801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Σαβ Μάης 19, 2012 11:56 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγώ δεν έχω καθόλου διδυμους στο σόι.ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΕΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?
Λεμονάκι έγραψε:πήγα να βγάλω κανένα χώρτο απο τα παρτέρια μου και μόλις πήρα φόρα άρχισε να βρέχει τι παράξενο
Ελλη ποιο παίζεις ;
κάτι λέγατε αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι, και πως μπορώ να το βρω εγώ ;
art86 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα...βαλτε με 17 ιουνιου..δεν με ξεχασε ουτε αυτον τον μηνα 28 μερες νταν...συνεπεστατη ...δεν εχω παραπονο..νιωθω ομως λιγο χαζη που εβλεπα και συμπτωματα παναθε μα με...για αυτο κοριτσακια μου τερμα τα συμπτωματα...τερμα οι γονιμες κλπ κλπ...
ακριβως.....που θα μου παει.....?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:art86 έγραψε:κοριτσακια μου καλημερα...βαλτε με 17 ιουνιου..δεν με ξεχασε ουτε αυτον τον μηνα 28 μερες νταν...συνεπεστατη ...δεν εχω παραπονο..νιωθω ομως λιγο χαζη που εβλεπα και συμπτωματα παναθε μα με...για αυτο κοριτσακια μου τερμα τα συμπτωματα...τερμα οι γονιμες κλπ κλπ...
ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ? Α ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!!
boubou έγραψε:το παιχνίδι καλά κρατεί!!Είχαμε μπει το βράδυ μαζί με κάτι παιδιά απο τη δουλειά και πηγα για ύπνο ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 4 το πρωι!! και φυσικά θα συνεχίσω και σήμερα λίγες ωρίτσες, αλλά θέλω να κάνω και καμια δουλειά και το απογευμα θα πάμε στον μπεμπη μας
προσκλητήρια θα κάνω σαν αυτά τα αστεία που μου είχε βάλει η Ευη! Δν ξέρω ακόμη πως ακριβώς θα γίνουν! περιμένω να συνεννοηθούμε με το γνωστό μας για το τελικο!αλλά θα είναι σίγουρα funny!
Ελπίζω να σου περάσει το στομαχάκι!! Εγώ έχω ένα φουσκωμα σαν να θέλω να πάω τουαλέτα, αλλά δν μου 'ρχεται και είμαι να σκάσω!! παλιοεντερα!!
matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!
ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ??????ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ????ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΜΑΛΛΟΝ Κ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ...
ΜΑ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ..ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ Κ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Κ ΣΥΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ..ΠΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ...
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΒΑΛΕ Κ@ΛΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ.....Κ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΕΓΩ...ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ..ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΩΡΟ...ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΒΕΒΑΙΑ...ΤΗ ΞΕΡΩ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ......
ΓΙΑΝΝΑΜΠΑΣ Κ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ????ΜΑΚΑΡΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΥΜΠΤΩΜΑ" Κ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΜΑΙΡΗΛΕΜΟΝΑΚΙΧΡΥΣΑΚΙ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΓΚΙΡΛΣ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης