251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Πεμ Μάης 17, 2012 10:40 pm
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ,τόνια μου τι είναι οι μαμάδες ε!!
ΕΝΑΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ!
ΕΝΑΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΧ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ..ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!!goldangel1990 έγραψε:αχ,τόνια μου τι είναι οι μαμάδες ε!!
ΕΝΑΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Θεοδώρα, Γιάννα, Εύη, Τόνια και Εβελιν!Πάλι βρέχει κι εδώ!
Αλλά άκουσα ότι από αύριο θα φτιάξει ο καιρός!Μακαρι!!!!!!!!!
Εβελιν ήθελα να σε ρωτήσω για τα συμπτώματά σου. Δηλαδή δεν είχες ούτε πονάκια περιόδου ούτε το συνηθισμένο πρήξιμο στο στήθος;Τίποτα;
goldangel1990 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Θεοδώρα, Γιάννα, Εύη, Τόνια και Εβελιν!Πάλι βρέχει κι εδώ!
Αλλά άκουσα ότι από αύριο θα φτιάξει ο καιρός!Μακαρι!!!!!!!!!
Εβελιν ήθελα να σε ρωτήσω για τα συμπτώματά σου. Δηλαδή δεν είχες ούτε πονάκια περιόδου ούτε το συνηθισμένο πρήξιμο στο στήθος;Τίποτα;
ευη μου καλημερα..οχι τιποτα!!Το στήθος οπως κάθε φορά που θα έβλεπα περίοδο,ειχα λιγα πονακια στην μεση οπως καθε φορα που θα έβλεπα περιοδο και πονακια κατω δεξια αριστερα που μου συνέβενε καθε μήνα,μετα το θετικό τεστ,ξεκίνησε η συχνοουρία!!
loulou_29 έγραψε:Τονια μου εγω μενω στο χαιδαρι και απο χθες το βραδυ μας ηρθε το κρυο κ η βροχη
Γιαννα μου λεω οτι ειμαι καλα αλλα εχω εναν πονοκεφαλο και μια ζαλαδα τρομερη(της ωορρηξιας τα καλα ),η μπουμπουκα σου τι κανει?
Κοριτσια εσεις στα βορεια καντε λιγο υπομονη θα περασει!!!!!!!!
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
ΕΥΟΥΛΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!!!ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?
goldangel1990 έγραψε:γιάννα μου μα διψώ!!!
Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
Τόνια μου είναι η 2η ενότητα που παίρνω.Η περσινή ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική!Η φετινή είναι πιο χαλαρή...Οι τελικές εξετάσεις μάλιστα είναι με ανοιχτά βιβλία!Ελπίζω να μη διαψευστώ στο τέλος, αλλά προς το παρόν μου φαίνεται νορμάλ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:loulou_29 έγραψε:Τονια μου εγω μενω στο χαιδαρι και απο χθες το βραδυ μας ηρθε το κρυο κ η βροχη
Γιαννα μου λεω οτι ειμαι καλα αλλα εχω εναν πονοκεφαλο και μια ζαλαδα τρομερη(της ωορρηξιας τα καλα ),η μπουμπουκα σου τι κανει?
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 4,30 ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΟ ΚΟΨΩ!
toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
Τόνια μου είναι η 2η ενότητα που παίρνω.Η περσινή ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική!Η φετινή είναι πιο χαλαρή...Οι τελικές εξετάσεις μάλιστα είναι με ανοιχτά βιβλία!Ελπίζω να μη διαψευστώ στο τέλος, αλλά προς το παρόν μου
φαίνεται νορμάλ!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΕΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΛΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥΝ
loulou_29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:loulou_29 έγραψε:Τονια μου εγω μενω στο χαιδαρι και απο χθες το βραδυ μας ηρθε το κρυο κ η βροχη
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 4,30 ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΑΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΟ ΚΟΨΩ!
απο τι μια βαρβαρο ξυπνημα αλλα απο την αλλη γλυκο!!!!!!!
Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
Τόνια μου είναι η 2η ενότητα που παίρνω.Η περσινή ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική!Η φετινή είναι πιο χαλαρή...Οι τελικές εξετάσεις μάλιστα είναι με ανοιχτά βιβλία!Ελπίζω να μη διαψευστώ στο τέλος, αλλά προς το παρόν μου
φαίνεται νορμάλ!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΕΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΛΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥΝ
Περσι κι σ'εμάς απαγορεύονταν τα πάντα!Η πρώτη σου ενότητα είναι;Στην Πάτρα δίνεις;Τι να κάνουμε;!Αφού το επιλέξαμε, πρέπει να στρωθούμε!
toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
φαίνεται νορμάλ!
Περσι κι σ'εμάς απαγορεύονταν τα πάντα!Η πρώτη σου ενότητα είναι;Στην Πάτρα δίνεις;Τι να κάνουμε;!Αφού το επιλέξαμε, πρέπει να στρωθούμε!
ΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ Κ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ
evi27 έγραψε:πάω για μπανάκι κι επανέρχομαι με
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης