376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 1:10 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΕΚΑ Κ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!ΑΝ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΑΖΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΩ ΛΙΓΑΚΙ..ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ??ΜΑΜΑΚΙΑ ΕΙΠΑ Ε?
evi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΑΖΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΗΞΩ ΛΙΓΑΚΙ..ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ??ΜΑΜΑΚΙΑ ΕΙΠΑ Ε?
βρε Τόνια μπας κι έχεις καμιά ουρολοίμωξη?
evi27 έγραψε:ε τότε δεν είναι κάτι...κι εγώ το παθαίνω καμιά φορά...μη δίνεις σημασία..
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κυρίες μου
art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα........τι κανετε..τωρα τελειωσα δουλειες εβαλα το φι στο φουρνο και μπηκα...εχουμε κανενα νεο?δεν σας διαβασα να πω την αληθεια για αυτο κατατοπιστε με
evi27 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα κυρίες μου
καλημέρα κούκλα!που χάθηκες καλέ?
Λεμονάκι έγραψε:
Εύη τι κάνεις ;
κορίτσια ο κόσμος δεν έχει μία στην τσέπη του !!
και αυτοί που τα έχουν τα προσέχουν σαν τα μάτια τους
καλά και τα 5 ευρώ ξεφτίλα
είναι..
εσύ, εγώ όμως όχιsofouli έγραψε:γιατι μερες λεμονακι?καθε μερα δινω το παρων εστω και λιγο!!!!!!!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:
στην μάχη και εγώ της δουλειάς...
παστιτσιο..ευη μου δεν ξερω αν το ειδε3ς αλλα εγινε κατι με το τικκερακι σ και σου βγαζει-ειμαστε παντρεμενοι 1 μηνα ...β΄λακεια ειπα μετα ειδα οτι λεει γ την επετειο...evi27 έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσια καλημερα........τι κανετε..τωρα τελειωσα δουλειες εβαλα το φι στο φουρνο και μπηκα...εχουμε κανενα νεο?δεν σας διαβασα να πω την αληθεια για αυτο κατατοπιστε με
καλημέρα!τπτ ησυχία... τι καλό μαγείρεψες?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Δευ Μάης 14, 2012 1:44 am, 1 φορά
Λεμονάκι έγραψε:εσύ, εγώ όμως όχιsofouli έγραψε:γιατι μερες λεμονακι?καθε μερα δινω το παρων εστω και λιγο!!!!!!!!!!!
άρα δεν σε βλέπω
το νινί τι κάνει ; η κοιλίτσα φουσκώνει;
οταν λεει εξτρα γονιμες τι ννοει....μμμμμ εγω τις εκμεταλευτηκα[δεν θυμαμαι]ποια μερα του κυκλου εινια συνηθως?toniach29 έγραψε:ευη ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,,..ΕΓΩ ΑΝΩ ΤΩΝ 10ΕΥΡΩ ΠΑΩ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ..Κ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΝΕ ΜΙΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης