Τι κάνετε ομορφα κορίτσια??
Καλέ, τωρα που διαβαζα τα νεα, ντροπη
!!Η Ζουζουνιτσα κιολας πού είναι??Ζουζουνιτσα, έπιασες δουλεια και μας ξέχασες??Εμφανισου!!!Τι θα κανεις και συ??Τα της Αντζις???Αλλη κυρια από εκει, εξαφανιστηκε και αυτη!!Πλακα πλακα ,εχω καιρο να μπω φεις να δω αν εχει νεα της εκει!
Καλά, ξενερωσα πολύ πριν!!Ειχα ξεχασει οτι τελειωσε το πρωι το γαλα(σκονη, Frisogrow) και την ωρα που παω να του κανω το μεσημερι βλεπω οτι δεν εχει!Ειχα ενα τρελο πονοκεφαλο κ ηθελα απεγνωσμενα να ξαπλωσω!Και σκεφτηκα να κανω την παπια
και να του φτιαξω φρεσκο, ολυμπος!Στην πρωτη γουλια, μου λεει :"άλλο"!Λέω:¨τι άλλο μωρο, το γαλα σου ειναι"!!"Οσιιιι, άλλο"!!Και με πιανουν κατι γελια, αρχισε κ ιαυτος να γελαει πονηρα και να μου φωναζει λαλα και λαλα!!Εν τελει, αφου περασαν 20 λεπτα και δεν κοιμταν ,πηγαμε σουπερ μαρκετ κ του πηρα!Να δω πώς θα αλλαξω σε φρεσκο
!
Αλικακιον, μπακουρι φανταζομα ιεννοεις τον εαυτο σου, ετσι δεν ειναι
??Εκτος κι αν βάλουμε και τη "μανταμ" και κάνετε παρεα
!!(Μα μανταμ κι αυτος!!Κοριτσακι πες του ειμαι, μεγαλωσες παππου κ δε βλεπεις καλά!!!).Οσο για τη β αφτιση, και μεις τη δηλωσαμε αμεσως, νομιζω εχει προστιμο, εχεις 3 μηνες περιθωριο
!!Για το οτι πετανε πραγματα, το ξερω οτι πρεπει να προσεχω, αλλα πεταξε το θερμο ο μικρος καθαρα απ οαντιδραση επειδη "τολμησα" και δεν του εδωσα και τον βραστηρα!!!
Γεωργια, καλυτερα το γιγαντακι σου, ωραια!!Αχ αυτη η γκρινια, πραγματικα ειναι να σε τρελαινει!!Θα περασες μεγαλο ζορι με τον αντρα σου, ουτε να το σκεφτομα ιδε θελω!
Βιβηκα, ο δικος σου ελπιζω να καλυτερευει κ να ειναι και ψυχολογικα καλυτερα!
Ντεμακι88, καλωσηρθες!!Καλε, πότε προλαβες κ εχεις 23 χρονων 2 παιδια
???Τωρα νιωθω εγω μανταμ!!!
Τουρτιτσα, περαστικα στο κοριτσακι σου, θα περασει γρηγορα!
Χαπι, εμενα εχει μαζεψει τα πραγματά του γυρω στις 4-5 φορες, βαριεται ακομα αλλα νιωθω οτι ειμα ιπολυ απαιτητικη κ περιμενω πολλα ωρες ωρες!Δεν θελω να τον πιεζω, αλλα πρεπει και να μαθει!!
Τιτικα, τα φορεσε παραπανω απο 2 ωρες η κορη τα γυαλακια??Η Χαπι μενει κοντα στο Ηρακλειο, μερη δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε
!!Αλλα ειναι πολυυυυυ γνωστο μερος!Χαπι, μου εχουν πει οτι εκει ειναι καλή η θάλασσα, αξιζει??Με τη λιστα, οντως, τοτε ηταν το διαστημα που έλειπες!!Εμεις εχουμε 1-2 μερες διαφορα νομιζω!
Πλησιαζουν κ τα γενεθλια για να διχρονιασουν τα παιδακια μας!!Ποια εχει πρωτη??Της τουρτιτσας σαν να ειδα??Με το καλο!!Ποτε μεγαλωσαν
!!
Κοριτσαρες , σας αφηνω να σιδερωσω(Οχι Αλικακιον ,δεν πηρα ακομα τη γομα
!!)!!Καλα να περασετε!!Σορι για τοσεντονι, αλλαζει ο άνθρωπος??