Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
233 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 233 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
happiness έγραψε:αααααα και να συμπληρωσω...το μπανιο μας το εχουμε κανει παιδοτοπο...οπως καταλαβαινετε απο παντου μαζευω παιχνιδια...
αληθεια τωρα που λεω για παιχνιδια,εχετε αρχισει να τους μαθαινετε να μαζευουν τα παιχνιδια τους???
της λεω να μαζεψει,να βοηθησει την αδερφη της να μαζεψουν τα παιχνια και η απαντηση ειναι "ΟΧΙ".θυμωνει και η μεγαλη γιατι δεν μαζευει η μικρη και ποιος τα μαζευει στο τελος.εγω.

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:
happiness έγραψε:αααααα και να συμπληρωσω...το μπανιο μας το εχουμε κανει παιδοτοπο...οπως καταλαβαινετε απο παντου μαζευω παιχνιδια...
αληθεια τωρα που λεω για παιχνιδια,εχετε αρχισει να τους μαθαινετε να μαζευουν τα παιχνιδια τους???
της λεω να μαζεψει,να βοηθησει την αδερφη της να μαζεψουν τα παιχνια και η απαντηση ειναι "ΟΧΙ".θυμωνει και η μεγαλη γιατι δεν μαζευει η μικρη και ποιος τα μαζευει στο τελος.εγω.
κι εμενα οχι μου λεει...ουτε να βοηθησει δεν θελει....αλλα λεω σιγα σιγα να μαθει και αυτο δεν γινεται ολη μερα μαζευω παιχνιδια,απο τη μια μερια τα παει στην αλλη...εγω μαζευω ...αυτος αδειαζει..

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:χαπι την λιστα με τα ονοματα και τα γενεθλια την γραψει εγω και ειχα σκοπο να ειναι στην πρωτη σελιδα καθε καινουριου θεματος.αλλα μετα χαλασε ο λαπ τοπ και δεν εμπαινα ενα μηνα και τα κοριτσια δεν το συνεχισαν.νομιζω οτι εσυ ειχες μπει μετα στην ομαδα.στο καινουριο θεμα που θα ανοιξουμε θα επανορθωσω.
καλα καλε δεν ειπα και τιποτα,για να την πειραξω πιο πλυ ηθελα...σιγα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:χαπι την λιστα με τα ονοματα και τα γενεθλια την γραψει εγω και ειχα σκοπο να ειναι στην πρωτη σελιδα καθε καινουριου θεματος.αλλα μετα χαλασε ο λαπ τοπ και δεν εμπαινα ενα μηνα και τα κοριτσια δεν το συνεχισαν.νομιζω οτι εσυ ειχες μπει μετα στην ομαδα.στο καινουριο θεμα που θα ανοιξουμε θα επανορθωσω.

σε ποια περιοχη μενεις αληθεια και τον πηγαινεις συχνα στην θαλασσα;

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να ξυπνησω τον μουργακο μου ...θα τα ξαναπουμε...φιλακια

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:

στα ξακουστα Μαλια...στην Κρητη...
η θαλασσα ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι(με το αμαξι)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:
grammatiki έγραψε:
happiness έγραψε:

στα ξακουστα Μαλια...στην Κρητη...
η θαλασσα ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι(με το αμαξι)

πωπω τελεια πραγματικα σε ζηλευω μπραβο

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι ειναι ωραια να εχεις τη θαλασσα διπλα σου...βεβαια σαν τοπος εχει και καποια αρνητικα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:ναι ειναι ωραια να εχεις τη θαλασσα διπλα σου...βεβαια σαν τοπος εχει και καποια αρνητικα

μωρε παντου εχει αρνητικα αλλα απο την αθηνα που μενουμε εμεις ειναι σαφως καλυτερα.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε ομορφα κορίτσια??
Καλέ, τωρα που διαβαζα τα νεα, ντροπη Embarassed !!Η Ζουζουνιτσα κιολας πού είναι??Ζουζουνιτσα, έπιασες δουλεια και μας ξέχασες??Εμφανισου!!!Τι θα κανεις και συ??Τα της Αντζις???Αλλη κυρια από εκει, εξαφανιστηκε και αυτη!!Πλακα πλακα ,εχω καιρο να μπω φεις να δω αν εχει νεα της εκει!
Καλά, ξενερωσα πολύ πριν!!Ειχα ξεχασει οτι τελειωσε το πρωι το γαλα(σκονη, Frisogrow) και την ωρα που παω να του κανω το μεσημερι βλεπω οτι δεν εχει!Ειχα ενα τρελο πονοκεφαλο κ ηθελα απεγνωσμενα να ξαπλωσω!Και σκεφτηκα να κανω την παπια Embarassed και να του φτιαξω φρεσκο, ολυμπος!Στην πρωτη γουλια, μου λεει :"άλλο"!Λέω:¨τι άλλο μωρο, το γαλα σου ειναι"!!"Οσιιιι, άλλο"!!Και με πιανουν κατι γελια, αρχισε κ ιαυτος να γελαει πονηρα και να μου φωναζει λαλα και λαλα!!Εν τελει, αφου περασαν 20 λεπτα και δεν κοιμταν ,πηγαμε σουπερ μαρκετ κ του πηρα!Να δω πώς θα αλλαξω σε φρεσκο Rolling Eyes !
Αλικακιον, μπακουρι φανταζομα ιεννοεις τον εαυτο σου, ετσι δεν ειναι Razz ??Εκτος κι αν βάλουμε και τη "μανταμ" και κάνετε παρεα Razz !!(Μα μανταμ κι αυτος!!Κοριτσακι πες του ειμαι, μεγαλωσες παππου κ δε βλεπεις καλά!!!).Οσο για τη β αφτιση, και μεις τη δηλωσαμε αμεσως, νομιζω εχει προστιμο, εχεις 3 μηνες περιθωριο Rolling Eyes !!Για το οτι πετανε πραγματα, το ξερω οτι πρεπει να προσεχω, αλλα πεταξε το θερμο ο μικρος καθαρα απ οαντιδραση επειδη "τολμησα" και δεν του εδωσα και τον βραστηρα!!!
Γεωργια, καλυτερα το γιγαντακι σου, ωραια!!Αχ αυτη η γκρινια, πραγματικα ειναι να σε τρελαινει!!Θα περασες μεγαλο ζορι με τον αντρα σου, ουτε να το σκεφτομα ιδε θελω!
Βιβηκα, ο δικος σου ελπιζω να καλυτερευει κ να ειναι και ψυχολογικα καλυτερα!
Ντεμακι88, καλωσηρθες!!Καλε, πότε προλαβες κ εχεις 23 χρονων 2 παιδια Shocked ???Τωρα νιωθω εγω μανταμ!!!
Τουρτιτσα, περαστικα στο κοριτσακι σου, θα περασει γρηγορα!
Χαπι, εμενα εχει μαζεψει τα πραγματά του γυρω στις 4-5 φορες, βαριεται ακομα αλλα νιωθω οτι ειμα ιπολυ απαιτητικη κ περιμενω πολλα ωρες ωρες!Δεν θελω να τον πιεζω, αλλα πρεπει και να μαθει!!
Τιτικα, τα φορεσε παραπανω απο 2 ωρες η κορη τα γυαλακια??Η Χαπι μενει κοντα στο Ηρακλειο, μερη δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε Laughing !!Αλλα ειναι πολυυυυυ γνωστο μερος!Χαπι, μου εχουν πει οτι εκει ειναι καλή η θάλασσα, αξιζει??Με τη λιστα, οντως, τοτε ηταν το διαστημα που έλειπες!!Εμεις εχουμε 1-2 μερες διαφορα νομιζω!
Πλησιαζουν κ τα γενεθλια για να διχρονιασουν τα παιδακια μας!!Ποια εχει πρωτη??Της τουρτιτσας σαν να ειδα??Με το καλο!!Ποτε μεγαλωσαν Wink !!
Κοριτσαρες , σας αφηνω να σιδερωσω(Οχι Αλικακιον ,δεν πηρα ακομα τη γομα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 4872 !!)!!Καλα να περασετε!!Σορι για τοσεντονι, αλλαζει ο άνθρωπος??

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
happiness έγραψε:ναι ειναι ωραια να εχεις τη θαλασσα διπλα σου...βεβαια σαν τοπος εχει και καποια αρνητικα
χαχα το ειπες!! Δεν ηθελα να το μαρτυρησω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 4872 !! Δυστυχως εχει πολλα αρνητικα επειδη καποια τουριστακια επειμενουν να χαλανε τον τοπο!Οχι οτι φταινε μονο αυτοι βεβαια!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Τι κάνετε ομορφα κορίτσια??
Καλέ, τωρα που διαβαζα τα νεα, ντροπη Embarassed !!Η Ζουζουνιτσα κιολας πού είναι??Ζουζουνιτσα, έπιασες δουλεια και μας ξέχασες??Εμφανισου!!!Τι θα κανεις και συ??Τα της Αντζις???Αλλη κυρια από εκει, εξαφανιστηκε και αυτη!!Πλακα πλακα ,εχω καιρο να μπω φεις να δω αν εχει νεα της εκει!
Καλά, ξενερωσα πολύ πριν!!Ειχα ξεχασει οτι τελειωσε το πρωι το γαλα(σκονη, Frisogrow) και την ωρα που παω να του κανω το μεσημερι βλεπω οτι δεν εχει!Ειχα ενα τρελο πονοκεφαλο κ ηθελα απεγνωσμενα να ξαπλωσω!Και σκεφτηκα να κανω την παπια Embarassed και να του φτιαξω φρεσκο, ολυμπος!Στην πρωτη γουλια, μου λεει :"άλλο"!Λέω:¨τι άλλο μωρο, το γαλα σου ειναι"!!"Οσιιιι, άλλο"!!Και με πιανουν κατι γελια, αρχισε κ ιαυτος να γελαει πονηρα και να μου φωναζει λαλα και λαλα!!Εν τελει, αφου περασαν 20 λεπτα και δεν κοιμταν ,πηγαμε σουπερ μαρκετ κ του πηρα!Να δω πώς θα αλλαξω σε φρεσκο Rolling Eyes !
Αλικακιον, μπακουρι φανταζομα ιεννοεις τον εαυτο σου, ετσι δεν ειναι Razz ??Εκτος κι αν βάλουμε και τη "μανταμ" και κάνετε παρεα Razz !!(Μα μανταμ κι αυτος!!Κοριτσακι πες του ειμαι, μεγαλωσες παππου κ δε βλεπεις καλά!!!).Οσο για τη β αφτιση, και μεις τη δηλωσαμε αμεσως, νομιζω εχει προστιμο, εχεις 3 μηνες περιθωριο Rolling Eyes !!Για το οτι πετανε πραγματα, το ξερω οτι πρεπει να προσεχω, αλλα πεταξε το θερμο ο μικρος καθαρα απ οαντιδραση επειδη "τολμησα" και δεν του εδωσα και τον βραστηρα!!!
Γεωργια, καλυτερα το γιγαντακι σου, ωραια!!Αχ αυτη η γκρινια, πραγματικα ειναι να σε τρελαινει!!Θα περασες μεγαλο ζορι με τον αντρα σου, ουτε να το σκεφτομα ιδε θελω!
Βιβηκα, ο δικος σου ελπιζω να καλυτερευει κ να ειναι και ψυχολογικα καλυτερα!
Ντεμακι88, καλωσηρθες!!Καλε, πότε προλαβες κ εχεις 23 χρονων 2 παιδια Shocked ???Τωρα νιωθω εγω μανταμ!!!
Τουρτιτσα, περαστικα στο κοριτσακι σου, θα περασει γρηγορα!
Χαπι, εμενα εχει μαζεψει τα πραγματά του γυρω στις 4-5 φορες, βαριεται ακομα αλλα νιωθω οτι ειμα ιπολυ απαιτητικη κ περιμενω πολλα ωρες ωρες!Δεν θελω να τον πιεζω, αλλα πρεπει και να μαθει!!
Τιτικα, τα φορεσε παραπανω απο 2 ωρες η κορη τα γυαλακια??Η Χαπι μενει κοντα στο Ηρακλειο, μερη δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε Laughing !!Αλλα ειναι πολυυυυυ γνωστο μερος!Χαπι, μου εχουν πει οτι εκει ειναι καλή η θάλασσα, αξιζει??Με τη λιστα, οντως, τοτε ηταν το διαστημα που έλειπες!!Εμεις εχουμε 1-2 μερες διαφορα νομιζω!
Πλησιαζουν κ τα γενεθλια για να διχρονιασουν τα παιδακια μας!!Ποια εχει πρωτη??Της τουρτιτσας σαν να ειδα??Με το καλο!!Ποτε μεγαλωσαν Wink !!
Κοριτσαρες , σας αφηνω να σιδερωσω(Οχι Αλικακιον ,δεν πηρα ακομα τη γομα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 4872 !!)!!Καλα να περασετε!!Σορι για τοσεντονι, αλλαζει ο άνθρωπος??

καλησπερα κοριτσακι μου αστα μανταμ μανταμ.α και εσενα ετσι σου κανει με το γαλα ε;και εγω μια μερα της δοκιμασα δελτα αλλα ηπιε με το ζορι 80 και μετα τελος.τι θα κανουμε με τα παλιοπαιδα μας;

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τιτικα, πρωτη φορα του εδωσα φρεσκο!Αλλα με τιποτα, εκει πεισμα!!
Και μενα ποτε ποτε με λενε κυρια και μου κακοφαινεται!!Μονο στο σχολειο με φωναζουν κυρια, φτανει εκει!!Μπορει κ 50 φορες κ παραπανω να το ακουω τη μερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 911307 !!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mangio έγραψε:Τιτικα, πρωτη φορα του εδωσα φρεσκο!Αλλα με τιποτα, εκει πεισμα!!
Και μενα ποτε ποτε με λενε κυρια και μου κακοφαινεται!!Μονο στο σχολειο με φωναζουν κυρια, φτανει εκει!!Μπορει κ 50 φορες κ παραπανω να το ακουω τη μερα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 911307 !!

και εγω μια φορα της εδωσα και ελπιζω τη δευτερη να συνεργαστει.αλλο στο σχολειο εκει ειναι αναμενομενο και ετσι πρεπει αλλα μονο εκει. Very Happy

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοιτα, κι αυτοι οι μεγαλοι άνθρωποι απο ευγενεια το λενε!!Θα το δεις τιμητικα Laughing !!
Κοριτσακι(ειδες ποσο ευγενικη ειμαι Razz ??), παω να σιδερωσω, ηπρεσσα ειναι ετοιμη!!Βαριεμαι αφορητα, αλλα εχω 4 πλυντηρια δυστυχως!Ο,τι προλαβω!!Φιλια!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:
χαχα το ειπες!! Δεν ηθελα να το μαρτυρησω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 4872 !! Δυστυχως εχει πολλα αρνητικα επειδη καποια τουριστακια επειμενουν να χαλανε τον τοπο!Οχι οτι φταινε μονο αυτοι βεβαια!
δεν ειναι μονο τα τουριστακια...οι ντοπιοι ειναι λιγο περιεργοι θα λεγα για να μην το πω αλλιως(μεσα τους εχουν παραμεινει στο χωριο)...και εκεινο που με ενοχλοι αφανταστα ειναι οτι δεν εχεις πολλες επιλογες για να αξιοποιησεις το χρονο του παιδιου...θα προτιμουσα να ειμαι προς το Ηρακλειο...
οσο για τη θαλασσα ναι αξιζει αυτη που ειναι στις αρχαιοτητες

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικα ολα τα καταλαβαινουν τα σκαθαρια μας..χαχαχαχα....εγω παντως νοιωθω οτι ο δικος μου με δουλευει ψιλο γαζι,αλλα τι να τον κανω που τον λατρευω

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και εμείς γεννηθήκαμε 6-2010. Εδώ που μένουμε η θάλασσα βρωμάει όποτε προτειμουμε το κολυμβητήριο.
Έμενα πάλι το γάλα το πίνει ανέκαθεν σαν νεροφίδας με το κρέας έχει ενα θέμα επαναστάτης έχει γίνει και μου το φτύνει Rolling Eyes Rolling Eyes

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;ζενακι καλως ηρθες στην ομαδουλα μας.τα αλλα κοριτσακια τι κανουν;

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα.κουτουλαω απο την νυστα.περιμενω να περασει λιγο η ωρα και θα παρω την μικρη να παμε να την πεσουμε λιγο.χθες ξυπησε στις 12 γιατι ανεβασε πυρετο,της εδωσα σιροπι,επεσε και στη 1 το ξημερωμα ηθελε να κανει ποδηλατο.νανι της τωρα οχι ποδηλατο.δεν ηθελε με τιποτα να παει στο κρεβατι της,ηθελε να κοιμηθει στον καναπε.ανοιγω τον καναπε,κοιμαμαι και εγω μαζι της εννοειτε,(μονο υπνος δεν ηταν αυτο αλλα τεσπα).εβαλα και καρεκλες απο την μερια της γιατι φοβομουν μην πεσει.το γλυκο μου ομως το κοριτσι,με χα'ι'δευε στο προσωπο μεχρι να την παρει ο υπνος.εγω εκανα οτι κοιμαμαι για να κοιμηθει και αυτη και αυτη με χαιδευε.το πρωι ξυπνησε παλι με πυρετο στις 6μιση.τωρα ειναι μια χαρα.ντουρασελ.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.κουτουλαω απο την νυστα.περιμενω να περασει λιγο η ωρα και θα παρω την μικρη να παμε να την πεσουμε λιγο.χθες ξυπησε στις 12 γιατι ανεβασε πυρετο,της εδωσα σιροπι,επεσε και στη 1 το ξημερωμα ηθελε να κανει ποδηλατο.νανι της τωρα οχι ποδηλατο.δεν ηθελε με τιποτα να παει στο κρεβατι της,ηθελε να κοιμηθει στον καναπε.ανοιγω τον καναπε,κοιμαμαι και εγω μαζι της εννοειτε,(μονο υπνος δεν ηταν αυτο αλλα τεσπα).εβαλα και καρεκλες απο την μερια της γιατι φοβομουν μην πεσει.το γλυκο μου ομως το κοριτσι,με χα'ι'δευε στο προσωπο μεχρι να την παρει ο υπνος.εγω εκανα οτι κοιμαμαι για να κοιμηθει και αυτη και αυτη με χαιδευε.το πρωι ξυπνησε παλι με πυρετο στις 6μιση.τωρα ειναι μια χαρα.ντουρασελ.

καλημερα γεωργια πωπω μαρτυριο ο υπνος οταν ειναι αρρωστα.περαστικα της

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι απο μένα!!!
Γεωργία,περαστικά στην κουκλίτσα σου!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζενάκι,καλώς μας ήρθες και εύχομαι εσύ τουλάχιστον να μείνεις,χιχιχι!!!
mangio μου,την θυμάσαι την γόμα ε???Μωρέ μπράβο,δεν το περίμενα!!
Βιβήκα μου,περιμένουμε τα νέα σας..Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάρες!!!

grammatiki έγραψε:
μολις μιλησα με την πεθερα μου.η μικρη τα φοραει ηδη 2 ωρες τα γυαλια χωρις να γκρινιαξει.αντε να δουμε.και εμεις μαλλον για κυνοδοντες παμε γιατι εχει τρομερη ανησυχια και ενοχληση.την μασαει την πιπιλα σαν τσιχλα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994
όλα καλά με τα γυαλάκια λοιπόν!!! Τέλεια!!!! Πιπίλα, ε; Ο δικός μου δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου πιπίλα κορίτσια. Μόνο στον ύπνο κι αυτό για λίγους μήνες....Καλό; Κακό; Δεν ξέρω......

γεωργία02/07/10 έγραψε:
Σωτηρούλα το τριήμερο θα πάμε Ολυμπιάδα εμείς... κορίτσια είδα ότι η Χάπι έχει ξεκινήσει τον μικρό μπάνιο, εσείς οι υπόλοιπες τι λέτε πότε θα τα βουτήξουμε? Εγω δεν το σκέφτομαι αυτο το σ/κ γιατι είμαστε ακόμα στην ανάρωση ελπίζω να μην αρχίσουν τα δράματα μόλις δει θάλασσα... αλλά μέσα Ιουνίου λέω να τον βάλω... Rolling Eyes

Κι εμείς θα πάμε Γεωργίτσα μου, την Κυριακή ή τη Δευτέρα, για να δούμε και το δωμάτιο που κλείσαμε για διακοπές!!! Θα σου στείλω το τηλέφωνο μου με πμ και στείλε μου το δικό σου μήπως και καταφέρουμε να βρεθούμε!!! Έχω σόι εκεί και μέχρι να τους δούμε όλους περνάει η μέρα πολύ γρήγορα. Πάντως στο διάστημα των διακοπών θέλω να πιστεύω οτι θα πιούμε πολλά καφεδάκια!!!

grammatiki έγραψε:μανταμ γεωργια μου μανταμ αστα να πανε.πωπω ολα τα παιδακια γενεθλια σιγα σιγα τι καλα μωρε.μεγαλωσαν τα σκατουλικα πλησιαζουν να κλεισουν τον 2ο χρονο ζωης τους.

Χαχαχαχαχα! Τιτικάκιιιιιι....όταν σου είχα πει να μη μας λες μανταμίτσες, μου είπες "σιγά ρε...εγώ την κολλητή μου έτσι τη λέω"...Τώρα δε μας άρεσε, έτσιιιιι;;;;
Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

mamavivo έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ειναι Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ αντι να κανω υποβολη βγαινω ..εχω μπερδευτει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
περαστικα σας γεωργια μου Very Happy Very Happy
μανταμ βλεπω προοδους Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πηγαμε γιατρο γεωργια μου μας ειπε χειρουργειο ενα μερος εχει φυγει πανω στα νευρα και ειναι επικυνδινο μοοις αρχισει να το κουναει ,επαθα σοκ αλλα θα παμε να παρουμε και αλλη μια γνωμη σημερα το απογευμα.

εχω κουραστει τρελα ρε σεις Sad Sad Sad Sad
φαντασου γραφω και δεν κανω υποβολη ,ελπιζω τωρα να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994

Βιβίκο, εύχομαι να μη σας είπε τα ίδια και ο δεύτερος γιατρός!!!
Περαστικά ρε κοριτσάρα! Όλα καλά να σας πάνε!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες!!!

grammatiki έγραψε:
μολις μιλησα με την πεθερα μου.η μικρη τα φοραει ηδη 2 ωρες τα γυαλια χωρις να γκρινιαξει.αντε να δουμε.και εμεις μαλλον για κυνοδοντες παμε γιατι εχει τρομερη ανησυχια και ενοχληση.την μασαει την πιπιλα σαν τσιχλα.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994
όλα καλά με τα γυαλάκια λοιπόν!!! Τέλεια!!!! Πιπίλα, ε; Ο δικός μου δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου πιπίλα κορίτσια. Μόνο στον ύπνο κι αυτό για λίγους μήνες....Καλό; Κακό; Δεν ξέρω......

γεωργία02/07/10 έγραψε:
Σωτηρούλα το τριήμερο θα πάμε Ολυμπιάδα εμείς... κορίτσια είδα ότι η Χάπι έχει ξεκινήσει τον μικρό μπάνιο, εσείς οι υπόλοιπες τι λέτε πότε θα τα βουτήξουμε? Εγω δεν το σκέφτομαι αυτο το σ/κ γιατι είμαστε ακόμα στην ανάρωση ελπίζω να μην αρχίσουν τα δράματα μόλις δει θάλασσα... αλλά μέσα Ιουνίου λέω να τον βάλω... Rolling Eyes

Κι εμείς θα πάμε Γεωργίτσα μου, την Κυριακή ή τη Δευτέρα, για να δούμε και το δωμάτιο που κλείσαμε για διακοπές!!! Θα σου στείλω το τηλέφωνο μου με πμ και στείλε μου το δικό σου μήπως και καταφέρουμε να βρεθούμε!!! Έχω σόι εκεί και μέχρι να τους δούμε όλους περνάει η μέρα πολύ γρήγορα. Πάντως στο διάστημα των διακοπών θέλω να πιστεύω οτι θα πιούμε πολλά καφεδάκια!!!

grammatiki έγραψε:μανταμ γεωργια μου μανταμ αστα να πανε.πωπω ολα τα παιδακια γενεθλια σιγα σιγα τι καλα μωρε.μεγαλωσαν τα σκατουλικα πλησιαζουν να κλεισουν τον 2ο χρονο ζωης τους.

Χαχαχαχαχα! Τιτικάκιιιιιι....όταν σου είχα πει να μη μας λες μανταμίτσες, μου είπες "σιγά ρε...εγώ την κολλητή μου έτσι τη λέω"...Τώρα δε μας άρεσε, έτσιιιιι;;;;
Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!

mamavivo έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑς ειναι Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ αντι να κανω υποβολη βγαινω ..εχω μπερδευτει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
περαστικα σας γεωργια μου Very Happy Very Happy
μανταμ βλεπω προοδους Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

πηγαμε γιατρο γεωργια μου μας ειπε χειρουργειο ενα μερος εχει φυγει πανω στα νευρα και ειναι επικυνδινο μοοις αρχισει να το κουναει ,επαθα σοκ αλλα θα παμε να παρουμε και αλλη μια γνωμη σημερα το απογευμα.

εχω κουραστει τρελα ρε σεις Sad Sad Sad Sad
φαντασου γραφω και δεν κανω υποβολη ,ελπιζω τωρα να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 16 215994

Βιβίκο, εύχομαι να μη σας είπε τα ίδια και ο δεύτερος γιατρός!!!
Περαστικά ρε κοριτσάρα! Όλα καλά να σας πάνε!

αλλο ρε να το λεμε μεταξυ μας για πλακα και αλλο να στο λεει ο παππους μες το λεωφορειο σοβαρος σοβαρος.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις