76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Κυρ Μάης 13, 2012 8:11 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
ΕΚΕΙ.....Ανδρομεδα ?χαχαχ πως μου ρθε..?ναι κοντα στην Αγια Βαρβαρα...οντως πολυ ομορφα ειναι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ..ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
χαίρομαι που περάσατε καλά !!!art86 έγραψε:ΕΚΕΙ.....Ανδρομεδα ?χαχαχ πως μου ρθε..?ναι κοντα στην Αγια Βαρβαρα...οντως πολυ ομορφα ειναι
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ..ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
κατάλαβα εγώ τώρα την έβαλα στη κούνια για να δούμε θα ηρεμήσει λίγο..ρε κορίτσιααα να σας πω κατι που με βασανιζει απο το πρωι να μου πειτε τη γνωμη σας???
eirini7 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!χρόνια πολλά στις μανούλες!!!με γεια το θεματάκι!με πολλά θετικά τεστάκια
γυρίσαμε κι εμείς!περάσαμε τέλεια!!κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι!
Αγάπη δεν πειράζει κορίτσι μου!τον άλλο μήνα θα δεις θετικό!!!
Μαράκι,Ματινάκι γίναμε και fb friends
Λεμονάκι
maryz-iraklio kritis έγραψε:Λοιπόν χθες πήγαμε στο γάμο κ έβαλα της Αννούλας το βαπτιστικό της σταυρό κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι λείπει από το λαιμό της κ όντως κόπηκε η αλυσίδα κάναμε άνω κάτω το τραπέζι άφαντος ο σταυρός! Εν τω μεταξει τη περασμένη Κυριακή της τον είχα βάλει πάλι κ είχε κοπέι πάλι η αύσιδα! Την αντικατέστησα κ να τώρα κόπηκε κ χάθηκε κ ο σταυρός κ έχω σκάσει αισθάνομαι ότι είναι κακό σημάδι αν κ δε πιστεύω σε προλήψεις! Σήμερα κάναμε τη πρώτη θεια κοινωνια κ της φόρεσα ένα σταυρό που της είχαν παρει οι γονεις μου οταν γεννηθηκε επειδη πρεπει να φοραει το σταυρο! Εχω σκασει απο χθες με αποτελεσμα να τα εχουμε βαλει κ λιγο με τον αγα.Τι θα κάνω?? να παω το σταυρο να τον ξαναδιαβασει ο παπας έχουμε αφησει τα στοιχεια στο κεντρο μπας κ τον βρουνε..φφφφφφφφφφφφ
eirini7 έγραψε:Γειά σας κορίτσια!χρόνια πολλά στις μανούλες!!!με γεια το θεματάκι!με πολλά θετικά τεστάκια
γυρίσαμε κι εμείς!περάσαμε τέλεια!!κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι!
Αγάπη δεν πειράζει κορίτσι μου!τον άλλο μήνα θα δεις θετικό!!!
Μαράκι,Ματινάκι γίναμε και fb friends
Λεμονάκι
toniach29 έγραψε:ΧΜΜΜ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ..ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ..ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.....ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝΕ...ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ
eirini7 έγραψε:Μαράκι δεν πειράζει..μόνο μην το πεις στη νονά/στο νονό θα πάθει
εγώ τον είχα πάρει 600 ευρώ στη δικιά μου και η κουμπάρα μου της τον φορούσε κάθε μέρα...ε έλεγα σίγουρα θα τον χάσει..
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΑΣΩ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!1
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:Μαράκι δεν πειράζει..μόνο μην το πεις στη νονά/στο νονό θα πάθει
εγώ τον είχα πάρει 600 ευρώ στη δικιά μου και η κουμπάρα μου της τον φορούσε κάθε μέρα...ε έλεγα σίγουρα θα τον χάσει..
το ειπα στη νονα αφου θα τον εβλεπε σημερα που θα πηγαιναμε για τη θεια κοινωνια. Ο αντρας μου ελεγε οταν τον ειδε οτι πρεπει να ναι ενας οικονομικος γιατι η αλυσιδα ηταν λεπτη αν ηταν χοντρη δε θα κοβοταν ευκολα αλλα δεν με ενοιαζε ποσο το πηρε το συμβολο με ενοιαζε κ ολο το μυστηριο τι τα χουμε τα πτυχια της Θεολογικης
eirini7 έγραψε:τώρα είδα ότι της το είπες!χαχα!δεν πειράζει βρε μη στεναχωριέσαι για αντικείμενα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης