476 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 3:07 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μωρε ας ειναι καλα κ ας μ εχει ολη μερα στο ποδι..πολυ συντομα θα ειστε κ εσεις στο ποδι για τα ζουζουνια σας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτο λεω και εγω...ειναι γλυκια κουραση αυτηboubou έγραψε:Χρύσα μου εννοείται αυτό!!!κι εγώ αυτό λέω.. αν και ξερω ότι θα γκρινιάζω τότε , οτι αν ειναι καλα ας με κουράζει!!
ευχαριστουμε πολυ γλυκια μουxrysaki! έγραψε:πολυ γλυκια κουραση κ σας ευχομαι ολοψυχα να το νιωσετε ολο αυτο..
εμενα το λεει η μαμα μ.....ουτε εμεναα τα πολυ πιστευει.με κοριδευει π οταν παω πτολεμαιδα βαζω την μαμα μ να μου πει το φλυτζανιαγαπη έγραψε:γεια σας κοριτσια τη κανετε?? εγω ξυπνησα απο τις 9 εκανα πηγα στην γιαγια μου να πιω καφε μου ειπε και το φλιτζανι σσσσ αυτο ειναι μυστικο απο τον αντρα μου που τα θεωρει λιαν επιεικως μ@λ@κιες μετα γυρισα και εκανα καποιες δουλειτσες εφτιαξα και το φαγητακι μου και να μαι ποιες ειστε εδω???
μπεσ στο φεισ μπουκ αμα θεσ πτα απο τους φιλουσ μου george asimakopoylos kκ παρε ιδεεσ ...αυτοσ μου εκανε τα μαλλια στο γαμο και ειναι φοβεροσxrysaki! έγραψε:εγω καθομαι κ βλεπω φωτο για μαλλια γιατι δεν ξερω τι χρωμα να τα κανω για τη βαπτιση..
καιhair club george asimakopoulos.....εχει και μενα στις φωτο με τις νυφεςart86 έγραψε:μπεσ στο φεισ μπουκ αμα θεσ πτα απο τους φιλουσ μου george asimakopoylos kκ παρε ιδεεσ ...αυτοσ μου εκανε τα μαλλια στο γαμο και ειναι φοβεροσxrysaki! έγραψε:εγω καθομαι κ βλεπω φωτο για μαλλια γιατι δεν ξερω τι χρωμα να τα κανω για τη βαπτιση..
οκ παω να κοιταξωart86 έγραψε:μπεσ στο φεισ μπουκ αμα θεσ πτα απο τους φιλουσ μου george asimakopoylos kκ παρε ιδεεσ ...αυτοσ μου εκανε τα μαλλια στο γαμο και ειναι φοβεροσxrysaki! έγραψε:εγω καθομαι κ βλεπω φωτο για μαλλια γιατι δεν ξερω τι χρωμα να τα κανω για τη βαπτιση..
https://www.facebook.com/groups/67067737753/photos/δεν ειναι πολυ καλος χρυσακι μου?λιγο εξτριμ αλλα σουπερ ε?xrysaki! έγραψε:εγω καθομαι κ βλεπω φωτο για μαλλια γιατι δεν ξερω τι χρωμα να τα κανω για τη βαπτιση..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Δευ Μάης 14, 2012 3:49 am, 1 φορά
σχεδιαζαμε ν παμε μαδριτη βαρκελωνη αλλα δεν βολευε με την αδεια του αντρα μου και αρκεστηκμε στην ελουντα...στην κρητη.........αλλα περρασαμε τελεια και αν μου δινοταν η ευκαιριαασυζητηττι θα ξαναπηγαιναΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΠΗΓΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ?
κ τις μαμας μου το φλυτζανι βγαινει...πολλες φορες μου βγηκε..τωρ συμπτωση ?τι ν πω?αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου και εγω δεν το πιστευα αυτο με το φλιτζανι αλλα μετα απο κανα δυο τρεις δοκιμες πειστικα ακομα και οταν τον γνωρισα που ειχαμε μια απλη σχεση μου λεει καποιος ενδιαφερετε για σενα και μαλιστα σοβαρα βλεπω βερες μεσα επεσε μια αλλη φορα μου λεει πριν την βιοχημικη σε βλεπω εγκυο και της λεω καλα νταξει μεσα κ εκει τωρα ειδε οτι θα κανω καποιο δρομο ειναι που θα παω στην αθηνα για το τεστ παπ και μου ειπε οτι θα βρεθω καπου με 8 ατομα κατα τα αλλα ειδε το φλιτζανι μου καλο και με μερικα καβγαδακια που καναμε με τον αντρα μου τα παραπονα που του εκανα που σας ελεγα αν θυμαστε σε γενικες γραμμες το λεει καλα το φλιτζανι ειχε δει το φλιτζανι της μανας μου λιγο πριν πεθανει ο μπαμπας μου και το ειδε πολυ στεναχωρο και οτι θα βρισκοταν με πολυ κοσμο ειδε πολυ πικρα και στεναχωρια
eirini7 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!!!!!!!!!
Ελενίτσα αγωνιούμε για τη χοριακή μακάρι να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
εδώ έχουμε πολλή ζέστη σήμερα!πήρα και μαγιό!αφού πρώτα απογοητεύτηκα που βγάζουν μέχρι 3 νούμερο.και πήγα παντού να σας βάλω φωτο;;;;;
τι κάνετε εσείς;;
Αρτεμις πώς περάσατε χτες;
ωραι..κουραστηκαμε ειρηνακι μου αλα ηταν πολυ ωραια..χαχαχα εγω ειδα φωτο[αν ειναια υτεσ που εβαλεσ στο φεις τις ειδα]eirini7 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!!!!!!!!!!
Ελενίτσα αγωνιούμε για τη χοριακή μακάρι να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
εδώ έχουμε πολλή ζέστη σήμερα!πήρα και μαγιό!αφού πρώτα απογοητεύτηκα που βγάζουν μέχρι 3 νούμερο.και πήγα παντού να σας βάλω φωτο;;;;;
τι κάνετε εσείς;;
Αρτεμις πώς περάσατε χτες;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης