426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 Πεμ Μάης 31, 2012 12:04 pm
happiness
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα στη μικρουλα!!!τουρτιτσα έγραψε:πηγαμε παιδιατρο το απογευμα και τελικα ειναι ερεθισμενα τα λαιμα της.μας εδωσε αντιβιωση.αντε να δουμε.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
περαστικα στη μικρουλα!!!τουρτιτσα έγραψε:πηγαμε παιδιατρο το απογευμα και τελικα ειναι ερεθισμενα τα λαιμα της.μας εδωσε αντιβιωση.αντε να δουμε.
ax!to idio sumvainei k me emena..allapws na mhn ginetai afou ola oi manoules ta travane!!happiness έγραψε:μπορει να μου πειτε τι θα κανω με τα νευρα μου,πραγματικα δεν ξερω τι εχω παθει,εχω μια διαρκη υπερενταση,νευριαζω με το παραμικρο ...εχω φτασει σε σημειο να φωναζω ολη την ωρα του μικρου κι ας ειναι ψιλοπραγματα αυτο που κανει...
ειναι και αυτο..που το βαζεις...demaki88 έγραψε:ax!to idio sumvainei k me emena..allapws na mhn ginetai afou ola oi manoules ta travane!!happiness έγραψε:μπορει να μου πειτε τι θα κανω με τα νευρα μου,πραγματικα δεν ξερω τι εχω παθει,εχω μια διαρκη υπερενταση,νευριαζω με το παραμικρο ...εχω φτασει σε σημειο να φωναζω ολη την ωρα του μικρου κι ας ειναι ψιλοπραγματα αυτο που κανει...
mamavivo έγραψε:kalhσπερα κοριτσια μου.
Αυριο μπαινουμε για επεμβαση του φλοιου της κλειδας να φυγει πανω απο τα νευρα ...ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ....το απογευμα θα ειμαστε σπιτι και απο εκει και περα αναρρωση.
Σας φιλω θα τα πουμε ή το βραδυ ή αυριο.
Φιλιααααααααααααααααααα
τουρτιτσα έγραψε:πηγαμε παιδιατρο το απογευμα και τελικα ειναι ερεθισμενα τα λαιμα της.μας εδωσε αντιβιωση.αντε να δουμε.
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετ?εμεις μια απο τα ιδια.κοιμαται η μικρη γι αυτο μπαινω νωρις,αν ξυπνησει τιποτα δεν θα μπορω να κανω παλι.χθες το βραδυ εκανε 39,6.εκαιγε το σωμα της ρε κοριτσια,δεν ηθελε τιποτα,ουτε σιροπι να παρει τιποτα,μονο αγκαλια.αφου την ηρεμησα λιγο μετα της το εδωσα,φοβηθηκα μην ανεβει κι αλλο.και σταματησε και να τρωει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την τουρτιτσα στις Σαβ Ιουν 02, 2012 6:37 am, 3 φορές συνολικά
zenaki έγραψε:Έχω τελειώσει Τμήμα Ψυχολογίας Παντειου Πανεπιστημίου. Αυτή τη στιγμή δεν εργάζομαι τελείωσε η σύμβαση μου με το δημόσιο και ασχολούμαι με το γιο μου.
χαίρομαι που είμαι μαζί σας.
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;καταφερα να κλεισω ραντεβου στο παιδων για μετρηση στραβισμου με μια ευγενεστατη κυρια.μαλλον για ξενη μου ακουγοταν.
ειστε πολυ μπροστα ολες στα δοντακια εμεις σταθερα στα 11.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;καταφερα να κλεισω ραντεβου στο παιδων για μετρηση στραβισμου με μια ευγενεστατη κυρια.μαλλον για ξενη μου ακουγοταν.
ειστε πολυ μπροστα ολες στα δοντακια εμεις σταθερα στα 11.
Α, τέλεια! Για πότε σου έκλεισαν; Για φέτος ελπίζω! Εμείς έχουμε 14 δοντάκια και ετοιμάζονται κι άλλα!!! Είχαμε μείνει όμως για πολύ καιρό στα 12....
grammatiki έγραψε:
εγω ζητησα για αρχες ιουλιου τοτε μου ειχε πει η οφθαλμιατρος να την παω για να την δει και αυτη μετα να δει για το αν θα της αλλαξει βαθμους.και εμεις ειμαστε στα 11 2 μηνες τωρα περιπου.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
εγω ζητησα για αρχες ιουλιου τοτε μου ειχε πει η οφθαλμιατρος να την παω για να την δει και αυτη μετα να δει για το αν θα της αλλαξει βαθμους.και εμεις ειμαστε στα 11 2 μηνες τωρα περιπου.
Πώς τα πάει το κουκλί με τα γυαλάκια;
grammatiki έγραψε:
χτες τα φορεσε απο τις 17.30 που επεστρεψα απο τη δουλεια πηγαμε κουνιες ξεσαλωσε αλλα τα φορουσε και τα εβγαλε κατα τις 20.30.μαλλον την κουρασαν γιατι δεν ηθελε με τιποτα να τα ξαναβαλει.
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:
χτες τα φορεσε απο τις 17.30 που επεστρεψα απο τη δουλεια πηγαμε κουνιες ξεσαλωσε αλλα τα φορουσε και τα εβγαλε κατα τις 20.30.μαλλον την κουρασαν γιατι δεν ηθελε με τιποτα να τα ξαναβαλει.
Μια χαρά δεν είναι το τρίωρο για αρχή;
grammatiki έγραψε:
ναι αμε οχι μονο μια χαρα σουπερ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης