701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 6:50 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
margo!!! έγραψε:eseis koritsia pws perasate?
ήρεμα πράγματα...σάββατο στα πεθερικά,κυριακή στους δικούς μου..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
margo!!! έγραψε:eseis koritsia pws perasate?
euxaristoume polu!!!!! euxomai na min to dw apo konta otan tha paei fantaros...!!!! australia vlepeis..!evi27 έγραψε:margo!!! έγραψε:aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!
να σας ζήσει!!!
κλαψς κλαψς.τι ομορφο πραγμα τα νεογεννητα...και της συννηφαδας μου η σκατουλινα ειναι τελειααααααααααααα.Θ Ε Λ Ω Κ Α Ι Ε Γ Ω..........margo!!! έγραψε:aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!
γκρινιαρα έγραψε:
κοιμηθηκα απο τις 14:45-17:15!!!!!!!!!!!!!!
oles tha paroume!!!!!!art86 έγραψε:κλαψς κλαψς.τι ομορφο πραγμα τα νεογεννητα...και της συννηφαδας μου η σκατουλινα ειναι τελειααααααααααααα.Θ Ε Λ Ω Κ Α Ι Ε Γ Ω..........margo!!! έγραψε:aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!
α ρε συ ειναι μακρια ...αλαλ τωρα με φεις και σκαιπ εχουν μηδενιστει οι αποστασεις....καλε δεν σας ειπα να σας ζησει......margo!!! έγραψε:euxaristoume polu!!!!! euxomai na min to dw apo konta otan tha paei fantaros...!!!! australia vlepeis..!evi27 έγραψε:margo!!! έγραψε:aaa!! simera gennise i kouniada mou enan antrakla melanouri!!!!!!!!!!!! ax koritsia ti na sas pw!! mas ton steilane foto sto internet(logw apostasis) kai einai.... na ton roufas!!!!
να σας ζήσει!!!
και εγω ακομα εδω.....?την ωρα που επεσες σε χαιρετισα και τωρα σε καλοσοριζωtragic.....?εχου ξεφυγγγγγγγγevi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
απλά σε ζηλεύω!!!!!εμένα με πήρε ο ύπνος με το μεηκ π στα χέρια αλλά μόνο για 15'....κ τώρα νυστάζω υπερβολικά αλλά έχω μάθημα..
η συννηφαδα μου και ο κουνιαδος μου μενουν ακριβως απεναντι μας και παω καθε μερα στην μικρουλα..καλε καθε μερα αλλαζει..γινεται διαφορετικη..σαν αν μεγαλωνειmargo!!! έγραψε:euxaristoume! euxaristoume!! euxomai oles na paroume auti ti xara! ennoeitai oti tin vlepw kai milame kathe mera mesw skype. anupomonw na gurisei spiti tis na ton dw live!!
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
απλά σε ζηλεύω!!!!!εμένα με πήρε ο ύπνος με το μεηκ π στα χέρια αλλά μόνο για 15'....κ τώρα νυστάζω υπερβολικά αλλά έχω μάθημα..
etsi einai ta mwra, kai mazi me auta, megalwnoume kai meis....!!!!!art86 έγραψε:η συννηφαδα μου και ο κουνιαδος μου μενουν ακριβως απεναντι μας και παω καθε μερα στην μικρουλα..καλε καθε μερα αλλαζει..γινεται διαφορετικη..σαν αν μεγαλωνειmargo!!! έγραψε:euxaristoume! euxaristoume!! euxomai oles na paroume auti ti xara! ennoeitai oti tin vlepw kai milame kathe mera mesw skype. anupomonw na gurisei spiti tis na ton dw live!!
art86 έγραψε:και εγω ακομα εδω.....?την ωρα που επεσες σε χαιρετισα και τωρα σε καλοσοριζωtragic.....?εχου ξεφυγγγγγγγγevi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
εγω παλι νομιζω οτι με τα παιδια γινομαστε παιδια.......η μονο εγω κανω σαν χαζοχαρουμενο οταν βλεπω μωρο...κα8ε ηλικιας απο 1 ημερας μεχει 7....απο 7 και πανω ε αρχιζουν και δεν θελουν αγκαλιτσεςmargo!!! έγραψε:etsi einai ta mwra, kai mazi me auta, megalwnoume kai meis....!!!!!art86 έγραψε:η συννηφαδα μου και ο κουνιαδος μου μενουν ακριβως απεναντι μας και παω καθε μερα στην μικρουλα..καλε καθε μερα αλλαζει..γινεται διαφορετικη..σαν αν μεγαλωνειmargo!!! έγραψε:euxaristoume! euxaristoume!! euxomai oles na paroume auti ti xara! ennoeitai oti tin vlepw kai milame kathe mera mesw skype. anupomonw na gurisei spiti tis na ton dw live!!
η κατι αλλο.????????//μονη ειμαι και ενταξει κανω και τις δουλιτσες μου παραλληλα αλαλ στο τελος θα βγαλει καλους ο πωπουδακος μουγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:και εγω ακομα εδω.....?την ωρα που επεσες σε χαιρετισα και τωρα σε καλοσοριζωtragic.....?εχου ξεφυγγγγγγγγevi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:
αντε καλε και τι πειραζει???αφου μονη σου εισαι...μαλλον θα φταει που εκοψα μαχαιρι τον καφε...γι'αυτο ολο κοιμαμαι...
καλως τη...τι κανεις κοριτσακι μου?Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα κούκλες,
margo σου έστειλα π.μ το είδες ;
εγώ πιω δεν πιω καφέ ο ύπνος δεν μου κολλάει εύκολα, αν πιω κιόλας πιάνω μαύρα μεσάνυχτα
γκρινιαρα έγραψε:
τι ωραια φωτο!!!!μακαρι να μπορουσες να κοιμηθεις λιγο παραπανω...
εγω επεσα σε ληθαργο καλε...λες και κοιμηθηκα μια ολοκληρη νυχτα!!!
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα γιούχου !!
Εύη μου καλό μάθημα !
pou eisa re patriwtaki!!!!! twra to eida to pm. tha patisw to quote kai tha sou erthei apeutheias se sena pm? thelw na milisoume gia to thema.Λεμονάκι έγραψε:καλησπέρα κούκλες,
margo σου έστειλα π.μ το είδες ;
εγώ πιω δεν πιω καφέ ο ύπνος δεν μου κολλάει εύκολα, αν πιω κιόλας πιάνω μαύρα μεσάνυχτα
λεω και στο ευχομαι ολοψυχα.......αλεκα προμυνυει τπτ?σμρ ηταν να ρθει?γκρινιαρα έγραψε:καλως το λεμονακι!!!
αρτ λες να ειναι κατι αλλο???
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης