Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
444 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 444 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:πηγαμε παιδιατρο το απογευμα και τελικα ειναι ερεθισμενα τα λαιμα της.μας εδωσε αντιβιωση.αντε να δουμε.
περαστικα στη μικρουλα!!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio δεν εχω σκοπο να του κοψω και το μπιμπερο τωρα θα του πεσουν πολλα μαζεμενα...απλα θα του δινω καποιες φορες το γαλα να ξερει οτι μπορει και στην κουπα να το πιει (και τελικα οσο του ειχα βαλει το ηπιε) ...οσο για το καλαμακι δεν θυμαμαι ποσο ηταν οταν εμαθε να ρουφαει νομιζω περυσι το καλοκαιρι..του εβαλα χυμο του εμποριου και οπως επαιζε με το καλαμακι ξαφνικα ρουφηξε και καπως ετσι εμαθε να πινει με το καλαμακι...και το ποτηρακι του νερου του ειναι με καλαμακι...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπορει να μου πειτε τι θα κανω με τα νευρα μου,πραγματικα δεν ξερω τι εχω παθει,εχω μια διαρκη υπερενταση,νευριαζω με το παραμικρο ...εχω φτασει σε σημειο να φωναζω ολη την ωρα του μικρου κι ας ειναι ψιλοπραγματα αυτο που κανει...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
happiness έγραψε:μπορει να μου πειτε τι θα κανω με τα νευρα μου,πραγματικα δεν ξερω τι εχω παθει,εχω μια διαρκη υπερενταση,νευριαζω με το παραμικρο ...εχω φτασει σε σημειο να φωναζω ολη την ωρα του μικρου κι ας ειναι ψιλοπραγματα αυτο που κανει...
ax!to idio sumvainei k me emena..allapws na mhn ginetai afou ola oi manoules ta travane!!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
happiness έγραψε:μπορει να μου πειτε τι θα κανω με τα νευρα μου,πραγματικα δεν ξερω τι εχω παθει,εχω μια διαρκη υπερενταση,νευριαζω με το παραμικρο ...εχω φτασει σε σημειο να φωναζω ολη την ωρα του μικρου κι ας ειναι ψιλοπραγματα αυτο που κανει...
ax!to idio sumvainei k me emena..allapws na mhn ginetai afou ola oi manoules ta travane!!
ειναι και αυτο..που το βαζεις...

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την καλησπέρα μου κορίτσια!!! Ζενάκι και demaki καλωσορίσατε στην ομάδα μας!!!

Ζενάκι, μιας και σε ανέφερα πρώτη, επειδή έτυχε και μόλις διάβασα κάποια ποστ σου, με τι ασχολείσαι; Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις και στα περισσότερα που έγραψες οι απόψεις σου με εκφράζουν απόλυτα... Smile

Κορίτσια μου όντως πλησιάζουν τα 2α μας γενέθλια... Δηλαδή κυρίως πλησιάζουν για εσάς που γεννήσατε Ιούνιο, χιχιχι, εμείς οι τελευταίες έεεεεεχουμε καιρό!!! Ζενάκι, ρώτησες για καλή και οικονομική τούρτα, κι εμένα θα μ' ενδιέφερε να μάθω, αν κάποια Αθηναία μανούλα γνωρίζει κάποιο καλό ζαχαροπλαστείο...

Με την ευκαιρία, δε φτιάχνουμε και πάλι την ανανεωμένη λίστα... γενεθλίων; Έτσι, για να μην ξεχαστούμε φυσικά, χιχιχι! Razz

Βιβήκο μου διάβασα ότι θα κάνετε εγχείριση τελικά... Τι να πω, εύχομαι μονάχα όλα να πάνε καλά και να έχει ταχύτατη ανάρρωση ο αντρούλης σου! Θα περάσετε λίγο δύσκολα, αλλά οπωσδήποτε θα το ξεπεράσετε!!!

Γεωργία μου (τουρτίτσα), περαστικά στη μικρούλα σου! Καλά που την πήγες γιατρό. Θα πάρει την αντιβίωσή της και θα συνέλθει. Και η δικιά μου είναι με μυξούλες από χτες και πριν 2-3 μέρες που πήγα τη μικρή στον παιδικό άκουσα ένα άλλο παιδάκι να βήχει... Ωχ, ελπίζω να μην είναι τίποτα χειρότερο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά την Κυριακή γίνομαι και νονά - αλήθεια σας το πα; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994

Μιας και ανέφερα λοιπόν τις μυξούλες, χτες το βράδυ με ταλαιπώρησε πολύ η μικρή. Δε φτάνει που κοιμήθηκε αργά (μα πώς αντέχει αυτό το παιδί, από το πρωί στον παιδικό, μέχρι το βράδυ τούρμπο!), ξύπνησε στις 3 με ασταμάτητο κλάμα. Τι την πήρα στο κρεβάτι μας, τι προσπάθησα να της δώσω γάλα (σχεδόν πάντα αυτά τα 2 έπιαναν σε ανάλογες περιπτώσεις), τίποτα! Ηρέμησε μονάχα με βόλτες στην αγκαλιά μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 688264 , όπου και αποκοιμήθηκε τελικά. Και ξανά τα χαράματα ξύπνησε, φώναξε 2 φορές "μαμά" και ξανακοιμήθηκε. Τι να είναι πάλι αυτό; Αρχικά έλεγε κανένα κακό όνειρο ή κανας κολικός, αλλά σήμερα είχε τρομερά πολλά σάλια, βρε λέτε να είναι δόντι; Κι εμείς στα 11 έχουμε μείνει, σαν της Τιτίκας μας, αλλά ποτέ δεν έκλαψε έτσι για δόντι μέχρι τώρα... Τι να πω, ο χρόνος θα δείξει!

Γεωργία μου συνήλθε επιτέλους ο μικρός; Μπράβο σας!

Αλικάκι μου και μάνγκιο, συνεχίστε εσείς τα δικά σας, χαχαχα!

Χάπι μου αστεράκι ο μικρός, μπράβο του!!!

Τιτίκα μου, διάβασα ότι η μικρή τα φόρεσε μια χαρά τα γυαλάκια της, συγχαρητήρια! Είδες, όλα καλά θα πάνε, να μην ανησυχείς!!!

Σωτηρία μου ταλιμπανίζει ο δικός σου; Αχαχαχ, υπομονήηηηηη!!!!

Αυτά, σας καληνυχτίζω! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 850933

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 417472

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχω τελειώσει Τμήμα Ψυχολογίας Παντειου Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι τελείωσε η σύμβαση μου με το δημόσιο και ασχολούμαι με το γιο μου.
χαίρομαι που είμαι μαζί σας.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 99132 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 517142

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και καλό μήνα ομορφιές!!! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε super!!! Καλά, το γιοκάκι μου αφιερώνει κάθε μέρα με τις ατάκες του!!!

mamavivo έγραψε:kalhσπερα κοριτσια μου.

Αυριο μπαινουμε για επεμβαση του φλοιου της κλειδας να φυγει πανω απο τα νευρα ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ....το απογευμα θα ειμαστε σπιτι και απο εκει και περα αναρρωση.

Σας φιλω θα τα πουμε ή το βραδυ ή αυριο.

Φιλιααααααααααααααααααα

Καλή επιτυχία στην επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι Βιβίκο μου!!! Περιμένουμε νέα!!!

[quote="mangio"]
Καλά Σωτηρια, προσεχε το γραφεις σε παρακαλώ!!Καποιες μπορει να πινουν καφε την ωρα που διαβαζουν!!Κριμα δεν ειναι να χαλασουν το λαπιτοπι Laughing Laughing ??Αυτο με το "παλι καλα που δεν του ειπες μανταμ να πει τη μανα το", ενταξει!!Ηταν για πολλα γελια Laughing !!

Γιατί; Δεν είχες ικανό το Τιτικάκι μας να το πεί; Εγώ το είχα...χαλλλλλαράααααααααα!!!! Laughing

Με το καλαμακι πινουν εσας ε??Του δινω, του δειχνω, αλλα δεν μπορει να ρουφαει, μονο φυσαει!!Το μαθατε ευκολα εσεις??

Ο δικός μου μόνο μια φορά ρούφηξε κι αυτό όταν ο "έξυπνος" μπαμπάς μας του έδωσε το fredo του! Ευτυχώς το προλάβαμε τελευταία στιγμή!!!Για γάλα και νερό ούτε κουβέντα! Μόνο απο το μπιμπερό!

Καλε κατι αλλο, μια και λεγατε για δοντια!!Εγω ειχα δει οτι το γιοκακι μου ειχε 18 ,αλλα προχτες, οσο με αφησε, σαν να μετρησα 20!!λετε να ονειρευομουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 4872 ??Μηπως για αυτο ξυπναει πλεον ελαχιστες φορες το βραδυ??Διοτι στις 20 μερες τωρα , τις 15 εχει κοιμηθει σερι!!Λεω τωρα εγω Very Happy !!

20;;;Τελειώσατε δηλαδή!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994

τουρτιτσα έγραψε:πηγαμε παιδιατρο το απογευμα και τελικα ειναι ερεθισμενα τα λαιμα της.μας εδωσε αντιβιωση.αντε να δουμε.

Περαστικά και πάλι Γεωργίτσα μου!!!

[quote="crazymommy"]Την καλησπέρα μου κορίτσια!!! Ζενάκι και demaki καλωσορίσατε στην ομάδα μας!!!

Αχ, ναι! Να σας καλωσορίσω κι εγώ βρε κοριτσάκια! Ξέχασα! Very Happy

Και η δικιά μου είναι με μυξούλες από χτες και πριν 2-3 μέρες που πήγα τη μικρή στον παιδικό άκουσα ένα άλλο παιδάκι να βήχει... Ωχ, ελπίζω να μην είναι τίποτα χειρότερο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά την Κυριακή γίνομαι και νονά - αλήθεια σας το πα; ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994

Πάντα άξια βρε ομορφιά!!!

Μιας και ανέφερα λοιπόν τις μυξούλες, χτες το βράδυ με ταλαιπώρησε πολύ η μικρή. Δε φτάνει που κοιμήθηκε αργά (μα πώς αντέχει αυτό το παιδί, από το πρωί στον παιδικό, μέχρι το βράδυ τούρμπο!), ξύπνησε στις 3 με ασταμάτητο κλάμα. Τι την πήρα στο κρεβάτι μας, τι προσπάθησα να της δώσω γάλα (σχεδόν πάντα αυτά τα 2 έπιαναν σε ανάλογες περιπτώσεις), τίποτα! Ηρέμησε μονάχα με βόλτες στην αγκαλιά μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 688264 , όπου και αποκοιμήθηκε τελικά. Και ξανά τα χαράματα ξύπνησε, φώναξε 2 φορές "μαμά" και ξανακοιμήθηκε. Τι να είναι πάλι αυτό; Αρχικά έλεγε κανένα κακό όνειρο ή κανας κολικός, αλλά σήμερα είχε τρομερά πολλά σάλια, βρε λέτε να είναι δόντι; Κι εμείς στα 11 έχουμε μείνει, σαν της Τιτίκας μας, αλλά ποτέ δεν έκλαψε έτσι για δόντι μέχρι τώρα... Τι να πω, ο χρόνος θα δείξει!

Δόντι είναι, 99%!!! Υπομονήηηηηη!!! Και το δικό μου το ζουζουνάκι ταλαιπωρείται και δεν βγάζει το χέρι απο το στόμα όλη μέρα!!!

Σωτηρία μου ταλιμπανίζει ο δικός σου; Αχαχαχ, υπομονήηηηηη!!!!

Ταλιμπανίζει ο αντράκος μου, δεν θα πει τίποτα!!! Laughing Laughing Laughing

Φιλιάααααααααααααααααααααααααααααα

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσια.τι κανετ?εμεις μια απο τα ιδια.κοιμαται η μικρη γι αυτο μπαινω νωρις,αν ξυπνησει τιποτα δεν θα μπορω να κανω παλι.χθες το βραδυ εκανε 39,6.εκαιγε το σωμα της ρε κοριτσια,δεν ηθελε τιποτα,ουτε σιροπι να παρει τιποτα,μονο αγκαλια.αφου την ηρεμησα λιγο μετα της το εδωσα,φοβηθηκα μην ανεβει κι αλλο.και σταματησε και να τρωει.

να καλοσωρισω και εγω με την σειρα μου το ζενακι και το ντεμακι.καλως ηρθατε κοριτσια.
να μου πειτε ονοματα των παιδιων σας(αν θελετε)και ημερομηνια γεννησης για να κανω την λιστα.

αλικη μου οχι δεν μας ειπες οτι θα γινεις νονα,παντα αξια κοπελα μου.να προσεχεις το σπορακι στην βαφτιση,μην το κουρασεις πολυ.

την λιστα οπως ειδες πιο πανω θα την ξανακανω και θα την βαζω σε καθε καινουριο θεμα που ανοιγουμε για να μην ξεχνιομαστε.

η μικρη μου πινει με το καλαμακι και χυμο και γαλα και νερο.μηπως να της κοψω το μπουκαλι?θα το δοκιμασω.οταν γινει καλα ομως οχι τωρα.

Sot2010

Sot2010
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετ?εμεις μια απο τα ιδια.κοιμαται η μικρη γι αυτο μπαινω νωρις,αν ξυπνησει τιποτα δεν θα μπορω να κανω παλι.χθες το βραδυ εκανε 39,6.εκαιγε το σωμα της ρε κοριτσια,δεν ηθελε τιποτα,ουτε σιροπι να παρει τιποτα,μονο αγκαλια.αφου την ηρεμησα λιγο μετα της το εδωσα,φοβηθηκα μην ανεβει κι αλλο.και σταματησε και να τρωει.

Πωπω, ρε Γεωργίτσα μου, 39,6;;;;; Πουλάκι μου!!!Και ξεκίνησε και αντιβίωση!!! Ας ελπίσουμε οτι ήταν ο τελευταίος τόσο υψηλός πυρετός! Περαστικά και πάλι στο κουκλάκι σου!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ΑΝΝΑ-Μελινα 3/6/2010

ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ(ΓΕΩΡΓΙΑ)-Ειρηνη 6/6/2010

ΕΥΑ-Δεσποινα 7/6/2010

ΑΛΙΚΑΚΙ-Χαραλαμπος 8/6.2010

ΓΕΩΡΓΙΑ-Γαβριηλ Φιλιππος 2/7/2010

Δ(MANGIO)-M 26/7/2010

ΕΥΤΥΧΙΑ-Κωνσταντινος-Χρυσοβαλαντης 28/7/2010

ΒΙΒΗ-Διονυσης 2/8/2010

ΛΕΝΑΚΙ-Ναντια 5/8/2010

ΑΡΙΑΔΝΗ(demaki)-Αθανασια 12/8/2010

ΣΩΤΗΡΙΑ-Χρηστος 19/8/2010

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-Βουλα 20/8/2010

CRAZYMAMMY(ΑΛΙΚΗ)-Δαναη 29/8/2010

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ-Μυρσινη 31/8/2010

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τουρτιτσα στις Σαβ Ιουν 02, 2012 6:37 am, 3 φορές συνολικά

Sot2010

Sot2010
Σωτηρία Χρήστος 19/08/2010!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου και καλό μήνα!!!!
Έσκασε μύτη το 17ο δοντάκι μας!!!Γιούπι!!!Κοντεύουμε....
Αλίκη μου,και εσάς για δοντάκι μου μοιάζει η κατάσταση...
Ευτυχία μου,κάνε έναν εσωτερικό διάλογο με την Ευτυχία και θα την βρεις την άκρη.Είναι δύσκολο σε καταλαβαίνω αλλά πρέπει.Δεν κάνουν καλό τα νεύρα.Το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ κάποιες φορές έπιασα τον εαυτό μου,για βλακείες, να παρεκτρεπομαι αλλα είπα "ως εδώ!!".Το παιδάκι μου δεν μου φταίει σε κάτι..Φιλικά,έτσι???
Τουρτίτσα,περαστικά,ξανά!!!!
Οι υπόλοιπες όλα καλά???

zenaki έγραψε:Έχω τελειώσει Τμήμα Ψυχολογίας Παντειου Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι τελείωσε η σύμβαση μου με το δημόσιο και ασχολούμαι με το γιο μου.
χαίρομαι που είμαι μαζί σας.
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 93981 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 99132 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 517142

Εσένα θα σε χρειαστούμε!!!!! Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααα,ξέχασα....Mangioύλα μου, Razz Razz Razz !!!!!

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα Αλικάκι!!! Είστε καλά; 17 δοντάκια,ε; Super!!! Εσύ και η "κολλητή σου" είστε πολύ μπροστά στα δοντάκια!!! Άντε με το καλό να τελειώσετε απ' αυτή την ταλαιπωρία!!!

Γεωργίτσα Τουρτίτσα, πόσες φορές πρέπει να δηλώσω τις ημερομηνίες για να με καταχωρήσεις;;;;Εεεεεεεε;;;;;
Άντε, μη σε μαλώσω....που λέει κι ο γιος μου!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;καταφερα να κλεισω ραντεβου στο παιδων για μετρηση στραβισμου με μια ευγενεστατη κυρια.μαλλον για ξενη μου ακουγοταν.
ειστε πολυ μπροστα ολες στα δοντακια εμεις σταθερα στα 11.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;καταφερα να κλεισω ραντεβου στο παιδων για μετρηση στραβισμου με μια ευγενεστατη κυρια.μαλλον για ξενη μου ακουγοταν.

Α, τέλεια! Για πότε σου έκλεισαν; Για φέτος ελπίζω! Εμείς έχουμε 14 δοντάκια και ετοιμάζονται κι άλλα!!! Είχαμε μείνει όμως για πολύ καιρό στα 12....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;καταφερα να κλεισω ραντεβου στο παιδων για μετρηση στραβισμου με μια ευγενεστατη κυρια.μαλλον για ξενη μου ακουγοταν.

Α, τέλεια! Για πότε σου έκλεισαν; Για φέτος ελπίζω! Εμείς έχουμε 14 δοντάκια και ετοιμάζονται κι άλλα!!! Είχαμε μείνει όμως για πολύ καιρό στα 12....

εγω ζητησα για αρχες ιουλιου τοτε μου ειχε πει η οφθαλμιατρος να την παω για να την δει και αυτη μετα να δει για το αν θα της αλλαξει βαθμους.και εμεις ειμαστε στα 11 2 μηνες τωρα περιπου.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
εγω ζητησα για αρχες ιουλιου τοτε μου ειχε πει η οφθαλμιατρος να την παω για να την δει και αυτη μετα να δει για το αν θα της αλλαξει βαθμους.και εμεις ειμαστε στα 11 2 μηνες τωρα περιπου.

Πώς τα πάει το κουκλί με τα γυαλάκια;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Πώς τα πάει το κουκλί με τα γυαλάκια;

χτες τα φορεσε απο τις 17.30 που επεστρεψα απο τη δουλεια πηγαμε κουνιες ξεσαλωσε αλλα τα φορουσε και τα εβγαλε κατα τις 20.30.μαλλον την κουρασαν γιατι δεν ηθελε με τιποτα να τα ξαναβαλει.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
χτες τα φορεσε απο τις 17.30 που επεστρεψα απο τη δουλεια πηγαμε κουνιες ξεσαλωσε αλλα τα φορουσε και τα εβγαλε κατα τις 20.30.μαλλον την κουρασαν γιατι δεν ηθελε με τιποτα να τα ξαναβαλει.

Μια χαρά δεν είναι το τρίωρο για αρχή;

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Μια χαρά δεν είναι το τρίωρο για αρχή;

ναι αμε οχι μονο μια χαρα σουπερ.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
ναι αμε οχι μονο μια χαρα σουπερ.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 536304

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα....

Νευρα... νεύρα... νεύρα πάρα πολλά νεύρα.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil δεν θυμάμαι πια τα άναφερε, αλλά κορίτσια αν σας δέσω πίσω μου και σας πάρω μια μέρα στις δημόσιες υπηρεσίες θα χρειαστείτε lexotanil!!! Για να μην παρεξηγηθω δεν θέλω να μειώσω την καθημερινότητα κανενός, σίγουρα όλες έχουμε τα ζόρια μας και τους μαλακες που μας βιδώνουν, αλλά ρε κορίτσια πραγματικά κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι από τότε που τους μείωσαν τους μισθους το έχουν δει και καλά να πάρουν εκδίκηση λες και τους φταίει ο απλος ο κοσμάκις... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 311356 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 311356 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 311356

Ο απολογισμός σήμερα ήταν 2 εφορίες, μια επιθεωρηση εργασίας και ένας ΟΑΕΔ, απίστευτες ουρές παντού και κόσμος αγανακτισμένος.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 911307

Ουφ τα είπα και ξελάφρωσα... μόλις μπήκα γραφείο... πάω να βάλω καφέ και να σας διαβάσω...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 438696

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεωργία μου, περαστικά στο Ειρηνάκι κούκλα μου, ...39,6???? Το καημενάκι, να μην έχει τα γενεθλιά του το καλό μου με ίωση... μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και οι ιώσει έξω από εδώ...

Εμείς, δόξα το Θεό, μια χάρα είμαστε... σχεδον καθόλου βήχα, και σήμερα έκανα την υπέρβαση του έδωσα το φαγητό σε κομματάκια για τον παιδικό, το είπα και στην δασκάλα του... και ξεκινάμε να σταματήσουμε και τα πατημένα, βέβαια στην φρουτόκρεμα θα επιμείνω ένα μήνα ακόμα...

κοριτσάκια θέλω χάρη... θα ήθελα να ξεκινήσω να δίνω ωμα λαχανικά στον μικρό έχετε καμιά ίδεα... ξέρετε καροτάκι (τώρα που καλοκαιριάζει και είναι και πολύ άσπρος), αγγουράκι κ.α. ?????

Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη ζενάκι και ντεμάκι με τα μπουμπούκια τους...

Σωτηρία μου και εμείς τελικα Κυριακή θα πάμε σου στέλνω πμ το κιν μου... αν τα καταφέρουμε να πιουμε καφέ...

Βιβή μου σήμερα είναι η εγχείρηση ε? όλα καλά να πάνε ψυχή μου, να μην πονάει άλλο το αντράκι σου... όποτε μπορέσεις γράψε νεότερα... και καλή ανάρωση!!

Τιτίκα μου 3 ώρες??? ουάου όχι απλά σούπερ... το μυρσινάκι ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Αλικάκι... μας περάσατε εμείς μόνο ούλα κόκκινα έχουμε ακόμα... άντε χωρίς πόνο έυχομαι τα τελευταία...

Τρελομανούλα, ελπίζω το ξενύχτι να είναι παροδικό, και να μην έχετε και εσείς καμιά ιωσούλα, χτυπα ξύλο...
Τι έγινε φουσκώνουμε? και το σποράκι κόβει βόλτες? Ότι επιθυμείς κούκλα μου, να είσαι πάντα άξια... και με υγεία σε ΟΛΗ την οικογένεια...

Χάπι μην νιώθεις τύψεις για τα νεύρα, (ποια το λέει θα μου πεις), εγω προσπαθώ να πω στον εαυτό μου ότι είμαι άνθρωπος και ότι δεν πρέπει να υποκρίνομαι μπροστά στο παιδί μου, να συγκρατούμε ναι αλλα όχι να υποκρίνομαι... δεν γινεται να είμαστε συνέχεια με την γλυκιά φωνή σαν να μην τρέχει τίποτα και στον πανικό μέσα.... Και τα αρνητικά συναισθήματα... θυμός, θλίψη, πόνος είναι φυσιολογικά και θα πρέπει να τα αναγνωρίζει και να τα καταλαβαίνει, και να τα αφήνουμε και αυτά να τα βιώνουν με την σείρα τους, αλλά θα πρέπει να μας βλέπουν να τα χειριζόμαστε και όχι να μην τα νιώθουμε, μπορεί στα νεύρα σου να φωνάξεις και να πεις κάτι παραπάνω, αλλά θα δεχτείς και τις συνέπειες... μετά θα πρέπει να απολογηθείς σε αυτόν που πλήγωσες... εγω αυτής της λογικής είμαι, αν δεν μάθει από τους γονείς τον χειρισμό όλων των συναισθημάτων μετά θα είναι αργά...
Νομίζω... Rolling Eyes

Μπήκε πελάτης θα τα πούμε και μετά... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 18 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις