1 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 Τετ Μάης 16, 2012 9:52 pm
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα στο μπλα μπλα κοριτσια αντε καλοριζικο να ειναι αυτο το θεμα κ ν αρχιζουμε να γενναμε συγα συγα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
toutounaki έγραψε:ΙΟΥΝΙΟΣ
vicky* 2/6 αγοράκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] rozaki 2/6 αγοράκι kastoria 7/6/ αγοράκι gogokotr 8/6/ αγοράκι evita24 10/6 αγοράκι annou 09/06 αγοράκι
Georgiasakis 12/6 κοριτσάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]stegia 12/6/ κοριτσακι SPINAKOS7 12/6 αγοράκι demimen 20/06/ αγορακι lilathanos 20/6 αγοράκι claire_ 20/6 κοριτσάκι mybaby25/06/ κοριτσακι
markella 26/6/2012 αγορακι
spyros3 26/06/ κοριτσακι
mpekatsa 29/6 κοριτσάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χάιντη 29/06/ κοριτσακι
eva- riri 30/06 αγορακι
ΙΟΥΛΙΟΣ
noukakia ??? κοριτσακι
katsaridoula 2/7 κοριτσακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] aroma 4/7/κοριτσακι eleni2526 5/7/ αγοράκι
kristi 10/7/ κοριτσακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Toutounaki 10/7 κοριτσάκι
μπεμπα2012 10/7/ κοριτσακι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] frans 10/7/ κοριτσάκι neraidoyla 11/7 κοριτσάκι joannacuba 12/7/αγορακι
pitbullkoutsi 11/07 2 αγορακια -- > διδυμακια!
Ευάκι 12/7/2012 κοριτσακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] astarte 15/7/2012 κοριτσακι
kdeli 15/7/ αγορακι
vanap 20/7/2012 κοριτσακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
supermom 19/7/ αγορακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
augolemoni 24/7/2012 αγορακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mamamatina27/07/κοριτσακι
Bebek6 28/7/2012 κοριτσακι
skatzoxoiroula 28/7 αγορακι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] joannoua 30/7/ κοριτσακι
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
mamavi 5/8 κοριτσάκι
Korina26 9/8/2012 αγορακι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Μάης 16, 2012 10:34 pm, 1 φορά
toutounaki έγραψε:Καλημέρα κι από μένα!
Μπέμπα2012 σου διόρθωσα την ΠΗΤ, να δούμε τελικά πόσες κοπέλες θα πιάσουμε την ΠΗΤ - σίγουρες είμαστε όσες πάμε για προγραμματισμένη καισαρική!
Δε θα το πιστέψετε κορίτσια, με πηρε τηλ μια θεία μου να με ρωτησει τι κάνω και όταν της είπα ότι πάμε για καισαρική λόγω των προβλημάτων και θα γεννησω στις 10/7 τί μου λέει: Όχι, όχι μη γεννησεις τότε και σου βγει καρκίνος η μικρή καλύτερα να γεννήσεις μετά τις 22 να βγει λιονταρίνα είναι πιο τυχερό ζώδιο. Δηλαδή να πω στο γιατρό, ξερετε να γεννησω νωριτερα για να ειναι η μικρή λέων! Να με πάρει ο γιατρός με τις ντομάτες και να εχει και δίκιο, χιχι δεν πάμε καλά!!!
Kdeli καλώς να τα δεχθείς, όπως και να χει ειναι βοηθεια οι γονεις τετοιες ωρες!
Κατά τα λοιπά εύχομαι κι εγω με τη σειρά μου καλορίζικο το θεματάκι!
Φιλια σε ολες
toutounaki έγραψε:Κι υστερα από όλα όσα τραβήξαμε και τραβάμε, να σκεφτόμαστε πως θα την βγάλουμε γερή κι εγω να του λέω γιατρέ δε μ αρεσει η ημερομνία να πάμε πίσω πάλι λόγω ζωδίου!
Demimen έγραψε:Πρέπει να κοιμήθηκα 10 ώρες και εσείς ανοιξατε νέο θέμα πω πω λογοδιαροια μας πιάνει
Κοριτσια ο γιατρός με περνει συνέχεια τηλ γιατι τα λεφτα που θα του δώσουμε και δίνουμε δεν είναι λίγα εγω μεγάλωσα σε μια οικογένεια που την βγάζαμε δεν την βγάζαμε απο τότε που παντρευτηκα βλέπω ότι οποίος έχει λεφτα όλα είναι διαφορετικά ακόμα και στην υγεία φυσικά δεν τα πληρώνουμε εμείς αλλα τα παιθερικα μου Ελλάδα στο μεγαλείο της χιχι
Τελικα δεν κάναμε δεξιώσεις αλλα ήρθε ο παιθερος μου που ό μικρός θα πάρει το ο ομάδα του και μου είπε κάτι πολυ συγκινητικό ότι δεν ήθελε να κάνει καμία δεξίωση γιατι ο μικρός κωστακης δεν θα ήταν μαζι μας και μας θελει όλους μαζι πρώτη φορά μου λέει κάτι για το παιδάκι μου συνήθως ήταν μαζεμένα λέω στον άντρα μου το βράδυ ο μπαμπάς σου έχει χεστη απο την χαρα του στο μαιευτήριο να του πάρουμε και αυτού πανες και γελουσαμε
Κατα τα αλλα όλα καλα κρατιεμε στο κρεββατι και χαιδευω την κοιλια μου και τις μιλάω μπάσκετ και σωθούμε
Σήμερα μπήκα 36 βδομάδα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης