Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΠΟΛΥ ΜΠΩ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ........ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??????????? sunny sunny sunny sunny ΣΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΙΝ ΣΟΦΙΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ!!ΕΕΕΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΑ affraid

ΟΔ\ΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΞΕΣΑΛΒΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΙΣ!!!!!! affraid

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζουζουνίτσα σοφίτα ακούω και ζηλεύω... και εμείς βράζουμε στο ρετιρέ...

Περαστικά Ρια μου, και εμένα στην προτελευταία ίωση έβγαλε σπυράκια στο σώμα και είχε και βροχιολίτιδα, αλλά τα δικά μας φύγανε ξαφνικά όπως εμφανίστηκαν σε 3 ώρες.

Τιτίκα άντε και στα τελευταία με ηρεμία τώρα... αν και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όντως οι κυνόδοντες είναι ζόρι... έμενα που σχεδόν δεν κατάλαβα πως τα έβγαλε... αυτούς τους κατάλαβα από την γκρίνια...

Εγώ κορίτσια είμαι κομμάτια, κάτι κόλλησε το ένα μου το σκυλί και του δίνω τώρα θεραπεία και για 2 μέρες μέχρι να φύγει από το αίμα το μιρκόβιο και να πάει στα ζωτικά όργάνα, παιδίατρος, κτηνίατρος και παθολόγος συμφώνησαν να στείλω το παίδι στην μάνα μου... θα έστελνα το σκυλί, αλλά το σπίτι θέλει πλήρη απολύμανση απότε, εστειλα το μικρό για να καθαρίσω... έκλεισα τα σκυλιά στο γραφείο, και από το μεσημέρι έχουμε ξεπατωθεί με τον άντρα μου...

Μαζέψαμε χαλιά, πέρασα όλους τα καλύματα που δεν μπαίναν πλυντήριο πό τους καναπέδες με dettol και οινόπνευμα, όπως και όλα τα έπιπλα, εξαφάνισα όλα τα παιχνίδια των σκυλιών στην αποθήκη.. θα πλυθούν στους 60 βαθμούς για απολύμανση μέσα στην βδομάδα και όποιο αντέξει...
έπλυνα κουρτίνες, πέρασα με αντισυπτικό μαντηλάκι όλα τα παιχνίδια του, και τα τζάμια.... και μετά ψέκασα και με dettol, σφουγγάρισα με dettol και χλωρίνη 3 φορές... και έβαλα 4 πλυντήρια όλα τα ρούχα του!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 585182

Με λίγα λόγια πιο γενική στο σπίτι πεθαίνεις... και όλα αυτά προληπτικά... θα πάμε και όλη για σιγουριά σε καμιά 10 μέρες για εξετάσεις αίματος... εξάλου μου είπε ο παιδίατρος ότι αυτό δεν κολιέται απευθείας από τον σκύλο, άλλα μόνο από σκύπες κλπ. αλλά εγώ δεν το διακινδυνεύω...

Πέφτω να ξεραθώ, μόλις έκανα ένα ντους να βγάλω την βρώμα από πάνω μου... γιατι είμαι κομμάτια... θα τα πούμε αύριο...

Φιλιά σε όλες!!!
Καλή βδομάδα εκλογών να έχουμε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 4872
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε; Να έχετε μια όμορφη ημέρα/εβδομάδα!!!

Εμείς τελικά δεν πήγαμε για μπανάκι γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη την Κυριακή και αράξαμε σπιτάκι. Κοιμήθηκα όμως αρκετά, δεν μπορώ να πω!!!

Πώς ήταν τα πάρτυ, μανούλες με τα εορτάζοντα παιδάκια;;; Πείτε μας καλέ!!! Αν και είμαι σίγουρη πως θα ήταν τέλεια!!!!

Γεωργία (τουρτίτσα) μου, χαχαχα, είπαμε είδα περίεργο όνειρο αλλά εσύ με ξεπέρασες!!!! Razz Πάντως κορίτσια, αν θέλετε το πιστεύετε, η κολλητή μου γέννησε το επόμενο βράδυ!!! Η προηγούμενη φορά που την είχα ονειρευτεί ήταν πριν ακριβώς μείνει έγκυος και είχα ονειρευτεί ότι έμεινε έγκυος!!! Και τώρα που την ονειρεύτηκα να γεννάει, όντως γέννησε!!! Μα καλά, τώρα προβληματίστηκα με τα όνειρά μου!!!

Τιτίκα μου μας περάσατε!!! Εμείς απ' όσο με άφησε να δω η μικρή είμαστε ακόμα στα 11, αλλά ελπίζω να προχωρήσουμε σύντομα για να τελειώνουμε!

Ρία μου περαστικάκια σας!!! Περίεργη ίωση, χωρίς πυρετό πάντως! Τι να πω, ελπίζω να ξεμπερδέψετε σύντομα, χωρίς να ταλαιπωρηθεί το παιδί!!!

Ζουζουνίτσα μου κι εμείς γεμάτες μελανιές είμαστε, μη μασάς!!! Cool

Γεωργία μου, τι σούπερ γενική ήταν αυτή; Χαρά στο κουράγιο σου, πραγματικά!!! Ελπίζω να πρόλαβες να ξεκουραστείς λιγάκι απόψε!!!

Σας φιλώ, να έχετε μια υπέροχη μέρα και εβδομάδα!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακιαααααααααα

πως περασατε οι εορταζοντες το καψατε με τα ζουζουνια???/
εμεις λιωσαμε σπιτι,εβαλα την πισινα και ο διονυσης ενα διημερο εκει μεσα ηταν,μονο για να κοιμηθει εβγαινε...και μεις ρετιρε και ψινομαστε.

Πηγαμε σε κατι γενεθλεια σαββατο βραδυ και ηταν η μια κουμπαρα εκει με 3 παιδια και επειδη ο Διονυσακος ανεβηκε στο τραπεζακι το παιδικο την επιασε παραληρημα οτι δεν του εχω ορια,οτι θα εχω προβλημα στο παιδικο ,οτι δεν ακουει και κατι μαλακιες αλλες.
Ο διονυσακος περα απο αυτο ,που του ειπα και κατεβηκε ηταν κυριος,δεν δαγκωσε,δεν χτυπησε κανα παιδακι ,εφαγε μονο οτι του εδωσα εγω (γιαουρτακι)και γενικα ηταν ενα ευχαριστο παιδακι.
Τα παιδια της αλλης: το 2χρονο φωναζει την μαμα του μωρη Shocked Shocked Shocked ο μεσαιος ανεβαινε σε καρεκλες και πηδουσε Shocked Shocked η 8χρονη της ελεγε ασε μας καημενη Shocked Shocked κολλησε η "μανα"και μου ελεγε θελει πολυ προσπαθεια τα παιδια.Καλα εβαλα τα γελια Twisted Evil Twisted Evil δεν κρατηθηκα. Twisted Evil Twisted Evil ρε μαρακι της λεω εδω μιλαμε για το απολυτο ξεσαλωμα και εσυ μιλας για ενα 22 μηνων παιδακι που ειναι πολυ πιο κυριος? Twisted Evil Twisted Evil καλα αν δεν το ελεγα θα εσκαγα. Twisted Evil Twisted Evil χτες μου εστειλε μηνυμα οτι μου ζηταει συγνωμη και οτι αυτη το εχει αλλιως στο μυαλο της το μεγαλωμα. Shocked Shocked και της απανταω "το να σε λεει μωρη το παιδι σου ,οντως εχει μεγαλη διαφορα το μεγαλωμα των δικων σου παιδιων με το δικο μου και παλι μην στεναχωριεσαι δεν παρεξηγηθηκα ,εχει πλακα να ακουω φαμφαρολογιες" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ε?ε?ε?

αμαν πια .
Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακιαααααααααα

εμεις λιωσαμε σπιτι,εβαλα την πισινα και ο διονυσης ενα διημερο εκει μεσα ηταν,μονο για να κοιμηθει εβγαινε...και μεις ρετιρε και ψινομαστε.

Πηγαμε σε κατι γενεθλεια σαββατο βραδυ και ηταν η μια κουμπαρα εκει με 3 παιδια και επειδη ο Διονυσακος ανεβηκε στο τραπεζακι το παιδικο την επιασε παραληρημα οτι δεν του εχω ορια,οτι θα εχω προβλημα στο παιδικο ,οτι δεν ακουει και κατι μαλακιες αλλες.
Ο διονυσακος περα απο αυτο ,που του ειπα και κατεβηκε ηταν κυριος,δεν δαγκωσε,δεν χτυπησε κανα παιδακι ,εφαγε μονο οτι του εδωσα εγω (γιαουρτακι)και γενικα ηταν ενα ευχαριστο παιδακι.
Τα παιδια της αλλης: το 2χρονο φωναζει την μαμα του μωρη Shocked Shocked Shocked ο μεσαιος ανεβαινε σε καρεκλες και πηδουσε Shocked Shocked η 8χρονη της ελεγε ασε μας καημενη Shocked Shocked κολλησε η "μανα"και μου ελεγε θελει πολυ προσπαθεια τα παιδια.Καλα εβαλα τα γελια Twisted Evil Twisted Evil δεν κρατηθηκα. Twisted Evil Twisted Evil ρε μαρακι της λεω εδω μιλαμε για το απολυτο ξεσαλωμα και εσυ μιλας για ενα 22 μηνων παιδακι που ειναι πολυ πιο κυριος? Twisted Evil Twisted Evil καλα αν δεν το ελεγα θα εσκαγα. Twisted Evil Twisted Evil χτες μου εστειλε μηνυμα οτι μου ζηταει συγνωμη και οτι αυτη το εχει αλλιως στο μυαλο της το μεγαλωμα. Shocked Shocked και της απανταω "το να σε λεει μωρη το παιδι σου ,οντως εχει μεγαλη διαφορα το μεγαλωμα των δικων σου παιδιων με το δικο μου και παλι μην στεναχωριεσαι δεν παρεξηγηθηκα ,εχει πλακα να ακουω φαμφαρολογιες" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ε?ε?ε?

αμαν πια .
Shocked

καλημερα κοριτσακι μου.αυτες οι μαναδες εχουν πολυ γελιο που δινουν συμβουλες στις αλλες αλλα τελικα αυτες εχουν αποτυχει πραγματικα ως μανες.ακου μωρη

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

αμαν πια .
Shocked

καλημερα κοριτσακι μου.αυτες οι μαναδες εχουν πολυ γελιο που δινουν συμβουλες στις αλλες αλλα τελικα αυτες εχουν αποτυχει πραγματικα ως μανες.ακου μωρη
καλημερα αγαπη .. Very Happy Very Happy τι κανεις?πως ειστε ?πως περασατε?

αμ το αλλο σας το ειπα?πιο πανω σας εγραψα οτι εφαγε ο Διονυσακης γιαουρτακι μονο,τα αλλα τρωγανε τορτιγια και καυτερη σως...το 2χρονο τωρα.
Της λεω ρε μαρια μην δινεις στο παιδι τοσο πολυ...θα παθει τιποτα. Shocked Shocked και επειδη τα εβλεπε ο διονυσης και μου ψιλογκρινιαζε μου λεει ρε δωστου του παιδιου,της λεω δεν θελω ρε να τρωει τετοιες βλακειεςκαι ποσο μαλλον τορτιγια.αν ηταν κανα απλο πατατακι οκ δεν ειμαι και τρελη αλλα οχι τορτιγια με καυτερη σως ,δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ ετσι?
ευτυχως ο διονυσακης του ειπα οχι και τελειωσε,τα πηρα τα εκρυψα και ειπα στα αλλα αν θελουν να πηγαινουν στην κουζινα να περνουν.
ειμαι παραλογη γαμωτο?

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε;

Εμείς κάναμε χθες το πρώτο μας μπανάκι στη θάλασσα!!! Τέλεια ήταν!!! Ο ζουζουνάκος μου δεν ήθελε να βγει με τίποταααααααααααααααα!!! Το απόγευμα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ (έφαγε δύο κομμάτια τούρτα και έκλαιγε γιατί δεν του έδωσα και τρίτο) και το βράδυ πέσαμε όλοι ξεροί από την κούραση!!! Δυστυχώς όμως το ζουζουνάκι μου δεν έκανε καθόλου καλό ύπνο και συνέχεια με φώναζε κλαίγοντας...Το μισό βράδυ το έβγαλα στο σκαμπουδάκι δίπλα στο κρεβατάκι του και το άλλο μισό τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι!

Γεωργίτσα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ιστορία με το σκύλο. Αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα!!!

Βιβικο respect!!! Ας κοιτάνε τις καμπούρες τους οι "καμήλες" και μετά να μιλάνε.....

Αλικάκι, κληρονομικό χάρισμα έχεις καλό μου;;;; Razz Razz Razz

Αλικάκι πες μας νέα απο το πάρτυ σας!!!

Φιλιάαααααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

αμαν πια .
Shocked

καλημερα αγαπη .. Very Happy Very Happy τι κανεις?πως ειστε ?πως περασατε?

αμ το αλλο σας το ειπα?πιο πανω σας εγραψα οτι εφαγε ο Διονυσακης γιαουρτακι μονο,τα αλλα τρωγανε τορτιγια και καυτερη σως...το 2χρονο τωρα.
Της λεω ρε μαρια μην δινεις στο παιδι τοσο πολυ...θα παθει τιποτα. Shocked Shocked και επειδη τα εβλεπε ο διονυσης και μου ψιλογκρινιαζε μου λεει ρε δωστου του παιδιου,της λεω δεν θελω ρε να τρωει τετοιες βλακειεςκαι ποσο μαλλον τορτιγια.αν ηταν κανα απλο πατατακι οκ δεν ειμαι και τρελη αλλα οχι τορτιγια με καυτερη σως ,δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ ετσι?
ευτυχως ο διονυσακης του ειπα οχι και τελειωσε,τα πηρα τα εκρυψα και ειπα στα αλλα αν θελουν να πηγαινουν στην κουζινα να περνουν.
ειμαι παραλογη γαμωτο?

τι παραλογη ρε;εγω και δεν τρωω πικαντικα θα φαει το μωρο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε;

Εμείς κάναμε χθες το πρώτο μας μπανάκι στη θάλασσα!!! Τέλεια ήταν!!! Ο ζουζουνάκος μου δεν ήθελε να βγει με τίποταααααααααααααααα!!! Το απόγευμα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ (έφαγε δύο κομμάτια τούρτα και έκλαιγε γιατί δεν του έδωσα και τρίτο) και το βράδυ πέσαμε όλοι ξεροί από την κούραση!!! Δυστυχώς όμως το ζουζουνάκι μου δεν έκανε καθόλου καλό ύπνο και συνέχεια με φώναζε κλαίγοντας...Το μισό βράδυ το έβγαλα στο σκαμπουδάκι δίπλα στο κρεβατάκι του και το άλλο μισό τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι!

Γεωργίτσα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ιστορία με το σκύλο. Αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα!!!

Βιβικο respect!!! Ας κοιτάνε τις καμπούρες τους οι "καμήλες" και μετά να μιλάνε.....

Φιλιάαααααααααααααααα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DOC ...περασατε τελεια ε?εμεις ποτε θα παμε θαλασσα?
σαν τον μαικ το φασολακι. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ρε αυτο ηθελα να γραψω τωρα το σκυλακι της γεωργιας τι εχει?τι κολλησε ο καημενος?καλα διαβασα για την γενικη και τρεμανε τα χερια μου,ξεπατωμα απο τα λιγα λεμε Shocked Shocked Shocked

οσο για την κουμπαρα ειναι μια τυπισσα που ηθελε σαν τρελη παιδι ,σαν τρελη ,τωρα εχει 3,ζωη να εχουνε,αλλα τι να το κανεις που τους ουρλιαζει ολη μερα?ουρλιαχτα ...λεει τον θανασακη ζωον π.χ ειναι 5 χρονων.
Ο αντρας μου δεν την μπορει καθολου.οταν του τα ειπα το βραδυ ,μου λεει παλι καλα που δεν ημουν εκει να τα ακουσω γιατι δεν θα ηξερε απο που να φυγει η υστερικια.ααχχαχχαχαχαχ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

Φιλιάαααααααααααααααα

ρε αυτο ηθελα να γραψω τωρα το σκυλακι της γεωργιας τι εχει?τι κολλησε ο καημενος?καλα διαβασα για την γενικη και τρεμανε τα χερια μου,ξεπατωμα απο τα λιγα λεμε Shocked Shocked Shocked

οσο για την κουμπαρα ειναι μια τυπισσα που ηθελε σαν τρελη παιδι ,σαν τρελη ,τωρα εχει 3,ζωη να εχουνε,αλλα τι να το κανεις που τους ουρλιαζει ολη μερα?ουρλιαχτα ...λεει τον θανασακη ζωον π.χ ειναι 5 χρονων.
Ο αντρας μου δεν την μπορει καθολου.οταν του τα ειπα το βραδυ ,μου λεει παλι καλα που δεν ημουν εκει να τα ακουσω γιατι δεν θα ηξερε απο που να φυγει η υστερικια.ααχχαχχαχαχαχ.

χαχαχαχαχαχα πλακα εχει ο αντρας σου.καλα οκ ηθελε παιδι αλλα αφου προφανως δε μπορει να το διαχειριστει το ολο θεμα τι τα ηθελα τα 3;τελος παντων ο καθενας πραττει οπως νομιζει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Φιλιάαααααααααααααααα

χαχαχαχαχαχα πλακα εχει ο αντρας σου.καλα οκ ηθελε παιδι αλλα αφου προφανως δε μπορει να το διαχειριστει το ολο θεμα τι τα ηθελα τα 3;τελος παντων ο καθενας πραττει οπως νομιζει.
νομιζει οτι αν εχεις πολλα παιδια εισαι και πιο καλη μανα?τι να πω..ειναι απλα πυροβολημενη σε αυτο το θεμα Shocked Shocked μου ειχε σπασει τα @@@@@@@ απο οταν ημουν 30-31 να κνω παιδι επειδη ειχε κανει και αυτη....ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.της ελεγα.εχω να κανω καποια πραγματα ακομα,και οντως δεν ειχα κανενα μητρικο χτυπημα στην πορτα μου,πως να το κανουμε?δεν ημουν ετοιμη,δεν το σκεφτομουνα καν ετσι?ουτε να παντρευτω ηθελα με την καμία.
Οταν ημουν ετοιμη ηρθε ο Διονυσακης στον υπνο μου και μου ειπε"ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ " Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Φιλιάαααααααααααααααα

νομιζει οτι αν εχεις πολλα παιδια εισαι και πιο καλη μανα?τι να πω..ειναι απλα πυροβολημενη σε αυτο το θεμα Shocked Shocked μου ειχε σπασει τα @@@@@@@ απο οταν ημουν 30-31 να κνω παιδι επειδη ειχε κανει και αυτη....ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.της ελεγα.εχω να κανω καποια πραγματα ακομα,και οντως δεν ειχα κανενα μητρικο χτυπημα στην πορτα μου,πως να το κανουμε?δεν ημουν ετοιμη,δεν το σκεφτομουνα καν ετσι?ουτε να παντρευτω ηθελα με την καμία.
Οταν ημουν ετοιμη ηρθε ο Διονυσακης στον υπνο μου και μου ειπε"ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ " Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχα α ρε βιβη.και μην ξεχνιομαστε ειναι και παιδι της φυσης αφου εκει εγινε η συλληψη Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:

Τέλεια, ναι!!! Και τον έκανα τρελλές βουτιές λέμε...και το κεφάλι!!!Πολύ φάση! Έκανε μια βουτιά ο μπαμπάς, μια η μαμά και μια ο Χρήστος! Με τη σειρά....ξανά και ξανά.....

Και έχει και το θράσος να συμβουλεύει άλλες μαμάδες;;;;; Εσύ πάλι light της τα 'πες....εγώ θα της έλεγα οτι ζώον είναι αυτή που μιλάει έτσι στο παιδί.........

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Τέλεια, ναι!!! Και τον έκανα τρελλές βουτιές λέμε...και το κεφάλι!!!Πολύ φάση! Έκανε μια βουτιά ο μπαμπάς, μια η μαμά και μια ο Χρήστος! Με τη σειρά....ξανά και ξανά.....

Και έχει και το θράσος να συμβουλεύει άλλες μαμάδες;;;;; Εσύ πάλι light της τα 'πες....εγώ θα της έλεγα οτι ζώον είναι αυτή που μιλάει έτσι στο παιδί.........

doc οταν ειπε το παιδι ΖΩΟΝ μπροστα μου αυτο της απαντησα,οτι ζωον ειναι αυτη . Shocked :shock και της ειπα δεν πας καλα κοπελια να το κοιταξεις..ημουν εγκυος τοτε...βασικα την βλεπω 3 φορες το χρονο ,πιο πολυ βλεπω τον κουμπαρο που ερχετε καθε 2η μερα σπιτι.ΕΙΝΑΙ και συνεταιρος του αντρα μου στο ταξι.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
doc οταν ειπε το παιδι ΖΩΟΝ μπροστα μου αυτο της απαντησα,οτι ζωον ειναι αυτη . Shocked :shock και της ειπα δεν πας καλα κοπελια να το κοιταξεις..ημουν εγκυος τοτε...βασικα την βλεπω 3 φορες το χρονο ,πιο πολυ βλεπω τον κουμπαρο που ερχετε καθε 2η μερα σπιτι.ΕΙΝΑΙ και συνεταιρος του αντρα μου στο ταξι.

Τέτοια άτομα δεν είναι να τα βλέπεις περισσότερες φορές......

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Τέτοια άτομα δεν είναι να τα βλέπεις περισσότερες φορές......
ξερεις κατι δεν ειναι κακιά απλα τελειως χαζη-ανισσοροπη την θεωρω..με εχει μαθει τοσα χρονια και δεν μου πολυκολλαει και οταν ξεφευγ και την κραζω (αγαπημενο σπορ Very Happy Very Happy )επανερχεται.για λιγο Very Happy Very Happy Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
ξερεις κατι δεν ειναι κακιά απλα τελειως χαζη-ανισσοροπη την θεωρω..με εχει μαθει τοσα χρονια και δεν μου πολυκολλαει και οταν ξεφευγ και την κραζω (αγαπημενο σπορ Very Happy Very Happy )επανερχεται.για λιγο Very Happy Very Happy Very Happy

Εγώ πάλι δεν αντέχω καθόλου τους υστερικούς....πωπω..τρελλαίνομαι....πρέπει να εξαφανιστώ να μην τους ακούω....

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεια σας κοριτσια μου.τι κανετε?εμεις καλα,αρκετα κουρασμενη αλλα καλα.χθες καναμε τελικα το παρτυ μας και περασαμε,τα παιδια κυριως,ΤΕΛΕΙΑ.ηταν 15 παιδια απο ολες τις ηλικιες,τρεχανε,παιζανε με τα μπαλονια,ορισμενα τρωγανε κιολας.η ειρηνη επαθε πλακα,σου λεει τι γινεται τωρα?γιατι τοσος κοσμος?εγω φοβηθηκα μηπως ειναι μαζεμενη παλι,αλλα παλι καλα μια χαρα ηταν.εσβησε και το κερακι,ειπε και το τραγουδακι για τον εαυτο της.οταν κερνουσα την τουρτα ειχα καποια κομματια στα χερια μου και ρωταω πιο παιδακι δεν εφαγε τουρτα? και πεταγεται η ειρηνη και φωναζει "εγω"και δειχνει τον εαυτο της.ολοι γελασαν εννοειτε.πεινασε το παιδι.τα δωρακια μας ηταν ρουχα,και εσωρουχα.
και σαν να μην εφτανε η χθεσινη η κουραση το πρωι πηγα με την μεγαλη και το σχολειο εκδρομη.ενταξει δεν καναμε περπατουσαμε αλλα η ζεστη και μονο σε κουραζει.αλλα χαλαλι τους,δυο μερες περασαν πολυ ωραια.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια μου.τι κανετε?εμεις καλα,αρκετα κουρασμενη αλλα καλα.χθες καναμε τελικα το παρτυ μας και περασαμε,τα παιδια κυριως,ΤΕΛΕΙΑ.ηταν 15 παιδια απο ολες τις ηλικιες,τρεχανε,παιζανε με τα μπαλονια,ορισμενα τρωγανε κιολας.η ειρηνη επαθε πλακα,σου λεει τι γινεται τωρα?γιατι τοσος κοσμος?εγω φοβηθηκα μηπως ειναι μαζεμενη παλι,αλλα παλι καλα μια χαρα ηταν.εσβησε και το κερακι,ειπε και το τραγουδακι για τον εαυτο της.οταν κερνουσα την τουρτα ειχα καποια κομματια στα χερια μου και ρωταω πιο παιδακι δεν εφαγε τουρτα? και πεταγεται η ειρηνη και φωναζει "εγω"και δειχνει τον εαυτο της.ολοι γελασαν εννοειτε.πεινασε το παιδι.τα δωρακια μας ηταν ρουχα,και εσωρουχα.
και σαν να μην εφτανε η χθεσινη η κουραση το πρωι πηγα με την μεγαλη και το σχολειο εκδρομη.ενταξει δεν καναμε περπατουσαμε αλλα η ζεστη και μονο σε κουραζει.αλλα χαλαλι τους,δυο μερες περασαν πολυ ωραια.

να την χαιρεσαι την κορουλα σου και του χρονου.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας κοριτσια μου.τι κανετε?εμεις καλα,αρκετα κουρασμενη αλλα καλα.χθες καναμε τελικα το παρτυ μας και περασαμε,τα παιδια κυριως,ΤΕΛΕΙΑ.ηταν 15 παιδια απο ολες τις ηλικιες,τρεχανε,παιζανε με τα μπαλονια,ορισμενα τρωγανε κιολας.η ειρηνη επαθε πλακα,σου λεει τι γινεται τωρα?γιατι τοσος κοσμος?εγω φοβηθηκα μηπως ειναι μαζεμενη παλι,αλλα παλι καλα μια χαρα ηταν.εσβησε και το κερακι,ειπε και το τραγουδακι για τον εαυτο της.οταν κερνουσα την τουρτα ειχα καποια κομματια στα χερια μου και ρωταω πιο παιδακι δεν εφαγε τουρτα? και πεταγεται η ειρηνη και φωναζει "εγω"και δειχνει τον εαυτο της.ολοι γελασαν εννοειτε.πεινασε το παιδι.τα δωρακια μας ηταν ρουχα,και εσωρουχα.

αχ μπραβο γεωργια μου ..που περασατε τοσο ομορφα..αντε και του Χρονου το ειρηνακι να κανει πιο πολλα τσαλιμιααααααα Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεωργία μου να χαίρεστε και πάλι τη μικρή σας!!! Μπράβο σας που περάσατε τόσο καλά!!!

Κατά τ' άλλα, Βιβήκο όταν λες εκείνη η μαμά έδωσε τορτίγια, τι εννοείς; Γιατί τορτίγια εγώ ξέρω ότι είναι μεξικάνικη πιτούλα. Τέτοια πιτούλα σκέτη έχω δώσει κι εγώ στη μικρή, δε νομίζω ότι παθαίνει και τίποτα. Εκτός κι αν εννοείς ότι είχε μέσα διάφορα περίεργα... Τώρα, για τα καυτερά, ήθελε να δοκιμάσει η δεσποινίς (εμάς μας αρέσουν τα καυτερά) αλλά την άφησα να γλύψει και δεν ήθελε τελικά φυσικά! Πάντως, για την ιστορία, οι καυτερές τροφές δεν είναι ο,τι χειρότερο, απλά μπορεί να πέσουν κάπως βαριές στο στομάχι. Αν τις αντέχει κάποιος να ξέρετε ότι βοηθάνε πολύ στο να αδυνατίσει κάνεις, αφού αυξάνουν τις καύσεις και το μεταβολισμό. Και σίγουρα είναι πολύ καλύτερες από τα γαριδάκια. Δεν είναι junk food πάντως.

Τώρα, σε ο,τι αφορά στα υπόλοιπα που σου είπε, απλά γελάω, χαχαχαχαχαχ!
Εντάξει, δεν είναι αποτυχημένη μάνα (λίγο βαριά κουβέντα βρε κορίτσια Wink ) αλλά σίγουρα κάπου έχει χάσει τον έλεγχο! Ποτέ δεν είναι αργά, αλλά αν κουβαλάει τέτοιο μυαλό, όπως λες, τότε δύσκολα...! clown

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου, σούρνομαι.... από κούραση... βάλαμε σήμερα περίφραξη στα μπαλκόνια, και έπεσε ΠΑΛΙ γερό καθάρισμα... να μπορεί να βγαίνει το μαναράκι μοτ να παίζει στο μπαλκόνι και να πίνω και εγώ ένα καφέ αλλά Βιβή, γιατι η ζέστη στο ρετιρέ δεν παλεύεται.. 31 γράφει το θερμόμετρο τώρα στην κρεβατοκάμαρα, το έχω μόνο με ένα φανελάκι και μια πάνα, και έβαλα και τον ανεμιστήρα στο δωμάτιο του... τι θα κάνω θέε μου άμα σφίξουν οι ζέστες?!! Shocked

Βιβήκα μου, ξέρω απο υστερικές μάνες... γιατι έχω μία.. και η μαμά μου ήθελε πολλά παιδιά και της κάτσαμε 3 σε 13 μήνες!!! Έβαλε ρόμπα για 5 χρόνια, που να μας πάει 3 μωρα?! Δυστυχώς εδώ το ένα παιδί αν δεν το έχεις σε κάνει υστερική στα 3 χάνεται η μπάλα... Πολύ καλά τις είπες... μακάρι να υπήρχε κάποιος να τα έλεγε και στην μάνα μου όταν μεγαλώναμε... βέβαια εμείς δεν αντιμιλούσαμε γιατι έπεφτε πολύ ξυλο, αλλά και πάλι ρε κορίτσια πραγματικά, και μένα μου έχει ξεφυγει καμιά παραπάνω κουβέντα στον μικρό μέσα στα νεύρα μου, αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έκρινα μια μάνα για το πως μεγαλώνει το παιδί της... Απλά Βιβήκα θα σου πω μάλλον πως το σκέφτηκε η κυρία... Σου λεει αύτη ένα έχει και δεν μπορεί να το κουμαντάρει?

Τουρτιτσα δεν πρόλαβα να μπω fb ελπίζω να έβαλες φωτο και αν όχι να επανορθώσεις αμέσως, να δούμε και την εορτάζουσα στο πάρτυ... Wink

Και για σένα ισχύει αλικάκι που σήμερα την σκαπούλαρες...

Σωτηρία μου που πήγατε για μπάνιο? Ζεστές οι θάλασσες να το τολμήσουμε???

Κοριτσάκια πάω να χαζέψω λίγο στο fb και την πέφτω γιατι είμαι κομμάτια τα λέμε αύριο...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 26 417472

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου, σούρνομαι.... από κούραση... βάλαμε σήμερα περίφραξη στα μπαλκόνια, και έπεσε ΠΑΛΙ γερό καθάρισμα...

Σωστή η Γεωργίτσα!!!Τα έκανες όλα πριν πιάσουν οι "καλές" οι ζέστες και τώρα θα χαλαρώσεις.......Εγώ το Σάββατο θα αλλάξω τα χαλιά..... Smile

γεωργία02/07/10 έγραψε:Σωτηρία μου που πήγατε για μπάνιο? Ζεστές οι θάλασσες να το τολμήσουμε???

Ολυμπιάδα πήγαμε! Εκδρομή express!!! Φτάσαμε 11 η ώρα και στις 3 επιστρέψαμε στο σπίτι γιατί το απόγευμα είχαμε να πάμε σε παιδικό πάρτυ! Τέλεια η θάλασσα Γωγώ! Να το τολμήσετε!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα γιατί με το που έγραψα δυο κουβεντούλες στο φέις ξύπνησε ο μικρός και τώρα τραγουδαει!!!!
Επειδή και χθες δεν πρόλαβα να μπω,ένα μεγάαααααλο ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!!!!
Σωτηρούλα μου για σένα που δεν έχεις φέις να σου πω ότι το πάρτυ μας ήταν τέλειο!!Περάσαμε όλοι υπέροχα και κυρίως τα παιδιά!!!Χόρεψαν τραγούδησαν και ο μικρούλης μου ευχαριστήθηκε πολύ με την τουρτίτσα του και που έσβησε τα κεράκια του μόνος!!!
Αυτά!!!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!!
Αααα,επίσης κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι και του άρεσε πολύ του μικρού...μια φοβίτσα για την θάλασσα την διέκρινα αλλά του άρεσε πολύ να παίζει στην ακροθαλασσιά!!Είχε και κύμα εκείνην την ημέρα,οπότε..
Αντε ,καλή αρχή με τα μπανάκια σε όλες!!!!!Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα!!!!Μην με παρεξηγείτε!!!!!
Ματςςςςςςςς!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα γιατί με το που έγραψα δυο κουβεντούλες στο φέις ξύπνησε ο μικρός και τώρα τραγουδαει!!!!
Επειδή και χθες δεν πρόλαβα να μπω,ένα μεγάαααααλο ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!!!!
Σωτηρούλα μου για σένα που δεν έχεις φέις να σου πω ότι το πάρτυ μας ήταν τέλειο!!Περάσαμε όλοι υπέροχα και κυρίως τα παιδιά!!!Χόρεψαν τραγούδησαν και ο μικρούλης μου ευχαριστήθηκε πολύ με την τουρτίτσα του και που έσβησε τα κεράκια του μόνος!!!
Αυτά!!!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!!
Αααα,επίσης κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι και του άρεσε πολύ του μικρού...μια φοβίτσα για την θάλασσα την διέκρινα αλλά του άρεσε πολύ να παίζει στην ακροθαλασσιά!!Είχε και κύμα εκείνην την ημέρα,οπότε..
Αντε ,καλή αρχή με τα μπανάκια σε όλες!!!!!Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τίποτα!!!!Μην με παρεξηγείτε!!!!!
Ματςςςςςςςς!!!!!!!

Ααααααα...μεγάλωσε ο Μπαμπίνος και ξυπνάει πρωί πρωί!!! Το χάσαμε το Αλικάκι πατριώτηηηηηηηη!!!
Χαίρομαι που περάσατε τέλεια Αλικάκι μου και εύχομαι να περνάτε πάντα έτσι!!! Να τον χαίρεσαι και πάλι τον αστερούλη σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!!! Φιλιά πολλά και στους δυο σας!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις