Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="evi27"]
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:υν...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ!

βάζω πάντα γάντια!!

άσχετο...ξέρει καμιά γιατί στο μέγκα δεν έχει τις σαββατογεννημένες κι έχει μαγειρική??[/quoteισως δεν εκανε νουμερα και το βγαλαν

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΑΚΙ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΕΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...ΚΡΙΜΑ Κ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΑΝΤΙΑ ΦΟΡΑΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Δευ Μάης 14, 2012 6:11 am, 1 φορά

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
art86 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
evi27 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
evi27 έγραψε:με πήρε ο ύπνος με τα καλλυντικά στο χέρι...τράτζικκκκ

αντίο σε όσες φεύγουν...

νυστάζω ακόμη αλλά πρέπει να βαφτώ...γμτ... Twisted Evil

ΚΑΛΟ ΒΑΨΙΜΟ.ΤΟ ΝΥΧΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

ακόμη τιρκουάζ!δεν χάλασε από τις προάλλες που το έκανα!αύριο μεθαύριο θα το ανανεώσω Very Happy

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΕΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ!
εγω δεν βαφω τα νυχια μου σχεδον ποτε...φαντασου δεν εχω ουτε μια οζα[μανο]....

ΕΓΩ ΟΖΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!
για οποες δεν θα το καταλαβιναν εβαλα και το μανο....οταν λεμε ξερεις εμεις οι μακεδονες επαθα φουιτ πολυ δεν ξερουν τι σημαινει....μου ετυχε στην πατρα...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ...ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΝΝΟΩ...ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:

άσχετο...ξέρει καμιά γιατί στο μέγκα δεν έχει τις σαββατογεννημένες κι έχει μαγειρική??

ισως δεν εκανε νουμερα και το βγαλαν[/quote]

αποκλείεται...ποτέ δεν κόβουν 1 σειρά την οποία μάλιστα βάζουν σε επανάληψη έτσι στη μέση!άσε που ήταν από τα καλά σίριαλ... Rolling Eyes τα νούμερα τα κοιτάνε περισσότερα στις καινούριες σειρές-εκπομπές,εδώ μιλάμε για επανάληψη δεν νομίζω να περιμένουν σούπερ νούμερα!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα κ Τόνια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 28 M118

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
art86 έγραψε:

άσχετο...ξέρει καμιά γιατί στο μέγκα δεν έχει τις σαββατογεννημένες κι έχει μαγειρική??

ισως δεν εκανε νουμερα και το βγαλαν

αποκλείεται...ποτέ δεν κόβουν 1 σειρά την οποία μάλιστα βάζουν σε επανάληψη έτσι στη μέση!άσε που ήταν από τα καλά σίριαλ... Rolling Eyes τα νούμερα τα κοιτάνε περισσότερα στις καινούριες σειρές-εκπομπές,εδώ μιλάμε για επανάληψη δεν νομίζω να περιμένουν σούπερ νούμερα![/quote]κ το -λογο τιμης- για αυτο δεν το βγαλαν ευακι μου...δεν ειχε νουμερα παρολο που ηταν επαναληψη

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε το έπαιζε αυτό καλέ? Rolling Eyes

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:ποτε το έπαιζε αυτό καλέ? Rolling Eyes
σε επαναληψη εννοεις...?καποια καλοκαιρια πριν...πολυ ωραια σειρα αλλα δεν εκανε νουμερα στην επαναληψη και την σταματησαν...η αιθουσα του θρονου..η αγαπημενη μου σειρα...ηθοποιοι σκηνοθεσια σκηνικα....αλλα δεν την βαζει σε επαναληψη...εχουμε βαρεθει να βλεπουμε κωνσταντινου κ ελενης το καφε της χαρας το 2 ξενοι και το ντολτσε βιτα...ωραιες σειρες ...δεν λεω αλλα ελεος πια...κοριτσια κατι αλλο ...εχω πολλα υγρα σαν μιξα ασπρα και πηχτα-σορυυυ γ την περιγραφη-και ο πονος συνεχιζεται....πες τε μου γτ να χω υγρα...ξερετε που μπορει να οφειλετε εκτος απο οωρρηξια εγκυμοσηνη κ περιοδο?σας ξαναρωτησα αλλα ας μου που την γνωμη τους και τα κοριτσια που δεν ακουσαν χθες...ελπιζω να μην γινομαι κουραστικη

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irtha...!!! sas eleipsa..?? koritsia sas afosa sto 35 kai konteuete na teleiwsete kai auto! perasa ena omorfo sk, euxomai kai eseis to idio. poies eiste edw? exasa egumosuni?? i agapi ekane test?????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ τα έχω αυτά στην ωορρ.(διαφανή)κ πριν την αλέκα καμιά φορά...

πριν 2 χρόνια έτυχε να πάω για παπ κ να έχω παραπάνω υγρα μου είπε ο γιατρός ήταν μια ήπια τραχηλίτιδα αν θυμάμαι καλά κ μου είχε δώσει μια αλοιφή κ κάτι υπόθετα νομίζω..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:irtha...!!! sas eleipsa..?? koritsia sas afosa sto 35 kai konteuete na teleiwsete kai auto! perasa ena omorfo sk, euxomai kai eseis to idio. poies eiste edw? exasa egumosuni?? i agapi ekane test?????

καλώς την!είπαμε από εδώ δεν είναι να λείπεις για πολύ!η αγάπη υποδέχθηκε την αλέκα δυστυχώς..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:irtha...!!! sas eleipsa..?? koritsia sas afosa sto 35 kai konteuete na teleiwsete kai auto! perasa ena omorfo sk, euxomai kai eseis to idio. poies eiste edw? exasa egumosuni?? i agapi ekane test?????
που εισαι εσυ καλε????????????ναι κανε αλλα... αρνητικο και καπακι αλεκα......εσυ τι κανεις?πως περασες?

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den peirazei...! pame gia auton to mina! ege simera ematha gia akoma mia egumosuni mias filis kai xarika polu. oles einai gastrwmenes...! teleutaia kai kataidrwmeni eimai!!! ante na doume pote tha mas kanei tin xari!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:εγώ τα έχω αυτά στην ωορρ.(διαφανή)κ πριν την αλέκα καμιά φορά...

πριν 2 χρόνια έτυχε να πάω για παπ κ να έχω παραπάνω υγρα μου είπε ο γιατρός ήταν μια ήπια τραχηλίτιδα αν θυμάμαι καλά κ μου είχε δώσει μια αλοιφή κ κάτι υπόθετα νομίζω..
τελος παντων θα δειξει...ευακι δεν εχεις σμρ μαθημα?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχω που να μην είχα...στις 7....τώρα που πάω με το τουτού είμαι λίγο πιο άνετη...

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art86 έγραψε:
που εισαι εσυ καλε????????????ναι κανε αλλα... αρνητικο και καπακι αλεκα......εσυ τι κανεις?πως περασες?
ena omorfo sk me ton antrouli mou. simera to prwi gumnastirio, etrexa gia tin forologiki dilwsi, meta volta, spiti, fai, upnos kai twra apolamvanw tin parea sas me mia frapedoumpa!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:den peirazei...! pame gia auton to mina! ege simera ematha gia akoma mia egumosuni mias filis kai xarika polu. oles einai gastrwmenes...! teleutaia kai kataidrwmeni eimai!!! ante na doume pote tha mas kanei tin xari!!
εμενα η συννηφαδα μου-γεννησε πριν 20 μερες-η νυφη μου θα γεννησει τον σεπτεμβρη 2φιλες μου απο το σχολειο.εχει γεμισει ο τοπος κοιλουμπιτσες......εμειςς ποτε θεουλη? ε?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:
art86 έγραψε:
ena omorfo sk me ton antrouli mou. simera to prwi gumnastirio, etrexa gia tin forologiki dilwsi, meta volta, spiti, fai, upnos kai twra apolamvanw tin parea sas me mia frapedoumpa!
ωραια χαιρομαι χαιρομαι........

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:έχω που να μην είχα...στις 7....τώρα που πάω με το τουτού είμαι λίγο πιο άνετη...
ειδες δωρακι ο καλος σου?????????????

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
evi27 έγραψε:έχω που να μην είχα...στις 7....τώρα που πάω με το τουτού είμαι λίγο πιο άνετη...
ειδες δωρακι ο καλος σου?????????????

ναι μωρέ ο γλυκός μου! Very Happy Very Happy Very Happy

margo!!!

margo!!!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eseis koritsia pws perasate?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!

να σας ζήσει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις