Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!!! Χθες πήγαμε κομμωτήριο! Του έκοψα λίγο τα μαλλάκια του πριγκηπάκου μου! Κλάμαααααααααααααααα......Τελικά τα καταφέραμε!!!

Αλικάκι μου γλυκό να χαίρεσαι τον Μπαμπίνο σου!!! Πολύχρονος να 'ναι, γερός, δυνατός, τυχερός και πάντα ευτυχισμένος!!!! Να 'στε γεροί κι εσείς να τον καμαρώνετε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε???

Σωτηρούλα μου,σε ευχαριστώ πολύ!!!Να 'σαι καλά!!!!

Άχου,βρε κορίτσια...πότε πέρασαν 2 χρόνια???Αδυνατώ να το πιστέψω!!!!

Ζουζουνίτσα μου!!!Σε είδα που ήρθες,επιτέλους!!!Να μπαίνεις τώρα,έτσι???Φιλάκια στο κοριτσάκι σου!!

Γεωργία μου,από χθες που έγραψες για τα φάρμακα του αντρούλη σου,σε σκέφτομαι συνέχεια...πώς τα κάναν έτσι τα πράματα???Αυτοί τα φάγανε και εμείς τα πληρώνουμε όλα.Εύχομαι να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και να συνεχίσετε να τα πέρνετε.Είναι και πανακριβα..Πόσο υποφέρει ο κοσμάκης,ρε παιδιά...Μου σφίγγεται η ψηχή όταν ακούω για αυτοκτονίες λόγω κρίσης.Και πάντα μου έρχεται στο μυαλό ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε πέρυσι μπροστά στα μάτια μου...ουφφφφφφφ!!!!!!
Πολύ το βάρυνα,νομίζω...

Σήμερα έχω χαρά και αύριο που είναι το παρτάκι μας και εύχομαι την χαρά που νιώθουμε τέτοιες μέρες να την έχουμε πάντα!!!
Φιλάκια σε όλα τα ζουζουνάκια!!!

Βιβήκα μου,δεν μου είπες..εύκολες δεν σου φαίνονται οι μπόμπες????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααα!!!! Τι μου κάνετε; Σήμερα έχει γενέθλια ο Μπαμπίνος μας; Να τον χαιρόμαστε, αλλά να τον χαίρεται ιδιαιτέρος το Αλικάκι μας! Very Happy Αλικάκι μας πολύχρονος!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627

Σωτηρία μου κουρευτήκατε; Κάθισε δηλαδή να τον κουρέψουν; Ευτυχώς σε αυτό το θέμα έχω την πεθερά (να και κάτι στο οποίο βοηθάει επιτέλους!) που αναλαμβάνει τη μικρή μας - δηλαδή μια φορά την κούρεψε, χαχαχα - και γλιτώνουμε το κομμωτήριο προς το παρόν! Γιατί έκλαιγε μωρέ; Κουκλάκι θα έγινε, εεεεε; Cool

Τιτίκα μου, η παιδίατρος μου είχε πει το εξής: όταν το παιδί έχει πυρετό να μην του δίνω τίποτα να φάει γιατί προφανώς δε θα έχει και όρεξη. Πρώτα δίναμε λοιπόν το ντεπόν/πονσταν και αφού της έπεφτε ο πυρετάκος και ένιωθε καλύτερα, τότε την ταΐζαμε. Τότε και από μόνη της έτρωγε πιο εύκολα. Και αυτά που σου είπε η πεθερά προφανώς και δεν ισχύουν, χαχαχα! Αμάν πια αυτές οι πεθερές! Άμα είχα ακούσει κι εγώ τη δικιά μου, θα το είχα χάσει εξαρχής το παιχνίδι με το θηλασμό από τις υπέροχες συμβουλές της (να σημειώσω ότι δε θήλασε, παρόλα αυτά αμφισβητούσε όλους τους παιδιάτρους / συμβούλους θηλασμού και έλεγε πως εκείνη ήξερε γιατί άκουσε κάποιον στην τηλεόραση να το λέει κλπ) Shocked Οπότε τι δεν κάνουμε; Δεν ακούμε τις πεθερές! Razz

Α, να πω ότι το ντεπόν πάντα μας έπιανε πιο γρήγορα (εντός 1/2 ώρας) αλλά διαρκούσε λιγότερο η δράση του και με το ζόρι βγάζαμε το 3ωρο, ενώ το πονστάν αργούσε πολύ περισσότερο να την πιάσει (περνούσε καμιά ώρα) αλλά όταν την έπιανε η μικρή ήταν καλά για τις επόμενες 3-4 ώρες μίνιμουμ...

Τουρτίτσα μου πολύ γελάω με τη μικρή σου (ως συνήθως!)! Ελπίζω να είναι φάση γιατί αλλιώς καλύτερα να ξεχάσετε τις εκδρομές στην εξοχή!!! Ξέχασα να σου απαντήσω σ' ένα παλιό σου ποστ για το 2ο παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πλέον δεν επικεντρώνω την προσοχή στο να μάθει η Δανάη ότι έχω μωράκι στην κοιλιά μου - εξάλλου τη βλέπω μάλλον αδιάφορη, χαχαχ - αλλά περισσότερο θέλω να μάθει να αγαπάει και να φροντίζει τα μωράκια. Και πιστεύω ότι καλά το πάμε μέχρι στιγμής... Θα δείξει!!! Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή! Smile

Κατά τ' άλλα κορίτσια, με αυτά και με αυτά, έχω πάρει ήδη 2 κιλάκια! Λέτε να φταίνε τα παγωτίνια; Rolling Eyes

Η μικρή μου χτες έδωσε ρεσιτάλ στο τηλεφωνάκι της: της λέω πού είναι ο μπαμπάς (τον περιμέναμε); Και συμπληρώνω μετά, θα τον πάρεις τηλέφωνο; Μου γνέφει καταφατικά και πιάνει το ψεύτικο κινητό της, το ανοίγει, πατάει τα κουμπάκια και το βάζει στο αφτί της... Περιμένει λίγο και μετά φωνάζει (ή γκαρίζει καλύτερα, χαχαχα) σα παππούς από το χωριο "πού 'σαιιιιιιιιιιιιιι;" και μετά "ακούυυυυυυυυυυυυς;" Χαχαχα, είχα λιώσει κορίτσια! Πλέον έχει πάρει φόρα με την ομιλία, είναι άπειρα αυτά που λέει, μέχρι και ότι είναι βρεγμένη η κάλτσα της μου λέει, χαχαχ! Άντε, εύχομαι και στα μικράκια που έχουν απομείνει να μιλήσουν σύντομα (κάτι που θα κάνουν έτσι κι αλλιώς!!!) Smile

Αυτά, σας καλημερίζω και ελπίζω σήμερα να μην έχουμε στην πολιτική σκηνή τις χτεσινές γελοιότητες...! Mad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Τι κάνετε???

Σωτηρούλα μου,σε ευχαριστώ πολύ!!!Να 'σαι καλά!!!!

Άχου,βρε κορίτσια...πότε πέρασαν 2 χρόνια???Αδυνατώ να το πιστέψω!!!!

Ζουζουνίτσα μου!!!Σε είδα που ήρθες,επιτέλους!!!Να μπαίνεις τώρα,έτσι???Φιλάκια στο κοριτσάκι σου!!

Γεωργία μου,από χθες που έγραψες για τα φάρμακα του αντρούλη σου,σε σκέφτομαι συνέχεια...πώς τα κάναν έτσι τα πράματα???Αυτοί τα φάγανε και εμείς τα πληρώνουμε όλα.Εύχομαι να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και να συνεχίσετε να τα πέρνετε.Είναι και πανακριβα..Πόσο υποφέρει ο κοσμάκης,ρε παιδιά...Μου σφίγγεται η ψηχή όταν ακούω για αυτοκτονίες λόγω κρίσης.Και πάντα μου έρχεται στο μυαλό ο άνθρωπος που αυτοκτόνησε πέρυσι μπροστά στα μάτια μου...ουφφφφφφφ!!!!!!
Πολύ το βάρυνα,νομίζω...

Σήμερα έχω χαρά και αύριο που είναι το παρτάκι μας και εύχομαι την χαρά που νιώθουμε τέτοιες μέρες να την έχουμε πάντα!!!
Φιλάκια σε όλα τα ζουζουνάκια!!!

Βιβήκα μου,δεν μου είπες..εύκολες δεν σου φαίνονται οι μπόμπες????

Καλέ απάντησες στο μεταξύ!!! Cool Χαχα, ναι πότε πέρασαν 2 χρόνια!!!!!

Α, επέστρεψε και η ζουζουνίτσα μας, καλώς σε δεχτήκαμε πάλι!!!

Όσο για τις αυτοκτονίες, μην το βαραίνεις σήμερα, προσπάθησε να έχεις καλή διάθεση και να σκέφτεσαι μόνο όμορφα πράγματα, έχει γενέθλια ο μονάκριβος σου!!! (άντε σιγά-σιγά και μ' ένα 2ο!!! Wink )

Όσο για τα φάρμακα, άστα να πάνε... Mad Mad Mad

Οι μπόμπες νομίζω είναι από τα πιο εύκολα! Δεν μπορεί να μην έχεις δει σε κάποιο παιδικό πάρτυ... Rolling Eyes Άντε, μου την άνοιξες πάλι την όρεξη! Razz

Πάω γιατί θ' αργήσω!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ πολύ,Αλικάκι μου!!!!
Μπράβο στο κοριτσάκι σου που άρχισε να μιλάει!!Θυμάσαι που ανησυχούσες???χαχαχαχα!!!!Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!!!!Μεγάλωσαν!!!!!!
Άντα καλή δουλειά και σε σένα και σε όλες!!!!
Εγώ πάω για σίδερο.......γκρρρρρρρ!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΥΓ.Πολύ γέλασα και με την μικρή της Τουρτίτσας και με την δικιά σου!!!
Άπαιχτα τα παιδάκια της ομαδούλας μας!!!!
Σόρυ που είπα για τις μπόμπες...νόμιζα ότι λείπεις,αχχαχαχα!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρούλα μου,είμαι σίγουρη ότι κι ο δικός μου τα ίδια θα έκανε στο κομμωτήριο.Προς το παρόν του τα κόβω εγώ και αργότερα βλέπουμε...
Πάντως αφού τα καταφέρατε.. μια χαρά!!!!Με γειές!!!!
Η Βιβήκα πού είναι σήμερα??? Shocked

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπό,πάω να κάνω καμιά δουλειά πριν ξυπνήσει ο μπόμπιρας και τα λεμε μετά.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καλημερα αγαπες

Να ζησεις μπαμπινο και χρονια πολλλα ,μεγαλος να γινεις να σπας τα νευρα της μαμας. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627

Αλικακι να τον χαιρεσαι.

ΟΙ μπομπες καλες ακουγοντε αλλα δεν καταλαα πως πρεπει να τις κανωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Shocked Shocked

Τιτικακι μου καλυτερα σημερα ε?μπραβοοοοοοοοοοοοοο

doc μου τι κανεις ?κουρευτηκατε ε?και εμεις την αλλη βδομαδα εχουμε κομμωτικη .Τον εχω κουρεψει ισα με 4 φορες .Βασικα καθετε... Shocked απιστευτο αλλα καθετε . Shocked Shocked Shocked .του δινω ενα ψευτικο ψαλιδακι και τον αφηνω να κουρευει και μενα ..

Καλα ελαβα το ψηφιακο της στελλας που μου εφτιαξε με φωτο....δεν υπαρχει απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟΟ ΡΕ επαθα πλακα ααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 215994 Cool ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 215994

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καθεστε ολες και μιλατε στο face που δεν εχω στην δουλεια και εδω μουγκα?? Shocked Shocked

θα σας φτιαξω Twisted Evil Twisted Evil

Θα σας δαγκωσω Twisted Evil Twisted Evil

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλησπερα κοριτσια,οσες ειστε μεσα.τι κανετε?το πρωι ειχα δουλειες και δεν μπορεσα να μπω,πηγαμε να ψωνισουμε για το παρτυ που τελικα αλλαξε μερα,θα γινει την κυριακη.

αλικακι μου χρονια πολλα να τον χαιρεσαι,πολυχρονο και ευτυχισμενος να ειναι το καμαρι σου. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!!! Χθες πήγαμε κομμωτήριο! Του έκοψα λίγο τα μαλλάκια του πριγκηπάκου μου! Κλάμαααααααααααααααα......Τελικά τα καταφέραμε!!!

Αλικάκι μου γλυκό να χαίρεσαι τον Μπαμπίνο σου!!! Πολύχρονος να 'ναι, γερός, δυνατός, τυχερός και πάντα ευτυχισμένος!!!! Να 'στε γεροί κι εσείς να τον καμαρώνετε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 417472

μεγεια μεγεια.γιατι εκλαιγε μωρε?βασικα τα αγορακια επειδη δεν το εχουν και πολυ το ψωνιστικο που εχουν τα κοριτσια γι αυτο πιστευω κλαινε.

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου τι κάνατε?
καταρχάς χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιορτάζουν αυτές τις μέρες.
εμείς εχθές είχαμε πάρει τους δρόμους πήγαμε για ψώνια το απόγευμα πήγαμε στις κούνιες μετά φάγαμε κ ένα σουβλάκι μαζευτηκαμε κατα τις 10.
αλλά το βράδυ δεν μου κοιμήθηκε κ πολύ καλά κ το πρωί που ξύπνησε ήταν κακοκεφος του έβαλα θερμόμετρο κ είχε 10τακια λέτε να,άρπαξε καμία ίωση?

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, τι κανετε??
Καιρο εχω να μπω!!Ελειπε και ο άντρας μου, ο μικρος ξυπνουσε το βραδυ και δεν ξανακοιμοταν παρα μονο αν περνουσε 1μησι ωρα τουλαχιστον και το βραδυ επεφτα ξερη!! Μου φαινεται οτι ειναι δοντι στη μεση, δεν τρωει και πολύ και επιπλεον ελειπε κ ο μπαμπας και κατι παθαινει τοτε!θα διαβασω οσα νεα σας προλαβω, λογικα ειχαμε κ γενεθλια αυτες τις μερες.Θα επανερθω, αν δεν ξυπνησει ωστοσο το μπουμπουκι μου!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:κοριτσακια μου τι κάνατε?
καταρχάς χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιορτάζουν αυτές τις μέρες.
εμείς εχθές είχαμε πάρει τους δρόμους πήγαμε για ψώνια το απόγευμα πήγαμε στις κούνιες μετά φάγαμε κ ένα σουβλάκι μαζευτηκαμε κατα τις 10.
αλλά το βράδυ δεν μου κοιμήθηκε κ πολύ καλά κ το πρωί που ξύπνησε ήταν κακοκεφος του έβαλα θερμόμετρο κ είχε 10τακια λέτε να,άρπαξε καμία ίωση?

μμμμμ εχουν ενα θεμα αυτη τη βδομαδα με ιωσεις.μηπως βγαζει δοντια ομως;

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το σκέφτομαι μέρες για τα δοντακια του γιατί βλέπω πολλά σαλακια κ τώρα το μεσημέρι το πήρε ο ύπνος στον καναπέ κ του έφυγε η πιπίλα κ έβαλε τα κλάματα. αλλά δέκατα από δοντακια κάνουν τελικά? δεν ξέρω καθόλου γενικά τα έβγαλε όλα πολύ εύκολα μόνο σαλια είχε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:το σκέφτομαι μέρες για τα δοντακια του γιατί βλέπω πολλά σαλακια κ τώρα το μεσημέρι το πήρε ο ύπνος στον καναπέ κ του έφυγε η πιπίλα κ έβαλε τα κλάματα. αλλά δέκατα από δοντακια κάνουν τελικά? δεν ξέρω καθόλου γενικά τα έβγαλε όλα πολύ εύκολα μόνο σαλια είχε.

οι αποψεις παιζουν αλλοι παιδιατροι λενε οτι λογω δοντιυο ενα παιδι μπορει να φτασει μεχρι 38 αλλοι λενε για πιο υψηλο πυρετο.για δοντι μου κανει παντως ετσι οπως μου το περιγραφει.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σαςκοριτσια και παλι!!Τι κανετε?Διαβασα με διακοπες τα νεα σας!Απο ΄πού να αρχισω και πρεπει να τα γραψω και γρηγορα?
Να ευχηθω στην Τουρτιτσα και τη Μομμι μας να χαιρονται τα κοριτσακια τους, να εχουν παντα την υγεια τους και να τα καμαρωνετε παντα!Τουρτιτσα , καλα να περασετε στο παρτυ σας αυριο!!!
Αλικάκι, να χαιρεσαι και συ το Μπαμπινο σου, να τα εκατοστησει και να σας χαριζει παντα μοναδικες στιγμες!!καλα να περασετε και σεις σημερα!!!Μα 15ε το κιλο η τουρτα??Ή 20 που ειπε η Τιτικα??Περυσι την ειχα παρει 11ε, πολλα λεφτα εσας, αλλα χαλαλι!!!
Χαπι,Γεωργια και Τιτικα, περαστικα στα ζουζουνια σας,αντε να τελειωνουν οι ιωσεις να ησυχασουν τα καυμενουλια!
Ζουζουνιτσα,, ελα βρε, πού χαθηκες??Αντε δικαιολογεισαι λογω υπολογιστη!!Απο αυριο στρωσιμο παλι!!!
Τρελομαμα, σφαιρα η μικρη με τη γλωσσα της ε??Πολλη πλακα το τηλεφωνο!!Το ετερο ζουζουνι τι κανει??
Σωτηρια, με γεια το κουρεμα !!Και μενα θελει, πώς θα τον παω?? Ασε, τα γονατα και τα δικα μας ειναι αστα να πανε!!Γονατισε και μενα στο δρομο που ειχε χαλικια, επειδη δεν περνουσε το δικο του και εκανε και τα 2 γονατα ολομελανιαστα!!
Οσο για το μοιρασμα που λεγατε, ειναι φυσιολογικο, δεν εχουν μαθει ακομα να μοιραζονται.Ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθε παιδιου βεβαια, και στο νηπιαγωγειο που εχω 3μαθητες που δεν εχουν αδελφια, δεν δινουν με τιποτα!
Για παππουδογιαγιαδες, μια ζωη θα κανουν τα χατηρια, δεν το αποφευγουμε!!Και μενα, οπως και σας, δεν ακουει τιποτα, κλαιει, χτυπιεται κατω, μεχρι να γινει το δικο του!Μετα αρχιζουμε το διαλογο, να σκεφτει κ κατι αλλο το μυαλο, αλλα το πεισμα εκειιιιιιι!!!! Ειναι και μενα πολυ ανυπακουος,αλλα σε μενα, οχι σε γιαγια κ παππου, οι οποιοι με το παραμικρο θα πουν:"τι θες παιδι μου??Εγω θα στο δωσω"!!!!Χαζα ειναι τα παιδια??Ξερουν πού τους παιρνει!!
Ρε Χαπι, 94 ποντους ο γιος??Αμαν αμαν!! Μπραβο σας!!
Βιβη, ο αντρας σου?
Εγω παιδια τι επαθα προχτες??Θυμομουν οτι ειχαμε ραντεβου με παιδιατρο καπου 20Ιουνιου, αλλα ειχα χασει το χαρτακι!και πηρα τυχαια προχτες την παιδιατρο στις 7 το βραδυ να ρωτησω ποτε εχουμε!Και ειχα εκεινη τη μερα στις 8!!Ντοινγκ!!!Ενταξει, δεν πηγα εννοειται, ελειπε κ ο αντρας μου εκτος Κρητης και θελει βαρυ πυροβολικο για να τον κραταει να τον εξετασουν!!Αρα, να δουμε ποτε θα παμε, εχουμε απο Φεβρουαριο!
Σεντονι παλι εγραψα κοριτσια!!
Να χαιρεστε και παλι τα βλασταρια σας οι μανουλες και να περασετε ομορφα το σ/κ αυτο!!Φιλακια σε ολες!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!! Τι μου κάνετε; Εγώ ξύπνησα σήμερα μετά από περίεργα όνειρα (μία που είδα την κολλητή μου να γεννάει - είναι ετοιμόγεννη, μία που είδα εμένα να γεννάω αλλά δίδικα Shocked ) και προσπαθώ ακόμα να συνέλθω, χαχαχα! Τεσπα! Το σπόρι μέχρι στιγμής καλά πρέπει να είναι, δεν το πολυνιώθω τελευταία αλλά η κοιλιά μεγάλωσε κι άλλο (πήρα 2 κιλάκια) και το στήθος τίγκα, οπότε καλά πρέπει να πάει... Και η άλλη η ζουζούνα μια χαρά φαίνεται τελικά! 2 μέρες στον παιδικό και επανήλθε η κοιλίτσα της! Wink Καλά, από ζωντάνια άλλο τίποτα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 688264

Εμείς σκεφτόμασταν αν είμαστε καλά να κάνουμε το 1ο μας μπανάκι αυτό το σ/κ, αλλά θα δείξει και από το πρόγραμμά μας... Εσείς;

Ρία μου αν είναι δέκατα μας είχε πει η παιδίατρος μπορεί από δοντάκι. Μάλλον δύσκολο ο ψηλός πυρετός να οφείλεται σε δόντια. Αλλά αφού έχετε δέκατα, τίποτα να μην αποκλείεις! Εγώ σου εύχομαι να είναι δόντια και όχι ιωσούλα!!!

Μανγκιο μου και σε σκεφτόμουν πού χάθηκες!!! Σε ταλαιπωρεί το αντράκι σου βρε; Κουράγιο και υπομονή, γι' αυτά αξίζει κάθε κούραση (λέμε τώρα, θέλω να κοιμηθώ!!!! Χαχαχαχ) Και είχατε και ραντεβού, πού είχες το μυαλό σου; Razz Εμείς πάντως δεν το κλείνουμε από τόσο καιρό πριν, συνήθως όταν πλησιάζουν οι μέρες που έχουμε συζητήσει την παίρνω τηλεφωνάκι και το προγραμματίζουμε!

Χάπι είναι τόσο ψηλός καλέ; Ζηλεύουμε!!!

Κατά τ' άλλα, οι μανούλες με τα παιδάκια που γιόρταζαν ας απολαύσουν τα υπέροχα πάρτυ τους και μετά να μπουν να μας γράψουν και νεάκια φυσικά!!!!

Σας χαιρετώ (δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε ως συνήθως), να έχετε ένα υπέροχο σ/κ!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εγω ετρεχα το πρωι και θα τρεχω και μετα και αυριο.
ειδα την αλικη την τρελλομαμα που ειπε για ονειρα και θυμηθηκα οτι στον υπνο μου εβλεπα την μενεγακη.ειχα παει στο εξοχικο της Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
αν το πω στις φιλες μου θα με κοροιδευουν παλι.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια καλησπέρα σας!!!

Να πω και εδώ αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά στο Μπαμπίνο της Αλικης μας... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 25 130627
Ότι επιθυμεί κούκλα μου να είστε γεροί και δυνατοί να τον καμαρώσετε τον παίδαρο σας...

Περιμένουμε φωτο από όλα τα πάρτυ στο fb για πολλά like...

Εμείς είμαστε απύρετοι 24ώρες, και μέσα στην ζωντάνια... αλλά την εκδρομή την χάσαμε τελικά Sad δεν μπορούσα να το διακινδυνεύσω ρε κορίτσια) κατα τα άλλα είμαστε χωρίο και τώρα μόλις βγήκε βόλτα με τον μπαμπά του...

Φιλιά σε όλες!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;πολυ ζεστη σημερα πωπω.τελικα το κοριτσακι μου μωρε ειχε βγαλει δοντι και εγω χαμπαρι.εβγαλε επιτελους το 12ο δοντι της.αλικη για εσενα που τα λεγαμε γιατι ειναι στα ιδια και η δικια σου στο θεμα δοντιων εβγαλε επιτελους τον 2ο πλαγιο στα κατω.αντε μονο οι κυνοδοντες εμειναν.τα τελευταια αλλα και τα χειροτερα μου ειπε η παιδιατρος.περαστικα μας Very Happy

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσακια μου τι κανετε?
εμείς τελικα δεν την γλιτώσαμε την ίωση μου έβγαλε σπυρακια στο κορμακι του κ δεν μπορούσε να καταπιεί πήγαμε στο γιατρό κ μας έδωσε φάρμακα το καλό είναι ότι δεν έχει πυρετό κ σήμερα δείχνει καλύτερα.
εσείς τι κάνετε που βρίσκεστε???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:καλημέρα κοριτσακια μου τι κανετε?
εμείς τελικα δεν την γλιτώσαμε την ίωση μου έβγαλε σπυρακια στο κορμακι του κ δεν μπορούσε να καταπιεί πήγαμε στο γιατρό κ μας έδωσε φάρμακα το καλό είναι ότι δεν έχει πυρετό κ σήμερα δείχνει καλύτερα.
εσείς τι κάνετε που βρίσκεστε???
τι εχει δηλαδη ;ερεθισμενο λαιμο;περαστικα του οτι και να ειναι και γρηγορα .

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
έχει σπυρακια στο κορμί του κ στον λαιμό του μας είπε ο γιατρός ότι είναι ίωση

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις