Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Δεν ειναι αιμα ακριβως ειναι καφομπεζ υγρά,πονάκια ελαφριά..αλλα φοβάμαι,αυτή ειναι η αλήθεια!
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΑΒΡΟ...ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ....

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
προσπαθώ κοριτσάκια μου,ξέρω οτι ειμαι ανάξια για να μου συμβαίνει αυτό το θαύμα,αλλα η Παναγίτσα θα με λυπηθεί και θα κάνει το καλυτερο,οποιο και αν ειναι αυτό

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??/

εγω χάνω το σποράκι μου,πονάω και είχα οχι αιμα οπως περιοδου αλλα υγρα ανοιχτοχρωμα απο αιμα στα σκουπισματα μου,θα πάω αύριο γιατρό!αλλα κοριτσάκια μου το χάνω,δεν ήταν το τυχερό μου φένετε,ο γιατρός ειπε να μείνω ξαπλωμένη ωσπου να με δει αύριο...

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ! Sad

Eβελιν η αποβολή συνδέεται με πολύ αίμα, και πολύ πόνο στην μέση και χαμηλά!! Αυτό που έχεις εσύ δν μου μοιάζει καθόλου με αποβολή οπότε σύνελθε και μην σκέφτεσαι τόσο αρνητικά!!
μπορεί να ειναι μια μικρή αποκοληση και να θέλει ξεκουραση, μπορεί να ειναι και επειδη το σωμα σου δν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι δν θα έχεις περίοδο απο εδώ και πέρα και γι αυτο!!! το μόνο σίγουρο είναι ..ξάπλα και μη σηκώνεις τίποτα, μην κάνεις τίποτα, μέχρι να σε δει ο γιατρός και να σου δώσει παραπάνω οδηγείες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:προσπαθώ κοριτσάκια μου,ξέρω οτι ειμαι ανάξια για να μου συμβαίνει αυτό το θαύμα,αλλα η Παναγίτσα θα με λυπηθεί και θα κάνει το καλυτερο,οποιο και αν ειναι αυτό

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΕΒΕΛΙΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΑ?ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

mariabel

mariabel
Έβελιν αφού δεν είναι κόκκινο, μη φοβάσαι καθόλου!! Μικρή αποκόλληση θα είναι ή τίποτα. Είχα και εγώ στον Αντωνάκη κάτι λίγα υγρά κόκκινα την πρώτη φορά, καφέ την επόμενη(μετά από 2 εβδομάδες). Ήταν ελάχιστα. Είχα φοβηθεί και εγώ, αλλά τελικά ήταν μια πολύ μικρή αποκόλληση. Ο γιατρός μου είχε πει να ξεκουραστώ και όλα πήγαν μια χαρά!! Smile Τα καφέ υγρά φανερώνουν κάτι παλιό. Δηλαδή δεν έγινε κάτι σήμερα, αλλά τα απέβαλε ο οργανισμός σου σήμερα.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μου γλυκό σε σκεφτόμουν σήμερα!!! και μπήκες!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 654316 ελπιζω να ειστε καλά και απλά να μην προλαβαίνεις λόγω του ζιζάνιου σου να μπεις στο φορουμ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472

mariabel

mariabel
Έλλη, γεια σου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472 Τι κάνεις; Πώς πάνε οι ετοιμασίες; Το καινούριο σπίτι είναι όπως το ήθελες και το περίμενες; Τι κάνει ο Τσαρλούκος;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οι ετοιμασίες συνεχίζουν να προχωρουν με ρυθμό χελώνας, αλλά δν είναι στο χέρι μου να τις επισπεύσω οπότε το αφήνω και όπως πάει!

το σπιτάκι μια χαρά είναι!αν καταφέρω να πάρω και τουτού δν θα έχω κανένα πρόβλημα! και ο κοντουλης μου μια χαρά ειναι!!!..αράζει στον καναπέ τώρα! συνήθισε και δν είναι ολη τη μέρα έξω όπως πριν, θελει να είναι εδώ μαζί μας, παρόλο που είναι ανοιχτή η πόρτα συνέχεια!! Very Happy Very Happy
εσένα το αγορίνι σου σε τρέχει ε? λίγο υπομονή να μεγαλώσει λίγο ακόμη και θα ειστε άνετα (εκτός αν έρθει και άλλο μπεμπίνι στην πορεία και φτου κι απ'την αρχή!!)

Τόνια μου μια χαρά ειμαι!!Σε λίγο θα φύγουμε να πάμε στον ανηψούλι μου!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΛΟΥΚΟ!!!
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

mariabel

mariabel
Μαζί στείλαμε μνμ, Έλλη!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472
Καλά είμαστε!! Ο μικρός δε μου αφήνει ελεύθερο χρόνο και αποφάσισα να δίνω πολύ χρόνο σε αυτόν και το σπίτι και για αυτό δεν μπαίνω.
Αυτό το μήνα χωρίς εσάς τα συναισθήματά μου ήταν πολύ αντιφατικά. Μια ήθελα μωρό 2ο, μια δεν ήθελα. Δεν κάναμε τρελές προσπάθειες αυτό το μήνα, οπότε δεν ξέρω. Είμαι πολύ χαλαρή και ελπίζω αυτό να είναι για καλό!! Wink
Χάρηκα με τις εγκυούλες και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και με εσένα, γλυκιά μου Έβελιν!! Μην αγχώνεσαι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 417472

goldangel1990

goldangel1990
παντως κοριτσάκια μου μην ελπίζετε πολλα!!!είπαμε μονο ένα θαυμα!

mariabel

mariabel
Γιατί, Έβελιν; Ξαναείδες αίμα;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΕΛΙΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 2ο..ΜΙΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ...ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ Κ ΣΚΕΦΟΤΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΤΛ...

goldangel1990

goldangel1990
αφου ειπαμε κοριτσια εχω καφε μπεζ υγρα μονο στο σκουπισμα,αλλα υπάρχουν!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα έκανα!!φυσικά και να δίνεις τον χρόνο σου στο αγοράκι σου και στον άντρα σου και όποτε έχεις ελευθερο χρόνο οπως τώρα ας πουμε να μπαινεις!! Εύχομαι να ειναι για καλό όλη αυτή η χαλαρώτητα!!!

Τόνια μου ανυπομονώ να περάσει κι αυτή η μέρα ειλικρινά να ησυχάσω!! Razz Razz Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:αφου ειπαμε κοριτσια εχω καφε μπεζ υγρα μονο στο σκουπισμα,αλλα υπάρχουν!

η κουνιάδα μου ειχε κανονικα αιμα 2 μερες και μετα για ενα μηνα ετσι υγρα οπως εσυ!!! ήταν ξαπλα συνέχεια .. και τώρα έχει το μωράκι της αγκαλια!! οπότε ότι και να λες εσυ εγω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 4872

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΔΙΝΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΔΙΝΟΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

πόσο να αντέξει ακόμη ο έρμος!!????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

mariabel

mariabel
goldangel1990 έγραψε:αφου ειπαμε κοριτσια εχω καφε μπεζ υγρα μονο στο σκουπισμα,αλλα υπάρχουν!

Αφού είπαμε, Έβελιν, δεν είναι κάτι σοβαρό!!! Ξάπλωσε, γιατί όσο είσαι όρθια ή καθιστή, θα βλέπεις υγρά και θα στενοχωριέσαι.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ!!!

πόσο να αντέξει ακόμη ο έρμος!!????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ...ΕΕΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 - Σελίδα 35 534787

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑΑ!!!ΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΒΑΛΕ ΜΕ ΓΙΑ 1/6 ΤΗΑΝΚS

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια καιρός ήταν Razz Razz Razz

λοιπόν σας αφήνω να ετοιμαστώ να πάω στο ανηψουδι!!!
θα τα ξαναπουμε!μη ξεσαλώσετε και δν προλαβαίνω πάλι να διαβάζω Razz Razz Razz

Μαράκι μου χάρηκα πολύ που μπήκες και είδαμε ότι ειστε καλά!!!

πολλά φιλιά σε όλες!!!

mariabel

mariabel
Τόνια, τα ίδια ακριβώς νιώθω!! Τι του κάνεις, κουκλίτσα, του άντρα σου και σε έχει φοβηθεί;;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy
Έλλη μου, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά!! Θα έρθει και το τουτού, θα έρθει και το νινί!! Smile Χαλαρά να πάνε όλα. Μην αγχώνεσαι για το γάμο (σε όλες τις νύφες αυτό λένε, αλλά καμιά δεν ακούει!) Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Τόνια, τα ίδια ακριβώς νιώθω!! Τι του κάνεις, κουκλίτσα, του άντρα σου και σε έχει φοβηθεί;;;;;; Very Happy Very Happy Very Happy
Έλλη μου, πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά!! Θα έρθει και το τουτού, θα έρθει και το νινί!! Smile Χαλαρά να πάνε όλα. Μην αγχώνεσαι για το γάμο (σε όλες τις νύφες αυτό λένε, αλλά καμιά δεν ακούει!) Very Happy
ΧΑΧΑ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ???ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΚΟ ΣΥΝΕΧΟΜΑΝΕ ΕΠΙ 2,5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις