Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:μεγαλη πικρα φετος ,τα χαρατσια δεν θα εχουν τελειωμο.

Να ρωτησω κατι κυρια λογιστρια?για να μισθώσης ταξι θελει πολυ χαρτουρα?
δηλ να νοικιασουμε το ταξι μας θα ρωτησω βεβαια και την λογιστρια μας .

Ξέρεις δεν είναι εύκολο να σου απαντήσω, έχω απορίες, καταρχας τι εννοείς νοικιάζει? μήπως βάζει άλλον οδηγό, γιατι σε αυτή την περίπτωση κάνει πρόσληψη και είναι ο άλλος υπάλληλος, επίσης μπορεί να νοικιάσει αλλά τι? όλη την άδεια ή μερος της, το ταξί είναι ολο στον άντρα σου? γιατι αν όχι πρέπει να συμφωνεί και ο άλλος ο οδηγός/οι, θα πρέπει να γίνει αρχικά μια συμβαση-συμφωνιτικό σε δικηγόρο... μετά ο άλλος πρέπει να κάνει έναρξη, την διαδικασία αναλυτικά δεν την ορίζουν οι λογιστές γιατι δεν είναι κλασική περίπτωση μίσθωσης, αλλά μόνο το σωματείο των ταξί θα σου πει.. πάντως για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο εγώ δεν θα πρότεινα να το νοικιάσει αλλά να βάλει οδηγό, να τον ελεγχεί και πιο εύκολα, και ας κάνουν και συμφωνία να πληρώνει αυτός τα ένσημα του, αντί να δίνει νοίκι στον άντρα σου, έτσι και μισθοδοσία θα δηλώνει που θα του ρίχνουν τα κέρδη, και θα έχει λεφτά στην τσέπη περισσότερα... γενικά εγώ τα συνετεριλίκια και τις μισθώσεις δεν τις πολυ γουστάρω.. έχουν δει πολλά τα ματάκια μου, καλύτερα όδηγος να τον διώξει και όποτε θέλει, αν κάνει καμιά μαλακία...
αυτο εννοω να βαλει οδηγο.λαθος το ειπα?
αλλα απο την αλλη θελω να βγει και ο αντρας μου απο τον ΟΑΕΕ.θα δω τι μπορω να κανω .βρηκε δουλεια σαν μηχανικος μηχανων που ηταν και θελω να παρατησει το ταξι που μονο μεσα μας βαζει τρελα .Θα ρωτησω και δεξια αριστερα να μαθω .
,

Κοίτα να δεις αν ο αντρας σου έχει πρώτα ένσημα μετά το 1993 θεωρείτε νεος ασφαλιζόμενος και άρα μπορεί να διαλέξει ασφαλιστικό φορέα και άρα να κρατήσει το ταξί με οδηγό και να του κολλάει η άλλη επιχείρηση ΙΚΑ.. θα πάει με την πρόσληψη του στον ΟΑΕΕ και θα το κόψει, και μετά αν σταματήσει από εκεί πάλι θα πάει την απόλυση ή παραίτηση και θα ξαναξεκινήσει... Αλλά για τον οδηγό... θα πρέπει να παει στο ικα και να κάνει έναρξη σαν εργοδοτης και μετά να κάνει μια απλή προσληψη σε όποιον θέλει, αρκει να έχει επαγγελματικό δίπλωμα.

Βρείτε τ απρώτα ένσημα του, λογικά αν είναι γύρω στα 35 θα είναι νέος ασφαλιζόμενος... Wink
ενσημα στο ΙΚΑ εχει απο το 1995 νομιζω μεχρι το 2008.μετα ΟΑΕΕ.ΝΑΙ εχει επαγγελματικο διπλωμα αφου ειναι ιδιοκτητης ταξι.
το θεμα μου ειναι αλλο εμενα.εχουμε δανειο για το ταξι το οποιο ειναι στο ονομα του κουμπαρου μας.φαινετε λοιπον οτι εμεις δεν το χρωσταμε,ειναι στην πληρη κυριοτητα μας.δεν θα μας πιουν το αιμα στην εφορια?θα φαινετε οτι εχει 2 εσοδα και απο μισθο και απο το ταξι .θα μας τσακισουν λεμε.

Αρχικα Βιβήκα μου είναι καλό που είναι νεος ασφαλιζόμενος άρα μόλις του κάνουν πρόσληψη γλιτώνετε τον ΟΑΕΕ, το ότι είναι το δάνειο στον κουμπάρο σου δεν αφορά την εφορία και δεν φαίνεται και πουθενά αφού έχει όλη την ιδιοκτησία ο άντρας σου, βέβαια αν δήλωνε τόκους επαγγελματικού δανείου θα ήταν καλύτερα θα έβγαζε λιγότερα κέρδη αλλά και με την μισθοδοσία το ίδιο θα καταφέρετε φέτος...

Επίσης όταν έλεγα για επαγγελματικό δίπλωμα δεν εννούσα για τον άντρα σου, αυτός είναι αυτονόητο το έχει σαν οδηγός ταξί, αλλά για αυτόν που θα προσλάβει πρέπει να έχει επαγγελματικό δίπλωμα, επίσης ναι θα είναι λίγο πακέτο η εφορία με επάγγελμα και μισθό, αλλά πρώτον θα έχει παρακρατήσεις από την δουλειά να έχει μεγάλο μισθό και δεύτερον θα μειωθούν περιπου στα μισά τα κέρδη με την μισθοδοσία, δεν λέω ότι θα κάνει και μεγάλη διαφορα το γεγονός ότι δεν θα πληρώνει οαεε γιατι εξάλου όπως είπα και πριν από 100% φαροαπαλαγη πήγε στο 10%... με τα σημερινα δεδομένα πάντως κανένα 1500αρι πάνω κάτι αν δεν υπάρχουν δάνεια σπιτιών, αποδείξεις ιατρικές, ασφάλειες ζωής, ή ενοίκια σπιτιών να το περιμένετε πάνω κάτω... βέβαια εξαρτάται και από τα υπόλοιπα τεκμήρια σας σπίτια Ι.Χ. και τέτοια, η λογίστρια θα σας τα πει αναλυτικά...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:μεγαλη πικρα φετος ,τα χαρατσια δεν θα εχουν τελειωμο.

Να ρωτησω κατι κυρια λογιστρια?για να μισθώσης ταξι θελει πολυ χαρτουρα?
δηλ να νοικιασουμε το ταξι μας θα ρωτησω βεβαια και την λογιστρια μας .

Ξέρεις δεν είναι εύκολο να σου απαντήσω, έχω απορίες, καταρχας τι εννοείς νοικιάζει? μήπως βάζει άλλον οδηγό, γιατι σε αυτή την περίπτωση κάνει πρόσληψη και είναι ο άλλος υπάλληλος, επίσης μπορεί να νοικιάσει αλλά τι? όλη την άδεια ή μερος της, το ταξί είναι ολο στον άντρα σου? γιατι αν όχι πρέπει να συμφωνεί και ο άλλος ο οδηγός/οι, θα πρέπει να γίνει αρχικά μια συμβαση-συμφωνιτικό σε δικηγόρο... μετά ο άλλος πρέπει να κάνει έναρξη, την διαδικασία αναλυτικά δεν την ορίζουν οι λογιστές γιατι δεν είναι κλασική περίπτωση μίσθωσης, αλλά μόνο το σωματείο των ταξί θα σου πει.. πάντως για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο εγώ δεν θα πρότεινα να το νοικιάσει αλλά να βάλει οδηγό, να τον ελεγχεί και πιο εύκολα, και ας κάνουν και συμφωνία να πληρώνει αυτός τα ένσημα του, αντί να δίνει νοίκι στον άντρα σου, έτσι και μισθοδοσία θα δηλώνει που θα του ρίχνουν τα κέρδη, και θα έχει λεφτά στην τσέπη περισσότερα... γενικά εγώ τα συνετεριλίκια και τις μισθώσεις δεν τις πολυ γουστάρω.. έχουν δει πολλά τα ματάκια μου, καλύτερα όδηγος να τον διώξει και όποτε θέλει, αν κάνει καμιά μαλακία...
αυτο εννοω να βαλει οδηγο.λαθος το ειπα?
αλλα απο την αλλη θελω να βγει και ο αντρας μου απο τον ΟΑΕΕ.θα δω τι μπορω να κανω .βρηκε δουλεια σαν μηχανικος μηχανων που ηταν και θελω να παρατησει το ταξι που μονο μεσα μας βαζει τρελα .Θα ρωτησω και δεξια αριστερα να μαθω .
,

Κοίτα να δεις αν ο αντρας σου έχει πρώτα ένσημα μετά το 1993 θεωρείτε νεος ασφαλιζόμενος και άρα μπορεί να διαλέξει ασφαλιστικό φορέα και άρα να κρατήσει το ταξί με οδηγό και να του κολλάει η άλλη επιχείρηση ΙΚΑ.. θα πάει με την πρόσληψη του στον ΟΑΕΕ και θα το κόψει, και μετά αν σταματήσει από εκεί πάλι θα πάει την απόλυση ή παραίτηση και θα ξαναξεκινήσει... Αλλά για τον οδηγό... θα πρέπει να παει στο ικα και να κάνει έναρξη σαν εργοδοτης και μετά να κάνει μια απλή προσληψη σε όποιον θέλει, αρκει να έχει επαγγελματικό δίπλωμα.

Βρείτε τ απρώτα ένσημα του, λογικά αν είναι γύρω στα 35 θα είναι νέος ασφαλιζόμενος... Wink
ενσημα στο ΙΚΑ εχει απο το 1995 νομιζω μεχρι το 2008.μετα ΟΑΕΕ.ΝΑΙ εχει επαγγελματικο διπλωμα αφου ειναι ιδιοκτητης ταξι.
το θεμα μου ειναι αλλο εμενα.εχουμε δανειο για το ταξι το οποιο ειναι στο ονομα του κουμπαρου μας.φαινετε λοιπον οτι εμεις δεν το χρωσταμε,ειναι στην πληρη κυριοτητα μας.δεν θα μας πιουν το αιμα στην εφορια?θα φαινετε οτι εχει 2 εσοδα και απο μισθο και απο το ταξι .θα μας τσακισουν λεμε.

Αρχικα Βιβήκα μου είναι καλό που είναι νεος ασφαλιζόμενος άρα μόλις του κάνουν πρόσληψη γλιτώνετε τον ΟΑΕΕ, το ότι είναι το δάνειο στον κουμπάρο σου δεν αφορά την εφορία και δεν φαίνεται και πουθενά αφού έχει όλη την ιδιοκτησία ο άντρας σου, βέβαια αν δήλωνε τόκους επαγγελματικού δανείου θα ήταν καλύτερα θα έβγαζε λιγότερα κέρδη αλλά και με την μισθοδοσία το ίδιο θα καταφέρετε φέτος...

Επίσης όταν έλεγα για επαγγελματικό δίπλωμα δεν εννούσα για τον άντρα σου, αυτός είναι αυτονόητο το έχει σαν οδηγός ταξί, αλλά για αυτόν που θα προσλάβει πρέπει να έχει επαγγελματικό δίπλωμα, επίσης ναι θα είναι λίγο πακέτο η εφορία με επάγγελμα και μισθό, αλλά πρώτον θα έχει παρακρατήσεις από την δουλειά να έχει μεγάλο μισθό και δεύτερον θα μειωθούν περιπου στα μισά τα κέρδη με την μισθοδοσία, δεν λέω ότι θα κάνει και μεγάλη διαφορα το γεγονός ότι δεν θα πληρώνει οαεε γιατι εξάλου όπως είπα και πριν από 100% φαροαπαλαγη πήγε στο 10%... με τα σημερινα δεδομένα πάντως κανένα 1500αρι πάνω κάτι αν δεν υπάρχουν δάνεια σπιτιών, αποδείξεις ιατρικές, ασφάλειες ζωής, ή ενοίκια σπιτιών να το περιμένετε πάνω κάτω... βέβαια εξαρτάται και από τα υπόλοιπα τεκμήρια σας σπίτια Ι.Χ. και τέτοια, η λογίστρια θα σας τα πει αναλυτικά...
ευχαριστω πολυ γεωργια μου .
εχουμε και δανεια σπιτιου και καταναλωτικο και χαμος .θα ρωτησω την λογιστρια και βλεπουμε τι θα κανουμε.προς το παρον ειμαστε στις συζητησεις αλλα θελω να βγει απο το ταξι.του ειπα να το νοικιασει ισα ισα για το δανειο και δεν με νοιαζει να βγαλω λεφτα απο το ταξι(ουτε τωρα δεν βγαινουν βεβαια)τουλαχιστον ο μισθος του να μπαινει στο σπιτι.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σημερα δεν μπηκα το πρωι και γραψατε ποσες σελιδες.οταν μπαινω απο το πρωι μουγκα σας ποιανει.
ε,ρε ξυλο που θελετε!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελα μωρε γεωργια ηταν τυχαιο μην αρπαζεσαι.τι νεα εσυ;τι κανουν τα κοριτσια σου;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:σημερα δεν μπηκα το πρωι και γραψατε ποσες σελιδες.οταν μπαινω απο το πρωι μουγκα σας ποιανει.
ε,ρε ξυλο που θελετε!!!
γεωργια επιτηδες το κανουν στο λεω εγωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy βαρα με,χτυπα με ,κολλαμε στον τοιχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
κανα κουλο η μικρη ?κανα νεο?

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κορίτσια,δεν σας είπα!Ο δικός μου κάθεται από μόνος του στο γιο-γιό!Όχι ότι κάνει τίποτα αλλά δεν είναι κι αυτό ένα βήμα???Πείτε μου "ναι"!!!!! Very Happy
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ξεβρακωνετε κιολας ?ή με τα ρουχα καθετε?

καλη αρχη λοιπον Very Happy Very Happy

Ξεβρακώνεται,αλλά χθες ήθελε να κάτσει με την πάνα,χαχαχα!!!!
Βρε χρυσό μου ,βρε καλό μου...όχι εκεί αυτός!!!Τελικά τον έγδυσα με το ζόρι!!!!!Δεν έκανε τίποτα όμως...
Αλλά οταν τον ρωτάω αν θέλει να κάνει τσίσα μου λέει ναι..
εμενα λεει για τα παντα ΝΑΙ ρε γαμωτο ,μου εχει σπασει τα νευρα.
Το οχι με την καμια δεν το λεει .
Ολο ναι..και βλακεια να κανει ΝΑΙ λεει .ΟΧΙ του λεω ΝΑΙ αυτος.
εφτιαξα πορτοκαλοπιτα χτες ...καλα τα ΣΠΑΕΙ λεμε....εφαγε ο συζυξ καργα.Ο μικρος νιετε .
η δικια μου παλι ολο οχι λεει.ελα εδω ειρηνη "οχι",μαζεψε ειρηνη "οχι"μην πατας ξυπολητη ειρηνη 'οχι"
και δεν ειναι που λεει ολο οχι χτυπαει και το ποδι.να το δωσεις μια αλλη να μην ζητησει.το στριμενο.
ΥΓαυτο με το χτυπημα του ποδοιυ απο εμενα το πηρε αλλα εγω το εκανα πιο μεγαλη,στο δημοτικο,δεν ημουν δυο χρονων.ουτε καν δυο δλδ.

mamavivo έγραψε:παντως αν διαβασετε και αλλα ποστ .τα περισσοτερα παιδακια αργουν γενικα να βγαλουν την πανα.πανω απο 3 τα περισσοτερα.
Μπας και βιαζομαστε?
η μανα μου ,μου λεει ΟΧΙ τωρα πρεπει να μαθει .
αχ αυτες οι γιαγιαδες,αχ.κατι τετοια ελεγε και η μανα μου για την ραφαηλια,βιαζοταν να την καθαρισω.τι σε νοιαζει της ελεγα εσυ τα πληρωνεις τε παμπερς?ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για μαμαδες και παιδια,οτι η καλυτερη ηλικια ειναι 2-2μιση,αν γινει νωριτερα μπορει να να ξαναγυρισει στα ιδια αργοτερα.και οτι δεν θελει πιεση.ακουγα και εγω η χαζη τοτε την μανα μου και προσπαθουσα να την μαθω,τι στο γιογιο την εβαζα,τι στην τουαλετα,τι ανοιχτη αφηνα την βρυση,τιποτα.δεν ηθελε το παιδι.εν τω μεταξυ την πιεζα και εγω λιγο,γιατι περιμεναμε μεταθεση,θα γεννιοταν η ειρηνη και δεν ηθελα να πεσουν ολες οι αλλαγες μαζι.τελικα η μεγαλη μου καθαρισε μεσα σε δυο μερες,εντελως ακομα και το βραδυ(αν και της φορουσα,αλλα ηταν στεγνη) μολις γυρισα στο σπιτι απο το νοσοκομειο με την ειρηνη.και τοτε ηταν 2μιση+1μηνα.
μακαρι μακαρι να καθαρισει και η ειρηνη τοσο γρηγορα αν και δεν το βλεπω.
συμπερασμα:μην ακουτε τις γιαγιαδες.εσεις ξερετε καλυτερα.

αλικακι έγραψε:Ο άντρας μου 3 χρονών,χόρευε πιο ωραίο ζειμπέκικο από ενήλικα...και έκτοτε χορός γιοκ!!!Ό,τι χόρεψε χόρεψε!!!! Very Happy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τουρτιτσα στις Παρ Μάης 25, 2012 5:24 am, 1 φορά

τουρτιτσα

τουρτιτσα
σημερα το πρωι σηκωνω την ραφαηλια να ετοιμαστουμε για το σχολειο.(μολις βγαινει απο το δωματιο ενω η ειρηνη κοιμαται,ξυπναει.μυρωδια την παιρνει δεν ξερω)
παιρνω και την μικρη και ειχα βαλει το γαλα να το πιει η ραφαηλια και αρχιζει η ειρηνη:"νταντα πινε γκαλα σου.αντε πινε"
ειχα πεθανει στο γελιο πρωι πρωι.το παιδι εχει βαρεθει να με ακουει καθε μερα αντε και πινε.
το ελεγε και με υφος.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:σημερα το πρωι σηκωνω την ραφαηλια να ετοιμαστουμε για το σχολειο.(μολις βγαινει απο το δωματιο ενω η ειρηνη κοιμαται,ξυπναει.μυρωδια την παιρνει δεν ξερω)
παιρνω και την μικρη και ειχα βαλει το γαλα να το πιει η ραφαηλια και αρχιζει η ειρηνη:"νταντα πινε γκαλα σου.αντε πινε"
ειχα πεθανει στο γελιο πρωι πρωι.το παιδι εχει βαρεθει να με ακουει καθε μερα αντε και πινε.
το ελεγε και με υφος.
αχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχααχαχαχχαχχαχχαχα την θελω την μικρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχαχα πλακα εχει η γλωσσου σου Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:σημερα το πρωι σηκωνω την ραφαηλια να ετοιμαστουμε για το σχολειο.(μολις βγαινει απο το δωματιο ενω η ειρηνη κοιμαται,ξυπναει.μυρωδια την παιρνει δεν ξερω)
το ελεγε και με υφος.
αχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχααχαχαχχαχχαχχαχα την θελω την μικρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Very Happy Very Happy Very Happy
ελα παρτην,αλλα οταν σε δει για πρωτη φορα θα το παιξει ντροπαλη και ησυχη.μετα απο ωρα θα βγαλει τον πραγματικο της εαυτο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:
το ελεγε και με υφος.
ελα παρτην,αλλα οταν σε δει για πρωτη φορα θα το παιξει ντροπαλη και ησυχη.μετα απο ωρα θα βγαλει τον πραγματικο της εαυτο.

χαχαχαχαχα ε ετσι ειναι το σωστο μωρε.πρωτα να βολιδοσκοπησει και μετα να πεσει με τα μουτρα. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:
το ελεγε και με υφος.
παλι καλα ...ο Διονυσης με την πρωτη δειχνει τα ταλεντα τουυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:
mamavivo έγραψε:
το ελεγε και με υφος.
παλι καλα ...ο Διονυσης με την πρωτη δειχνει τα ταλεντα τουυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες μου...επιτελος κοιμηθηκε ο μουργακος μου και αφου διαβασα οσα εχετε γραψει ειπα να πω ενα γεια στα γρηγορα...
λοιπον τα σχολια εχουν ως εξης :
Γεωργια μου περαστικα στο αντρακι σου,πραγματικα ταλαιπωρειτε ο μικρουλης σου με αυτες τις ιωσεις,ευχομαι συντομα να το ξεπερασετε και να μην χρειαζετε ουτε μασκακια ,ουτε τιποτα το παιδακι σου...αληθεια κοριτσια αλλα οταν ακουω οτι αρρωσταινουν τοσο συχνα στεναχωριεμαι....εμενα λογω του οτι ειμαστε σπιτι το μονο που του εχω δωσει ειναι μονο ντεπον και αυτο 1-2 φορες...και 3-4 μερες που του εβαλα καποια στιγμη οτριβιν στη μυτη που δεν ελεγε να ξεμπουκωσει με τιποτα...
μου εχει κανει και βηχα καποια στιγμη αλλα τον καλμαρα με πετιμεζι(βοηθαει πολυ κοριτσια....)
θεμα πανα ...εμεις τα παμε πολυ καλα σχετικα,εχουμε και τα ατυχηματακια μας αλλα σε γενικες γραμμες τα καταφερνει....χρησιμοποιει το γιο-γιο (δεν θελει στην λεκανη ουτε με σφαιρες)..οπως επισης δεν θελει ουτε πχ. στο δρομο...μονο στο γιο-γιο...εχει βεβαια ακομα την ανασφαλεια,αλλα τις περισσοτερες φορες μου τα λεει πριν τα κανει(του το θυμιζω κι εγω συνεχεια) ...βεβαια τον επαινω συνεχεια,του δινω αυτοκολλητα καθε φορα που τα γεμιζει το γιο-γιο και εχει κερδισει και 3 δωρα μεχρι στιγμης...και πλεον 2 μερες δεν φοραει καθολου πανα,μονο το βραδυ...εμενα το προβλημα μου ειναι οτι πλεον οπου παω πρεπει να κραταω το γιο-γιο....
θεμα κριση: ενα θα πω,τα πραγματα ειναι οντως πολυ ασχημα,ακομα κι εδω που δουλευουμε με τον τουρισμο και μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγες θελω δουλεια και εβρισκες τωρα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ...εγω ψαχνω απο το φεβρουαριο...εχω κανει ενα σωρο αιτησεις ακομα και σε σουπερμαρκετ αλλα δεν εχω βρει ΤΙΠΟΤΑ...εχω απογοητευθει...
αυτα εν ολιγης ...συγνωμη για το σεντονι αλλα ολη μερα δεν προλαβαινω να μπω και τα γραφω μαζεμενα....

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα η κορη σου ειναι απαιχτη!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
χαπι ειναι ενα θεμα αυτο με τον μικρο να πηγαινει μονο στο γιογιο του.εκτος αν αποφασισεις να κλειστεις στο σπιτι. Laughing Laughing Laughing
και τι να κανεις ομως?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γλυκιά καλησπέρα - ή μάλλον καλημέρα για τις πρωινές! Very Happy Τι μου κάνετε; Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω τόσο συχνά αλλά προσπαθώ να σας διαβάζω όσο μπορώ!

Τουρτίτσα πολύ γέλασα με τη μικρή σου!!!

Χάπι, τα πηγαίνετε πολύ καλά με το γιο-γιο, μπράβο σας! Η μικρή μου τα λέει αφού τα κάνει και μέχρι στιγμής δεν έχω ξεκινήσει τη διαδικασία. Έπεσε και η αλλαγή με τον παιδικό και δεν θέλω να την πιέσω. Εξάλλου, κι εγώ, όπως και οι περισσότερες μανούλες της ομάδας (απ' όσο διάβασα) δεν σκοπεύουν να το πιέσουν. Έχω διαβάσει κι εγώ ότι άμα δεν είναι έτοιμο το παιδί όσο και να το παλεύεις δε θα ξεμπερδέψεις. Και η μικρή μου δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο...

Για το θέμα κρίση δε θα σχολιάσω, γιατί θα με ρίξει πάλι, είναι και οι άτιμες οι ορμόνες... Ήρθε και η λυπητερή από το νοσοκομείο για τον πατέρα μου (και τα έξοδα φυσικά δεν τελείωσαν) και απ' όσο μου είπε η μάνα μου τα φάρμακα που πρέπει να πάρει είναι πανάκριβα... Δύσκολα θα τα βρει σε δημόσιο νοσοκομείο, οπότε άστα να πάνε! Τεσπα, το κλείνω εδώ το θέμα!

Η Δανάη έχει κάνει τρομερή πρόοδο με την ομιλία της και νομίζω ότι βοηθάει και ο παιδικός σε αυτό. Χτες είπε το πρώτο ανδρικό όνομα στη ζωή της! Embarassed Μου είπε η δασκάλα της ότι μόλις ξύπνησε από το μεσημεριανό ύπνο άρχισε να φωνάζει "Άγγελε", όπου Άγγελος ένα αγοράκι στα 2,5 το οποίο έρχεται και φεύγει την ίδια ώρα με τη Δανάη, οπότε και περνάνε πολλές ώρες μαζί. Μου λένε κιόλας ότι την προσέχει και τη φροντίζει, χιχι! Και μετά, όλο το απόγευμα στο σπίτι μας φώναζε "Άγγελε", χαχαχαχ, τι πάθαμε! Επίσης, έχει αρχίσει να συνδυάζει σταθερά πλέον 2 λεξούλες μαζί και σήμερα είπε "πού πήγε ο μπαμπάς" αντί για το "πού πάει ο μπαμπάς" που μας είχε πει κάποιες μέρες πριν... Χεχεχε, άρχισε να χρησιμοποιεί και τους χρόνους τρομάρα της! Κατά τ' άλλα μπροστά στον κόσμο είναι τέρας ντροπής! Περνάει πολλή ώρα μέχρι να χαλαρώσει και να "ακουστεί". Αλλά στο σπίτι την ακούει όλη η γειτονιά από τις φωνές της!!! Rolling Eyes

Χεχε, μάνγκιο μου θα την πάρω εγώ τη δόξα, εγώ νομίζω ότι ανέφερα πρώτη τους πλενόμενους μαρκαδόρους. Πιο συγκεκριμένα, αυτοί που έχω είναι της Carioca και γράφουν super washeable (ή μάλλον έτσι έγραφαν, μιας και σήμερα η μικρή το περιποιήθηκε το κουτί! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 12 4872 Προσωπικά με έχουν σώσει, αφού εκτός από το τετράδιο ζωγραφίζει όλο το τραπεζάκι της και φεύγει αμέσως με βρεγμένο πανάκι. Επίσης, τα ρούχα της μ' ένα πλύσιμο στο πλυντήριο (όπως είπε και η Τιτίκα μας νομίζω) έχουν γίνει πάλι σαν καινούρια. Τέλος, από τα χεράκια της φεύγουν τελείως μετά το μπανάκι... Είναι θαυματουργοί λέμε! Cool

Τέλος, χτες είδαμε πάλι το σποράκι μας στο ντοκτ. Πέτυχα εκεί και τη μαία που με ξεγέννησε στη Δανάη (και αν όλα καλά και σε αυτό το μωράκι θα είναι εκεί) και συγκινήθηκα. Το σκατούλι έχει φτάσει τα 14 εκατοστά, πώς μεγάλωσε! Αλλά είχε τα πόδια ερμητικά κλειστά και πάλι δεν καταφέραμε να δούμε το φύλο! Δεν πειράζει, τουλάχιστον οι μετρήσεις ήταν καλές και αυτό μετράει για την ώρα! Εγώ πάλι έχω αρχίσει να φουσκώνω... Πιο νωρίς αυτή τη φορά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 12 990599

Γεωργία μου περαστικά βρε στο μικρούλη! Πώς ταλαιπωρήθηκε έτσι... Mad Πάντως, μιας και αναφέρθηκα σε αρρώστιες, εμείς είμαστε πολύ τυχεροί σε αυτό το θέμα! Η μικρή έχει αρρωστήσει ελάχιστες φορές και μέχρι στιγμής στον παιδικό δεν είχαμε κάτι... Βέβαια από φθινόπωρο αρχίζουν και οι κλασικές ιώσεις και δεν ξέρω τι θα κάνω το Νοέμβρη άμα γεννήσω (η παιδίατρος θέλει να τη διακόψω για τουλάχιστον 1 μήνα), είναι και δύσκολος μήνας από αυτή την άποψη! Τεσπα, θα το δούμε!

Τιτίκα μου ακόμα δεν ήρθαν τα γυαλάκια;;;

Βιβήκο μου στον παιδικό είναι ένα αγοράκι που μου μοιάζει πολύ στον ταρζάν σου!!! Κάθε φορά που πηγαίνω τη μικρή και τον βλέπω, είναι μέσα στην επίδειξη και δε σταματάει να χοροπηδάει και να κάνει ταρζανιές! Καθόλου όμως και αναρρωτιέμαι πώς αντέχει πραγματικά, χοχοχο! Δεν είσαι μόνη λοιπόν!!!

Αλικάκι δε θυμάμαι, μας είπες αν βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του μικρού; Ελπίζω πως όλα καλά, γιατί όχι άλλωστε; Wink

Σας είπα για τον έρωτα που έχει η μικρή για τις φράουλες; Πωπω, βρε κορίτσια, σήμερα έπλυνα μερικές και τις έβαλα στο ψυγείο, αλλά σε χαμηλό ράφι και πήγε η κυρία μόνη της και άνοιξε το ψυγείο και έφαγε μια φράουλα! Shocked Ευτυχώς που την είδαμε και ξέραμε, χοχο! Και μετά που τις πήρα μακριά της όλο μου ζητούσε και έκλαιγε! Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα, έρωτας σας λέω! Μα καλά, από ποιον να πήρε άραγε; Εχμμμ.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 12 4872 Cool

Αυτά, σας καληνυχτίζω/καλημερίζω με το σεντόνι μου και σας εύχομαι ένα ευχάριστο σ/κ!!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:χαπι ειναι ενα θεμα αυτο με τον μικρο να πηγαινει μονο στο γιογιο του.εκτος αν αποφασισεις να κλειστεις στο σπιτι. Laughing Laughing Laughing
και τι να κανεις ομως?
κοιτα σημερα πηγαμε στης γειτονισσα να παιξει και αφου ειδα οτι ηταν αρνητικος να κανει ειτε στο δρομο ...ειτε στην τουαλετα,γυρισα και πηρα το γιο-γιο...νομιζω αν ξεπαρει με τη διαδικασια σιγα σιγα θα κανει και αλλου

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy χαρηκα που εισαστε καλα...και ακομα περισσοτερο που το σπαρακι σου ειναι καλα...οσο για την ομιλια της μικρης ...μπραβο της...και απο κατακτησεις μια χαρα την βλεπω την μικρουλα...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:χαπι ειναι ενα θεμα αυτο με τον μικρο να πηγαινει μονο στο γιογιο του.εκτος αν αποφασισεις να κλειστεις στο σπιτι. Laughing Laughing Laughing
και τι να κανεις ομως?
κοιτα σημερα πηγαμε στης γειτονισσα να παιξει και αφου ειδα οτι ηταν αρνητικος να κανει ειτε στο δρομο ...ειτε στην τουαλετα,γυρισα και πηρα το γιο-γιο...νομιζω αν ξεπαρει με τη διαδικασια σιγα σιγα θα κανει και αλλου

Καλησπέρα Χάπι!!! Εγώ νομίζω πως για αρχή τα πηγαίνει πολύ καλά! Και ας είναι, να παίρνετε και το γιο-γιο μαζί, ελπίζω να μην είναι κανένα τεράστιο! Razz Νομίζω ότι ήδη έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα και δεν υπάρχει λόγος να τον πιέζεις παραπάνω. Όταν εμπεδώσει τη διαδικασία, μετά σιγά-σιγά θα παλέψετε να μάθει και τη λεκάνη, αφού δεν τη θέλει τώρα...

happiness έγραψε:crazymommy χαρηκα που εισαστε καλα...και ακομα περισσοτερο που το σπαρακι σου ειναι καλα...οσο για την ομιλια της μικρης ...μπραβο της...και απο κατακτησεις μια χαρα την βλεπω την μικρουλα...

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα!!! Η ομιλία της πιστεύω πραγματικά πως βελτιώθηκε λόγω του παιδικού. Να το έχετε υπόψη σας! Wink Χαχα, ναι, και οι κατακτήσεις (ποιος κατέκτησε ποιον άραγε; Razz ) είναι στα... + του παιδικού!!! Έχουν πολλή πλάκα μωρέ...!

Άντε, σας καληνυχτίζω γιατί νυστάζω λέμεεεεεε!!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymommy κι εγω ετσι πιστευω οτι μολις εμπεδωσει τη διαδικασια θα μπορει να κανει και αλλου,ηδη σημερα εκανε αλλο ενα βημα ...ειμασταν στην παραλια και μου λεει μαμα πιπι...του κατεβασα το μαγιο του τον εβαλα να κανει και εκανε τελικα και χωρις το γιο-γιο...
για μενα ειναι μεγαλη προοδος οτι εχει καταφερει να μου τα λεει και να τα κανει στο γιο-γιο,επισης θεωρω οτι εχει πολυ δουλεια ακομα αφου πρεπει να μαθει να κατεβαζει τα ρουχαλακια και οτι μετα πρεπει παντα να πλενει τα χερακια..σιγουρα ειναι μικρουλης και θελει αρκετη βοηθεια,ομως πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο για εκεινον οτι εχει καταφερει μεχρι στιγμης(ειμαι περιφανη μαμα,και κουκουβαγια...κουκουβα...κουκουβα,μην με παρεξηγειτε εεεε)...επισης πλεον δεν θελει τα αυτοκολλητα...και επισης εχω γλυτωσει απιστευτα απο τοσες πανες(εποχη κρισης ,μεγαλο εξοδο)
επισης να συμφωνησω οτι ο παιδικος κανει πολυ καλο στα παιδακια (ομιλια,κοινωνικοποιηση ..κτλ..κτλ)ομως και εχει ενα μεγαλο αρνητικο...ιωσεις...παντως ενας λογος που ψαχνω τοσο εντονα δουλεια,ειναι γιατι θελω να παει ο μικρος παιδικο....το βλεπω οτι βαριεται αφανταστα μεσα στο σπιτι

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλησπερα.ησηχια σημερα.
αλικη πολυ ωραια τα νεα σας και την δαναη και για το σπορακι.
ντροπαλη και η δικια σου?να κανουνε παρεα με την δικια μου.αν και η δικια μου δεν ειναι,το παιζει για να δειξει στους αλλους οτι ειναι ενα καλο και ησυχο κοριτσι.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα κοριτσια...
ξεπατωθηκα σημεραααααα

αλικακι μου ευχαριστα τα νεα σου.. Very Happy Very Happy Very Happy μεγαλωνει και το σπορακι οσυ ..μπραβο. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ηδαναη εκανε και τα κονε της βλεπωωω Very Happy Very Happy Very Happy
Τιτικα τι εγινε με τα γυαλια?

Καλο βραδυ κοριτσαρες. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσια, τι κανετε??
χαχα,μολις τωρα ειδα οτι ημουν συνδεδεμενη απο την Παρασκευη που μπηκα τελευται φορα, ξεχασα να ξεσυνδεθω Razz !Εχα γραψει ενα κατεβατο κ ξαφνικα εξαφανιστηκε!Ετσι, δεν το ξαναγραψα!!
Τρελολικακι, συγχαρητηρια για το σπορακι σου, πώς μεγαλωσε καλέ!χτες μας ανακοινωσες οτι εισαι εγγυος!!Κ μπραβο της"μεγαλης" που κανει φρασεις!Εμενα μονο λεξεις, ο,τι ακουει.Απο φρασεις μονο "μπαμπα έλα", ¨γιαγια λειπει".
Χαπι, τελικα με τη δουλεια??Δεν πηγες για συνεντευξη?? Πολυγρηγορα θα την κοψει την πανα ο μικρος , μπραβο!!
Κατι λεγατε απο την Παρασκευη που διαβαζα για κοψιμο πανας.Οταν πρωτοδουλεψασε ιδιωτικο σταθμο με παιδια 2μησι εως 3μησι, πολλα παιδια 3 χρονων δεν την ειχαν κοψει!!και να σου τα κακα στο διαδρομο Laughing !!Μια φορα ενα σκατουλι κρυφτηκε πισω απο το κουκλοθεατρο επειδη τα ειχε κανει!Σαν τον Κοντορεβυθουλη την βρηκαμε απο τα σημαδια που αφηνε Laughing !
Καλε, δε μου απαντησε καμια αν εχετε παει τα μπεμπονια σε κομμωτηριο!
Οτνα εσας ριχνουν κατω πραγματα απο αντιδραση τι κανετε??Προχτες το μετανιωσα, αλλα με εφερε παλι στα ορια μου κ του επαιξα 2 στον πωπο!Εριξε με δυναμη το θερμο που του ειχα δωσει κ γω το χαζο να παιξει κ τον εκανε κομματια εσωτερικα!Εσεις εχετε παιξει να μη νιωθω τυψεις Embarassed ?
Γεωργια, καλυτερα ο Γαβριλακος?
Τουρτιτσα, δινει ρεστα η δικη σου Very Happy
Σωτηρι,α γκομενιζει κ ο δικος σου ε?/μα το εχουν τα σκατουλια στο αιμα τους Razz !Και μενα παιρνει υφος της διαφημισης του Μαρτινι!Παιρνει μια ματια του στυλ "το παιζω γοης"!Λεω να του μαθω κ την κινηση με τα χειλη να ειναι ολοκληρωμενη η μιμηση!
Κοριτσια, καποιες σας ξεχασα, συγγνωμη Embarassed , αλλα εχω μαζεματα παλι, ηρθαν οι νονοι του μικρου κ οι κουμπαροι μας απο το μεσημερι κ εφυγαν πριν λιγο.Καλα εφαγε το τσιλιβιθρονι οχι κ λιγα!Α!Του εδωσε ο αντρας μου, χωρις να το ξερω, αρκετη πασετα, εχετε δωσει χοιρινο?Ειχα δωσει πιο παλια μπριζολα. Μηπως ειμαι παραξενη Rolling Eyes ??Αφηστε που τσακιζει το μαρουλι κ τη ντοματα, δεν προλαβαινω να του το κοβω!Αυτος θα φαει κ μενα σε λιγο, πιο πολυ απο μενα τρωει!!
Σας αφηνω, θα τα πουμε παλι, φιλια στα κουκλια σας κ καλη εβδομαδααπο αυριο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 12 417472 !!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια, τι κανετε??
χαχα,μολις τωρα ειδα οτι ημουν συνδεδεμενη απο την Παρασκευη που μπηκα τελευται φορα, ξεχασα να ξεσυνδεθω Razz !Εχα γραψει ενα κατεβατο κ ξαφνικα εξαφανιστηκε!Ετσι, δεν το ξαναγραψα!!
Τρελολικακι, συγχαρητηρια για το σπορακι σου, πώς μεγαλωσε καλέ!χτες μας ανακοινωσες οτι εισαι εγγυος!!Κ μπραβο της"μεγαλης" που κανει φρασεις!Εμενα μονο λεξεις, ο,τι ακουει.Απο φρασεις μονο "μπαμπα έλα", ¨γιαγια λειπει".
Χαπι, τελικα με τη δουλεια??Δεν πηγες για συνεντευξη?? Πολυγρηγορα θα την κοψει την πανα ο μικρος , μπραβο!!
Κατι λεγατε απο την Παρασκευη που διαβαζα για κοψιμο πανας.Οταν πρωτοδουλεψασε ιδιωτικο σταθμο με παιδια 2μησι εως 3μησι, πολλα παιδια 3 χρονων δεν την ειχαν κοψει!!και να σου τα κακα στο διαδρομο Laughing !!Μια φορα ενα σκατουλι κρυφτηκε πισω απο το κουκλοθεατρο επειδη τα ειχε κανει!Σαν τον Κοντορεβυθουλη την βρηκαμε απο τα σημαδια που αφηνε Laughing !
Καλε, δε μου απαντησε καμια αν εχετε παει τα μπεμπονια σε κομμωτηριο!
Οτνα εσας ριχνουν κατω πραγματα απο αντιδραση τι κανετε??Προχτες το μετανιωσα, αλλα με εφερε παλι στα ορια μου κ του επαιξα 2 στον πωπο!Εριξε με δυναμη το θερμο που του ειχα δωσει κ γω το χαζο να παιξει κ τον εκανε κομματια εσωτερικα!Εσεις εχετε παιξει να μη νιωθω τυψεις Embarassed ?
Γεωργια, καλυτερα ο Γαβριλακος?
Τουρτιτσα, δινει ρεστα η δικη σου Very Happy
Σωτηρι,α γκομενιζει κ ο δικος σου ε?/μα το εχουν τα σκατουλια στο αιμα τους Razz !Και μενα παιρνει υφος της διαφημισης του Μαρτινι!Παιρνει μια ματια του στυλ "το παιζω γοης"!Λεω να του μαθω κ την κινηση με τα χειλη να ειναι ολοκληρωμενη η μιμηση!
Κοριτσια, καποιες σας ξεχασα, συγγνωμη Embarassed , αλλα εχω μαζεματα παλι, ηρθαν οι νονοι του μικρου κ οι κουμπαροι μας απο το μεσημερι κ εφυγαν πριν λιγο.Καλα εφαγε το τσιλιβιθρονι οχι κ λιγα!Α!Του εδωσε ο αντρας μου, χωρις να το ξερω, αρκετη πασετα, εχετε δωσει χοιρινο?Ειχα δωσει πιο παλια μπριζολα. Μηπως ειμαι παραξενη Rolling Eyes ??Αφηστε που τσακιζει το μαρουλι κ τη ντοματα, δεν προλαβαινω να του το κοβω!Αυτος θα φαει κ μενα σε λιγο, πιο πολυ απο μενα τρωει!!
Σας αφηνω, θα τα πουμε παλι, φιλια στα κουκλια σας κ καλη εβδομαδααπο αυριο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 12 417472 !!!
κοριτσακι μου,πηγα στη συνεντευξη και ειπανε οτι θα με παρουν την πεμπτη που περασε αλλα τελικα δεν πηραν...τον μικρο μονο σε κομμωτηριο τον κουρευω αλλιως δεν προκειται με τιποτα να κατσει να του τα κουρεψω εγω...αφου συνηθως τον κραταμε 2 για να του τα κοψουνε....
επισης του δινω χοιρινο,αλλα δεν το πολυθελει,οπως και γενικα το κρεας,μονο το κοτοπουλο του αρεσει και το τρωει με ορεξη ,αντε και κανενα μπιφτεκι στην καλυτερη τον περιπτωσεων...
και ναι του εχω ριξει ξυλιες στον ποπο αλλα οταν πχ εχει κανει κατι πολυ κακο,οπως σημερα που εριξε την κουρτινα απο τον παιδοτοπο...συνηθως ομως χρησιμοποιω την τιμωρια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις