Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα τι κανετε?που ειστε ολες καλε?
εγω εκανα τις δουλειες απο νωρις και τωρα καθομαι.σηκωθηκαμε,πηγαμε την μεγαλη σχολειο,καθαρισα το μπαλκονι,ετοιμασα το φαγητο(πιπερια γεμιστα,μιαμ μιαμ μιαμ),σκουπισα,απλωσα ενα πληντυριο και τωρα εκανα να πιω ενα καφεδακι μεχρι να παω να την ραφαηλια απο το σχολειο.μυρισε και το φαγητο και θελω να ορμηξω.ευτυχως με αφησε η ειρηνη(πως και το επαθε) και τελειωσα νωρις.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σημερα εκανα εγγραφη στον παιδικο.να ρωτησω τις μανουλες που στελνουν τα παιδακια παιδικο.προπληρωνεις 2 μηνες γιατι;εγω ας πουμε λεω απο σεπτεμβριο να την στειλω και μου εβαλε αυγουστο σεπτεμβρη να πληρωσω τοτε που θα παω.γιατι γινεται αυτη η μαλακια;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σημερα εκανα εγγραφη στον παιδικο.να ρωτησω τις μανουλες που στελνουν τα παιδακια παιδικο.προπληρωνεις 2 μηνες γιατι;εγω ας πουμε λεω απο σεπτεμβριο να την στειλω και μου εβαλε αυγουστο σεπτεμβρη να πληρωσω τοτε που θα παω.γιατι γινεται αυτη η μαλακια;

Καλημέρα Τιτικάκι!!!Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Προφανώς, επειδή φοβούνται οτι το παιδί μπορεί να στεναχωριέται στην αρχή και να το σταματήσεις, θέλουν να είναι καβατζωμένοι.....Κουλό πάντως.....

Εγώ που τον είχα ξεκινήσει απο 24 Αυγούστου για να προσαρμοστεί μέχρι να γυρίσω στη δουλειά, δε μου χρέωσαν τίποτα για τον Αύγουστο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια τι κανετε;σημερα εκανα εγγραφη στον παιδικο.να ρωτησω τις μανουλες που στελνουν τα παιδακια παιδικο.προπληρωνεις 2 μηνες γιατι;εγω ας πουμε λεω απο σεπτεμβριο να την στειλω και μου εβαλε αυγουστο σεπτεμβρη να πληρωσω τοτε που θα παω.γιατι γινεται αυτη η μαλακια;

Καλημέρα Τιτικάκι!!!Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Προφανώς, επειδή φοβούνται οτι το παιδί μπορεί να στεναχωριέται στην αρχή και να το σταματήσεις, θέλουν να είναι καβατζωμένοι.....Κουλό πάντως.....

Εγώ που τον είχα ξεκινήσει απο 24 Αυγούστου για να προσαρμοστεί μέχρι να γυρίσω στη δουλειά, δε μου χρέωσαν τίποτα για τον Αύγουστο.

ναι καινουρια κολπα μαλλον και πανω που χαρηκα οτι ειναι σχετικα οικονομικος με αλλες τιμες που ακουγα να παιζουν μου την εφεραν αλλιως

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ετσι το κανουν δεν ξερω γιατι,αλλα μπορεις να τους πεις οτι αφου δεν θα το πας τον αυγουστο να μην τον πληρωσεις.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

ναι καινουρια κολπα μαλλον και πανω που χαρηκα οτι ειναι σχετικα οικονομικος με αλλες τιμες που ακουγα να παιζουν μου την εφεραν αλλιως

Αφού θα την πας Σεπτέμβριο γιατί να πληρώσεις τον Αύγουστο;;;;;Δεν έχει καμία λογική αυτό!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Αφού θα την πας Σεπτέμβριο γιατί να πληρώσεις τον Αύγουστο;;;;;Δεν έχει καμία λογική αυτό!

δε ξερω τι να σου πω.θα την ρωτησω καποια στιγμη γιατι σιγουρα μου κανει εντυπωση αυτο πολυ.γιατι αν ηταν ας πληρωναμε και τον ιουλιο.εκτος και αν η μαθητικη χρονια ας το πουμε ετσι ξεκιναει αυγουστο τι να πω;
εστειλα και τον αντρα μου βλεπεις οποτε τι περιμενα;να ρωτησει;εδω δε ζητησε αποδειξη λεει γιατι το ξεχασε.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

δε ξερω τι να σου πω.θα την ρωτησω καποια στιγμη γιατι σιγουρα μου κανει εντυπωση αυτο πολυ.γιατι αν ηταν ας πληρωναμε και τον ιουλιο.εκτος και αν η μαθητικη χρονια ας το πουμε ετσι ξεκιναει αυγουστο τι να πω;
εστειλα και τον αντρα μου βλεπεις οποτε τι περιμενα;να ρωτησει;εδω δε ζητησε αποδειξη λεει γιατι το ξεχασε.

Η χρονιά ξεκινάει 1η Σεπτεμβρίου! Δηλαδή πληρώσατε τώρα; Τι θα πει ξέχασε ο άντρας σου να ζητήσει απόδειξη; Αυτοί ήταν υποχρεωμένοι να του δώσουν χωρίς να τη ζητήσει. Δηλαδή τώρα δώσατε λεφτά και δεν έχετε τίποτα στα χέρια σας;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Η χρονιά ξεκινάει 1η Σεπτεμβρίου! Δηλαδή πληρώσατε τώρα; Τι θα πει ξέχασε ο άντρας σου να ζητήσει απόδειξη; Αυτοί ήταν υποχρεωμένοι να του δώσουν χωρίς να τη ζητήσει. Δηλαδή τώρα δώσατε λεφτά και δεν έχετε τίποτα στα χέρια σας;

οχι δεν πληρωσαμε για κανενα μηνα.μονο εγγραφη πληρωσαμε και για το υλικο συνολο 155 ευρω.
τον εβαλα τωρα να παρει τηλεφωνο να ρωτησει τι εννοουν με τον αυγουστο;

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

οχι δεν πληρωσαμε για κανενα μηνα.μονο εγγραφη πληρωσαμε και για το υλικο συνολο 155 ευρω.

Όταν λέμε υλικό τι εννοούμε; Γιατί εμένα δεν μου έχουν ζητήσει χρήματα για υλικό.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Όταν λέμε υλικό τι εννοούμε; Γιατί εμένα δεν μου έχουν ζητήσει χρήματα για υλικό.

αυτα που θα κανουν ολο τον χρονο.μαρκαδορους πλαστελινες κ.λ.π.
οχι αυτο το εχω ακουσει γινεται παντου τουλαχιστον στην αθηνα. Very Happy

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Δεν είναι πολύ μικρά ακόμα για πλαστελίνες κλπ; Δεν ξέρω, μπορεί να μας ζητήσουν κι εμάς απο Σεπτέμβριο.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Δεν είναι πολύ μικρά ακόμα για πλαστελίνες κλπ; Δεν ξέρω, μπορεί να μας ζητήσουν κι εμάς απο Σεπτέμβριο.

το πλαστελινες το ειπα εγω.τετοια πραγματα τελος παντων .

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το πλαστελινες το ειπα εγω.τετοια πραγματα τελος παντων .

Κατάλαβα. Ναι, φέτος μπορεί να χρειαστούν αλλά είναι νωρίς ακόμα για να μας ενημερώσουν. Μέχρι στιγμής παίζουν με τουβλάκια, παζλ, μπαλόνια κλπ....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geiaaaaaaaaaa
Very Happy

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:geiaaaaaaaaaa
Very Happy

Πού είσαι εσύ καλέ;;;;Πού ήσουν όλο το πρωί;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:geiaaaaaaaaaa
Very Happy

Πού είσαι εσύ καλέ;;;;Πού ήσουν όλο το πρωί;
δεν εχουμε καθολου κομπιουτερ στο γραφειο ,κολλησε ο σερβερ ,τωρα μπηκα για λιγο απο την αιθουσα διδασκαλιας.
δεν εχω να κανω τιποτα.
εχω φρικαρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις ρε βιβη;που εισαι χαμενη σημερα;βγηκα να παρω τσιγαρα στο περιπτερο και ελιωσα.τι ζεστη ειναι αυτη σημερα;

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

τι κάνετε κοριτσακια μου όλα καλά εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα μας έφυγαν τα σπυρακια κ μας έμεινε η γκρίνια κ η άρνηση για φαγητό.
γραμματική πόσο σου ζητησαν για τον μήνα στον παιδικό?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:
τι κάνετε κοριτσακια μου όλα καλά εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα μας έφυγαν τα σπυρακια κ μας έμεινε η γκρίνια κ η άρνηση για φαγητό.
γραμματική πόσο σου ζητησαν για τον μήνα στον παιδικό?

300 ευρω

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια,κοπελιές!!!Τι μου κάνετε???
Χθες πήγα mothercare και ρώτησα για το σωσίβιο που λέγατε αλα Τιτανικού.Από 15 κιλά και πάνω ξεκινάνε....Θα πάω κι αλλού μπας και βρω.
Τι άλλα???
Βρε Γεωργία μου ,δεν πρόλαβα τόσες μέρες να σχολιάσω..Τι ήταν αυτό που πάθατε με το σκύλο σας???Πρέπει να είχες γίνει πτώμα από την κούραση,καημενούλα μου!!Τι γενική...μιλάμε τα πάνω κάτω!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα γιατί με το που έγραψα δυο κουβεντούλες στο φέις ξύπνησε ο μικρός και τώρα τραγουδαει!!!!

Ααααααα...μεγάλωσε ο Μπαμπίνος και ξυπνάει πρωί πρωί!!! Το χάσαμε το Αλικάκι πατριώτηηηηηηηη!!!
Χαίρομαι που περάσατε τέλεια Αλικάκι μου και εύχομαι να περνάτε πάντα έτσι!!! Να τον χαίρεσαι και πάλι τον αστερούλη σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!!! Φιλιά πολλά και στους δυο σας!!!

χαχα!!!!Κουκλιτσα μου,εσύ!!!!!Σε ευχαριστώ,ξανά!!!!!Ανταποδίδουμε τα φιλάκια!!!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Αλικάκι μου γλυκό, σε πέτυχα!!! Τι ζέστη έχει πάλι σήμερα!!! Εσείς εκεί κάτω πρέπει να έχετε λιώσει!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα τι κανετε κοριτσακια;σημερα θα λιωσουμεεεεεεε.απο το πρωι που λενε φαινεται η ημερα.ε κατι τετοιο

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Σωτηρούλα μου!!!Άστα να πάνε...βγαίνεις για ψώνια και κάνεις 10 ντους επί τόπου!!!!!Πόσο να μείνεις μέσα με αιρκοντίσιον???Δράμααααααααααα,σου λέω.......
Θέλω επειγόντως διακοπές!!!!!!!!!!!!!!
Εσείς εκεί???Την παλεύετε????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις