Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
420 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 420 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Όσο κατεβαίνει το μωρό, πιέζει την ουρίθρα και θες τουαλέτα. Για την διαρροια δεν ξέρω. Ισως είναι και τυχαίο. Τα πονάκια θα τα έχεις από δω και πέρα. Όταν θα γίνουν πιο έντονα και συχνά, θα το καταλάβεις.

Οοοο! Το φαντάστηκα ότι ήταν απο αυτο! Πιο έντονα; Καλα όχι ότι υποφέρω κιόλας απλά σαν ενόχληση είναι, αλλα ενστικτωδώς νιώθω ένα φόβο όταν με πιάνουν αυτα τα πονάκια...

markella01 έγραψε:Έβγαλα καινούρια φωτο 34 εβδομάδων, (32 στον υπέρηχο) δλδ μέχρι που θα φτάσει ρε κορίτσια, έλεος... την κοιτάω και δεν το πιστεύω....

Τέλεια κοιλιά! Ουαου! Σούπερ! Χρύσα φτου-φτου!

toutounaki έγραψε:Έχεις δίκιο spyros3, τωρα εχω τυψεις και φοβαμαι για τη μικρή... ήταν βλακεια μου, αλλά όπως είπα δεν υπήρχε βοήθεια. Ας είναι καλά το μωράκι μου και τέρμα οι βλακείες!

Να κάτσεις στα αυγά σου τώρα κυρία μου και να ξεκουραστεις! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγω τα βλεπα και με δαιμονιζαν και μου ερχόταν να τα σηκωσω ολα επιπλα-χαλιά-ολα-ολα απο τα νεύρα μου! Αλλα μην ξανακανεις τέτοια χαζομαρα...και ξεκούραση τώρα όσο μπορείς!

spyros3 έγραψε:κοριτσια αυτη ειναι κ εμενα η κοιλια μου..
αυριο θα πω να με βγαλουν μια αλλη για να φαινεται καλυτερα..κ εγω 34βδ..
καληνυχτα κοριτσια..παω στον γιο μου!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 463819

Καλε όντως δεν φαίνεται η κοιλιά σου! Φτου-φτου κι εσυ! Μικρή κοιλιτσα!
Πρέπει να βγάλω νέα φωτο να ανεβάσω να δείτε κοιλουμπα!

mamamatina έγραψε:Καλημέρα ομαδούλα! Χάλια ο καιρός! Θέλω πίσω το καλοκαίρι!!! Και νυστάζωωωωωω...

Κι εδω είναι απαισιος ο καιρός και έχει βγάλει κι ένα κρύο..μπρρρρ! Εμ, με αυτο τον καιρο πως να μην νυσταζεις... Εγω υποψιαζομαο ότι κρυωσα γι'αυτο και τα χτεσινα συμπτώματα...παλιοκαιρος!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KAΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ Very Happy

Εχω καιρό να μπώ και δεν διάβασα όλα τα νέα....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Very Happy Very Happy Very Happy

Πολλά πολλά φιλιάαααααααααα

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεωργια σευχαριστω κ να φανταστεις οτι στου γιου μου ηταν πιο μικρη..να προσεχεις δεν ειμαστε για κρυωματα τωρα στο τελος..κ εχω εγω λιγο βηχα..
Jaonnacouba τι κανεις?ο μπεμπης σου?
εμενα σημερα ολο τα ποδαρακια της μου βγαζει κ τσιτωνει την κοιλια σενα σημειο,ολο κ κατι προεξεχει..Ι

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσια πάλι ξύπνησα αργά αργά καλα είμαι ακόμα κρατάω. Βροχουλα τι ωραία τρελλενομαι ο ήλιος με βασανίζει Smile
Δεν γέννησε ακόμα καμία μας;;; Γιατι κάτι τέτοια όνειρα βλέπω

spyros3

spyros3
καλημερα Ντεμι τι κανουν μαμα κ γιος?!απολαυσε τον υπνο ξ την ξεκουραση καλη μου αφου ετσι πρεπει να γινει!
ο καιρος αστατος ασε..!!
μην δεινεις κ πολυ σημασια σε οτι ονειρο βλεπεις γιατι ειναι απτην εγκυμοσ δεν σημαινουν κατι.

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλήθεια βλέπετε και εσείς περίεργα όνειρα εγω βλέπω διάφορα κουλα μέχρι και τον γιο μου είδα τον αγενητο με γκομενα Πφφ :p

spyros3

spyros3
οτι θες..μεχρι κ την γεννα ειχα δει.γενικα διαφορα κ παραξενα ονειρα αλλα οχι πιστευτα οπως σου ξαναγραψα.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααα τι κανετε ? ο καιρος ειναι πολυ χαλια γμτ κ ολο νυσταζω συνεχεια χαμηλη πιεση κ δεν το αντεχω
αρχιζω κ φοβαμαι κιολας επειδη μ την πιεση π εχω χαμηλη μηπως παει κατι στραβα στο χειρουργειο ολο αυτο σκεφτομαι κ βαζω τ κλαματα Mad

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπα2012 έγραψε:καλημεραααααααααα τι κανετε ? ο καιρος ειναι πολυ χαλια γμτ κ ολο νυσταζω συνεχεια χαμηλη πιεση κ δεν το αντεχω
αρχιζω κ φοβαμαι κιολας επειδη μ την πιεση π εχω χαμηλη μηπως παει κατι στραβα στο χειρουργειο ολο αυτο σκεφτομαι κ βαζω τ κλαματα Mad

Αν και δεν είμαι η ποιο κατάλληλη για να σου δώσω συμβουλή γιατι εγω αγχονομαι με το παραμικρό θα σου πω αυτο που μου λένε και μένα ότι είναι να γίνει θα γίνει εμπιστοσύνη στον ιατρό σου να έχεις και όλα καλα θα πάνε θα πάρεις αγκαλιά το μωρο σου και όλα αυτα θα είναι ένα παρελθόν Smile

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι βρε demi μακαρι αρχιζω και ανησυχω τελειως μ το παραμικρο κλαιω κ σκεφτομαι αμα γινει καμια στραβη στο χειρουρργειο μεσα μ την πιεση και 1002 ασε

markella01

markella01
Αααααα τι βλέπω?

Σαν να μας επηρρέασε λίγο ψυχολογικά ο παλιόκαιρος ε?

Για να συγκροτηθούμε λίγο κυρίες μου, σε λίγες βδομάδες έρχονται τα νινιά μας... όλα καλά θα πάνε, γιατί δηλαδή να πάνε άσχημα, εδώ άλλες που έχουν προβλήματα, αιμοραγίες, που κάθονται στο κρεββάτι μήνες και μήνες, που κάνουν 8 εμετούς την ημέρα μέχρι να γεννήσουν και τα βγάζουν πέρα και όλα πάνε καλά.... εμείς δλδ που δόξα τω Θεω έχουμε η κάθε μία τα δικά μας, άλλα όσο να πεις, πιο "νορμάλ" προβληματάκια, θα πέσουμε ψυχολογικά και θα αγχωθούμε?

Οχι κύριε, αρνούμαι! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! Πιστέψτε το!

ΥΓ. Τουτουνάκι, δε θα σε μαλώσω σε μάλωσαν τα κορίτσια, άλλα η λαχτάρα που πήρες ήταν αρκετή για να μην το ξανακάνεις. Κι εγώ πάω να κάνω παλικαριές με τις δουλειές (να σηκώσω κανα χαλί, κανα βάρος, να τινάξω) κι ευτυχώς με βάζουν χέρι στο σπίτι και στανιάρω.

ΥΓ2.Μπέμπα μου, θα έχεις δίπλα σου ιατρικό προσωπικό που θα φροντίσει για τα πάντα, και να πέσει η πίεσή σου έχουν τρόπους να την ανεβάσουν. Και στο κάτω κάτω καλύτερα να είναι χαμηλή η πίεσή σου παρά πολύ υψηλή και να έχεις το άγχος μήπως βλάψει το μωρό.

Λίγο μας έμεινε! Σκεφτείτε τι περάσαμε. Αυχενική, Β' επιπέδου, τεστ ΠΑΠ α, πιθανότητες για σύνδρομο Down, εμετούς, αποκολλήσεις.... όλα πήγαν καλά... και θα εξακολουθήσουν. Σας αγαπώ πολύ. Φιλιά.

eleni2526

καλησπερα κοριτσια τι κανετε????2 μερες ςιχα να μπω καναμε καινουριο θεματκι????καλοριζικο!!!! εγω χθες εκανα το ταξιδι μου ειμαι καστορια!!!!σημερα πηγα νοσοκομειο πηγα μιλησα με τη γιατρο μου εδωσε κατι εξετασεις συμπληρωματικες!!!!αλλα δεν ειδα το μωρο μου!!!!!κ να παω κανονικα στο ραντευου μου 31 του μηνα!!!!!φιλια πολλα

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni2526 έγραψε:καλησπερα κοριτσια τι κανετε????2 μερες ςιχα να μπω καναμε καινουριο θεματκι????καλοριζικο!!!! εγω χθες εκανα το ταξιδι μου ειμαι καστορια!!!!σημερα πηγα νοσοκομειο πηγα μιλησα με τη γιατρο μου εδωσε κατι εξετασεις συμπληρωματικες!!!!αλλα δεν ειδα το μωρο μου!!!!!κ να παω κανονικα στο ραντευου μου 31 του μηνα!!!!!φιλια πολλα

καλως μας ηρθες!!! Very Happy

spyros3

spyros3
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?πηρα τον γιο μιυ κ πηγαμε σε μια θεια μου κ κατσαμε λιγο.τι λιγο δηλ 4 ωρες ηταν κ ουτε πιυ το κατακαβα!!αν ημουν σπιτι δεν θα περνουσε τοσο γρηγορα η ωρα..
εσεις τι κανετε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalispera koritsia mou!! pali simera eimai ptwma... Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 585182 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 585182 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 585182
se dyo vdomades vgainw se adeia, toulaxisston swmatika tha eimai kalytera giati apo psyxologika tha pesw se katathlipsi mes sto spiti Sad
kdeli fainetai ki apo tin mplouza!gios! gios! gios! xaxaxa! ftou kai pali mia omorfia!
afto me ta oneira re koritsia ti einai pali? lew ki egw giati tosa paraksena oneira teleftaia? to pathainete ki eseis e?
ouf! ante! na pigainw gia doulitses siga siga.. Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 517142 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 517142 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 517142 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 517142

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpempa mou oti einai na ginei tha ginei. kai stin teliki toso prosopiko tha exeis apo pano sou... den thelo na akouo xazomares (oxi oti se mena den pernane tetoies skepseis.. alla prospatho na skeftomai oti tha pane ola kala).
koritsares aisthanomai oti den adexo allo kodeuo na katareuso... gia na min po oti to exo kanei idi.. molis pire o proin til.. to edosa na to sikosei i theia mou na tou pei na min tolmisei na ksanaparei kai auti tou epiase tin koubeda... ok re file ekanes fb ekei pou eisoun kata tou fb, diloneis adras eleutheros kai me endiaferoda pou tha epefte to kathe gkomenaki, exeis mia fili tin opoia den eixa pote akousei to onoma tis, arianou kai auti... ti sto diaolo thes apo mena kai me enoxleis? den ftanoun oi 7 mines, pou tha eprepe na einai oi kaluteroi tis zois mou kai su mou tous ekanes sketo efialti? ti egklima exo kanei thee mou kai to plirono etsi? kai exo kai apo pano kai tin mana mou na mou leei "ok me to meros sou eimai, alla ti tha skeftei to paidi an to diloseis agnostou patros?"
soru an sas rixno alla thelo na mou peite ti tha kanate stin thesi mou...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Frans mou.. eisai poly antraki kai exeis megala a@@@. mpravo sou katarxin pou den ekanes pisw, pou de skotwses to emvryaki sou, pou antexeis toso kairo,klp,klp..ap opou kai na to piasw eisai dynami. katarxin eisai poly mikri kai stekesai sta podia sou! ksana mpravo sou! defteron min akouw vlakeies me to ti tha skeftei to paidi.. to paidi tha mathei na krinei otan erthei i wra. simasia exei twra to diko tis to paidi (esy) na einai kala kai na stirizei.
esy na kaneis oti leei i kardoula sou!!!!! min to ksexnas afto!
Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 377361 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 377361 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 377361
yg: pareiggeila ki egw panes!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
are bebek mou me ekanes kai gelasa me tis panes!!kaloforetes!! telika t apofasisame oikogeniakos (ennoo kai me tin egkrisi tis manas mou ) kai tha diloso agnostou._
pire kai tou eipa oti den eipe i eksisioudotimeni theia mou.... kai afou tou ta dosa xuma kai tsoubalata me ekneurise, ton eipa eisai kai polu m%l$k#s min tolmiseis kai ksanapareis kai to kleisa... tin epomeni fora pou tha parei tha ton parei i dikigoros mou na tou pei oti exoun etoimastei perioristika metra enantion tou kai na koitaksei na brei dikigoro.
giati?... ego dimitrai, esu mpoukalova kai apo aurio stin mamouska sou. da? da._
(einai kai sunonomatos me auton stin diafimisi)

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:are bebek mou me ekanes kai gelasa me tis panes!!kaloforetes!! telika t apofasisame oikogeniakos (ennoo kai me tin egkrisi tis manas mou ) kai tha diloso agnostou._
pire kai tou eipa oti den eipe i eksisioudotimeni theia mou.... kai afou tou ta dosa xuma kai tsoubalata me ekneurise, ton eipa eisai kai polu m%l$k#s min tolmiseis kai ksanapareis kai to kleisa... tin epomeni fora pou tha parei tha ton parei i dikigoros mou na tou pei oti exoun etoimastei perioristika metra enantion tou kai na koitaksei na brei dikigoro.
giati?... ego dimitrai, esu mpoukalova kai apo aurio stin mamouska sou. da? da._
(einai kai sunonomatos me auton stin diafimisi)
xaxaa!! kali dynami kai min ksexnas, oti leei i kardia sou Frans m!!!
kalo vradaki se oles mas!!!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalinuxta bebek mou kai oneira euxarista!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 328109 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 328109

markella01

markella01
Χειροκροτάω τη σκέψη σου για περιοριστικά μέτρα... Αφού δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνος πλέον για την ψυχική σου υγεία που τόσο σημαντική είναι σαν μέλλουσα μαμά, με τις ορμόνες και τα θεματάκια που έχει μια εγκυμοσύνη και αργότερα μια λοχεία, καλά θα του κάνεις!

Όσο για το παιδί μη σκας! Όταν εγώ έκανα τη Μαρκέλλα παίζει να ήταν από τα λίγα παιδάκια που δεν ήταν παντρεμένοι οι γονείς του, τώρα οι περισσότεροι συμμαθητές της είναι παιδιά χωρισμένων γονιών, στον καιρό της κόρης σου αυτό το αγνώστου πατρός δε θα λέει τίποτα απολύτως, πίστεψέ με... ίσως είναι σημεία των καιρών, άλλα οι μονογονεϊκές οικογένειες τείνουν πλέον να γίνουν πλειοψηφία...

Και μην ξεχνάς ότι μέχρι να μεγαλώσει το παιδί σου αρκετά για να σε ρωτήσει τι σημαίνει αγνώστου πατρός, ίσως να έχεις βρει τον ιδανικό για σένα άνθρωπο που θα αναλάβει το ρόλο που ο προκομμένος σου αρνήθηκε γιατί ο ρόλος του μαμάκια τον βόλευε περισσότερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσσει η ζωή φράνσυ μου, μη μασάς, έφτασες ως εδώ, μην του επιτρέπεις άλλο του μαλάκα να σου μαυρίζει την ψυχή, δεν έχει δικαιώματα παρά μόνο αν τα κερδίσει δουλεύοντας σκληρά, τέλος!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa mou euxaristo!!
ti na kerdisei? autos den kserei kerdizo kserei mono apaito...
telika to forum einai oxi apla xxrismo alla aparaitito!!!
euxaristo koritsares!!

annoula89

annoula89
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera stin omorfi parea sas...eimai kai egw egkuoula.... Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 35468

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsares! ti kanete? ante alli mia mera ligoteri!!!
Annoula mas kalwsorises!! me to kalo? pote gennas? agoraki i koritsaki?
Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 379767 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 379767 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #6 - Σελίδα 3 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις