Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ria να σου ζησει ο νεοφωτιστος...
βιβικα οντως τραγικα τα πραγματα στο νοσοκομειο..οσο για τον αντρουλη σου περαστικα και απο εδω και σιδερενιος
τιτικα ευτυχως που τα βαζει λιγο τα γυαλακια της.νομιζω θα τα συνηθισει και σιγα σιγα θα τα φοραει περισσοτερο

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ria να σου ζησει ο νεοφωτιστος...
βιβικα οντως τραγικα τα πραγματα στο νοσοκομειο..οσο για τον αντρουλη σου περαστικα και απο εδω και σιδερενιος
τιτικα ευτυχως που τα βαζει λιγο τα γυαλακια της.νομιζω θα τα συνηθισει και σιγα σιγα θα τα φοραει περισσοτερο

μακαρι κοριτσακι μου θα δειξει

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.
εντάξει έριξε ένα κλάμα αλλά όχι πολύ εγώ περίμενα να σηκώσει την εκκλησία στο πόδι αλλά ευτυχως όχι.
βιβικα μου περαστικά στον αντρα σου εύχομαι να αναρρώσει σύντομα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσακια...καλα ελιωσα ερε σημερα..τι τρεξιμο.να προσπαθω να μην κοπαναει ο διονυσης τον ρομποκοπ,να προσπαθαω να μαγειρεψω ,φαντασου ηταν και η μανα μου εκει.Χαμος .μετα να κανω μπανιο τους αντρες της οικογενειας,να φανε,να κανουν κακα Shocked Shocked Shocked Shocked αχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα εχω λιωσειιιιιιιιι. Shocked Shocked Shocked
παω να ξαπλωσω Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες καλησπέρα!!Τι κανετε??
Βιβή τι διαβαζω παιδι μου???Περαστικα στον αντρα σου!!Εν κινήσει επεσε δηλαδή??ταλαιπωρια θα έχει τωρ,α υπομονη....
Ρια, βαφτισες το αγορι σου??Να σας ζησει, να το χαιρεστε, να σας δινει παντα χαρες και να σας γεμιζει περηφάνεια!!!
Τιτικα, με το καλο να συνηθισει η κουκλιτσα τα γυαλάκια της!!
Αλικάκι ευτυχως που ξύπνησε ο Χαράλαμπος και γλίτωσε σήμερα η παρέα από σένα Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 14 417472 !!
Σωτηρία, μπουκλάκια ακούω!!Βρε κοριτσια, απο τοτε που άρχιζα να τον κανω μπανιο με αφρολουτρο της aveeno, δεν τα προλαβαινω τα μαλλια του!Αλλα δεν τον εμπιστεύομαι οτι θα καθεται κ ήσυχος!
Μα πού ειναι η κοπέλα που ήξερε το Αλικάκι??Συγγνωμη, αλλα κόλλησα τώρα στο όνομα Embarassed , από a νομίζω άρχιζε!!!Και η Θεοφανία??Καλέ, γιατί μπαίνετε και μετά εξαφανίζεστε??ε??ε Razz ???
Χαπι, δεν θυμόμουν ότι είχες παει για συνεντευξη Embarassed !Ο μικρος πώς έιναι με το θέμα του παππου??Σου λεει τιποτα?
Αυτα σημερα πο μενα, το διάλειμμα τελείωσε Smile !!καληνυχτα και ονειρα γλυκά!!!!

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:ευχαριστω κοριτσακια...καλα ελιωσα ερε σημερα..τι τρεξιμο.να προσπαθω να μην κοπαναει ο διονυσης τον ρομποκοπ,να προσπαθαω να μαγειρεψω ,φαντασου ηταν και η μανα μου εκει.Χαμος .μετα να κανω μπανιο τους αντρες της οικογενειας,να φανε,να κανουν κακα Shocked Shocked Shocked Shocked αχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα εχω λιωσειιιιιιιιι. Shocked Shocked Shocked
παω να ξαπλωσω Very Happy
υπομονη ρε Βιβηκα, τωρα θα εχεις 2 μωρά Rolling Eyes !!Ποναει ο αντρας σου ε??
καλο βραδυ!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βιβηκα τωρα υπομονη...και αντρουλης σου θα ποναει και για εκεινον δυσκολο ειναι...
mangio καποιες φορες λεει "βλεπει παππους" συνηθως ομως οταν ακουει κατι σχετικο ...
δεν εχουμε παει και στο σπιτι της πεθερας μου να δω πως θα αντιδραση,αν εχει καταλαβει τι εχει γινει...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια καλησπέρα και από μένα!!!

Βιβήκο μου περαστικά στον αντρούλη σου και από εδώ! Πώς το έπαθε αυτό, τον χτύπησαν ή έπεσε μόνος του; Πωπω, ευτυχώς και δεν έπαθε τίποτα χειρότερο, αλλά όπως και να χει, θα τα παίξεις τώρα με 2 μωρά να φροντίσεις!!! Κουράγιο σου εύχομαι!!!

Τιτίκα μου μην ανησυχείς για τα γυαλάκια, όταν τα προσαρμόσετε και της πέφτουν καλά στο κεφαλάκι θα τα συνηθίσει σιγά-σιγά. Θα βλέπει καλύτερα και θα της αρέσει!

Χάπι, το ξαναλέω, τα έχετε πάει περίφημα με το θέμα πάνα μέχρι στιγμής, φτου σας!!!

Αλικάκι μπήκες-βγήκες, χαχαχα! Ελπίζω όλα καλά!

Μάνγκιο μου και Σωτηρία-τρελογιατρέ, τι κάνουν τα ζουζούνια;

Γεωργία πού είσαι οεο;

Γεωργία-τουρτίτσα, η μικρή σου έχει πολλά κοινά με τη δικιά μου, χαχαχαχ! Έξω κάνει ντροπές και στο σπίτι βγάζει μια φωνή... μα μια φωνή λέμε... Τώρα παίρνει τηλέφωνο (στο δικό της το ψεύτικο) τον Άγγελο (Τιτίκα μου το χει το όνομα Razz ) και φωνάζει σαν παππούς από χωριό "Ναιιιιιιιιιιι", "Ακούυυυυυυυυυς" και "Άγγελεεεεεεεεε", χαχαχαχ, έχω λιώσει! Κατά τ' άλλα, τελευταία αντί να ζωγραφίζει η ίδια θέλει να μας βάζει να ζωγραφίσουμε εμείς παπάκια. Για την ακρίβεια, με σηκώνει με το ζόρι από τον καναπέ, με τραβάει μέχρι το τραπεζάκι της, μου φωνάζει η κυρία "κάτσεεεεε" και "κάτωωωωω" και αφού κάτσω στο καρεκλάκι της μου δίνει το μαρκαδόρο της (τον οποίο τόσην ώρα κρατάει ανοιχτό και έχει πασαλειφτεί φυσικά) και μου τον δίνει και φωνάζει "παπάκιιιιιι". Χαχαχα, βαρεθήκαμε να της ζωγραφίζουμε παπάκια λέμε, σκοπός ήταν να μάθει να ζωγραφίζει εκείνη! Shocked

Κατά τ' άλλα, σήμερα φάγαμε και αβγό αλεσμένο μέσα στη φρουτόκρεμα (στον παιδικό φυσικά!) Μεγάλη πρόοδος το κορίτσι μου! Άντε, την έστειλα παιδικό και τουλάχιστον έλυσα το θέμα του φαγητού που με απασχολούσε και με άγχωνε τόσο πολύ τελευταία... Ποιος το φανταζόταν... Rolling Eyes

Κορίτσια, μουρμουράνε και τα δικά σας μελωδίες; Τελευταία όλο μουρμουράει δικές της μελωδίες, λέτε να μου βγει μουσικός το κορίτσι; Πάντως εγώ ήμουν κάπως έτσι και έχω και δίπλωμα πιάνου . Να ξέρουμε και από πού πήρε, χιχιχι!

Ρία μου, να σας ζήσει ο μικρός! Αφού όλα πήγαν καλά, μια χαρά τότε! Αλήθεια βρε σεις δεν έχετε κουρευτεί καθόλου μέχρι τώρα; Εγώ που θεωρούσα ότι η μικρή μου άργησε να βγάλει μαλάκια, της τα κόψαμε το Πάσχα αλλά η πεθερά το ανέλαβε (όταν ήταν νέα είχε κάνει κάποια σχολή κομμωτικής) και μπορώ να πω ότι την κούρεψε μια χαρά. Όχι σπουδαία πράγματα δηλαδή, αλλά να δυναμώσει το μαλλάκι της. Το οποίο και δυνάμωσε και θέλει πάλι κούρεμα, τουλάχιστον τα μπροστινά που πέφτουν στο μουτράκι της... Δεν την έχω πάει σε κομμωτήριο, δεν έχω λόγο αφού την κάνουμε τη δουλειά έτσι...!

Άντε, σας καληνυχτίζω, τα φιλιά μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 14 417472

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάρες!!!Τι κάνετε;;; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!!!

Βιβίκα μου, sexy nurse, πώς πάει ο αντρούλης; Ο Διονυσάκος δεν τον αφήνει σε ησυχία; Εσύ την παλεύεις; Βάστα γερά γιατί οι άντρες σου σε χρειάζονται!!!

Αλικάκι μου καλά είναι ο ζουζουνάκος μου, σ'ευχαριστώ!!! Τρελλή πρόοδο η ζουζούνα σου, ε;;; Μπράβο!!!Φτου φτου!!! Ο δικός μου τις έχει δυο δυο τις αγάπες στον παιδικό και τα δύο κοριτσάκια ζηλεύονται κιόλας μου είπε η δασκάλα! Χαχαχαχαχαχα!

Δωράκι μου τι κάνεις;;;Μόνο για τις φιλενάδες ρωτάς! Τα δικά σας νέα δεν μας τα είπες!!!

Γεωργία και Αλικάκι πού χαθήκατεεεεε;;;;;

Φιλιά

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?εμεις καλα.ξεπνησε ηπιε το γαλα της,μετα εφαγε κουλι(αγγουρι) και τωρα ζωγραφιζει παλι.
χθες ο αντρας μου ειχε ρεπο και την αφησα μαζι του για να παω να παρω την μεγαλη απο το σχολειο.οταν γυρισα ηρθε να ανοιξει την πορτα,την βλεπω και εμεινα ετσι Shocked Mad Twisted Evil affraid
ειχε μουτζουρωσει με κερομπογια ολο το προσωπο και ο αντρας μου καθουαν και την εβλεπε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
μετα πηρε αυτη τις κερομπογιες και του εβαφε τα νυχια.καθε νυχι και αλλο χρωμα.

αλικη μου μπραβο,φοβερη προοδος η μικρη.τα παιδακια ετσι κανουν ζηλευουν και οτι κανει το ενα κανει και το αλλο.τρωνε τα αλλα παιδακια,θα φαει και η δικια σου.

βιβη μου υπομονη κοριτσι μου!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;η δικια μου χτες γυρισα απο τη δουλεια στις 9 το βραδυ και ειχε κολλησει επανω μου .μου εσπασε τα νευρα.ειναι και τα κολοδοντια που δνε λενε να βγουν οποτε περναμε θαυμασια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοπελιές!!!Τι μου κάνετε???Βλέπω πολλές πρωινές παρουσίες σήμερα...
Καταρχάς,Αλίκη μου,όλα καλά με τις εξετασούλες μας!Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Και σένα Σωτηρούλα μου,ευχαριστω για τότε που έψαξες για τα κεράσια!Το ένα σπυράκι του έχει μείνει και αχνοφαίνεται.Ακόμα δεν του έχω ξαναδώσει.
Αυτά για να μην αφήνω κενά!!
Έχω να σχολιάσω κι άλλα αλλά αν προλάβω αλλιώς αύριο.
Σήμερα,πάει ο άντρας μου να δηλώσει την βάφτιση του μικρού.Το είχαμε αμελήσει,έπρεπε από πέρυσι να είχαμε πάει..Εσείς έχετε πάει????
Τώρα που είπα βάφτιση ,Ρία ,να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!Πάντα να τον καμαρώνετε,με υγεία!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Αλικάκι ευτυχως που ξύπνησε ο Χαράλαμπος και γλίτωσε σήμερα η παρέα από σένα Laughing ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 14 417472 !!

χαχαχα!!!Γελάσαμε!!!Σήμερα είμαι εδώ ,έτσι για να σκάσεις από το κακό σου!!!!! Razz

Μα πού ειναι η κοπέλα που ήξερε το Αλικάκι??Συγγνωμη, αλλα κόλλησα τώρα στο όνομα Embarassed , από a νομίζω άρχιζε!!!Και η Θεοφανία??Καλέ, γιατί μπαίνετε και μετά εξαφανίζεστε??ε??ε Razz ???

Για μένα μιλάς???Ξέπλυνες το στόμα σου,πρώτα???χαχαχαχ!!!!!
Μήπως λες την Άνιμπαλ??? Shocked
Όλες μπαίνουν για λίγο και μετά την κάνουν με ελαφρά...μήπως τις διώχνεις εσύ?????χιχιχιχιιχ!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mangio"]Καλε, δε μου απαντησε καμια αν εχετε παει τα μπεμπονια σε κομμωτηριο!

Ακόμα,όχι,αν και θα έπρεπε αλλά τον κουρεύω εγώ και μάλιστα υπέροχα!!!Έτσι για να μην βιαστείς να με κακολογήσεις!!!!!

Οτνα εσας ριχνουν κατω πραγματα απο αντιδραση τι κανετε??Προχτες το μετανιωσα, αλλα με εφερε παλι στα ορια μου κ του επαιξα 2 στον πωπο!Εριξε με δυναμη το θερμο που του ειχα δωσει κ γω το χαζο να παιξει κ τον εκανε κομματια εσωτερικα!Εσεις εχετε παιξει να μη νιωθω τυψεις Embarassed ?

Κοίταξε να δεις αν πάρει κάτι από μόνος του και το πετάξει ,εντάξει θα τα πάρω λίγο και θα τον μαλώσω.Αν όμως κάνει για παράδειγμα αυτό που έκανε ο δικος σου,δεν θα νευριάσω μαζί του αλλά με τον εαυτό μου.Αυτό,παιδί είναι και δεν ξέρει τι κρατάει...όλα τα βλέπει παιχνίδι..Γι αυτό προσέχω πάντα αυτά που του δίνω να είναι κατάλληλα για εκείνον.Γιατί πάντα το μυαλό μας πρέπει να είναι πιο μπροστά από τα γεγονότα.Και όπως διάβασα και σε ένα βιβλίο,όταν μιλάμε για τα παιδιά,δεν υπάρχουν ατυχήματα αλλά λάθος κινήσεις από εμάς τους μεγάλους.Συμφωνάς?????? Very Happy

Α!Του εδωσε ο αντρας μου, χωρις να το ξερω, αρκετη πασετα, εχετε δωσει χοιρινο?Ειχα δωσει πιο παλια μπριζολα. Μηπως ειμαι παραξενη Rolling Eyes ??Αφηστε που τσακιζει το μαρουλι κ τη ντοματα, δεν προλαβαινω να του το κοβω!Αυτος θα φαει κ μενα σε λιγο, πιο πολυ απο μενα τρωει!!

Το χοιρινό δεν είναι και τόσο υγιεινό,δεν είσαι παράλλογη.Καλύτερα να δίνουμε μοσχάρι.Αλλά για μια-δυο φορές δεν πειράζει!Ελπίζω να μην τον μάλωσες πολύ τον άντρα σου...γλωσσού!!!!!! Razz
Αυτά!!!Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου!!!!!χαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;η δικια μου χτες γυρισα απο τη δουλεια στις 9 το βραδυ και ειχε κολλησει επανω μου .μου εσπασε τα νευρα.ειναι και τα κολοδοντια που δνε λενε να βγουν οποτε περναμε θαυμασια

Αχ,πόσο σε καταλαβαινω...Μου το χει κάνει και μένα και είναι λιγάκι εκνευριστικό...Να μην μπορείς να κάνεις βήμα!!Δοντάκια πόσα έχετε βγαλει??

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;η δικια μου χτες γυρισα απο τη δουλεια στις 9 το βραδυ και ειχε κολλησει επανω μου .μου εσπασε τα νευρα.ειναι και τα κολοδοντια που δνε λενε να βγουν οποτε περναμε θαυμασια

Αχ,πόσο σε καταλαβαινω...Μου το χει κάνει και μένα και είναι λιγάκι εκνευριστικό...Να μην μπορείς να κάνεις βήμα!!Δοντάκια πόσα έχετε βγαλει??

στα 11 εχουμε μεινει αλλα εχει τρομερη ενοχληση και δε μπορω να εντοπισω σε ποιο δοντι ειναι .

εχουμε μελλον ακομη με τα δοντια δυστυχως

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν πονάει πολύ της δίνεις ντεπονάκι???
Αχ,μωρέ δίκιο έχουμε και εμείς αλλά κι αυτά πονάνε πολύ.Τι περάσαμε κι εμείς με τα δόντια..Δεν θέλω ούτε να την θυμάμαι αυτήν την περίοδο!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αν πονάει πολύ της δίνεις ντεπονάκι???
Αχ,μωρέ δίκιο έχουμε και εμείς αλλά κι αυτά πονάνε πολύ.Τι περάσαμε κι εμείς με τα δόντια..Δεν θέλω ούτε να την θυμάμαι αυτήν την περίοδο!!

ναι της δινω εννοειται αυτο.ναι αλλα εσεις τελειωσατε ομως εμεις ποτε ρε γαμωτο;ελεος πια αυτη η μικρη με τα δοντια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ναι της δινω εννοειται αυτο.ναι αλλα εσεις τελειωσατε ομως εμεις ποτε ρε γαμωτο;ελεος πια αυτη η μικρη με τα δοντια

Αμ δε!!!Ποιός σου πε πώς τελειώσαμε???16 δοντάκια έχουμε και μας μένουν κι άλλα....Οιμέεεεεε!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αμ δε!!!Ποιός σου πε πώς τελειώσαμε???16 δοντάκια έχουμε και μας μένουν κι άλλα....Οιμέεεεεε!!!!!!!

ε ενταξει ρε συ μονο οι δευτεροι τραπεζιτες πρεπει να σας εχουν μεινει .στους κυνοδοντες μαρτυρησατε;γιατι αυτους φοβαμαι

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ε ενταξει ρε συ μονο οι δευτεροι τραπεζιτες πρεπει να σας εχουν μεινει .στους κυνοδοντες μαρτυρησατε;γιατι αυτους φοβαμαι

Δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά ναι.Χτυπιόταν από τον πόνο το ψυχουλάκι μου.Αλλά όχι ότι στα άλλα πήγαμε πίσω!Σε όλα κακοπεράσαμε εμείς..
Το κάθε παιδί όμως είναι διαφορετικό,έτσι???
Σας φιλώ γιατί ξύπνησε ο παίδαρος και φωνάζειιιιιιιι!!!!!!!!
Byeeeeeeee!!!!!!!!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου γεια σας... σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω...

Εμείς είμαστε ΟΛΟΙΙ πολύ καλυτερα, ο μικρός από χτες στον παιδικό... με ελάχιστο βήχα πλέον 2-3 φορές και αυτές το βράδυ στον υπνο του... ΤΕΛΕΙΑ!!!

Γύρισα όμως δουλειά χτες μετά από μια βδομάδα αποχή και γίνεται απνικός γι αυτό δεν προλαβαίνω να γράψω...

Από το τέλος στην αρχή στα δικά σας... και εμείς στα 16 δόντια είμαστε Αλικάκι και τελευταία βάζει όλο το χέρι όλη την ώρα μέσα στο στόμα... και μια γκρίνια ... Παναγιά μου... μάλλον πάμε για το foto-finish... άντε να δούμε πόσο θα μας ζορίσουν και αυτά γιατι πραγματικά η γκρίνια δεν παλεύετε ούτε όχι δεν δέχεται πλεον...άρχισσε να χτυπάει πάλι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Βιβήκα ΠΟΟΟΣΟΟΟ σε καταλαβαίνω μια βδομάδα μετά την βάφτιση του μικρού ακριβώς με πήραν τηλ από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχουν τον άντρα μου... 15 Ιουλίου ατυχημα με την μηχανή τον χτύπησαν και τον άφησαν, δεν φορούσε κράνος, μόλις είχε βγει από την δουλειά του... και τον πήγαν στο νοσοκομείο με ανοιγμένο κεφάλι..... άσε είχα στείλει τον μικρό στην μάνα μου για μην τον βλέπει έτσι.... Περαστικά σας κούκλα μου.... ελπίζω να μην είναι κεφάλι εσας... την αμέριστη συμπαράσταση μου.... εμείς χρειάστηκε να μείνει 2 μέρες μέσα (και υπέγραψε χαρτι και φύγαμε με δική μας ευθύνη γιατι δεν την πάλευε άλλο εκεί μέσα....)

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια.
τΩρα πηρα ανασα...τα εχω παιξει ?εχω φλιπαρει?ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Shocked Shocked Shocked Shocked

σΑς ΔΙΑΒΑΣΑ ολες αλλα δεν θυμαμα τιποτα να γραψω.
να πω καλωφωτιδτος σρην Ρια μας. Very Happy Very Happy Very Happy
Γεωργια μου ανοιγμενο κεφαλι?πω πω πακετοοοοοοοοο
εμεις κλιδα και πλατη...σημερα παλι γιατρο θα παμε...εχει κραμπες στα χερια και ειναι φρικαρισμενος λιγο Sad

Σας φιλω στον αφαλο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.
τΩρα πηρα ανασα...τα εχω παιξει ?εχω φλιπαρει?ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Shocked Shocked Shocked Shocked

εμεις κλιδα και πλατη...σημερα παλι γιατρο θα παμε...εχει κραμπες στα χερια και ειναι φρικαρισμενος λιγο Sad

ΠΟΠΟ.... πακέτο ο καημένος πρέπει να πονάει πολύ... περαστικά Βιβή μου, παυσίπονα του έδωσε ο γιατρός.. εμένα έπαιρνε για την πλάτη και τον αυχένα Νορτσέστικ και παναντολ και τον πιάναν... και είναι ύπουλη η μέση γαμώτο... κουράγιο κούκλα μου... να τον προσέχεις... φαντάζομαι τι έπαθες όταν σε πήραν και σου είπαν για το ατύχημα θυμάμαι και τα δικά μου, όταν με ρωτήσαν αν είναι ο άντράς μου ο τάδε και ότι παίρνουν από το Ιπποκράτειο κόντεψα να μείνω στο τόπο... ούτε θυμάμαι πως έφτασα μέχρι εκεί... μέχρι να συνέλθει δεν είχα αίμα... άσε που ακόμα και σήμερα δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα.... ευτυχώς υπήρχαν μάρτυρες και βρέθηκε ο που&%&*% που ρε κορίτσια ήταν και μεγαλοπαιδίατρος.... θα τρελεαθώ... άσε τα θυμάμαι και με πιάνουν πάλι τα νεύρα... anyway σημασία έχει ότι το αντράκι μου είναι καλά και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η αστυνομία... ελπίζω ΟΛΑ ΝΑ σας πάνε καλά Βιβήκα μου, και με τον ταλιμπανάκο κουράγιο, εγώ είχα την μάνα μου και τον έστειλα γιατι αλλιώς θα τα είχα παίξει... εσύ θα πρέπει να τρως μεγάλο πακέτο... ειμαστε εδώ και σε σκεφτόμαστε... Wink

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλησπερα κοριτσακια.

ΠΟΠΟ.... πακέτο ο καημένος πρέπει να πονάει πολύ... περαστικά Βιβή μου, παυσίπονα του έδωσε ο γιατρός.. εμένα έπαιρνε για την πλάτη και τον αυχένα Νορτσέστικ και παναντολ και τον πιάναν... και είναι ύπουλη η μέση γαμώτο... κουράγιο κούκλα μου... να τον προσέχεις... φαντάζομαι τι έπαθες όταν σε πήραν και σου είπαν για το ατύχημα θυμάμαι και τα δικά μου, όταν με ρωτήσαν αν είναι ο άντράς μου ο τάδε και ότι παίρνουν από το Ιπποκράτειο κόντεψα να μείνω στο τόπο... ούτε θυμάμαι πως έφτασα μέχρι εκεί... μέχρι να συνέλθει δεν είχα αίμα... άσε που ακόμα και σήμερα δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα.... ευτυχώς υπήρχαν μάρτυρες και βρέθηκε ο που&%&*% που ρε κορίτσια ήταν και μεγαλοπαιδίατρος.... θα τρελεαθώ... άσε τα θυμάμαι και με πιάνουν πάλι τα νεύρα... anyway σημασία έχει ότι το αντράκι μου είναι καλά και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η αστυνομία... ελπίζω ΟΛΑ ΝΑ σας πάνε καλά Βιβήκα μου, και με τον ταλιμπανάκο κουράγιο, εγώ είχα την μάνα μου και τον έστειλα γιατι αλλιώς θα τα είχα παίξει... εσύ θα πρέπει να τρως μεγάλο πακέτο... ειμαστε εδώ και σε σκεφτόμαστε... Wink

ερχετε η μαμα μου λιγες ωρες να με βοηθησει αλλα ειναι απιστευτο ολο αυτο να κυνηγαω τον Διονυση να μην τον κοπαναει ...και εντωμεταξυ ο ταλιμπαν ειναι στα πολυ φορτε του τωρα...δλδλ ημαρτον Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις