51 Απ: Να γίνω μαμά τώρα...ή αργότερα; Σαβ Μάης 19, 2012 2:54 am
spyridoula1986
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κοριτσια δεν αναφερομαι σε περιστασεις που προσπαθουμε και δεν ερχεται η υπαρχουν προβληματα υγειας!αναφερομαι στις περιπτωσεις που περιμενουν να ζησουν τη ζωη μεχρι τα 40 και μετα να αναζητησουν συντροφο η που εχουν συντροφο αλλα θελουν να περασουν καλα και μετα να κανουν παιδια και οταν αποφασισουν δεν μπορουν γιατι περασαν τα χρονια και βγαινουν προβληματα,τους τρωει το αγχος κτλ κτλ και κανουν το πρωτο παιδι στα 45 προωρο και στα 60 αντι να εχουν ενα εγγονακι εχουν ενα εφηβο παιδι!!!αυτη ειναι καθαρα η δικη μου αποψη,η μανα μου αργησε να παντρευτει(σε σχεση για την εποχη της) την ηθελε η γιαγια μου αποκουμπι και τη κραταγε σπιτι...ο πατερας μου περιμενε να διοριστει στο δημοσιο να εχει μονιμη δουλεια και κατεληξαν να παντρευουν 33 ο ενας 34 ο αλλος και να παλευουν 3 χρονια να μεινει η μανα μου εγκυος και να κανει εμενα...και αλλα δυο να κανει τον αδερφο μου...και θυμηθηκε στα 45 να κανει το τριτο και της συνεβη κατι γυναικολογικο δε θυμαμαι ημουν μικρη και της προκαλεσε μεγαλη αιμορραγια και πηγε να πεθανει καιτο παιδι το εχασε!!!!ε τι περιμενε 45 χρονων γυναικα;ενω η θεια μου ,η αδερφη της τωρα ειναι 60 χρονων,η μια της κορη ειναι 37 και η αλλη 34 και εχει 15 χρονων το μεγαλυτερο και 6 το μικροτερο εγγονι της...χαρηκε και ακομα χαιρεται τηζωη της βοηθησε και βοηθαει τις κορες της να μεγαλωσουν ταπαιδια της και τη καμαρωνω!!κι εγω στα 60 μου αν θελει ο θεος θα εχω τους γιους μου 37 35 και 33 ο καθενας και κατα πασα πιθανοτητα κι εγγονια...και θα ειναι ωραια!
Συγνωμη αν καποιες μανουλες που εκαναν μεγαλυτερες παιδια θιχτηκαν,δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!
Συγνωμη αν καποιες μανουλες που εκαναν μεγαλυτερες παιδια θιχτηκαν,δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!