101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Πεμ Μάης 17, 2012 6:00 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Αυτά είναι! Άντε άκουσα κ ένα καλό , έχει μαυρίσει η ψυχή μου αυτές τις μέρες!
Συγχαρητήρια Γκρινιάρα εύχομαι να χεις ένα γερό σποράκι κ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη
Η Αγάπη που περίμενε? Της ήρθε τελικά?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.
ΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...
Ada έγραψε:Άσε...
Ενός κακού μύρια έπονται
Ο παππούς κρατιέται από μια κλωστή... η άλλη μου η γιαγιά εντελώς ξαφνικά τα ίδια...
Οι δικοί μου τα χουν παίξει κ εγώ τρέχω προσπαθώντας να βοηθήσω...
Τέλος πάντων, χαίρομαι που είστε καλά κ άκουσα κ το ευχάριστο!
Θα ξαναμπώ κάποια στιγμή που θα πάρω ανάσα , φιλάκια
toniach29 έγραψε:ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ..ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ..
ΑΠΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!ΕΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΗΔΙΑ-ΕΜΕΤΟΣ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΝΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
περαστικα σου κοριτσακι..........πω πω πως τα καταφερες βρεtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ..ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ...ΜΟΝΟ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑ 12ΩΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΕΧΩ ΝΑΡΘΗΚΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ???Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΤΣΙΔΟΥΔΙΑ!!!ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
art86 έγραψε:περαστικα σου κοριτσακι..........πω πω πως τα καταφερες βρεtoniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ..ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ...ΜΟΝΟ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑ 12ΩΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΕΧΩ ΝΑΡΘΗΚΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ???Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΤΣΙΔΟΥΔΙΑ!!!ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
πολυ αλλα δεν μιλαει καμια βρε....πονας κοριτσακι μου....toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης