγο στη κοιλια την μερα που μου ερχεται

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ...ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΩΩΣΣΣΣ

xrysaki!

xrysaki!
μαρινακι κ εγω ετσι ειμαι πεθαινω απο τους πονους δεν μ επιανε τπτ..πηρα βολταρεν κ πλεον δεν μπορω χωρις αυτο.μου περναει πανω στο μισαωρο..

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΒΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΣ??!!!ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ...ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ

αστα χεστα ο πονος μου δεν περιγραφετε με λογια και η κακουργα η αλεκα δεν εχει κατεβει ακομα ειχα πολυ λιγο αιμα τετοια ταλαιπωρια για το τιποτα τραβαω Mad Mad Mad

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ...ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΩΩΣΣΣΣ
δεν ξερω πολυ εχω μπερδευτει ...δεν ξερω τι γινεται...τελος παντων ...αν συνεχιστει ο πονος.-ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι πολυ εντονος-θα παω στον γιατρο μου

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ?? Shocked Shocked Shocked

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:μαρινακι κ εγω ετσι ειμαι πεθαινω απο τους πονους δεν μ επιανε τπτ..πηρα βολταρεν κ πλεον δεν μπορω χωρις αυτο.μου περναει πανω στο μισαωρο..
ευτυχως κοριτσια ειμαι απο τις τυχερες.καταλααβαινω οτι θα ρθει αλλα πολυ νορμαλ.μονο η μεση μου ποναει λιγο παραπανω

xrysaki!

xrysaki!
να πω την αληθεια βεβαια απο τη γεννα κ επειτα δεν ποναω το ιδιο με πριν..ολα οι γυναικες τα τραβαμεεεεε....

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:μαρινακι κ εγω ετσι ειμαι πεθαινω απο τους πονους δεν μ επιανε τπτ..πηρα βολταρεν κ πλεον δεν μπορω χωρις αυτο.μου περναει πανω στο μισαωρο..

βολταρεν σε χαπι λες?? εγω αυτο ειξερα οτι ειναι γι τους πονους της μεσης πηρα και εγω καποτε βολταρεν αλλα για την μεση μου δεν ειξερα οτι κανει και για την αλεκα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΩ 2ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΜΗΝ Κ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΑ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια να πω μια μακακια Smile αι θελω την γνωμη σας.περιοδος τελευταια μου ηρθε 22 4...συμφωνα με το τικερακι η ποωρρηξια αρχισε απο τις 5 μεχρι τις 9.......... αν πχ το πιασαμε το σπορι την 1η μερα δλδ στις 5 μπορει και να οφειλονται εκει τα τσιμπηματα...ειναι μονο 9 μερες...μηπως λεω βλακειες...πες το μου την γνωμη σας

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:ρε κοριτσια να πω μια μακακια Smile αι θελω την γνωμη σας.περιοδος τελευταια μου ηρθε 22 4...συμφωνα με το τικερακι η ποωρρηξια αρχισε απο τις 5 μεχρι τις 9.......... αν πχ το πιασαμε το σπορι την 1η μερα δλδ στις 5 μπορει και να οφειλονται εκει τα τσιμπηματα...ειναι μονο 9 μερες...μηπως λεω βλακειες...πες το μου την γνωμη σας

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 215994 ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΟ

xrysaki!

xrysaki!
αγαπη έγραψε:

βολταρεν σε χαπι λες?? εγω αυτο ειξερα οτι ειναι γι τους πονους της μεσης πηρα και εγω καποτε βολταρεν αλλα για την μεση μου δεν ειξερα οτι κανει και για την αλεκα

ναι σε χαπι το 75αρι παιρνω κανει θαυματα..δοκιμασε το.

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
art86 έγραψε:ρε κοριτσια να πω μια μακακια Smile αι θελω την γνωμη σας.περιοδος τελευταια μου ηρθε 22 4...συμφωνα με το τικερακι η ποωρρηξια αρχισε απο τις 5 μεχρι τις 9.......... αν πχ το πιασαμε το σπορι την 1η μερα δλδ στις 5 μπορει και να οφειλονται εκει τα τσιμπηματα...ειναι μονο 9 μερες...μηπως λεω βλακειες...πες το μου την γνωμη σας

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ..ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 215994 ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΟ
οχι οτι το πιστευω δεν παιζει αλλα λεω μηπωςςςςςςςς........οταν ειχα μεινει δεν ειχα καταλαβει τπτ παρα μονο το πρησμενο στηθος και τους πονου περιοδου οταν ηταν να ρθει αυτο....ειναι πολυ νωρις ακομα το ξερω ....δεν εχει μερες που τελειωσα οωρρηξια αλλα ξερεις ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΩ 2ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΜΗΝ Κ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΑ

τυχερηηηηηηη σε ζηλευωωω θελω και εγω να μην ποναωωωω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ...Κ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ!!!ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΥΡΜΟ ΣΠΕΡΜΑ..ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ....ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΤΖΟΥΦΙΟΣ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 3ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ..... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 534787

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

κοριτσακι μου δεν ξερω να σε βοηθεισω ομως μακαρι θα γινει θαυματακι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 7 544943

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις