Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
447 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 447 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες...
τουρτιτσα μου ...θα ζοριστηκε η μικρη με το 39,6...
τιτικα σουπερ η κορακλα με τα γυαλακια της...μπραβο της!!!
crazymommy αξια νονα να εισαι...κι εγω θα γινω το Νοεμβρη...
επισης οσο για τα νευρα ξερω τι φταιει...και προσπαθω να καλμαρω και ναι γεωργια μου συμφων σε αυτο που λες με τα συναισθηματα προς τα παιδακια μας,επισης κι εγω αν δω οτι παραλογιζομαι του ζηταω συγνωμη και του εξηγω γιατι εφτασα στο σημειο να του φωναζω..και δεν φτανουν τα δικα μου νευρα,εχω σημερα και του συζυξ που θελει να τσακωθει με ολο τον κοσμο...(ακομα και με τη νονα του μικρου,εχει να της πει ενα σωρο και ξερω οτι θα τσακωθουμε μετα)....του φταιει η δουλεια του και το boss που εχει απαιτησεις στην εμφανηση,αλλα τον δικαιολογω νομιζω τωρα αρχιζει να συνηδειτοποιει το χαμο του μπαμπα του και ξεσπαει με αυτο τον τροπο...αντε να δουμε πως θα περασει και αυτο το καλοκαιρι....

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να καλοσωρισω και εγω με την σειρα μου το ζενακι και το ντεμακι.καλως ηρθατε κοριτσια.
να μου πειτε ονοματα των παιδιων σας(αν θελετε)και ημερομηνια γεννησης για να κανω την λιστα.

.[/quote]ariadnh 27/11 athanasia 12/8

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Γεωργία μου, περαστικά στο Ειρηνάκι κούκλα μου, ...39,6???? Το καημενάκι, να μην έχει τα γενεθλιά του το καλό μου με ίωση... μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και οι ιώσει έξω από εδώ...

Εμείς, δόξα το Θεό, μια χάρα είμαστε... σχεδον καθόλου βήχα, και σήμερα έκανα την υπέρβαση του έδωσα το φαγητό σε κομματάκια για τον παιδικό, το είπα και στην δασκάλα του... και ξεκινάμε να σταματήσουμε και τα πατημένα, βέβαια στην φρουτόκρεμα θα επιμείνω ένα μήνα ακόμα...

κοριτσάκια θέλω χάρη... θα ήθελα να ξεκινήσω να δίνω ωμα λαχανικά στον μικρό έχετε καμιά ίδεα... ξέρετε καροτάκι (τώρα που καλοκαιριάζει και είναι και πολύ άσπρος), αγγουράκι κ.α. ?????

Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη ζενάκι και ντεμάκι με τα μπουμπούκια τους...

Σωτηρία μου και εμείς τελικα Κυριακή θα πάμε σου στέλνω πμ το κιν μου... αν τα καταφέρουμε να πιουμε καφέ...

Βιβή μου σήμερα είναι η εγχείρηση ε? όλα καλά να πάνε ψυχή μου, να μην πονάει άλλο το αντράκι σου... όποτε μπορέσεις γράψε νεότερα... και καλή ανάρωση!!

Τιτίκα μου 3 ώρες??? ουάου όχι απλά σούπερ... το μυρσινάκι ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Αλικάκι... μας περάσατε εμείς μόνο ούλα κόκκινα έχουμε ακόμα... άντε χωρίς πόνο έυχομαι τα τελευταία...

Τρελομανούλα, ελπίζω το ξενύχτι να είναι παροδικό, και να μην έχετε και εσείς καμιά ιωσούλα, χτυπα ξύλο...
Τι έγινε φουσκώνουμε? και το σποράκι κόβει βόλτες? Ότι επιθυμείς κούκλα μου, να είσαι πάντα άξια... και με υγεία σε ΟΛΗ την οικογένεια...

Χάπι μην νιώθεις τύψεις για τα νεύρα, (ποια το λέει θα μου πεις), εγω προσπαθώ να πω στον εαυτό μου ότι είμαι άνθρωπος και ότι δεν πρέπει να υποκρίνομαι μπροστά στο παιδί μου, να συγκρατούμε ναι αλλα όχι να υποκρίνομαι... δεν γινεται να είμαστε συνέχεια με την γλυκιά φωνή σαν να μην τρέχει τίποτα και στον πανικό μέσα.... Και τα αρνητικά συναισθήματα... θυμός, θλίψη, πόνος είναι φυσιολογικά και θα πρέπει να τα αναγνωρίζει και να τα καταλαβαίνει, και να τα αφήνουμε και αυτά να τα βιώνουν με την σείρα τους, αλλά θα πρέπει να μας βλέπουν να τα χειριζόμαστε και όχι να μην τα νιώθουμε, μπορεί στα νεύρα σου να φωνάξεις και να πεις κάτι παραπάνω, αλλά θα δεχτείς και τις συνέπειες... μετά θα πρέπει να απολογηθείς σε αυτόν που πλήγωσες... εγω αυτής της λογικής είμαι, αν δεν μάθει από τους γονείς τον χειρισμό όλων των συναισθημάτων μετά θα είναι αργά...
Νομίζω... Rolling Eyes

Μπήκε πελάτης θα τα πούμε και μετά... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 19 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 19 417472

συνονοματη ευχαριστω.ελπιζω στα γενεθλια να ειναι καλυτερα.εν τω μεταξυ και περυσι στα γενεθλια της αρρωστη ηταν.

για τα ωμα λαχανικα που ειπες εγω δινω στην δικια μου και τα τρωει,το αγγουρι το τσακιζει.και το καροτο το τρωει αλλα θελει πιο πολυ προσοχη.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα Αλικάκι!!! Είστε καλά; 17 δοντάκια,ε; Super!!! Εσύ και η "κολλητή σου" είστε πολύ μπροστά στα δοντάκια!!! Άντε με το καλό να τελειώσετε απ' αυτή την ταλαιπωρία!!!

Γεωργίτσα Τουρτίτσα, πόσες φορές πρέπει να δηλώσω τις ημερομηνίες για να με καταχωρήσεις;;;;Εεεεεεεε;;;;;
Άντε, μη σε μαλώσω....που λέει κι ο γιος μου!!!
ενταξει καλε σας καταχωρησα.μη με μαλωσεις ομως δεν φταιω εγω που αργησα,εχω αρρωστο το κοριτσι και καθομαστε ολη μερα αγκαλια.παλι καλα που προλαβαινω και κανω φαγητο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ.

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες Very Happy !!
Τι κανετε και σημερα?? Περαστικα στο κοριτσακι της παρεας, να πεσει γρηγορα ο πυρετος!
Κοιμηθηκα παλι σημερα και ειμαι ετσι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 19 911307 !Μονο τωρα πινω τον πρωτο καφε και εδω και καιμια 20αρια μερες κοιμαμαι κ το μεσημερι, ενω δεν κοιμομουν 21 μηνες!Γενικως ο υπνος μου ειναι απο τις 02:00-07:00 συνηθως, αρα ισως να μου λειπει λιγουλακι!!
Σωτηρουλα, μακαρι να τελειωσαμε με δοντια, αλλα σαν να μου φανηκε οτι βγηκαν ολα!Μαλλον φοβομουν μη με δαγκωσει κ τα μετραγα διπλα Laughing !!18 εχουμε σιγουρα παντως, ειδομεν!!
Τρελομαμα, πού εισαι εσυ βρε μικρούλα???και νονα??Με το καλο!!!Θα σηκωνεις το μωρο δηλαδή ή ο άντρας σου??
Γεωργια, ολοι οι βολεμενοι ετσι φερονται!!Αυτη η μεριδα των δημοσιων υπαλληλωνπαιρνει στο λαιμο κ τους υπολοιπους που προσπαθουν για το καλυτερο Twisted Evil !
Βιβή, πες μας νεα, σημερα δεν κανατε εγχειρηση??
Τιτικα, ωραια, τα συνηθιζει η κορη τα γυαλάκια!!
Χαπι, αυτα τα νευρα τα εχουν οιπειρσσοτερες μαμαδες!η γυναικα που τον εχει μου λεει οτι ο μικρος δεν της δημιουργει κανενα προβλημα, αλλα σε μενα βγαζει το λαδι!Και το καταλαβαινω γιατι το ιδιο μου λενε κ οι μαμαδες στο σχολειο για τα παιδια τους, οτι ακουν εμενα κ οχι αυτες!!Πληρωνω τις αμαρτιες μου τωρα Rolling Eyes !!Απλα, οταν σχολαω κ με βλεπει τον πιανουν ολα τα παραξενα κ πολλες φορες δεν εχω υπομονη να τα κανω αυτα που θελει! και εκτος των άλλων, εμεις εχουμε ολα τα αλλα στο μυαλο μας που δεν μας αφηνουν να χαρουμε καποια πραγματα!!Εγω ξενυχταω καθε βραδυ και ψαχνομαι για τα παιδια στο σχολειο, για τη δουλεια μου δηλαδή, αφιερωνομαι εκει πολυ και νιωθω οτι παραμελω το δικο μου παιδι.Καποια αλλη μαμα για αλλο λογο!Και ειδικα κ οταν εισαι ολη μερα σπιτι ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι δεν ξεφευγεις!
Τωρα με τον αντρα σου ειναι αναποφευκτο αυτο που περναει, θελει υπομονη.Εχω βρεθει στη θεση του κ καταλαβαινω.Εκει του βγαινει.
Εμφανιστειτε τα υπολοιπα κοριτσια, εχουμε χασει τα νεα σας!!
Α!ποιος ειπε για καροτο, η διδυμή μας!!Προπερσυ νομιζω ηταν που ειχε πνιγει ενα 2χρονο παιδακι απο καροτο που του εδωσε η γιαγια.τρεμω απο τοτε, μονο ξυσμενο νομιζω θα το δινω μια ζωη!Στο θεμα φαγητου φοβαμαι αρκετα κ δεν θελω κανεις να δινει τιποτα αν δε με ρωτησει(Hi Hitler!!!)!
Το ζουζουνι μου ξυπνησε , παμε να ξαπλωσουμε αγκαλιτσα κ μετα βουρ στον αγωνα Smile !!!Φιλάκια σε ολες!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ολα καλα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ///σας ευχαριστω ρε φιλεναδες που με σκεφτεστε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy θα σας γραψω λεπτομερειες μαλλον βραδυ τωρα τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!Πίνω καφεδάκι γιατί σε λίγο ξεκινάει μια δύσκολη μέρα με ψώνια,λαική κτλ.... Φορτωμένο καρότσι, ζέστη,ποδαρόδρομος...μπλιαχχχχχχ!!!!!!

Αλικάκι μου,πάντα άξια!!!Ξέχασα να σου το πω... Very Happy

[quote="Sot2010"]Καλημέρα Αλικάκι!!! Είστε καλά; 17 δοντάκια,ε; Super!!! Εσύ και η "κολλητή σου" είστε πολύ μπροστά στα δοντάκια!!! Άντε με το καλό να τελειώσετε απ' αυτή την ταλαιπωρία!!!

Μια χαρούλα!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ,Σωτηρούλα μου!!!Αυτά τα δόντια τον ατελείωτο έχουνε!!!!

[quote="γεωργία02/07/10"]κοριτσάκια θέλω χάρη... θα ήθελα να ξεκινήσω να δίνω ωμα λαχανικά στον μικρό έχετε καμιά ίδεα... ξέρετε καροτάκι (τώρα που καλοκαιριάζει και είναι και πολύ άσπρος), αγγουράκι κ.α. ?????

Καροτάκι έχω δώσει ελάχιστες φορές κι αυτό γιατί το φοβάμαι.Αλλά όταν δίνω το κόβω σε μπαστουνάκια ,πολύ λεπτό και είμαι,εννοείται,συνέχεια από πάνω του.Αγγουράκι δίνω συνέχεια!!

Σωτηρία μου και εμείς τελικα Κυριακή θα πάμε σου στέλνω πμ το κιν μου... αν τα καταφέρουμε να πιουμε καφέ...

Να πείτε καφεδάκι και να βγάλετε και φωτό...να δούμε και την Σωτηρούλα,επιτελους!!!

Αλικάκι... μας περάσατε εμείς μόνο ούλα κόκκινα έχουμε ακόμα... άντε χωρίς πόνο έυχομαι τα τελευταία...

Να'σαι καλά,σε ευχαριστούμε πολύ!!Και στα δικά σας!!!

mamavivo έγραψε:ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ολα καλα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ///σας ευχαριστω ρε φιλεναδες που με σκεφτεστε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy θα σας γραψω λεπτομερειες μαλλον βραδυ τωρα τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Σιδερένιος!!!Και καλή ανάρρωση!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τις καλημέρες μου!!! Τι μου κάνετε; Εγώ πολύ κουρασμένη διότι τελευταία τα βράδια η μικρή δεν κοιμάται καλά. Έχει πολλά σάλια, πάρα πολλά θα έλεγα, συν τις μυξούλες, κάτι που με κάνει να σκέφτομαι 2 πράγματα: είτε δοντάκι που ετοιμάζεται, είτε ιωσούλα! Δεν ξέρω ποιο προτιμώ, χαχαχαχ!

Αύριο που λέτε γίνομαι νονά (σας ευχαριστώ για τις ευχές!) και χτες πέρασα και είδα το μπέμπη, έχει κάτι μάγουλαααααααα! Για να δούμε πώς θα πάει η βάφτιση!

Η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φουσκώνει, οπότε έκανα και την 1η απόπειρα να το πω στη Δανάη, ακούστε να γελάσετε: Της δείχνω την κοιλιά και της λέω "Τι έχει εδώ Δανάη;", με κοιτάει περίεργα και δεν απαντάει. Της ξαναλέω "μήπως έχει μωράκι εδώ;", με ξανακοιτάει η μικρή σκεφτική, ζουλάει με το δάχτυλο την κοιλιά και απαντάει "μπαααααααα...." Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Βέβαια της το ξαναείπα από τότε και σιγά-σιγά αρχίσει να απαντάει "μωράκι" αλλά παρόλα αυτά φαίνεται αρκετά δύσπιστη, χαχαχαχ!
Πάντως, έχουμε αρχίσει να το δουλεύουμε το θέμα "μωρό", αφού της μιλάω συνεχώς με όμορφα λόγια για τα μωράκια και φροντίζουμε μαζί την κούκλα της (ένα μωράκι που κλαίει αν της βγάλεις την πιπίλα). Τις προάλλες μάλιστα που μαγείρευα, πήρε την κούκλα και την έβαλε στο καθισματάκι του φαγητού, την έδεσε κιόλας, της έβαλε και το δίσκο και μετά πήρε το πιατάκι της με τα δημητριακά και άρχισε να την ταΐζει! Shocked Φυσικά, αφού η κούκλα δεν τα έτρωγε, τελικά αποφάσισε και τα έφαγε αυτή, ε, να μην πάνε και χαμένα (κάτι μου θυμίζει αυτό, χαχαχαχ! Laughing

Στα δικά σας, Αλικάκι μου καλά να περάσετε! Γεωργία και Χάπι νευράκια διαπιστώνω, σίγουρα χρειάζεται άπειρη υπομονή, αν και σε ο,τι αφορά στις δημόσιες υπηρεσίες, πολλές φορές έχω βάλει τα κλάματα από τα νεύρα μου! Mad Σε ο,τι αφορά στα πιτσιρικάκια μας, όταν βλέπεις ότι φορτώνεις, απλά πάρε 2-3 βαθιές αναπνοές και μετά διαχειρίσου το. Σε μένα βοηθάει πολύ αυτό! Θέλει να το δουλέψεις βέβαια, όπως είπε και το Αλικάκι!

Γεωργία (τουρτίτσα) μας, περαστικά βρε στη μικρούλα σου! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα, έρχονται και τα γενέθλιά της!

Σωτηρία μου, είπαμε, κουράγιο και υπομονή! Και εσύ σα γιατρός που είσαι Wink δε θα μασάς με τις ταλιμπανιές, χαχαχαχ!

Μάνγκιο μου κουρασμενάκι είσαι, ξεκουράσου λιγάκι! Σε ο,τι αφορά στα δοντάκια πάντως, εγώ και τη Τιτίκα μας πάμε παρέα! Να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε! Εσείς μιλάτε για 2ους τραπεζίτες, ενώ εμείς για πλάγιους και κυνόδοντες, είμαστε στο προηγούμενο επεισόδιο ακόμα, χαχαχαχ!

Α, αγγουράκι και καροτάκι της έχω δώσει πολλές φορές, αλλά κομμένα σαν μπαστουνάκι κι εγώ. Για το αγγούρι κυριολεκτικά τρελαίνεται, αφού σε όλα τα παιδικά πάρτυ που πήγαμε μέχρι τώρα μόνο αγγούρι ήθελε αυτό το παιδί! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 19 688264 Εδώ της δίνω και τρώει μήλο (και τρελαίνεται επίσης), τι να λέμε τώρα, στο καρότο θα κολλήσουμε;

Ζενάκι ή Τζενάκι μάλλον πιο σωστά, ακριβώς αυτό περίμενα να ακούσω, έβαζα το χέρι στη φωτιά ότι έχεις ασχοληθεί με ψυχολογία, ειδικά μετά από ένα ποστ σου σχετικά με τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο νομίζω... Wink Μια χαρά τα λες!!!

Βιβήκο μου μπράβο σας που πήγαν όλα καλά, περαστικά σας τώρα!!!!!

Τιτίκα μου, και σ' εσάς μπράβο, που η μικρή φόρεσε για τόσες ώρες τα γυαλάκια χωρίς να γκρινιάξει, 3 ώρες για 1η φορά μου φάνηκε πολύ μάλιστα!

Σας αφήνω τώρα, να έχετε ένα όμορφο σ/κ!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..
κΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΕΜΑς ΜΑς ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟ..39,8 χτυπησε ο μικρος προτοφανες.δεν ξερουμε απο πυρετους.τα επαιξα .ολη νυχτα στο ποδι.κατα τις01,00 τον σηκωσα για μπανιο γιατι ψηνοτανε.Σηκωθηκε ο κυριος πηρε και το κουβαδακι του με τα ψαρακια του,ξεχασε πυρετο,γκρινια τα παντα.εκατσε κανα 20 λεπτοο και επαιξε στο νερο,του επεσε ο πυρετος αλλα μετα απο 2 ωρες παλι οπα...τωρα ειναι απυρετος και εγω κομματια,σωματικα ψυχολογικα την εχω "ακουσει".

Αλικακι φουσκωνεις ε?
καλωσηρθατε νεα μελακια μας ... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσαρες μου...
βιβακι ευχαριστα τα νεα με το συζυγο,αλλα περαστικα στο ζουζουνι σου...αχ ολα μαζι σου εχουν πεσει κοριτσακι μου...υπομονη κουκλιτσα μου,μια δυσκολη φαση ειναι θα περασει...
στα δοντακια μας εχετε τσακισει ...εμενα ο δικος μου εχει 8 και 1 μυτουλα που φαινεται ελαχιστα...αντε να δω ποτε θα βγαλει αυτο το παιδι δοντια...
χθες ειχαμε κι εμεις δυσκολο βραδυ,μετα πο πολυ καιρο ξυπνησε το βραδυ περιπου 4 και κοιμηθηκε γυρω στις 6:30 ...αφου τον πηρα μαζι μου τελικα στον καναπε...τον ρωτησα αν ποναει καπου γιατι εκλαιγε και μου ειπε στο λαιμο του...αν και νομιζω οτι κανενα δοντακι τον ταλαιπωρει και γι'αυτο ηταν ετσι...τον ενοχλουσε και η μυτουλα του ...ωστοσο εγω του εδωσα λιγο πετιμεζι για να προλαβω το λαιμο,αν ειχε θεμα
τουρτιτσα ...τα δικα μας στοιχεια Κωνσταντινος-Χρυσοβαλαντης 28/7/2010

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω απο ωμα λαχανικα του δινω συχνα αγγουρακι που του αρεσει και πολυ...καροτο φοβαμαι να του δωσω
και εχει φαει και καποιες φορες μαρουλι απο τη δικη μας σαλατα...
και μιας και μιλαμε για φαγητα...εχω μεγαλο θεμα με τα φρουτα...δεν θελει να τρωει φρουτα με τιποτα..μονο καμια μπανανα και αυτο μονο την ωρα που παιζει...
μολις του δωσω οτιδηποτε αλλο το φτυνει...παλιοτερα τσακιζε την φρουτοκρεμα ...τωρα ουτε να τα δει δεν θελει...τι να κανω μου λετε...???
σκεφτηκα να παρω αποχυμωτη να του κανω χυμους,αλλα θα το πινει ή θα παρω τον αποχυμωτη τζαμπα...

τουρτιτσα

τουρτιτσα
happiness έγραψε:εγω απο ωμα λαχανικα του δινω συχνα αγγουρακι που του αρεσει και πολυ...καροτο φοβαμαι να του δωσω
και μιας και μιλαμε για φαγητα...εχω μεγαλο θεμα με τα φρουτα...δεν θελει να τρωει φρουτα με τιποτα..μονο καμια μπανανα και αυτο μονο την ωρα που παιζει...
μολις του δωσω οτιδηποτε αλλο το φτυνει...παλιοτερα τσακιζε την φρουτοκρεμα ...τωρα ουτε να τα δει δεν θελει...τι να κανω μου λετε...???
σκεφτηκα να παρω αποχυμωτη να του κανω χυμους,αλλα θα το πινει ή θα παρω τον αποχυμωτη τζαμπα...
γιατι την εκοψες την αλεσμενη την φρουτοκρεμα?η μεγαλη μου περυσι που εδινα στην μικρη αλεσμενα,την εκανα και αυτην και ετρωγε αλεσμενα.αρκει να τρωει φρουτα.μην βιαζεστε βρε κοριτσια να τα κοψετε ολα.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
mamavivo έγραψε:ΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..
κΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΕΜΑς ΜΑς ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟ..39,8 χτυπησε ο μικρος προτοφανες.δεν ξερουμε απο πυρετους.τα επαιξα .ολη νυχτα στο ποδι.κατα τις01,00 τον σηκωσα για μπανιο γιατι ψηνοτανε.Σηκωθηκε ο κυριος πηρε και το κουβαδακι του με τα ψαρακια του,ξεχασε πυρετο,γκρινια τα παντα.εκατσε κανα 20 λεπτοο και επαιξε στο νερο,του επεσε ο πυρετος αλλα μετα απο 2 ωρες παλι οπα...τωρα ειναι απυρετος και εγω κομματια,σωματικα ψυχολογικα την εχω "ακουσει".

Αλικακι φουσκωνεις ε?
ελα ρε βιβηκα περαστικα.ολα μαζεμενα σου πεσανε.κουραγιο μανα.
και η δικη προχθες εκανε 39,6.την πηγα παιδιατρο και ειναι ερεθοσμενα τα λαιμα της .αν ειναι και σημερα ετσι μην τον αφηνεις,πανε παιδιατρο.

τουρτιτσα

τουρτιτσα
αλικη τρελομανα πολυ γελασα με την απαντηση της μικρης.μπααααααααααααα!!!χαχαχαχαχαχα
η δαναη θα ειναι περιπου 2μιση οταν θα γεννησεις.σωστα?τοσο ηταν και η μεγαλη μου οταν γεννησα την ειρηνη.εγω λοιπον της ειχα πει απο την αρχη για το καινουριο μωρακι,ερχοταν,το μιλουσε,το χαιδευε,ηθελε να το ακουσει.οσο περνουσαν οι μηνες αυτη σταματησε να ασχολειται με το εμβρυο.απο οτι καταλαβα,βαρεθηκε να περιμενει ποτε θα ρθει.μωρακι ακουγε και μωρακι δεν εβλεπε.καταλαβα λοιπον οτι εκανα λαθος που της το ειπα απο την αρχη.τα λεμε οτι θα εχουν αδερφακι,οτι θα εχουμε ενα νινι στο σπιτι,αλλα και αυτα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι πρεπει να περασουν και καποιοι μηνες.μωρακι θελουν τωρα το θελουν.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:

Αλικακι φουσκωνεις ε?
και η δικη προχθες εκανε 39,6.την πηγα παιδιατρο και ειναι ερεθοσμενα τα λαιμα της .αν ειναι και σημερα ετσι μην τον αφηνεις,πανε παιδιατρο.
ton phra και μου ειπε οτι μαλλον αμυγδαλιτιδα αλλα 3 μερες να περιμενουμε πριν παρει αντιβιωση.Για να δουμε πως θα παει...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:
happiness έγραψε:εγω απο ωμα λαχανικα του δινω συχνα αγγουρακι που του αρεσει και πολυ...καροτο φοβαμαι να του δωσω
γιατι την εκοψες την αλεσμενη την φρουτοκρεμα?η μεγαλη μου περυσι που εδινα στην μικρη αλεσμενα,την εκανα και αυτην και ετρωγε αλεσμενα.αρκει να τρωει φρουτα.μην βιαζεστε βρε κοριτσια να τα κοψετε ολα.
οχι καλε δεν του την εκοψα εκεινος δεν την θελει,μολις φαει 1-2 κουταλιες μου λεει δεν θελω αλλο και μετα με απειλες αντε να φαει αλλες 2-3,λυπαμαι να πεταω και τα φρουτα καθε φορα...αυριο θα ξαναπροσπαθησω να του δωσω,γιατι τρωει μονο μπανανες και εχει στουμπωσει ο καημενος..γι'αυτο σκεφτηκα και τον αποχυμωτη

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavivo έγραψε:
τουρτιτσα έγραψε:

Αλικακι φουσκωνεις ε?
ton phra και μου ειπε οτι μαλλον αμυγδαλιτιδα αλλα 3 μερες να περιμενουμε πριν παρει αντιβιωση.Για να δουμε πως θα παει...
οτι κι αν ειναι να ειναι περαστικα και γρηγορα...

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια, τι κανετε??
Μπηκα να δω αν εχετε νεα!
Βρε Βιβη, τι γινεται??Δεν προλαβαινει να κανει ο άντρας σου την επεμβαση κ αρρωσταινει ο γιος??Μήπως σας είδε κανενα πολύ κακο ματι και σας ματιασε, τι στο καλο Rolling Eyes ??Περαστικα του!!
Τρελομαμα, "μπα" σου λεει η Δανάη ε Laughing ??Οταν θα αρχίσει να ρίχνει τα κλωτσιδάκια,θα δει το "μπα" της χαχα!!Ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?Πωπω ,μου ηρθε σημερα παλι μια επιθυμια να εχω τωρα ενα κοριτσάκι και την έδιωξα όπως μου ήρθε Razz !!!Εχω ακομα καιρο!!
Χαπι, μια και λεγαμε προχτες για τα μαλια,ακουσες σημερα τι έγινε??Αμαν πια!!
8 δοντακια εχετε??
Αλικάκιον ,ψωνια??ταλαιπωρια στη λαικη, αλλα τα φρεσκα φρεσκα!!Πηγα να γραψω το ψώνιο παει για ψώνια , αλλα τελικα το μετάνιωσα Laughing Razz !!
Εμενα απο λαχανικα, τσακιζει κυριολεκτικα, εκει που δεν το περιμενα, το μαρουλι!!Μετα ακολουθει η ντοματα!Και το αγγουρι φυσικα, αλλα΄οπως το μαρουλι κανενα!!Του βαζω και μια σταγονα ξυδι, δεν πειραζει ε??
Αν πατε αυριο βολτιτσα, καλα να περασετε!!Σας αφηνω να χαζεψω στο νετ!!καλο βραδυ Very Happy !!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mangio έγραψε:καλησπερα κοριτσακια, τι κανετε??
Μπηκα να δω αν εχετε νεα!
Βρε Βιβη, τι γινεται??Δεν προλαβαινει να κανει ο άντρας σου την επεμβαση κ αρρωσταινει ο γιος??Μήπως σας είδε κανενα πολύ κακο ματι και σας ματιασε, τι στο καλο Rolling Eyes ??Περαστικα του!!
Τρελομαμα, "μπα" σου λεει η Δανάη ε Laughing ??Οταν θα αρχίσει να ρίχνει τα κλωτσιδάκια,θα δει το "μπα" της χαχα!!Ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?Πωπω ,μου ηρθε σημερα παλι μια επιθυμια να εχω τωρα ενα κοριτσάκι και την έδιωξα όπως μου ήρθε Razz !!!Εχω ακομα καιρο!!
Χαπι, μια και λεγαμε προχτες για τα μαλια,ακουσες σημερα τι έγινε??Αμαν πια!!
8 δοντακια εχετε??
Αλικάκιον ,ψωνια??ταλαιπωρια στη λαικη, αλλα τα φρεσκα φρεσκα!!Πηγα να γραψω το ψώνιο παει για ψώνια , αλλα τελικα το μετάνιωσα Laughing Razz !!
Εμενα απο λαχανικα, τσακιζει κυριολεκτικα, εκει που δεν το περιμενα, το μαρουλι!!Μετα ακολουθει η ντοματα!Και το αγγουρι φυσικα, αλλα΄οπως το μαρουλι κανενα!!Του βαζω και μια σταγονα ξυδι, δεν πειραζει ε??
Αν πατε αυριο βολτιτσα, καλα να περασετε!!Σας αφηνω να χαζεψω στο νετ!!καλο βραδυ Very Happy !!
τι εγινε και δεν πηρα χαμπαρι...

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι απο δοντια 8 κανονικα...και εχει σκασει και αλλο ενα αλλα αργει να μεγαλωσει και λογικα οπου να'ναι θα σκασει μαλλον κι αλλο αφου εκεινο το σημειο που ειχε μελανιασει τωρα ειναι κοκκινο και πολυ πρησμενο

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χάπι, τελικα έγινε Σταλίδα, ατυχημα με γουρούνα πάλι! Σκοτωθηκε μια τουριστρια 19ετων.Ειχα διαβασει στα Μαλια πριν, γι αυτο.Δεν παλευεται αυτή η κατάσταση με τις γουρουνες πια! Επειδη αυριο δεν δουλευω, λεω να παω νωρις σημερα για υπνο!Τελειως αντιφατικο, αλλα δεν ψαχνω για το σχολειο σημερα, αρα .....νανι!!! καληνυχτα Smile !!

happiness

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο με τις γουρουνες ειναι τρομερο προβλημα,φοβαμαι να κυκλοφορω στο δρομο με το μωρο ειναι πολυ επικυνδινο...
τρεχουν σαν τους τρελλους και δεν κοιτανε και μπροστα τους,αλλα δεν φταινε οι τουριστες....η αστυνομια και οσοι εχουν ενοικιαζομενες γουρουνες

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
demaki88 έγραψε:να καλοσωρισω και εγω με την σειρα μου το ζενακι και το ντεμακι.καλως ηρθατε κοριτσια.
να μου πειτε ονοματα των παιδιων σας(αν θελετε)και ημερομηνια γεννησης για να κανω την λιστα.

.
ariadnh 27/11 athanasia 12/8[/quote]

Το μικρο μου τον λένε Μάριο και γεννήθηκε στις 23/06/2010.

Ξέρει καμιά κάνα καλό παιδοοφθαλμίατρο ; H αν έχει κάποιο ακουστά ;

Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας,και συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και τις χαρές σας εύχομαι να μπορώ να βοηθήσω και γω με όποιο τρόπο χρειαστεί.

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσαρες τι κανετε? έχω να μπω σχεδον μισο χρόνο.απο το λίγο που διαβασα πάνω κάτω όλες τα ιδια περναμε. απο τον οκτώβρη μεχρι τώρα ο μικρος δεν εχει κοιμηθει ενα βραδυ συνεχωμενα. μιλαμε για μακελειο καθε νυχτα. ξυπναει και για κανα δυωρο μας τρελαινει. παλιοτερα τσιριζε και ουρλιαζε. τωρα είναι πιο ήρεμος. θα ξυπνησει, θα θηλασει θα ξυπνησει τον πατερα του, ήρεμα πραγματα. φρουτα δεν τρωει εδω και 2 εβδομαδες, χθες η πεθερα μου του εφτιαξε φρουτοκρεμα και με χιλια δυο παιχνιδια τον καταφερε. αν βγαζει δοντακια μπορει να τον τσουζει κιολας. δεν επιμενω. δεν θα παθει αβιταμινωση αν κανει ενα διαλειμμα. διαβασα μια μαμα τα δινει πατημενα? εμεις απο τον χρονο τα τρωμε κανονικα, εχουμε 16 δοντακια. στο γιογιο δεν καθομαστε αλλα του αρεσει να καθεται στο καθισματακι για την λεκανη. ήρθε κ το αδερφακι μας, το οποιο μας το ταλαιπωρησαν στο νοσοκομειο. εμεινε 15 μερες στην μενν μπορει κ αδικα. τελοσπαντων όλα καλα. το αδερφακι μας το αγαπαμε, του τραγουδαμε,του βαζουμε το χερι στο ματακι, το παιρνουμε αγκαλιτσα, το τσιμπαμε. λιγο απο όλα. τα παιχνιδια του τα παιζει λιγο αλλα έχει κανα δυο αγαπημένα, όταν τα βαριεται βγαζει τα ρουχα απο την ντουλαπα ή σκαρφαλώνει στα σκαμνακια για να φτασει ότι έχουμε στον παγκο. επίσης έπειδή μιλάει πολύ για την ηλικία του τώρα περνάει την φάση τι-που-ποιος δηλ -τι ειναι αυτο? λαμπα- ποιος την εφερε? ο μπαμπας.-που τι βρηκε? και αν δεν απαντησεις κάνει τηνιδια ερωτηση μεχρι να παρει απαντηση.
καποια μιλησε για νευρα. εγω έχω ένα θεματακι με τον θυρεοειδή μου και είχε κατέβει πολύ μια ορμονη (tsh) και μιλαμε για παραλογα νευρα, τώρα μου ανέβηκε πολύ αλλά ξέρω από που είναι τα νευρα μου. έμαθα ότι έχουμε εγκυουλα, με το καλό. περαστικα στα άρρωστα ζουζουνια. κ στους μπαμπαδες. γενεθλια έχουμε 7-6. φιλια πολλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις