Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
335 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 335 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alikaki poso einai o mikros s k paei sto giogio monos tou?emena h mikrh einai 2 k otan thn katalavainw k thn trexw sto giogio den kathetai me tpt.enw h megalh m apo 1mish phgaine monh ths,ektws apo ta tsisakia ths pou akoma k twra pou einai 3mish apo kamia fora ths ksefevgoun..

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!
Τι μου κάνετε????

Πωωωω,ρε Γεωργία τι περάσατε και εσείς...άσχημα πράματα!

Βιβήκα μου,όταν έλεγες προχθές πάλι για τον μικρό που κοπανάει τον μπαμπά,το πέρασα για πλάκα!Αλήθεια,πάει και τον χτυπάει???

demaki88,καλημέρα!Ο γιος μου θα γίνει 2 την άλλη εβδομάδα.Δεν έχει ξεκινήσει να τα κάνει εκεί,απλά του το έχω βάλει το γιο-γιό στο μπάνιο,του έχω πει ότι από δω και στο εξής εκεί θα τα κάνει,και κάποιες φορές ζηταει να καθήσει εκεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα!!Το μόνο που κάνει είναι να κάνει με το στοματάκι του "τςςςςςςςςςςς",χαχαχαχα!!!!
Υπάρχουν,όμως,κι άλλες κοπέλες που το προσπαθούν στην ομάδα μας.Όπως η hapiness ,της οποίας το αστεράκι κάτι κάνει!!!

Θα χαρώ να σε ξαναδώ στην ομάδα μας να συμμετέχεις!!Είμαστε η καλύτερη ομάδα οικοδεσποινών έβερ,λέμεεεεεεε!!!
Άσχετα,που όλες στο τέλος φεύγουν και μένουμε πάντα 5-6 μπακούρια να τα λέμε,χαχαχαχ!!!!
ΥΓ.Αυτό η ομαδούλα μας πρέπει να το διερευνήσει....... Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,πήγα χθες Γαλαξία και είχε προσφορά τα babyllino sensitive και τα pambers baby dry.Νομίζω και τα active fit ,αλλά δεν είμαι σίγουρη.
Να πάτε να πάρετε!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;διαβαζω προοδους στο θεμα της πανας μπραβο μπραβο.

εμεις χτες πηγαμε να στενεψουμε τα γυαλια μας για να δουμε θα τα φορεσει τωρα;
ακουστε τωρα να γελασετε.μπαινουμε στο λεωφορειο με την μικρη ειχε πολυ κοσμο .καποια στιγμη λοιπον πεταγεται ενας παππους και μου λεει το κορυφαιο.μανταμ δεν σας ειδα καθιστε παρακαλω με το μωρο.μου ηρθε ο θανατος.μανταμμμμμμμ;ακου μανταμ.παναγια μου λεω εγινα μανταμ Twisted Evil

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;διαβαζω προοδους στο θεμα της πανας μπραβο μπραβο.

ακουστε τωρα να γελασετε.μπαινουμε στο λεωφορειο με την μικρη ειχε πολυ κοσμο .καποια στιγμη λοιπον πεταγεται ενας παππους και μου λεει το κορυφαιο.μανταμ δεν σας ειδα καθιστε παρακαλω με το μωρο.μου ηρθε ο θανατος.μανταμμμμμμμ;ακου μανταμ.παναγια μου λεω εγινα μανταμ Twisted Evil

χαχαχαχαχαχ!!!!Είναι άλλης εποχής ο παππούς!!!!!!
Αλλά "μαντάμ"????????λολ!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;διαβαζω προοδους στο θεμα της πανας μπραβο μπραβο.

χαχαχαχαχαχ!!!!Είναι άλλης εποχής ο παππούς!!!!!!
Αλλά "μαντάμ"????????λολ!!!!!!!!

αυτο μου ειπε καιη μανα μου τοτε μου λεει στην εποχη μου μανταμ της ελεγαν μη δινεις σημασια.αλλα εγω χτυπησα εγκεφαλικο εκεινη την στιγμη Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχει δίκιο η μανούλα!!!! Very Happy
Θα το ξεπεράσεις,χαχαχαχα!!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα.τι κανετε?
μανταμ καλα ειστε?χαχαχαχαχαχαχα

εμεις οχι και τοσο.ανεβασε χθες πυρετο.οχι πολυ.το πιο πολυ που εκανε 38,αλλα δεν εχει ορεξη καθομαστε ολη μερα αγκαλια.τωρα ξαπλωνει στον καναπε.δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε βηχα.το πρωι ξυπνησε με κλαματα και δεν μπορουσα να την αφησω κατω,ξεσηκωνε το κοσμο.και δεν ειχα προβλημα να την κραταω,αλλα ειχα να ετοιμασω την μεγαλη.με την ειρηνη στην αγκαλια,να ετοιμαζω την ραφαηλια.ωραια πραγματα.
χθες ακουσα στο νοσοκομειο αλεξ/πολης νοσηλευονται 10 παιδια με μηνηγγιτιδα.εχω τρομοκρατηθει.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.τι κανετε?
μανταμ καλα ειστε?χαχαχαχαχαχαχα

εμεις οχι και τοσο.ανεβασε χθες πυρετο.οχι πολυ.το πιο πολυ που εκανε 38,αλλα δεν εχει ορεξη καθομαστε ολη μερα αγκαλια.τωρα ξαπλωνει στον καναπε.δεν εχει ουτε μυξουλες ουτε βηχα.το πρωι ξυπνησε με κλαματα και δεν μπορουσα να την αφησω κατω,ξεσηκωνε το κοσμο.και δεν ειχα προβλημα να την κραταω,αλλα ειχα να ετοιμασω την μεγαλη.με την ειρηνη στην αγκαλια,να ετοιμαζω την ραφαηλια.ωραια πραγματα.
χθες ακουσα στο νοσοκομειο αλεξ/πολης νοσηλευονται 10 παιδια με μηνηγγιτιδα.εχω τρομοκρατηθει.

καλημερα περαστικα της κοριτσακι.παναγια μου μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα.παρακολουθησε την και βλεπεις στη διαρκεια της ημερας.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κοιμηθηκε το μωρο μου.την πηγα στο κρεβατακι της.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:κοιμηθηκε το μωρο μου.την πηγα στο κρεβατακι της.

την καημενη μωρε οταν εχουν πυρετο ειναι τα λυπασαι τα καημενα.

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!

Γεωργίτσα περαστικά στην κορούλα σου!!!

Τιτίκα πώς είναι η μικρούλα σου;

Κι εμείς τώρα είμαστε συνέχεια με το χέρι στο στόμα γιατί οι πάνω κυνόδοντες έκαναν την εμφάνιση τους και τώρα ετοιμάζονται και οι κάτω. Χθες έκανε εμετό γιατί είχε βάλει όλο το χέρι μέσα στο στόμα.......
Η δασκάλα του μου είπε χθες οτι έχει γίνει λίγο ζωηρούλης και χτυπάει τα άλλα παιδάκια. Σ' εμένα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα. Προφανώς της λέω θα το βλέπει εκεί αυτό το πράγμα και το κάνει. Ναι μου λέει, σ' αυτή την ηλικία όλα το κάνουν, όταν όμως του πω να μην το κάνει σταματάει αμέσως.

Τι άλλο; Χθες πήγαμε στις κούνιες μόλις γύρισα, μετά για ψώνια και μετά σ'ενα παιδικό πάρτυ. Γυρίσαμε ψόφιοι. Ο ζουζουνάκος μπανιαρίστηκε, ήπιε γάλα και έπεσε ξερός! Εγώ μαγείρεψα, συμμάζεψα, μπανιαρίστηκα και έπεσα πιο ξερή!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε μια χαρούλα!

Γεωργίτσα περαστικά στην κορούλα σου!!!

Τιτίκα πώς είναι η μικρούλα σου;

Κι εμείς τώρα είμαστε συνέχεια με το χέρι στο στόμα γιατί οι πάνω κυνόδοντες έκαναν την εμφάνιση τους και τώρα ετοιμάζονται και οι κάτω. Χθες έκανε εμετό γιατί είχε βάλει όλο το χέρι μέσα στο στόμα.......
Η δασκάλα του μου είπε χθες οτι έχει γίνει λίγο ζωηρούλης και χτυπάει τα άλλα παιδάκια. Σ' εμένα δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα. Προφανώς της λέω θα το βλέπει εκεί αυτό το πράγμα και το κάνει. Ναι μου λέει, σ' αυτή την ηλικία όλα το κάνουν, όταν όμως του πω να μην το κάνει σταματάει αμέσως.

Τι άλλο; Χθες πήγαμε στις κούνιες μόλις γύρισα, μετά για ψώνια και μετά σ'ενα παιδικό πάρτυ. Γυρίσαμε ψόφιοι. Ο ζουζουνάκος μπανιαρίστηκε, ήπιε γάλα και έπεσε ξερός! Εγώ μαγείρεψα, συμμάζεψα, μπανιαρίστηκα και έπεσα πιο ξερή!!!

μολις μιλησα με την πεθερα μου.η μικρη τα φοραει ηδη 2 ωρες τα γυαλια χωρις να γκρινιαξει.αντε να δουμε.και εμεις μαλλον για κυνοδοντες παμε γιατι εχει τρομερη ανησυχια και ενοχληση.την μασαει την πιπιλα σαν τσιχλα.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου ...
τουρτιτσα περαστικα στο κοριτσακι σου,καμια ιωσουλα θα ειναι μην σκεφτεσαι αλλα πραγματα και πανικοβαλεσαι αδικα...
τιτικακι ειδες η ζουζουνα σου τα φοραει τα γυαλακια της,νομιζω οτι ισως την βοηθαει να βλεπει καλυτερα γι'αυτο και δεν παραπονιεται...
αλικακι κι εμενα στην αρχη δεν ειχε αποτελεσμα στο γιο-γιο...τωρα ομως τα παει μια χαρα,μη το ματιασω το παιδακι μου και μου τα λεει...λιγο ζοριζεται στο θεμα με τα κακακια(τον αγχωνει το γεγονος να τα κανει στο γιο-γιο) αλλα πιστευω οτι θα το ξεπερασει...επισης τωρα εχει να μαθει οτι οταν ειμαστε σε αλλο σπιτι πρεπει να πηγαινει στην τουαλετα και οχι να τρεχουμε στο δρομο
παω να απλωσω τα ρουχα του μουργακου και ξαναρχομαι...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααααα και να συμπληρωσω...το μπανιο μας το εχουμε κανει παιδοτοπο...οπως καταλαβαινετε απο παντου μαζευω παιχνιδια...
αληθεια τωρα που λεω για παιχνιδια,εχετε αρχισει να τους μαθαινετε να μαζευουν τα παιχνιδια τους???

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου...
Καλέ μπήκα καταλάθος σε ένα παλιό θέμα μας και ανακάλυψα ότι η ομαδούλα από το σ/κ ξεκινάει τα γενέθλια της...

ΑΝΝΑ-Μελινα 3/6/2010

ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ(ΓΕΩΡΓΙΑ)-Ειρηνη 6/6/2010

ΕΥΑ-Δεσποινα 7/6/2010

ΑΛΙΚΑΚΙ-Χαραλαμπος 8/6.2010

ΓΕΩΡΓΙΑ-Γαβριηλ Φιλιππος 2/7/2010

Δ(MANGIO)-M 26/7/2010

ΒΙΒΗ-Διονυσης 2/8/2010

ΛΕΝΑΚΙ-Ναντια 5/8/2010

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Βουλα 20/8/2010

CRAZYMAMMY(ΑΛΙΚΗ)-Δαναη 29/8/2010

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ-Μυρσινη 31/8/2010

Αντε γερά να είναι τα ζουζούνια μας να τα γιορτάσουμε, εμείς έχουμε αναρώση σχεδόν πλήρως, αλλά χτες που χασμουρηθηκε την ώρα που τον άλλαζα είδα τα δόντια του τα πίσω ούλα κορίτσια είναι κατακόκκινα, το καημενάκι μου, όλα μαζι θα σκάσουν και τα 4... θα έχουμε γλέντια... εμάς από την Δευτέρα που ξεκίνησε παιδικό τα νεύρα του κάλμαραν.. ευτυχως, ούτε γκρίνια ούτε χτυπηματα... το καλό μου...

Στα δικά σας...

Τιτίκα-μαντάμ.... πολύ γέλασα...
Καλή επιτυχία με τα γυαλάκια σας... καλοφόρετα και υπομονή κουκλίτσα...

Σωτηρούλα το τριήμερο θα πάμε Ολυμπιάδα εμείς... κορίτσια είδα ότι η Χάπι έχει ξεκινήσει τον μικρό μπάνιο, εσείς οι υπόλοιπες τι λέτε πότε θα τα βουτήξουμε? Εγω δεν το σκέφτομαι αυτο το σ/κ γιατι είμαστε ακόμα στην ανάρωση ελπίζω να μην αρχίσουν τα δράματα μόλις δει θάλασσα... αλλά μέσα Ιουνίου λέω να τον βάλω... Rolling Eyes

Βιβήκα τι έγινε με τον αντρούλη σας πήγατε γιατρό σας είπε κανένα νεότερο??

Τι άλλο δεν θυμάμαι... ρε κορίτσια πλάκα πλάκα το Αλικάκι έχει δίκιο πολλές απώλειες βλέπω... ζουζουνίτσα.. ευάκι... θεοφανία κ.αλλες που είναι οεοοοο????

Αλήθεια εσείς τι πρόγραμμα έχετε για το σ/κ?
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 15 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 15 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανταμ γεωργια μου μανταμ αστα να πανε.πωπω ολα τα παιδακια γενεθλια σιγα σιγα τι καλα μωρε.μεγαλωσαν τα σκατουλικα πλησιαζουν να κλεισουν τον 2ο χρονο ζωης τους.

με τετοιο καιρο εγω θα αργησω πολυ ναβαλω την μικρη για μπανιο γιατι ειναι πολυ ευαισθητη

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑς ειναι Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ αντι να κανω υποβολη βγαινω ..εχω μπερδευτει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
περαστικα σας γεωργια μου Very Happy Very Happy
μανταμ βλεπω προοδους Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πηγαμε γιατρο γεωργια μου μας ειπε χειρουργειο ενα μερος εχει φυγει πανω στα νευρα και ειναι επικυνδινο μοοις αρχισει να το κουναει ,επαθα σοκ αλλα θα παμε να παρουμε και αλλη μια γνωμη σημερα το απογευμα.

εχω κουραστει τρελα ρε σεις Sad Sad Sad Sad
φαντασου γραφω και δεν κανω υποβολη ,ελπιζω τωρα να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 15 215994

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ειναι Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ αντι να κανω υποβολη βγαινω ..εχω μπερδευτει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
μανταμ βλεπω προοδους Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πηγαμε γιατρο γεωργια μου μας ειπε χειρουργειο ενα μερος εχει φυγει πανω στα νευρα και ειναι επικυνδινο μοοις αρχισει να το κουναει ,επαθα σοκ αλλα θα παμε να παρουμε και αλλη μια γνωμη σημερα το απογευμα.

φαντασου γραφω και δεν κανω υποβολη ,ελπιζω τωρα να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 15 215994

υπομονη κοριτσακι μου θα περασει και αυτο .και εννοειται να πατε σε δευτερο γιατρο

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ειναι Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ αντι να κανω υποβολη βγαινω ..εχω μπερδευτει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

υπομονη κοριτσακι μου θα περασει και αυτο .και εννοειται να πατε σε δευτερο γιατρο
η υπομονη ειναι το δευτερο ονομα μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

η υπομονη ειναι το δευτερο ονομα μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ρε συ βιβη τι εγινε τελικα χτες στο θεμα που συνομιλουσαμε;δεν εχω κρατησει το θεμα και δεν το βρισκω σημερα.το κλειδωσαν στο τελος;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ρε συ βιβη τι εγινε τελικα χτες στο θεμα που συνομιλουσαμε;δεν εχω κρατησει το θεμα και δεν το βρισκω σημερα.το κλειδωσαν στο τελος;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΔΕΝ προσεξα καμαρι μου .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βιβακι μου υπομονη...τωρα πρεπει να εχεις τρελλη υπομονη πραγματικα
γεωργια θα σε μαλωσω ξεχασες τον μουργακο μου οταν σημειωσες τα γενεθλια
μπανακια πλεον γιοκ...ο καιρος ειναι χαλια,προχθες πηγαμε και ηταν παρα πολυ παγωμενη η θαλασσα και ο αερας που φυσουσε ηταν παγωμενος...θα αφησω να ζεστανει λιγο για να ξαναπαμε...βεβαια ο μουργακος εχει λυσσαξει,ολη μερα τη θαλασσα εχει στο μυαλο του

τουρτιτσα

τουρτιτσα
χαπι την λιστα με τα ονοματα και τα γενεθλια την γραψει εγω και ειχα σκοπο να ειναι στην πρωτη σελιδα καθε καινουριου θεματος.αλλα μετα χαλασε ο λαπ τοπ και δεν εμπαινα ενα μηνα και τα κοριτσια δεν το συνεχισαν.νομιζω οτι εσυ ειχες μπει μετα στην ομαδα.στο καινουριο θεμα που θα ανοιξουμε θα επανορθωσω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις