851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 12:09 pm
evi27
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια εγώ σας αφήνω....νύσταξα...μάλλον θα σας βρω στο 3 το πρωί!
καληνύχτα σε όλες!
καληνύχτα σε όλες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τι να πω πολυ με μπερδευουν τα πονακια κ τα υγρα.παρα πολυ ειμαι 10 μερες πριν την περιοδο...οωρρηξια..?κουλο..σμρ ποναει και το στηθος μου...αλλα δεν δινω σημασια γιατι ειναι το εγχειρισμενο και μαλλον ειναι απο τον καιροLollipop83 έγραψε:art86 έγραψε:χχααχχαχα..ναι εχει λογικη αυτο που λες αλλα δεν με συμφερει...γιατι αν οντως εκανα 2η οωρρηξια σημαινει οτι δεν το επιασα το σπορι στην 1η.......... και δεν υπαρχει να το επιασα ουτε στην 2η γιατι λογω καποιων συνθηκων εχουμε να κανουμε απο την παρασκευηΛεμονάκι έγραψε:ε όχι, σκέψου το λογικά.art86 έγραψε:κοριτσια και κατι αλλο ασχετο και ισως χαζο.οταν εισαι εγκυος εχεις οωρρηξια...?εγω νομιζω ναι ..γιατι εχα ακουσει στην αμερικη γεννηθηκαν δυδυμα απο διαφορετικο πατερα....ενω ηταν εγκυος ξανα εμεινε....εσεις τι λετε?
το ωάριο όταν απελευθερώνεται και δεν γονιμοποιήται γίνεται αίμα.
Έχουμε περίοδο στην εγκυμοσύνη ; όχι.
Σκέψου πως αν δεν σκάσει γίνεται κύστη, ως το τέλος της εγκυμοσύνης θα έχουμε 12 κύστες ;
έτσι το σκέφτομαι εγώ.
Κάποιες ορμόνες λογικά καταλαβαίνουν την κατάσταση και δεν παράγουν τα ωάρια.
μάλλον αυτή η κοπέλα έκανε διπλή ωορρηξία και έκανε παρτούζα
καλησπερα και απο μενα. εγω εχω μια φιλη που εκανε διδυμα αλλα πιαστηκαν (απο τον ιδιο αντρα) με 1 βδομαδα διαφορα.
Λεμονάκι έγραψε:Αννα φαλάσαρνα
τα φάρσαλα αλλού είναι
evi27 έγραψε:κορίτσια εγώ σας αφήνω....νύσταξα...μάλλον θα σας βρω στο 3 το πρωί!
καληνύχτα σε όλες!
Καληνύχτα Ευάκιevi27 έγραψε:κορίτσια εγώ σας αφήνω....νύσταξα...μάλλον θα σας βρω στο 3 το πρωί!
καληνύχτα σε όλες!
Λεμονάκι έγραψε:ειρήνη γιούχου !!!
Αρτ συγκεντρώσου !!!
γλειφιτζούρι γεια σου
δεν έχουμε ξανασυναντηθεί νομίζω...
είναι το Λεμονάκι
Μαρία και εσύ απο κρήτη ε ;
τι καλά
ζηλεύω !!
toniach29 έγραψε:ΠΩΠΩ ΝΥΣΤΑΖΩ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
ΑΑΑΑ!!ΕΒΑΛΑ ΣΑΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΛΑΣΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ
τι να πω πολυ με μπερδευουν τα πονακια κ τα υγρα.παρα πολυ ειμαι 10 μερες πριν την περιοδο...οωρρηξια..?κουλο..σμρ ποναει και το στηθος μου...αλλα δεν δινω σημασια γιατι ειναι το εγχειρισμενο και μαλλον ειναι απο τον καιροLollipop83 έγραψε:καλησπερα και απο μενα. εγω εχω μια φιλη που εκανε διδυμα αλλα πιαστηκαν (απο τον ιδιο αντρα) με 1 βδομαδα διαφορα.
Λεμονάκι έγραψε:ειρήνη γιούχου !!!
Αρτ συγκεντρώσου !!!
γλειφιτζούρι γεια σου
δεν έχουμε ξανασυναντηθεί νομίζω...
είναι το Λεμονάκι
Μαρία και εσύ απο κρήτη ε ;
τι καλά
ζηλεύω !!
λες μωρε...?μακαρι...πολλα υγρα ειχα και την προηγουμενη φορα που ειχα μεινει αλλα δεν ειναι νωρις 23η μερα του κυκλου?[/quote]art86 έγραψε:τι να πω πολυ με μπερδευουν τα πονακια κ τα υγρα.παρα πολυ ειμαι 10 μερες πριν την περιοδο...οωρρηξια..?κουλο..σμρ ποναει και το στηθος μου...αλλα δεν δινω σημασια γιατι ειναι το εγχειρισμενο και μαλλον ειναι απο τον καιροLollipop83 έγραψε:καλησπερα και απο μενα. εγω εχω μια φιλη που εκανε διδυμα αλλα πιαστηκαν (απο τον ιδιο αντρα) με 1 βδομαδα διαφορα.
μπορει να ειναι απο αλλο λογο
Lollipop83 έγραψε:λες μωρε...?μακαρι...πολλα υγρα ειχα και την προηγουμενη φορα που ειχα μεινει αλλα δεν ειναι νωρις 23η μερα του κυκλου?art86 έγραψε:τι να πω πολυ με μπερδευουν τα πονακια κ τα υγρα.παρα πολυ ειμαι 10 μερες πριν την περιοδο...οωρρηξια..?κουλο..σμρ ποναει και το στηθος μου...αλλα δεν δινω σημασια γιατι ειναι το εγχειρισμενο και μαλλον ειναι απο τον καιροLollipop83 έγραψε:καλησπερα και απο μενα. εγω εχω μια φιλη που εκανε διδυμα αλλα πιαστηκαν (απο τον ιδιο αντρα) με 1 βδομαδα διαφορα.
μπορει να ειναι απο αλλο λογο
Λεμονάκι έγραψε:Μαρία όταν πήγαμε πετύχαμε τρελό κύμα, εγώ ούτε το δαχτυλάκι μου δεν έβαλα στην θάλασσα και η άμμος απο τον αέρα μας έριχνε σφαλιάρες !!!!
γρινιάρα !!!! που είσαι ρε αβάνα ;
Τόνια είχες σκυλάκο ;
Εύη καλό βράδυ
εχεις δικιο.....αλλα ...ξερειςΛεμονάκι έγραψε:Αρτ γιατί βασανίζεσαι ;
ηρέμησε λίγο καλέ !!
δεν είπαμε οτι τα συμπτώματα δεν τα δίνουμε σημασία ;
έλα συγκεντρώσου !!!
Γλειφιτζούρι θα μας μάθεις όλες σιγά σιγά
Αννα ακόμα κρασί πίνεις στο μπαλκόνι ;
εσυ καλε με τον πονο μ παιζεις????????ζεστη??????εδω η νυχτα εγινε μερα απο τις ασραπες και τις βροντες κρυο και βροχη?δεν στα περιγραφω...και εχω βγαλει και ολες τις τηλεορασεις απο τις πριζες γτ δεν το εχουν σε τπτ εδω να καου ολα...μας ετυχε μια φορα αστραπη να μας καψει καινουργια τηλεορασηmaryz-iraklio kritis έγραψε:κορίτσιαα δε κουνάει φύλλοοο πολύ ζέστη φφφ παναγία μου κ πως θα τηνε παλέψουμε!!!
art86 έγραψε:εσυ καλε με τον πονο μ παιζεις????????ζεστη??????εδω η νυχτα εγινε μερα απο τις ασραπες και τις βροντες κρυο και βροχη?δεν στα περιγραφω...και εχω βγαλει και ολες τις τηλεορασεις απο τις πριζες γτ δεν το εχουν σε τπτ εδω να καου ολα...μας ετυχε μια φορα αστραπη να μας καψει καινουργια τηλεορασηmaryz-iraklio kritis έγραψε:κορίτσιαα δε κουνάει φύλλοοο πολύ ζέστη φφφ παναγία μου κ πως θα τηνε παλέψουμε!!!
σε ευχαριστω πολυ κοριτσακιΛεμονάκι έγραψε:Τόνια δυστυχώς ζούνε λίγο, είναι τόσο αθώες ψυχούλες !!!
τα αγαπάω πολύ !!!
εγώ έχω 3 σκυλάκια και μια γάτα
Αρτ μου ξέρω...
αλλά είμαι εδώ για να σου το θυμίζω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης