Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
75 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 75 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ήρθα παλι!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 328109 μου πιασαν την κουβέντα εδω μερικά παιδιά και πέρασε λίγη ώρα ακόμη!!

Λεμονάκι με τι προϊόν ασχολείσαι στην δουλειά σου?? γι αυτο θα εισαι και κορμί θανατηφόρο στον γαμο σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 604962

Γκρινιαρα ετσι να είσαι ήρεμη!!Εξάλλου ότι είναι να γίνει έγινε.. και αν αργησεις και 2 μερουλες να κάνεις χοριακή δν θα αλλαξει κάτι, εκτός από το νουμερο !!! ευχομαι θετικότατα αποτελεσματα!!

Αρτεμις, εξτρα γονιμη λέει το τικερακι την μερα της ωορρηξιας..αυτό μαλλον θα εννοουσε η Τονια!!

Ευη και Τονια, εννοείται οτι 5€ οταν εχεις και μετακίνηση και εξοδα κλπ ειναι ξεφτίλα!! γιατί στο τέλος θα βάζεις από την τσέπη σου!!κι εμένα με εκνευρίζει που βλέπω να κάνουν παζάρια άτομα με λεφτά...αλλά μάλλον καπως έτσι βγαίνουν τα λεφτα... οχι σαν κι εμας τους σπαταλους που δν μπορούμε να κρατήσουμε φράγκο!! χεχεχε

Γιαννα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 417472

ναι ελλουκο μου εφαγα μεγαλη ηττα τον προηγουμενο μηνα....οποτε τωρα ουτε ειμαι αγχωμενη ουτε τιποτα...ευχομαι να μην μας απογοητευσω αυτη τη φορα...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 417472

γιαννα με το ζορι σας γραφω τωρα...πεθαινω απο τη νυστα...και καθε λιγο τρεχω στο μπανιο γιατι νοιωθω οτι κατουριεμαι και στην ουσια 3 σταγονες βγαζω........
απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζε

οχι δεν εχω τιποτα στο σπιτι σχετικο με εγκυμοσυνες...καλυτερα να κανω χοριακη να ειμαστε 100% σιγουρες...
θα σου εκμυστηρευτω κατι που μπορει να ακουστει βλακεια αλα θα την πω...η 1η θ ναι...χαχαχα...η χοριακη ειναι βεβαια πιο αξιιοπιστη...αλλα εγω προτιιμω τα τεστ..ξερεις γιατι..το τεστ το κανεις και σε 5 λεπτα ξερεις ..ενω την χοριακη περιμενεις ωρεσ και πεθαινεις απο την αγωνιαα...εξαλλου αν εχεις μερες καθυστερηση το τεστ εχει 99 τοις εκατο αξιοπιστα ειδικα τα κλιαρ μπλου πυ προτιμο εγω..για χοριακη εξαλλου σε στλνει ο γιατρος..προτιμω ν ξερω και απλα να το επιβεβαιωσω..ετσι αν τυχον τωρα εινι ο τυχερος μας μηνας πρωτα θα κανω τεστ και μετα χοριακη

τον προηγουμενο μηνα εκανα τεστακι γιατι νομιζα οτι τα ειχα καταφερει και τελικα ηταν αρνητικο....ασε που και ο αντρας μου δεν θελει να κανω τεστ...αυτη τη φορα ειμαι πολυ χαλαρη...μπορω να περιμενω και μια βδομαδα..στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα 3 ή 4 χοριακες μεχρι το νουμερο να ξεπερασει το 1500 και μετα πηγα και το ειδα...ετσι θα μου πει και τωρα η γιατρος να κανω...ΑΝ ΕΙΜΑΙ!!!!
1500 ε..εμενα μεχρι 890 ειχε φτασει αν θυμαμια καλα...και ξερεις ποσο εβδομαδων ημουν? 8.αλα το σπορι ειχε αναπτυξη για 4 η 5...δεν μεγαλωνε...αχ αστα οσο τα θυμαμαι...............

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ελεος πια ενα μηνα τωρα....υπαρχει και μωρο στην πολυκατοικια δεν μπορουν να το σεβαστουν?????????

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να 'μαι πάλι...πρέπει να καθαρίσω κ πατάτες τώρα...κορίτσια τι βαρεμάρα είναι αυτή σήμερα?κι έχω κι αργά μάθημα γμτ...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
art86 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 417472

γιαννα με το ζορι σας γραφω τωρα...πεθαινω απο τη νυστα...και καθε λιγο τρεχω στο μπανιο γιατι νοιωθω οτι κατουριεμαι και στην ουσια 3 σταγονες βγαζω........
απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζε

οχι δεν εχω τιποτα στο σπιτι σχετικο με εγκυμοσυνες...καλυτερα να κανω χοριακη να ειμαστε 100% σιγουρες...
θα σου εκμυστηρευτω κατι που μπορει να ακουστει βλακεια αλα θα την πω...η 1η θ ναι...χαχαχα...η χοριακη ειναι βεβαια πιο αξιιοπιστη...αλλα εγω προτιιμω τα τεστ..ξερεις γιατι..το τεστ το κανεις και σε 5 λεπτα ξερεις ..ενω την χοριακη περιμενεις ωρεσ και πεθαινεις απο την αγωνιαα...εξαλλου αν εχεις μερες καθυστερηση το τεστ εχει 99 τοις εκατο αξιοπιστα ειδικα τα κλιαρ μπλου πυ προτιμο εγω..για χοριακη εξαλλου σε στλνει ο γιατρος..προτιμω ν ξερω και απλα να το επιβεβαιωσω..ετσι αν τυχον τωρα εινι ο τυχερος μας μηνας πρωτα θα κανω τεστ και μετα χοριακη

τον προηγουμενο μηνα εκανα τεστακι γιατι νομιζα οτι τα ειχα καταφερει και τελικα ηταν αρνητικο....ασε που και ο αντρας μου δεν θελει να κανω τεστ...αυτη τη φορα ειμαι πολυ χαλαρη...μπορω να περιμενω και μια βδομαδα..στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εκανα 3 ή 4 χοριακες μεχρι το νουμερο να ξεπερασει το 1500 και μετα πηγα και το ειδα...ετσι θα μου πει και τωρα η γιατρος να κανω...ΑΝ ΕΙΜΑΙ!!!!
1500 ε..εμενα μεχρι 890 ειχε φτασει αν θυμαμια καλα...και ξερεις ποσο εβδομαδων ημουν? 8.αλα το σπορι ειχε αναπτυξη για 4 η 5...δεν μεγαλωνε...αχ αστα οσο τα θυμαμαι...............

οταν ημουν 4 εβδομαδων η τιμη ηταν 4500...το ειδα αλλα μου ειπε να παω στην 6η εβδοαμδα να ακουσουμε I love you ομως οταν πηγα δεν ειχε αναπτυχθει καθολου....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ιιιιιι δν θα την παλευα καθόλου αν δν ειχα και ιντερνετ!! το καλο ειναι οτι λειπει το αφεντικο, γιατι οταν ειναι εδω δν μπορω να μπαινω Cool Cool Cool Cool Cool

χιχιιχχι έτσι έτσι!!αχ καμιά φορά που βάζω στα παιδιά ασκήσεις κ δεν περνάει η ώρα σας σκέφτομαι που μιλάτε εδώ κ ζηλεύω!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:να 'μαι πάλι...πρέπει να καθαρίσω κ πατάτες τώρα...κορίτσια τι βαρεμάρα είναι αυτή σήμερα?κι έχω κι αργά μάθημα γμτ...

μμμμμμμμ.....μοσχομυριζεις....Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 Md054

ο καιρος φταει που βαριομαστε ετσι...αν ειχε ηλιο και ζεστη θα ημασταν σε εγρηγορση!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμ, αυτά δν μου λείπουν καθόλου που έφυγα απο τα διαμερίσματα και πήγαμε στην εξοχή!!! μηδεν σεβασμός!!! Mad Mad τι να τους νοιάξει βεβαια!!Το πολύ να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά τα μωράκια δν έχουν ωράριο!!Είναι δύσκολο, υπομονή Γιάννα μου!!!

Αχ Αρτ μη τα σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι βρε κοριτσάκι!!!

Γκρινιάρα κι εγω το εύχομαι να μη μας απογοητεύσεις, αλλά κυρίως να μην απογοητευτείς εσύ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 35468

Εύη εγώ που μετράω τα δευτερόλεπτα να σχολάσω σήμερα, να δεις τι βαρεμάρα που έχω εδω!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ελεος πια ενα μηνα τωρα....υπαρχει και μωρο στην πολυκατοικια δεν μπορουν να το σεβαστουν?????????

2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΡΥΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΠΑΝΩ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω παρα πολυ βαριεμαι..................κ το σιδερο μαλον θα παρει αναβολλη προς το παρον

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΡΥΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΠΑΝΩ!

αααααα.....μιλαμε για μακακες... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΓΙΚΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 667478 αλλα νυσταξα ακομα περισσοτερο...θα σας αφησω...τα λεμε μετα παω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933

***βγηκα να ποτισω τον βασιλικο μου και φυσαει πολυ...κανει απιστευτο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

αχ τι να πω.εχον θρασσος μερικοι ανθρωποι..παλι καλα που δεν γκρεμισαν καννα τοιχο να κανουν προεκταση στο σπιτι τους...τι αν πω....γιατι δεν τους λες να ακανουν ησυχια τουλαχιστον το μεσημερι εφοσον εχεις μικρο μωρο........αυτο παιδια δεν εχουν

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΓΙΚΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ!

μακαρι γιαννα μου να τα ξεχασουμε ολες γρηγορα.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 35468

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 667478 αλλα νυσταξα ακομα περισσοτερο...θα σας αφησω...τα λεμε μετα παω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 850933

***βγηκα να ποτισω τον βασιλικο μου και φυσαει πολυ...κανει απιστευτο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φευγεις??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad γιατι????

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΓΙΚΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 727892 ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ!

μακαρι γιαννα μου να τα ξεχασουμε ολες γρηγορα.... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 19 35468
μακαρι....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απίστευτοι μερικοί άνθρωποι βρε παιδί μου!!!!

Γκρινιάρα μάλλον πρέπει να αρχίσεις να πίνεις κανα καφέ..όλο νυστάζεις Razz Razz Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιάρα καλό ύπνο!!!

Γιάννα υπόμονη!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να μαι κ εγω..τωρα τον κοιμησα κ μπηκα να τα πουμε..κοιτα που μου γινατε απαραιτητες βρε.. Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡ.......ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ 1 ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΥΤΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.......
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:να μαι κ εγω..τωρα τον κοιμησα κ μπηκα να τα πουμε..κοιτα που μου γινατε απαραιτητες βρε.. Very Happy
καλως τη χρυσα.τι κανει ο μικρουλης σου......?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡ.......ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ 1 ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΥΤΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.......
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!
καλα και με παιδι...υποτιθεται τα χουν περασει και ξερουν αλλα τελικκα η εισαι αναισθητος η δεν εισαι...και οχι δεν εισαι κακια ..στο λεω εγω

xrysaki!

xrysaki!
art86 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:να μαι κ εγω..τωρα τον κοιμησα κ μπηκα να τα πουμε..κοιτα που μου γινατε απαραιτητες βρε.. Very Happy
μεγαλωνει το αντρακι μου..ησυχια δεν εχει απο τις 7 που ξυπνησε τωρα κοιμηθηκε το ζιζανιο..

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
art86 έγραψε:
μεγαλωνει το αντρακι μου..ησυχια δεν εχει απο τις 7 που ξυπνησε τωρα κοιμηθηκε το ζιζανιο..
πω πω κα εσυ στο ποδι ε???????τι να κανεις??ειναι μικροουλης ακομα...θα μαθει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις