451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Παρ Μάης 18, 2012 5:22 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εγω κοριτσακι μου δεν τα εχω χρησιμοποιησει καθολου κ δεν ξερω να σου πω.....αλλα αφου την καταλαβαινεις τι τα θες τα τεστ...αστα σε αγχωνουνtoniach29 έγραψε:art86 έγραψε:οταν κοιμηθουν τα μικρουλινια σιγα μην χασεις εσυ ευκαιριαtoniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ ΟΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ...ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΟΝΕΙΡΟ..ΕΛΕΟΣ!!!!!ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ...ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΗΣΥΧΙΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΜ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΣ
ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΕΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ..ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΚΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΚΥΡΟ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
καλα ολα καλα.....ειμαι δλδ πιο κουλ απο χθες...αλλα ολοι εχουμε δικαιωμα που κ που να νταουνιστουμε ε?αλλα με βοηθησατε και ειμαι καλα...αν εξαιρεσεις βεβαια οτι νυσταζω συνεχεια........ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
art86 έγραψε:τα εμαθες οτι η γκρινιαρουλα μας ειναι εγκυος......?maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρααα κορίτσια!! τι κάνετε? Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το 2ήμερο ρεπό του συζύγου κ πήγαμε μια μικρή εκδρομή! Γυρίσαμε σήμερα!!! Εσείς πώς είστε?? Τι νέα έχουμε? μου λείψατε μωρέ...
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ?
ο σύζυγος βαριότανε κ βγάλαμε μόνο τη μικρή τελικά! ίσως πάμε από βδομάδα να δεν τον πιάσει πάλι η βαρεμάρα!
art86 έγραψε:εγω κοριτσακι μου δεν τα εχω χρησιμοποιησει καθολου κ δεν ξερω να σου πω.....αλλα αφου την καταλαβαινεις τι τα θες τα τεστ...αστα σε αγχωνουνtoniach29 έγραψε:art86 έγραψε:οταν κοιμηθουν τα μικρουλινια σιγα μην χασεις εσυ ευκαιριαtoniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ ΟΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ...ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΟΝΕΙΡΟ..ΕΛΕΟΣ!!!!!ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ...ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΗΣΥΧΙΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΜ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΣ
ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΕΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ..ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΚΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΚΥΡΟ..ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ευχαριστώ πολύ λεμονάκι μου!!Λεμονάκι έγραψε:Δήμητρα θα σου στείλω σε λίγο π.μ να σε παραπέμψω σε μια κοπέλα που είναι απο Ξάνθη.
φάγαμε και τώρα ξάπλα !!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρααα κορίτσια!! τι κάνετε? Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το 2ήμερο ρεπό του συζύγου κ πήγαμε μια μικρή εκδρομή! Γυρίσαμε σήμερα!!! Εσείς πώς είστε?? Τι νέα έχουμε? μου λείψατε μωρέ...
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΙΑ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ?
ο σύζυγος βαριότανε κ βγάλαμε μόνο τη μικρή τελικά! ίσως πάμε από βδομάδα να δεν τον πιάσει πάλι η βαρεμάρα!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΡΙΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ?
πολυ.....κοιμηθηκα 12.30 η ωρα .σε ποιον να το πω και να με πιστεψει και ξυπνησα στις 14.30...και απο συχνοουρια μπολικη...αλλα δεν λεω τπτ ..δεν θελω να παιρνω θαρρος....toniach29 έγραψε:art86 έγραψε:εγω κοριτσακι μου δεν τα εχω χρησιμοποιησει καθολου κ δεν ξερω να σου πω.....αλλα αφου την καταλαβαινεις τι τα θες τα τεστ...αστα σε αγχωνουνtoniach29 έγραψε:art86 έγραψε:οταν κοιμηθουν τα μικρουλινια σιγα μην χασεις εσυ ευκαιριαtoniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΙΦΟΣ ΟΙ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ...ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Κ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΟΝΕΙΡΟ..ΕΛΕΟΣ!!!!!ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ...ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΗΣΥΧΙΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΩ...ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ....ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΥΓΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ..
ΕΣΥ?/ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ Κ ΥΠΝΗΛΙΑ?
Εσένα πως σου ήρθε το σπερμοδιάγραμμα όμως ;dimitrav έγραψε:ευχαριστώ πολύ λεμονάκι μου!!Λεμονάκι έγραψε:Δήμητρα θα σου στείλω σε λίγο π.μ να σε παραπέμψω σε μια κοπέλα που είναι απο Ξάνθη.
αυτο ειναι το παραξενο εγω επειδη ανεκαθεν δεν πινω πολλα υγρα δεν πηγαινω τουαλετα συχνα 1 2 φορες τη μερα....απο τις 20 μεχρι 22 μαξιμουμ πρεπει να [μην[ρθει...toniach29 έγραψε:ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΡΤΕΜΙΣ??ΠΩ ΠΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΡΘΙΑ....ΠΙΚΡΑ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με κάλυψεςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΤ.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ.....ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
συμφωνω....για αυτο δεν παιρνω θαρρος...ειναι και ο καιρος ετσι....Λεμονάκι έγραψε:με κάλυψεςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΤ.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ.....ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
γιατι η γυναικολόγος μου είχε πεί τότε με την αποβολή να κάνει ο δικός μου ένα μετά από εξάμηνο αν δεν...καλό είναι να κάνει να ξέρουμε που βρισκόμαστε...κ έχει περάσει 1 χρόνος..το θελει κ ο ιδιος από μονος του τωρα δεν τον πρίζω καθόλου απλα το προτεινε να δούμε...Λεμονάκι έγραψε:Εσένα πως σου ήρθε το σπερμοδιάγραμμα όμως ;dimitrav έγραψε:ευχαριστώ πολύ λεμονάκι μου!!Λεμονάκι έγραψε:Δήμητρα θα σου στείλω σε λίγο π.μ να σε παραπέμψω σε μια κοπέλα που είναι απο Ξάνθη.
και ο καιρός σίγουρα αλλά αν δεν είσαι γενικός του ύπνου όπως εγώ ας πούμε δεν με πιάνει ούτε ο καιρόςart86 έγραψε:συμφωνω....για αυτο δεν παιρνω θαρρος...ειναι και ο καιρος ετσι....Λεμονάκι έγραψε:με κάλυψεςΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΤ.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ.....ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!
σε ευχαριστω πολύ!!!εσεις ποσο πληρώσατε??αν θες μου λες..θα το ψαξω..ευχαριστω κ πάλι κοριτσάρα μου να'σαι καλα!!Λεμονάκι έγραψε:Δήμητρα το είδες το π.μ που σου έστειλα;
ψάξτο και κανόνισε να πάει, ας έχετε μια εικόνα και του σπέρματος.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης