876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Κυρ Μάης 20, 2012 8:30 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τόνια, τον ξεζούμισες τον άνθρωπο!!! Μυρίζομαι ευχάριστα αποτελέσματα σε 11 μέρες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ!!!ΔΕΝ ΛΕΕΙmariabel έγραψε:Τόνια, τον ξεζούμισες τον άνθρωπο!!! Μυρίζομαι ευχάριστα αποτελέσματα σε 11 μέρες!
goldangel1990 έγραψε:αφου ειπαμε κοριτσια εχω καφε μπεζ υγρα μονο στο σκουπισμα,αλλα υπάρχουν!
goldangel1990 έγραψε:εγω ειμαι εδω,μετράω τις ώρες να ξημερώσει να πάμε επιτέλους στον γιατρό
toniach29 έγραψε:ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 9ΜΗΝΕΣ
goldangel1990 έγραψε:εγω ειμαι εδω,μετράω τις ώρες να ξημερώσει να πάμε επιτέλους στον γιατρό
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ!
ioanna85 έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!
Απο οτι βλεπω προχωρησατε πολυ κι εχασα τα νεα σας!
Συγνωμη που χαθηκα ετσι αλλα το Σαββατο το πρωι ο παππους μου επαθε πολυ βαρυ εγκεφαλικο!"Πληρης νεκρωση,απεγκεφαλωση,καμια ελπιδα ζωης,μετραει ωρες" ηταν τα λογια των γιατρων!Εμεινα πλαι του κι εγω κι ολη η οικογενεια του μεχρι τελους!Την Τεταρτη το βραδυ οταν μειναμε μοινοι αφησε την τελευταια του πνοη!Την Πεμπτη ηταν η κηδεια και σημερα επεστρεψα Πατρα κι αφησα πισω μου συντετριμμενους συγγενεις.
Το κλεινω εδω και ζηταω τα νεα σας!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης