51 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 Πεμ Μάης 17, 2012 10:24 pm
kdeli
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamamatina έγραψε:Όσο κατεβαίνει το μωρό, πιέζει την ουρίθρα και θες τουαλέτα. Για την διαρροια δεν ξέρω. Ισως είναι και τυχαίο. Τα πονάκια θα τα έχεις από δω και πέρα. Όταν θα γίνουν πιο έντονα και συχνά, θα το καταλάβεις.
markella01 έγραψε:Έβγαλα καινούρια φωτο 34 εβδομάδων, (32 στον υπέρηχο) δλδ μέχρι που θα φτάσει ρε κορίτσια, έλεος... την κοιτάω και δεν το πιστεύω....
toutounaki έγραψε:Έχεις δίκιο spyros3, τωρα εχω τυψεις και φοβαμαι για τη μικρή... ήταν βλακεια μου, αλλά όπως είπα δεν υπήρχε βοήθεια. Ας είναι καλά το μωράκι μου και τέρμα οι βλακείες!
spyros3 έγραψε:κοριτσια αυτη ειναι κ εμενα η κοιλια μου..
αυριο θα πω να με βγαλουν μια αλλη για να φαινεται καλυτερα..κ εγω 34βδ..
καληνυχτα κοριτσια..παω στον γιο μου!!!!
mamamatina έγραψε:Καλημέρα ομαδούλα! Χάλια ο καιρός! Θέλω πίσω το καλοκαίρι!!! Και νυστάζωωωωωω...
μπεμπα2012 έγραψε:καλημεραααααααααα τι κανετε ? ο καιρος ειναι πολυ χαλια γμτ κ ολο νυσταζω συνεχεια χαμηλη πιεση κ δεν το αντεχω
αρχιζω κ φοβαμαι κιολας επειδη μ την πιεση π εχω χαμηλη μηπως παει κατι στραβα στο χειρουργειο ολο αυτο σκεφτομαι κ βαζω τ κλαματα
eleni2526 έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε????2 μερες ςιχα να μπω καναμε καινουριο θεματκι????καλοριζικο!!!! εγω χθες εκανα το ταξιδι μου ειμαι καστορια!!!!σημερα πηγα νοσοκομειο πηγα μιλησα με τη γιατρο μου εδωσε κατι εξετασεις συμπληρωματικες!!!!αλλα δεν ειδα το μωρο μου!!!!!κ να παω κανονικα στο ραντευου μου 31 του μηνα!!!!!φιλια πολλα
xaxaa!! kali dynami kai min ksexnas, oti leei i kardia sou Frans m!!!frans έγραψε:are bebek mou me ekanes kai gelasa me tis panes!!kaloforetes!! telika t apofasisame oikogeniakos (ennoo kai me tin egkrisi tis manas mou ) kai tha diloso agnostou._
pire kai tou eipa oti den eipe i eksisioudotimeni theia mou.... kai afou tou ta dosa xuma kai tsoubalata me ekneurise, ton eipa eisai kai polu m%l$k#s min tolmiseis kai ksanapareis kai to kleisa... tin epomeni fora pou tha parei tha ton parei i dikigoros mou na tou pei oti exoun etoimastei perioristika metra enantion tou kai na koitaksei na brei dikigoro.
giati?... ego dimitrai, esu mpoukalova kai apo aurio stin mamouska sou. da? da._
(einai kai sunonomatos me auton stin diafimisi)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης