426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 2:18 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ!!!...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΩ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ!!!...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΩ!!
matinaki83 έγραψε:goldangel1990 έγραψε:ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ!!!...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΔΩ!!
ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΤΗ ΚΥΠΡΟ(Κ ΛΟΓΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χαλαρή σε βλέπω και μου αρέσει πολύ αυτό !! εύχομαι θετικά αποτελέσματα
χριστίνα καλημέρα
Λεμονάκι έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:Τονια τα λεμε το βραδυ..ματινακι τι κανεις??αχ κοριτσια σαν αν βαριεμαι πολυ σημερα...και εχω και ενα σιδερο δενν σας λεω τπτ
γεια σου γειτονισσα!!!ελα για καφε και στα σιδερωνω εγω καλε!!!!
να έρθω και εγώ;
κούκλες σας αφήνω για λίγο..
μακαρι κοριτσι μου ναμην ερθει η κουμουνα......χαχαχ...να κανεις μια χοριακη κ να ναι τεραστι.στο ευχομαι απο καρδιας....Κ τοτε θα ρθω βρε ναν με κερασειςγκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χριστίνα καλημέρα
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...να ειμαι χαλαρη!!!λεμονακι μου φοβαμαι να μην την πατησω οπως την προηγουμενη φορα που ειχα 3 μερες καθυστερηση...την τεταρτη αν ολα πανε καλα συμφωνησαμε με τον αντρα μου να κανω χοριακη...
art86 έγραψε:Μμμμμμμμμμμμμμ δεν ξερεισ ποσο με δελεαζεις τωρα....βρε αν ειχα αυτοκινητο θα πεταγομουν.......τι ειναι η ΚΟζανη 30 λετα...θα φερνα και τα ρουχα....χαχαχαχγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:Τονια τα λεμε το βραδυ..ματινακι τι κανεις??αχ κοριτσια σαν αν βαριεμαι πολυ σημερα...και εχω και ενα σιδερο δενν σας λεω τπτ
αχ.παρα πολυ θα χαρω...αληθεια..αλλα θα το δρομολογησουμε να βγουμε και τετραδα...γιατι οχιγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:Μμμμμμμμμμμμμμ δεν ξερεισ ποσο με δελεαζεις τωρα....βρε αν ειχα αυτοκινητο θα πεταγομουν.......τι ειναι η ΚΟζανη 30 λετα...θα φερνα και τα ρουχα....χαχαχαχγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:Τονια τα λεμε το βραδυ..ματινακι τι κανεις??αχ κοριτσια σαν αν βαριεμαι πολυ σημερα...και εχω και ενα σιδερο δενν σας λεω τπτ
αν δεν κατεβεις συντομα κοζανη θα ερθω εγω γρεβενα για καφεδακι!!!!
γιαννα........ :bowkiss: πως εισαι κοριτσακι?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζεγκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
γιαννα με το ζορι σας γραφω τωρα...πεθαινω απο τη νυστα...και καθε λιγο τρεχω στο μπανιο γιατι νοιωθω οτι κατουριεμαι και στην ουσια 3 σταγονες βγαζω........
art86 έγραψε:μακαρι κοριτσι μου ναμην ερθει η κουμουνα......χαχαχ...να κανεις μια χοριακη κ να ναι τεραστι.στο ευχομαι απο καρδιας....Κ τοτε θα ρθω βρε ναν με κερασειςγκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χριστίνα καλημέρα
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο...να ειμαι χαλαρη!!!λεμονακι μου φοβαμαι να μην την πατησω οπως την προηγουμενη φορα που ειχα 3 μερες καθυστερηση...την τεταρτη αν ολα πανε καλα συμφωνησαμε με τον αντρα μου να κανω χοριακη...
art86 έγραψε:απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζεγκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
γιαννα με το ζορι σας γραφω τωρα...πεθαινω απο τη νυστα...και καθε λιγο τρεχω στο μπανιο γιατι νοιωθω οτι κατουριεμαι και στην ουσια 3 σταγονες βγαζω........
μη μου πεις οτι εισαι τεμετερον......α ωρε ποντιακα γλεντια που θα γινουν.........ασχετο ας μου καπποια που γνωριζει τι ειναι οι εξρα οωρηξια που βγαζει το τικερακι....σε ποια μερα του κυκλου ειναι?δεν θυμαμαι αν την εκμεταλευτηκα...αν κ νομιζω οτι μου το βγαλε την 18η μεραα και δεν την αφησαμε ανεκμεταλευτη..αλλα αν μπορει καποια ας μου λυσει την αποριαγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:μακαρι κοριτσι μου ναμην ερθει η κουμουνα......χαχαχ...να κανεις μια χοριακη κ να ναι τεραστι.στο ευχομαι απο καρδιας....Κ τοτε θα ρθω βρε ναν με κερασειςγκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χριστίνα καλημέρα
κουμουνα
μακαρι να μην ερθει και να εχω ξανα ενα σπορακι (αλλα οχι αλλη αποβολη ) και θα σου κανω το τραπεζι αρτεμουλα μου...και θα χορεψουμε και κοτσαρι!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Δευ Μάης 14, 2012 2:32 am, 1 φορά
θα σου εκμυστηρευτω κατι που μπορει να ακουστει βλακεια αλα θα την πω...η 1η θ ναι...χαχαχα...η χοριακη ειναι βεβαια πιο αξιιοπιστη...αλλα εγω προτιιμω τα τεστ..ξερεις γιατι..το τεστ το κανεις και σε 5 λεπτα ξερεις ..ενω την χοριακη περιμενεις ωρεσ και πεθαινεις απο την αγωνιαα...εξαλλου αν εχεις μερες καθυστερηση το τεστ εχει 99 τοις εκατο αξιοπιστα ειδικα τα κλιαρ μπλου πυ προτιμο εγω..για χοριακη εξαλλου σε στλνει ο γιατρος..προτιμω ν ξερω και απλα να το επιβεβαιωσω..ετσι αν τυχον τωρα εινι ο τυχερος μας μηνας πρωτα θα κανω τεστ και μετα χοριακηγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζεγκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
οχι δεν εχω τιποτα στο σπιτι σχετικο με εγκυμοσυνες...καλυτερα να κανω χοριακη να ειμαστε 100% σιγουρες...
art86 έγραψε:μη μου πεις οτι εισαι τεμετερον......α ωρε ποντιακα γλεντια που θα γινουν.........ασχετο ας μου καπποια που γνωριζει τι ειναι οι εξρα οωρηξια που βγαζει το τικερακι....σε ποια μερα του κυκλου ειναι?δεν θυμαμαι αν την εκμεταλευτηκα...αν κ νομιζω οτι μου το βγαλε την 18η μεραα και δεν την αφησαμε ανεκμεταλευτη..αλλα αν μπορει καποια ας μου λυσει την αποριαγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:μακαρι κοριτσι μου ναμην ερθει η κουμουνα......χαχαχ...να κανεις μια χοριακη κ να ναι τεραστι.στο ευχομαι απο καρδιας....Κ τοτε θα ρθω βρε ναν με κερασειςγκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χριστίνα καλημέρα
κουμουνα
μακαρι να μην ερθει και να εχω ξανα ενα σπορακι (αλλα οχι αλλη αποβολη ) και θα σου κανω το τραπεζι αρτεμουλα μου...και θα χορεψουμε και κοτσαρι!!!!!!
ελλη μου ευχαριστω πολυυυυυ...τι κανεις εσυ?στη δουλεια εισαι ε?περναει η ωρα με μας εδω τουλαχιστον...φανταζεσαι να μν ειχε ιντερνετ...πικρααααααααboubou έγραψε:ήρθα παλι!!! μου πιασαν την κουβέντα εδω μερικά παιδιά και πέρασε λίγη ώρα ακόμη!!
Λεμονάκι με τι προϊόν ασχολείσαι στην δουλειά σου?? γι αυτο θα εισαι και κορμί θανατηφόρο στον γαμο σου!!!
Γκρινιαρα ετσι να είσαι ήρεμη!!Εξάλλου ότι είναι να γίνει έγινε.. και αν αργησεις και 2 μερουλες να κάνεις χοριακή δν θα αλλαξει κάτι, εκτός από το νουμερο !!! ευχομαι θετικότατα αποτελεσματα!!
Αρτεμις, εξτρα γονιμη λέει το τικερακι την μερα της ωορρηξιας..αυτό μαλλον θα εννοουσε η Τονια!!
Ευη και Τονια, εννοείται οτι 5€ οταν εχεις και μετακίνηση και εξοδα κλπ ειναι ξεφτίλα!! γιατί στο τέλος θα βάζεις από την τσέπη σου!!κι εμένα με εκνευρίζει που βλέπω να κάνουν παζάρια άτομα με λεφτά...αλλά μάλλον καπως έτσι βγαίνουν τα λεφτα... οχι σαν κι εμας τους σπαταλους που δν μπορούμε να κρατήσουμε φράγκο!! χεχεχε
Γιαννα
εμεις σχεδον ακθε μερα το προσπαθουμε με ελαχιστες εξαιρεσεις........αλλα αν ειναι αν πιαστει το σπορι πιανεται και με μια φορα το ατιμουλικογκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:μη μου πεις οτι εισαι τεμετερον......α ωρε ποντιακα γλεντια που θα γινουν.........ασχετο ας μου καπποια που γνωριζει τι ειναι οι εξρα οωρηξια που βγαζει το τικερακι....σε ποια μερα του κυκλου ειναι?δεν θυμαμαι αν την εκμεταλευτηκα...αν κ νομιζω οτι μου το βγαλε την 18η μεραα και δεν την αφησαμε ανεκμεταλευτη..αλλα αν μπορει καποια ας μου λυσει την αποριαγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:μακαρι κοριτσι μου ναμην ερθει η κουμουνα......χαχαχ...να κανεις μια χοριακη κ να ναι τεραστι.στο ευχομαι απο καρδιας....Κ τοτε θα ρθω βρε ναν με κερασειςγκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα καλά, εσύ αγωνία να φανταστώ..
χριστίνα καλημέρα
κουμουνα
ο αντρας μου ειναι τεσετερον αλλα τα παω καλα κι εγω με το ποντιακο στοιχειο!!!!
αυτο το εξτρα που λες δεν ξερω τι σημαινει...εγω κανω μερα παρα μερα και την μερα την ωορρηξιας,την προηγουμενη και την επομενη συνεχεια για να ειμαι καλυμμενη...
art86 έγραψε:θα σου εκμυστηρευτω κατι που μπορει να ακουστει βλακεια αλα θα την πω...η 1η θ ναι...χαχαχα...η χοριακη ειναι βεβαια πιο αξιιοπιστη...αλλα εγω προτιιμω τα τεστ..ξερεις γιατι..το τεστ το κανεις και σε 5 λεπτα ξερεις ..ενω την χοριακη περιμενεις ωρεσ και πεθαινεις απο την αγωνιαα...εξαλλου αν εχεις μερες καθυστερηση το τεστ εχει 99 τοις εκατο αξιοπιστα ειδικα τα κλιαρ μπλου πυ προτιμο εγω..για χοριακη εξαλλου σε στλνει ο γιατρος..προτιμω ν ξερω και απλα να το επιβεβαιωσω..ετσι αν τυχον τωρα εινι ο τυχερος μας μηνας πρωτα θα κανω τεστ και μετα χοριακηγκρινιαρα έγραψε:art86 έγραψε:απο αυτες τις ταινιες-τεστ δεν εχεις ε?να κανες βρε να βλεπαμε τι θα εβγαζεγκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΞΑΝΑΡΘΑ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?
ΑΡΤ,ΜΑΤΙΝΑ ΚΛΠ
οχι δεν εχω τιποτα στο σπιτι σχετικο με εγκυμοσυνες...καλυτερα να κανω χοριακη να ειμαστε 100% σιγουρες...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης