276 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38 Πεμ Μάης 17, 2012 11:06 pm
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:ναι ευη μου????που κοντα???
Στο Δάσος, κεντρικά θα έλεγα!Εσύ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loulou_29 έγραψε:ναι ευη μου????που κοντα???
Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!
ΕΥΟΥΛΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!!!ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?
Τόνια μου είναι η 2η ενότητα που παίρνω.Η περσινή ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική!Η φετινή είναι πιο χαλαρή...Οι τελικές εξετάσεις μάλιστα είναι με ανοιχτά βιβλία!Ελπίζω να μη διαψευστώ στο τέλος, αλλά προς το παρόν μου
φαίνεται νορμάλ!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΕΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ Κ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΛΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥΝ
Περσι κι σ'εμάς απαγορεύονταν τα πάντα!Η πρώτη σου ενότητα είναι;Στην Πάτρα δίνεις;Τι να κάνουμε;!Αφού το επιλέξαμε, πρέπει να στρωθούμε!
ΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΣ Κ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ
Και έρχεσαι μόνο για τις εξετάσεις;!Αντε, καλό μας διάβασμα και καλή μας επιτυχία!
Ευούλι έγραψε:Κι εγώ βαριέμαι υπερβολικά...!Και με περιμένουν τόσες δουλειές!Αλλά με παίρνει νομίζω να τεμπελιάσω λίιιιιγο ακόμα!
Ευούλι έγραψε:loulou_29 έγραψε:ναι ευη μου????που κοντα???
ΣΥΝΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ..ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!!!loulou_29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:loulou_29 έγραψε:ναι ευη μου????που κοντα???
κοντα στο αττικο το νοσοκομειο ..... ωραια ειναι σε ολο το χαιδαρι ομως!!!!!
εγω μενω ανθουπολη...Ευούλι έγραψε:Εγώ μένω σύνορα Περιστερίου- Ιλίου!Οι τρεις μας είμαστε πολύ κοντά!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΠΟΛΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ,ΒΑΡΕΤΗ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ!!!ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ Κ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Κ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕΡΗ ΣΑΝ ΝΟΜΟΣ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Ευούλι έγραψε:Σίγουρα Λουλού μου η επαρχία είναι καλύτερη!Ζουν πιο ανθρώπινα!Ετσι όπως είναι τα πράγματα όμως δύσκολο να φύγει κανείς!
Γιάννα δώσε ένα φιλάκι στη ζουζούνα σου!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #38
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης