351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 12:15 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσάκια μου και εδώ στην Κυπρο βρέχει,ενω εχει τοση ζέστη και την νυχτα βάζαμε αεριστηρα.!!Σημερα ειπε να βρέξει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Kαλημέρα Χρύσα!!!
Μαίρη εγώ αν κοιμόμουν τόσο αργά δν θα ξυπνούσα πριν τις 12.. αλλά εσύ έχεις και την μπουμπού και διατηρεί τις ισορροπίες..άσε που αν ήξερα ότι πρέπει να ξυπνήσω θα προσπαθούσα να κοιμάμαι νωρίς..όπως χθες!
σουπερ παντως το ωράριο ύπνου της μικρής σου!!Ενα τέτοιο θελω κι εγω
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ευη!!!
κι εδω εχει κρυο και μαλλον το παει για βροχη...φυσαει και πολυ...
maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ευη!!!
κι εδω εχει κρυο και μαλλον το παει για βροχη...φυσαει και πολυ...
τι θα μαγειρέψεις?
evi27 έγραψε:εγώ τελείωσα με τις δουλειές κ τώρα θα κάτσω να πιω καφεδάκι...για φαγητό έχω ψητά κρέατα που πήρα χθες απ'τους δικούς μου θα κάνω κ μια τηγανιά πατάτες κ τέλος..
goldangel1990 έγραψε:γκρινιάρα εχεις καθυστέρηση 1 μερα ε?τεστάκι ποτε θα κάνεις?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:evi27 έγραψε:εγώ τελείωσα με τις δουλειές κ τώρα θα κάτσω να πιω καφεδάκι...για φαγητό έχω ψητά κρέατα που πήρα χθες απ'τους δικούς μου θα κάνω κ μια τηγανιά πατάτες κ τέλος..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ.ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!
evi27 έγραψε:πραγματικά αυτός ο καιρός δεν είναι για πολλά....μου χαλάει την διαθεση γμτ...
γκρινιαρα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:γκρινιάρα εχεις καθυστέρηση 1 μερα ε?τεστάκι ποτε θα κάνεις?
ναι εχω!!!δεν θα κανω τεστακι....δεν τα εμπιστευομαι...λεω να κανω κατευθειαν χοριακη...αυριο ή μεθαυριο...
το μονο που με φοβιζει ειναι οτι και τον προηγουμενο μηνα ειχα 3 μερες καθυστερηση και μετα ηρθε...
γκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:evi27 έγραψε:εγώ τελείωσα με τις δουλειές κ τώρα θα κάτσω να πιω καφεδάκι...για φαγητό έχω ψητά κρέατα που πήρα χθες απ'τους δικούς μου θα κάνω κ μια τηγανιά πατάτες κ τέλος..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΗΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΑΡΜΑΔΑΚΙΑ.ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!
σαρμαδακια....εεε??????μαλλον θα μου κανεις το τραπεζι σημερα!!!!θα φαω τη μεριδα της μπουμπους!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης