Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
71 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 71 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα έτσι βρε Αργυρώ μου... η ζωή θέλει καλοπέραση, κι αφού μας κόβουν τα αλλα σιγά σιγά... θα καλοπεράσουμε αλλιώς Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 και Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 604962 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 604962 λοιπον!!!

Γκρινιαρα αφου αναρωτιέμαι αν ειμαι ΤΟΣΟ ευσυγκίνητη τώρα, αν μείνω έγκυος πως θα είμαι???όλη την ώρα με ένα χαρτομάντιλο.... δν φαντάζεσαι πόσο εύκολα συγκινούμαι!!! affraid

Σοφούλι τι καλά!!! νομίζω ότι η Β επιπέδου είναι από τις καλύτερες εξετάσεις, γιατί απολαμβάνεις το μωράκι με τις ώρες μέχρι να γίνουν ολες οι μετρήσεις!!

Στην κουνιάδα μου εκτός απο το dvd της είχαν δώσει τότε και μια 4διαστατη φωτο εγχρωμη με το πως ήταν το μπεμπέ τότε !!! απο την κοιλιτσα κουκλος ήταν!! και μου λέει ο άντρας μου που είναι τώρα εκεί ότι ειναι σκέτη φάτσα ο μικρούλης μας!!!! Αχ έχω λιώσει λεμε η γυναίκα!!! .. αυτο θα ειναι το παιδί μας!!(μέχρι να ερθει και το δικο μου, θα δίνω εκεί την αγαπη που έχω να ξεχειλίζει από παντού !!)

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Τόνια...προβλέπεται σεισμός απο οτι κατάλαβα!!! Razz Razz Razz

ΒΡΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ!!!ΧΙΧΙΧΙΧ!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο??ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΟΥ!
ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ! ΟΥΣΤ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο γυναικολογος που εχω στη θεσσαλονικη μου δινει τον υπερηχο παντα σε dvd!και στη νυφη μου δωσανε εγχρωμες φωτο...μωρε σα τερατακια φαινονται!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 M161

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ!!!! Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα γκρινιαρα!ο μπομπιρακος μεχρι στιγμης ειναι ησυχος!22 παμε για β επιπεδου και τοτε θα σου πω τι ακριβως κανει εκει μεσα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109

με το καλο...ολα καλα θα πανεε...και η συννυφαδα μου στις 25 θα παει...μπας και μαθουμε και το φυλο γιατι μας κανει κονκσες το σπορακι!!!

το εχω ενα αγχος αλλα θεωρω πως θα ειναι μια χαρα!βασικα οτι και να γινει...παιδακι μου ειναι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 M033

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΦΙΑ.Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΨΕΙΡΗΣΕΙ(ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ?)Η ΜΟΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ DVD ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΩ Η/Υ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΔΥΣΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ

.....ΑΣΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ! ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααα κ από εμένααα!! Είστε όλες καλα? Πάω να δώσω γάλα στη μικρή μου κ επιστρέφω...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ

.....ΑΣΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ! ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΕΓΩ ΕΧΩ Κ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΑΤΕΞ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ..ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΙΑΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα γκρινιαρα!ο μπομπιρακος μεχρι στιγμης ειναι ησυχος!22 παμε για β επιπεδου και τοτε θα σου πω τι ακριβως κανει εκει μεσα! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109

με το καλο...ολα καλα θα πανεε...και η συννυφαδα μου στις 25 θα παει...μπας και μαθουμε και το φυλο γιατι μας κανει κονκσες το σπορακι!!!

το εχω ενα αγχος αλλα θεωρω πως θα ειναι μια χαρα!βασικα οτι και να γινει...παιδακι μου ειναι!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 M033

καλε αφου η πρωτη εξεταση το παπ Α βγηκε καλο να μην αγχωνεσαι για το β επιπεδου...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ο γυναικολογος που εχω στη θεσσαλονικη μου δινει τον υπερηχο παντα σε dvd!και στη νυφη μου δωσανε εγχρωμες φωτο...μωρε σα τερατακια φαινονται!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 M161

οχι καλε!!Σε εκεινη τη φωτο ηταν κανονικο ανθρωπακι..μεχρι που βλεπαμε οτι μοιαζει στον μπαμπα του!!χιχιχ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!
ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλώς και το νυχτοπούλι την Μαίρη... νωρίς σηκώνεσαι..πως την παλεύεις και ξενυχτάς??? Shocked

Γενικοτερα ειναι και ενα θεμα με παιδια στο σπιτι, το καταλαβαινω τωρα που εχω τον αδερφο μου και δν μπορώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις ορέξεις μου Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed φανταζομαι οτι και με τα παιδια το ιδιο θα ειναι!! αρα ας απολαυσουμε οσο μπορουμε τωρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994

Τονια θαυμάζω τον σύζηγο... ο δικος μου αν προσπαθουσα να τον αποπλανησω τοσο οσο εσυ δν θα μου ξανακαθόταν ποτε!!!! χαχαχαχ δν το έχουμε το τοσο συχνό...μάλλον γι αυτο ακόμη περιμένω να γινω μανα Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Σοφουλι μην ανησυχεις!! ολα σουπερ θα ειναι!!και εσυ απλα θα κανεις χάζι τον μπεμπακο σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 328109

ΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε της νυφης μου το dvd επαιζε και το μετετρεψα απο τον υπολογιστη!η καημενη εκλαιγε γιατι νομιζε πως ειναι χαλασμενο!απλα θελω να ειναι γερο και δυνατο το μικρουλικο!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

τωρα ειμαι στα κανονικα μου!!!!!!!!!!ο νεος και ομορφος γιατρουλακος μου,μου εβγαλε ακριβως ποσο ειναι ο μπεμπης και γι'αυτο αλλαξα το τικερακι!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!

ξανακοιμήθηκε το χρσυσούλι μου τώρα τελευταία το πρωί κοιμάται πολύ πλήν χθες που την ξύπνησα για να πάμε στη θεία κοινωνία!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερααααα!!!τι κανετε?ορεξατες ξυπνησατε Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Kαλώς και το νυχτοπούλι την Μαίρη... νωρίς σηκώνεσαι..πως την παλεύεις και ξενυχτάς??? Shocked

Γενικοτερα ειναι και ενα θεμα με παιδια στο σπιτι, το καταλαβαινω τωρα που εχω τον αδερφο μου και δν μπορώ να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις ορέξεις μου Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed φανταζομαι οτι και με τα παιδια το ιδιο θα ειναι!! αρα ας απολαυσουμε οσο μπορουμε τωρα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 215994

Τονια θαυμάζω τον σύζηγο... ο δικος μου αν προσπαθουσα να τον αποπλανησω τοσο οσο εσυ δν θα μου ξανακαθόταν ποτε!!!! χαχαχαχ δν το έχουμε το τοσο συχνό...μάλλον γι αυτο ακόμη περιμένω να γινω μανα Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Σοφουλι μην ανησυχεις!! ολα σουπερ θα ειναι!!και εσυ απλα θα κανεις χάζι τον μπεμπακο σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 14 875502

νωρίς το 10 και?? κνονικά έπρεπε να σηκωθώ από τις 8 να ετοιμαστώ να πάω για μάθημα αλλά βρήκα ευκαιρία για κοπάνα...θα πάω το απόγευμα.. ημικρή μου κοιμόταν όπου ξανακοιμήθηκε κ τώρα κ έτσι κοιμήθηκα λίγο παραπάνω βασικά νυστάζω αλλά αν μου συνορίστεις νυστάζω όλες τις ώρες..χιχχι

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

ξανακοιμήθηκε το χρσυσούλι μου τώρα τελευταία το πρωί κοιμάται πολύ πλήν χθες που την ξύπνησα για να πάμε στη θεία κοινωνία!

ΥΠΝΑΡΟΥ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε?ΤΙ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ.
ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΘΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:

ΥΠΝΑΡΟΥ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε?ΤΙ ΚΑΛΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΥΣΑ.
ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΘΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

από τη μέρα που τη βαπτίσαμε ναι...το βράδυ μη νομίζει 10-11 κοιμάται αργεί γ αυτό κοιμάται το πρωί πιο μωρό κοιμόταν σχεδόν όλη μερα ειδικά εκεί 5ο-6ομήνα!! μετά τα χάλασε...εδώ κλασσικά λιάζει αλλά έχει λίγο δροσούλα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα Χρύσα!!! cheers cheers cheers

Μαίρη εγώ αν κοιμόμουν τόσο αργά δν θα ξυπνούσα πριν τις 12.. αλλά εσύ έχεις και την μπουμπού και διατηρεί τις ισορροπίες..άσε που αν ήξερα ότι πρέπει να ξυπνήσω θα προσπαθούσα να κοιμάμαι νωρίς..όπως χθες! Wink Wink

σουπερ παντως το ωράριο ύπνου της μικρής σου!!Ενα τέτοιο θελω κι εγω Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες!

Έλλη να σας ζήσει κούκλα μου!κ σύντομα ν'αποκτήσει ξαδερφάκι Wink

οι υπόλοιπες τι κάνετε?
εδώ έχει χάλια καιρό....ψύχρα και τώρα βρέχει κιόλας..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις