Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
526 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 526 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αυτά είναι! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Άντε άκουσα κ ένα καλό , έχει μαυρίσει η ψυχή μου αυτές τις μέρες!

Συγχαρητήρια Γκρινιάρα εύχομαι να χεις ένα γερό σποράκι κ μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316

Η Αγάπη που περίμενε? Της ήρθε τελικά? Sad

ΗΡΘΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΒΕΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΧΑΘΗΚΕΣ!ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.

ΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ.

ΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΡΕΣ Η ΓΙΑ ΛΙΓΟ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε...

Ενός κακού μύρια έπονται Sad

Ο παππούς κρατιέται από μια κλωστή... η άλλη μου η γιαγιά εντελώς ξαφνικά τα ίδια...

Οι δικοί μου τα χουν παίξει κ εγώ τρέχω προσπαθώντας να βοηθήσω...

Τέλος πάντων, χαίρομαι που είστε καλά κ άκουσα κ το ευχάριστο!

Θα ξαναμπώ κάποια στιγμή που θα πάρω ανάσα , φιλάκια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ..ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.. Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΠΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!ΕΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΗΔΙΑ-ΕΜΕΤΟΣ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΝΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Άσε...

Ενός κακού μύρια έπονται Sad

Ο παππούς κρατιέται από μια κλωστή... η άλλη μου η γιαγιά εντελώς ξαφνικά τα ίδια...

Οι δικοί μου τα χουν παίξει κ εγώ τρέχω προσπαθώντας να βοηθήσω...

Τέλος πάντων, χαίρομαι που είστε καλά κ άκουσα κ το ευχάριστο!

Θα ξαναμπώ κάποια στιγμή που θα πάρω ανάσα , φιλάκια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ..ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ.. Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΠΛΑ ΓΙΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!ΕΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΗΔΙΑ-ΕΜΕΤΟΣ..ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΝΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΑΣΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΝΙΝΙ.ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.
ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλακια!!!!!!!!!!!

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!!!Τί μου κάνετε;Έχω πάλι πολύ καιρό να μπω γιατί είχα αρκετές δουλίτσες και καθόλου χρόνο!!!Την άλλη εβδομάδα μετακομίζουμε και τρέχαμε για καινούριο ψυγείο,κουζίνα,έπιπλα...ΧΑΜΟΣ!!!Ορίσαμε ημερομηνία γάμου και ξεκίνησαν τα δώρα!!!Το μπεμπέ μας είναι ήσυχο προς το παρον!Στις 28/5 θα πάω για την β' επιπέδου(πώς πέρασε έτσι ο καιρόςWink και επιτέλους θα δούμε και το φύλο για να διακοσμήσουμε ανάλογα και το καινούριο δωμάτιο!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!Ελπίζω να είστε καλά!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγω!
καλορίζικο το θεματάκι μας!! να μας φέρει η γκρινιαρούλα την τύχη της και να ακούσουμε πολλά ευχάριστα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 654316

η λίστα με τις φουσκοκοιλιτσες μεγαλώνει και φαίνεται πολύ ωραία!!αντε να περνουμε κι αλλες σειρα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 377361

Λιάνα μου τι κάνεις κοριτσάκι!??! μα πως πέρασαν τοσοι μήνες? στον 4ο έ? σαν χθες μου φαίνεται!Τι θα κάνεις Λαρισα ζουζου μου?? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 334590

Λενακι μηπως νομιζει οτι μολις έχεις καθυστέρηση? έχουν περάσει τόσες μέρες.. νομίζω ότι μια χαρά ειναι και οι 10000 για χοριακή τόσων ημερών!! Ολα καλά θα ειναι!!!μην ανησυχείς!! Μας έσκασες μέχρι να μπεις.ολες αγωνιούμε μαζί σου!

Δημητρουλα μου σου στελνω ολες τις θετικές μου σκέψεις για να σου φέρω γουρι και να μην ερθει η παλιοαλεκα για 9 μήνες!!!!!!μην κολλάτε στα συμπτώματα!!τι συμπτώματα δηλ. θα επρεπε να εχετε?? η κουνιάδα μου δν είχε κανενα συμπτωμα 9 μήνες!!!! εσεις γιατί θελετε να τα έχετε όλα από την πρώτη μέρα???

maximelena καλως ήρθες στην παρέα μας!! δν ξέρω καθόλου να σε βοηθήσω.. ο κατάλληλος γι αυτο ειναι ο γιατρός σου που σίγουρα εχει παραπάνω γνώσεις σε αυτό που κάνει!! Αν σου είπε οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι γονιμοποιημενο και να κανεις τεστ σε μια βδομάδα, ετσι θα ειναι, οπότε κάνεις λίγο υπομονή ακόμη!

Αρτεμις θα σε μαλώσω!!! γιατι κοιτάς συνέχεια να βρεις η όχι συμπτώματα???Αστο κοριτσάκι μου να πάει μόνο του, ότι ειναι να γίνει θα γίνει!! γιατί στρεσαρεσαι τόσο??? μου θυμίζεις την Εβελιν που την είχε φάει το άγχος φουλ!!! γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας? με αγάπη τα λέω και το ξέρεις!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 35468

Λεμονάκι όταν είναι να βγω για καφέ πρωι μεσημέρι απογευμα θα φτιαχτώ ή οχι αναλογα με τις ορέξεις, και σιγουρα πολύ χαλαρά ,αλλα ισως και να πάω και με τις φόρμες, απλά σιγουρα περιποιημένη οχι ξεμαλλιασμένη πχ. χαχαχαχα

Πωπω βρε Τόνια..περαστικά σου κούκλα μου και κουράγιο!! Εγω δν θα άντεχα έτσι!!μπραβο σου!! Εμένα σήμερα το τεστ μου ήταν αρκετά έντονο!! θα ξανακάνω και το βράδυ για να επιβεβαιώσω.. πιστεύω ότι αυριο θα ειναι θετικό..οπότε ή το Σαββατο ή την Κυριακή θα έχω ωορρηξία!!! ...γιατί δν πας στον γυναικολογο μια επισκεψη??αυτος με τον υπέρηχο μπορει να δει αν εχει γινει η ωορρηξια ήδη ή οχι! εμένα όπως σου ξαναείπα τοσους μήνες πάντα μέσα πεφτουν στην ωορρηξία!! και τον περασμένο το επιβεβαίωσα και με τον γυναικολόγο!

Αντούλα μου γλυκιά πως είσαι? μας ελειψες βρε!!! ποσο στεναχωριέμαι γι αυτά που περνάτε!!! Sad Sad

Δεσποινάκι!!Τι ωραία νέα ειναι αυτά!!! αντε να φτιαξετε την οικογενειακή φωλίτσα σας!! Με το καλο να δειτε και το φυλο να μας πειτε κι εμας Laughing Laughing Laughing Laughing χαιρομαι που ειστε καλα!! Με το καλο κι ο γάμος σας!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 328109

φιλάκια και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ Κ ΕΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙ..ΧΙΧΙΧ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ..ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΩΣΤΑ??ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΡΚ SCSTA?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα είναι αλλη μάρκα, έχει ενα σημαδάκι που λέει max ,εσένα μπορεί να λέει mark φαντάζομαι το ίδιο θα είναι!!Το αφήνεις 5-10 δευτερολεπτα και μετά το ξαπλώνεις και διαβάζεις το αποτέλεσμα στα 5 λεπτά, ουτε νωρίτερα ούτε αργότερα!! αν το κάνεις έτσι σωστά το κάνεις!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ?ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΙΣΨΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ?!!ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ??

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ..ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ...ΜΟΝΟ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑ 12ΩΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΕΧΩ ΝΑΡΘΗΚΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ???Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΤΣΙΔΟΥΔΙΑ!!!ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
περαστικα σου κοριτσακι..........πω πω πως τα καταφερες βρε

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ..ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ...ΜΟΝΟ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑ 12ΩΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Κ ΕΧΩ ΝΑΡΘΗΚΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ???Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΤΣΙΔΟΥΔΙΑ!!!ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ?
περαστικα σου κοριτσακι..........πω πω πως τα καταφερες βρε

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΝΑΩ ΤΡΟΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΗ...ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα η μάρκα που πήρα λέγεται wondfo και τα παίρνω από το ebay..αλλά έχω δοκιμάσει και τα one step παλι απο το ebay και πάλι σωστά δείχνουν.. ειναι έτσι ταινιες οπως τα hometest και ειναι παμφθηνα, αρα με τη λογική του φθηνού θα επρεπε να ειναι μουφες, κι ομως δν ειναι..πολυ πιο φθηνα και απο τα hometest, απλα κανουν γυρω στις 2βδομάδες να έρθουν! με τα onestep εμεινε η κουνιάδα μου εγκυος!! ..εγώ δν έμεινα ακομη..αλλα δν φταινε τα τεστ σιγουρα χιχιχιχ...

εγω για σενα πιστευω οτι εγινε νωριτερα και δν την προλαβες..ή οτι θα γινει αργοτερα!! μην κοιτας πως ανυχνεύουν σε μενα , γιατι στην κουνιάδα μου ας πουμε εδειχναν μονο μια δυο μερες(τις μερες της ωορρηξιας δηλαδη) δευτερη γραμμη και μετα τιποτα, ενω εμενα αυξάνεται σταδιακά!! μπορεί κι εσένα να δειχνει μονο τη μια μερα πριν που ανεβαινει φουλ η ορμόνη!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑΠΩ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΑΧ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ ΤΙ ΜΟΤ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΩ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κούκλα μου τυχερή εισαι!! εμεις σήμερα το πρωί φαγαμε μπριζολιτσα ....μετά απο 5 μερες..ήταν τζουφια σίγουρα αυτά μετά από τόσο καιρό!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing και πλησιάζω κι εγώ στην ωορρηξία!!(επειδή έχουμε και τον αδερφο μου ο οποιος δν ειναι σαν τα μωρά σου που κοιμουνται ώρες, και ξενυχτάει και παραπάνω από εμάς!!και το σπιτι μου ειναι ολο και ολο 60τετραγωνικά, άρα ειναι δύσκολα!! χαχαχαχα)τώρα ότι ειναι να γίνει ας γίνει.. εγω όπως ξανα είπα, αν θελει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 5 215994 ας έρθει, εγώ δν τον ξανααποπλανώ..αρκετά τόσους μήνες!ήρθε η σειρά του!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙΣ!!!ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ..ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΡΑΔΙ ΑΒΓΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ..ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ..ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μοναχουλα ειμαι?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω εδώ είμαι κούκλα μου αλλα ειμαι στη δουλειά! Rolling Eyes

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
i am here.........

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ?
πολυ αλλα δεν μιλαει καμια βρε....πονας κοριτσακι μου....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις