Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

κατσε περιμενε εχει συνεχεια ακομη. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:αχαχαχχαχ ρε τιτικαααααα

μουντελο θα γινωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy

και εγω του βαζω κλιματισμο αλλα φοβαμαι και το κλεινω ...και το ξανανοιγω μετα
ρε παιδια εγω στους 28 βαθμους παγωνω ρε σεις.

να το βαλω 29?καπου εκει το εχω γιατι το 27 μου φαινετε πολυ κρυο εμενα

θυμαμαι εγκυμοσυνη 15-16 βαθμους να το εχω να λιωνω στην κυριολεξια και ο σπυρος με παπλωμα διπλα μου...ΜΕΓΑΛΕς ΣΤΙΓΜΕΕΕΕΕΕΕς

παιζει ρολο ποσα τετραγωνικα ειναι το δωματιο.σε τι κλιμακα εχεις τουν ανεμιστηρα του κλιματιστικου και αν η πορτα του δωματιου ειναι ανοιχτη.ή ακομη καλυτερα η μπαλκονοπορτα
ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΤΔΕΥΕΙς?
το δωματιο ειναι μικρο ,φυσιολογικο θα ελεγα.η πορτα ειναι ανοιχτη εννοειτε.

ρε το κουμπι fan στο κοντρολ του κλιματιστικου εννοω.εκει εχει 3 σκαλες και μετα το αυτοματο.
δεν καταλαβα τιποτις δεν ξερω τι ειναι αυτο

αχ μανα μη με τσιτωνεις ρε εχει και καυσωνα.πως ανοιγεις το κλιματιστικο;με ενα ομορφο κοντρολ σωστα;εκτος λοιπον απο το να επιλεξεις θερμοκρασια επιλγεις και το αν θα το βαλει στο ζεστο στο κρυο και το ποσο δυνατα θα βγαζει αερα κοινως τον ανεμιστηρα του κλιματιστικου δηλαδη το fan.
αχα τωρα καταλαβα .εσυ ποσο το βαζεις το φαν φαν ?
και μην τσιτωνεις δεν τα γνωριζω αυτα
απλα το ανοιγω .

στην πρωτη σκαλα το βαζω γιατι μετα γινεται παγακι αν το δυναμωσω.και το βασικοτερο απο ολα ειναι να ανεβασεις τις γριλιες να μην χτυπαει τον μικρο.
μην θυμωσεις ..
ολα τα κλιματιστικα το εχουν αυτο που λες?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:αχαχαχχαχ ρε τιτικαααααα

μουντελο θα γινωωωωωωωωωωωωωω Very Happy Very Happy

και εγω του βαζω κλιματισμο αλλα φοβαμαι και το κλεινω ...και το ξανανοιγω μετα
ρε παιδια εγω στους 28 βαθμους παγωνω ρε σεις.

να το βαλω 29?καπου εκει το εχω γιατι το 27 μου φαινετε πολυ κρυο εμενα

θυμαμαι εγκυμοσυνη 15-16 βαθμους να το εχω να λιωνω στην κυριολεξια και ο σπυρος με παπλωμα διπλα μου...ΜΕΓΑΛΕς ΣΤΙΓΜΕΕΕΕΕΕΕς

παιζει ρολο ποσα τετραγωνικα ειναι το δωματιο.σε τι κλιμακα εχεις τουν ανεμιστηρα του κλιματιστικου και αν η πορτα του δωματιου ειναι ανοιχτη.ή ακομη καλυτερα η μπαλκονοπορτα
ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΠΕΡΤΔΕΥΕΙς?
το δωματιο ειναι μικρο ,φυσιολογικο θα ελεγα.η πορτα ειναι ανοιχτη εννοειτε.

ρε το κουμπι fan στο κοντρολ του κλιματιστικου εννοω.εκει εχει 3 σκαλες και μετα το αυτοματο.
δεν καταλαβα τιποτις δεν ξερω τι ειναι αυτο

αχ μανα μη με τσιτωνεις ρε εχει και καυσωνα.πως ανοιγεις το κλιματιστικο;με ενα ομορφο κοντρολ σωστα;εκτος λοιπον απο το να επιλεξεις θερμοκρασια επιλγεις και το αν θα το βαλει στο ζεστο στο κρυο και το ποσο δυνατα θα βγαζει αερα κοινως τον ανεμιστηρα του κλιματιστικου δηλαδη το fan.
αχα τωρα καταλαβα .εσυ ποσο το βαζεις το φαν φαν ?
και μην τσιτωνεις δεν τα γνωριζω αυτα
απλα το ανοιγω .

στην πρωτη σκαλα το βαζω γιατι μετα γινεται παγακι αν το δυναμωσω.και το βασικοτερο απο ολα ειναι να ανεβασεις τις γριλιες να μην χτυπαει τον μικρο.
μην θυμωσεις ..

ποιας εποχης ειναι το δικο σου;μπορει το 1821 να μην εβαζαν ανεμιστηρα δε ξερω. Very Happy
ελα σοβαρα τωρα ολα το εχουν

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λιωνω πεθαινω σβήνω χάνομαι....

Βιβήκα θεά!χαχαχαχαχαχα

Κοπελιά όταν πας σπίτι ckeck the fan!!! Που το είχες το φουλ και κόντεψε να πάθει πνευμονία ο άνθρωπος...

Razz

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:
μην θυμωσεις ..

Θα πάρω τηλέφωνο το αφεντικό σου ν' ανοίξει το κλιματιστικό!!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Λιωνω πεθαινω σβήνω χάνομαι....

Βιβήκα θεά!χαχαχαχαχαχα

Κοπελιά όταν πας σπίτι ckeck the fan!!! Που το είχες το φουλ και κόντεψε να πάθει πνευμονία ο άνθρωπος...

Razz
ΑΧΑΧΧΑΧΑ θα πω του συζυξ να το τσεκαρει γιατι εγω δεν εχω ιδεα γαμωτοοο.

ρε γελατε μαζι μου????αφου δεν εχω ιδεα με αυτα... Very Happy ντροπγη Shocked Shocked και σας συμπαθουσα... Sad κάποτες Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μόλις παράγγειλα την τουρτα για τα γενέθλια του Γαβριήλ, είναι λίγο νωρίς αλλά επείδη εμείς έχουμε τούρτα υπερπαραγωγή ενημέρωσα την φίλη-ζαχαροπλάστρια για να μου πει και τιμές...

check this out!!!

http://www.google.gr/imgres?q=cars+2+cake&start=56&num=10&um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=859&tbm=isch&tbnid=exlg3LwseN3eNM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fcakecentral.com%2Fgallery%2F2270479%2Fcars-2-birthday-cake&docid=-IseKdZLlbakXM&imgurl=http%3A%2F%2Fmedia.cakecentral.com%2Fgallery%2F670220%2F600-1329554853.JPG&w=600&h=803&ei=x2TYT-nvJrDc4QSkqfX-Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=193&vpy=204&dur=449&hovh=161&hovw=124&tx=88&ty=121&sig=109979610858116214769&page=3&tbnh=161&tbnw=124&ndsp=31&ved=1t%3A429%2Cr%3A25%2Cs%3A56%2Ci%3A180

Λατρευουμε τα cars και ειδικά τον ΜακΣφαίρα...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:

Βιβήκα θεά!χαχαχαχαχαχα

Razz

ρε γελατε μαζι μου????αφου δεν εχω ιδεα με αυτα... Very Happy ντροπγη Shocked Shocked και σας συμπαθουσα... Sad καποτες Very Happy

ρε κοριτσακι μου και εγω δεν το εχω αλλα στο θεμα του κλιματιστικου ξερω γιατι πρεπει να ξερω αφου λιωνω καθε καλοκαιρι

Sot2010

Sot2010
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κορίτσια μόλις παράγγειλα την τουρτα για τα γενέθλια του Γαβριήλ, είναι λίγο νωρίς αλλά επείδη εμείς έχουμε τούρτα υπερπαραγωγή ενημέρωσα την φίλη-ζαχαροπλάστρια για να μου πει και τιμές...

check this out!!!

http://www.google.gr/imgres?q=cars+2+cake&start=56&num=10&um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=859&tbm=isch&tbnid=exlg3LwseN3eNM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fcakecentral.com%2Fgallery%2F2270479%2Fcars-2-birthday-cake&docid=-IseKdZLlbakXM&imgurl=http%3A%2F%2Fmedia.cakecentral.com%2Fgallery%2F670220%2F600-1329554853.JPG&w=600&h=803&ei=x2TYT-nvJrDc4QSkqfX-Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=193&vpy=204&dur=449&hovh=161&hovw=124&tx=88&ty=121&sig=109979610858116214769&page=3&tbnh=161&tbnw=124&ndsp=31&ved=1t%3A429%2Cr%3A25%2Cs%3A56%2Ci%3A180

Και η περσινή αλλά και η φετινή ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κορίτσια μόλις παράγγειλα την τουρτα για τα γενέθλια του Γαβριήλ, είναι λίγο νωρίς αλλά επείδη εμείς έχουμε τούρτα υπερπαραγωγή ενημέρωσα την φίλη-ζαχαροπλάστρια για να μου πει και τιμές...

check this out!!!

καλα μιλαμε υπερπαραγωγηηηηηηηηη τελεια ρε συ τελειαααααααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy

grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Βιβήκα θεά!χαχαχαχαχαχα

Razz

ρε γελατε μαζι μου????αφου δεν εχω ιδεα με αυτα... Very Happy ντροπγη Shocked Shocked και σας συμπαθουσα... Sad καποτες Very Happy

ρε κοριτσακι μου και εγω δεν το εχω αλλα στο θεμα του κλιματιστικου ξερω γιατι πρεπει να ξερω αφου λιωνω καθε καλοκαιρι

ενταξει σε συγχωρω γιατι σε αγαπω... Laughing αλλα πληγωθηκα σνιφ σνιφ ...και μετα απο ολα αυτα..επειδη δεν καταλαβα τι[ποτα θα βαλω τον σπυρο να τσεκαρει για καλου κακου. Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα μπηκα σε αυτο το site με τις τουρτες και επαθα μπλακ αουτ ρε γεωργια...
εισαι πολυ μπροστα ρε φιλεναδα,μας ανοιγεις τα ματια και με γυαλια ηλιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy

θα μας πεις ποσο θα σου κοστισει να εχουμε και μεις ενα μπουσουλα?

εμεις τα cars ουτε να τα φτυσουμε1 Sad

wrc και formoula ομως χαμοοοοοοοος Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:καλα μπηκα σε αυτο το site με τις τουρτες και επαθα μπλακ αουτ ρε γεωργια...
εισαι πολυ μπροστα ρε φιλεναδα,μας ανοιγεις τα ματια και με γυαλια ηλιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Very Happy Very Happy Very Happy

Έχω μια φίλη που τα κάνει και είναι καλιτέχνης, πάτα στο fb όταν μπορέσεις Niki's cakes θα πάθεις πλάκα τι μπορεί να κάνει... σκέφτομαι αν μου βγει φθηνή γιατι θα είμαστε τα μισά άτομα από πέρισυ, (πέρισυ έδωσα 120 ευρω γιατι ήμασταν 80 άτομα, και δεν έφτασε κιόλας, ανοιχτά γενέθλια κλειστή βάφτιση) να τις πω να μου κάνει και cup cakes.

Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή, εξαρτάται από το σχέδιο που θέλεις και τα κιλά, εγώ της στέλνω το σχέδιο και αυτή μου λέει πόσο κιλά το λιγότερο, χρόνο που χρειάζεται και λεφτά....

Είναι λίγο τσουχτερες οι τιμές, αλλά κανα 2-3 χρόνια θα τις κάνω και μετά που θα καλεί πιο πολλά παιδάκια θα κάνω κάτι πιο απλό...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:καλα μπηκα σε αυτο το site με τις τουρτες και επαθα μπλακ αουτ ρε γεωργια...

Έχω μια φίλη που τα κάνει και είναι καλιτέχνης, πάτα στο fb όταν μπορέσεις Niki's cakes θα πάθεις πλάκα τι μπορεί να κάνει... σκέφτομαι αν μου βγει φθηνή γιατι θα είμαστε τα μισά άτομα από πέρισυ, (πέρισυ έδωσα 120 ευρω γιατι ήμασταν 80 άτομα, και δεν έφτασε κιόλας, ανοιχτά γενέθλια κλειστή βάφτιση) να τις πω να μου κάνει και cup cakes.

Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή, εξαρτάται από το σχέδιο που θέλεις και τα κιλά, εγώ της στέλνω το σχέδιο και αυτή μου λέει πόσο κιλά το λιγότερο, χρόνο που χρειάζεται και λεφτά....

Είναι λίγο τσουχτερες οι τιμές, αλλά κανα 2-3 χρόνια θα τις κάνω και μετά που θα καλεί πιο πολλά παιδάκια θα κάνω κάτι πιο απλό...
εγω περσι εδωσα 50 ευρω για μια τουρτα με κινουμενα σχεδια για 35 ατομα.φετος αντε να ειμαστε 40?θα μπω ομως να δω σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυ ειναι πολυ ωραια ιδεα και πολυ ωραιες τουρτες.

θα κανεις και τραπεζι?
ειναι θεσσαλονικη η κοπελα?εγω αθηνα και πως τις στελενει?ξερεις?

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:

εγω περσι εδωσα 50 ευρω για μια τουρτα με κινουμενα σχεδια για 35 ατομα.φετος αντε να ειμαστε 40?θα μπω ομως να δω σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυ ειναι πολυ ωραια ιδεα και πολυ ωραιες τουρτες.

θα κανεις και τραπεζι?

Δεν νομίζω βρε κοριτσάκι μου ότι θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει αλλά μπορεί να ξέρει κανένα άλλο ζαχαροπλαστείο να σε στείλει εκεί, θα την ρωτήσω μόλις μιλήσουμε... θα του κάνω πάρτυ εδώ...

http://paizotopos.com/#top

Κάνει 230 ευρω μέχρι 50 άτομα, και επείδη είμαι καλή πελάτισσα θα μου το αφήσουν 200, και περιέχει τα πάντα αν θέλεις πάτα παρτυ να δεις...
Μόνο το αλκοολ πληρώνεις και αυτο μισή τιμη!!!

Και κανένα 70αρι η τουρτα, άρα φθηνα το βλέπω να μου βγαίνει σε σχέση με πέρισυ που το έκανα στο εξοχικό στην Ολυμπιαδα, και μου κόστισε κανενα 400αρι, βάλε και το καθάρισμα πριν και μετά...μην τα ρωτάς άσε... κοίτα αν μπορείς για να καταλάβεις γιατι...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.200874546626546.48954.100001120069854&type=3

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:

θα κανεις και τραπεζι?

Δεν νομίζω βρε κοριτσάκι μου ότι θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει αλλά μπορεί να ξέρει κανένα άλλο ζαχαροπλαστείο να σε στείλει εκεί, θα την ρωτήσω μόλις μιλήσουμε... θα του κάνω πάρτυ εδώ...

http://paizotopos.com/#top

Κάνει 230 ευρω μέχρι 50 άτομα, και επείδη είμαι καλή πελάτισσα θα μου το αφήσουν 200, και περιέχει τα πάντα αν θέλεις πάτα παρτυ να δεις...
Μόνο το αλκοολ πληρώνεις και αυτο μισή τιμη!!!

Και κανένα 70αρι η τουρτα, άρα φθηνα το βλέπω να μου βγαίνει σε σχέση με πέρισυ που το έκανα στο εξοχικό στην Ολυμπιαδα, και μου κόστισε κανενα 400αρι, βάλε και το καθάρισμα πριν και μετά...μην τα ρωτάς άσε... κοίτα αν μπορείς για να καταλάβεις γιατι...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.200874546626546.48954.100001120069854&type=3

γεωργια πολυ ωραια μπραβο σας..ο γαβριλακος πολυ θα τα χαρει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα που μιλαμε για παρτυ γενεθλειων βρηκα ενα Bolg με κατι πολυ εξυπνες ιδεες ,τις οποιες θα τις υιοθετησω τελικα το αποφασισα .
\
http://food4peace.blogspot.gr/2012/05/3.html

η τυπισσα πολυ καλη .

Για οσες ενδιαφεροντε ας ριξουν μια ματια.

τα γλαστρακια με πατατακια και γλειφιτζουρακια πολυ εξυπνοοο

τουρτιτσα

τουρτιτσα
η τουρτα της ειρηνης εκανε μονο 30 ευρω.
τι 120 ρε κοριτσια?με αλλα τοσα κανεις γαμηλια τουρτα.και τοσα ατομα για ενα παιδικο παρτυ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια κορίτσια!!! Κοιμάστε;;; Razz Άντε, μπρος, ξυπνήστε λέμε!!! Cool

Ζέστη και σήμερα, ποιος την παλεύει, κι εγώ στην κατάστασή μου το νιώθω ακόμα περισσότεροοοο!!! Με την ευκαιρία γέλασα πολύ με το κλιματιστικό, αχ βρε Βιβήκο, που να σου εξηγήσω ότι το δικό μας έχει και λειτουργίες "οικονομικής" χρήσης ή ιονισμού κλπ κλπ,χαχαχα, άστο!!!! Razz Κι εμείς (αν και δεν το έχουμε ανοίξει ακόμα φέτος) βάζουμε το φαν στο πιο χαμηλό και κατευθύνουμε τον αέρα ψηλά (έτσι κι αλλιώς ο ψυχρός αέρας είναι βαρύς και πέφτει), ώστε να μη μας χτυπάει. Αφήνουμε και λίγο ανοιχτές τις πόρτες (όχι την εξώπορτα Razz ) και είμαστε κομπλέ. Αλλά δεν το βάζω υπερβολικά χαμηλά, κάπου στους 28 να υπολογίσετε...

Γεωργία μου τι υπερπαραγωγή τούρτας είναι αυτή; Τέλεια φαίνεται!!!! Εμείς μάλλον θα πάρουμε κάτι πιο απλό, αν και θα κοιτάξω να έχει κανένα ωραίο σχέδιο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν το έχω ψάξει! Καθίστε πρώτα να είμαστε όλοι εδώ και να μαζευτούνε παιδάκια γιατί όπως είχα γράψει και παλιότερα, έχουμε και ένα γάμο στη Λάρισα την επομένη, να δούμε τι θα πρωτοκάνουμε!

Τιτίκα μου είδα έγραψες για τον παιδικό. Εμείς δίνουμε 360, αλλά δεν πληρώνουμε τίποτα για υλικά, δε θυμάμαι αν έχει εγγραφή από το Σεπτέμβρη. Αλλά δεν προπληρώνουμε φυσικά κανένα μήνα, όμως ισχύει ότι αν το παιδι πάει για όλη τη "σχολική" χρονιά, τότε πληρώνεται και ο Αύγουστος (ο επόμενος, όχι ο προηγούμενος). Φέτος φυσικά δε θα τον πληρώσουμε. Να δούμε του χρόνου, που πάλι υπολογίζω να τη διακόψω σε κάποια φάση, όταν γεννήσω με το καλό, αν και δεν ξέρω στα σίγουρα και για πόσο καιρό...

Να μην ξεχάσω, χρόνια πολλά στο Αλικάκι και τη Σωτηρία που είχατε την επέτειο!!! Αλικάκι μου τελικά είδατε το σωσίβιο που σου έλεγα στο mothercare; Μιλάω για την απλή κουλούρα που έχει τρύπες στα ποδαράκια. Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόσουν στου άλλου τύπου σωσίβιο. Σαν του άλλου τύπου σωσίβιο είπε θα μας στείλει η κοπέλα από το pharmakeio-online.gr, από την οποία και έκανα μια παραγγελία, για να δούμε τι θα είναι και αυτό!

Αυτά, σας αφήνω γιατί θα αργήσω!!! Φιλάκιαααα!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου...

Τουρτιτσα μου εμεις θα ειμαστε κοντα στους 40 μεγαλοι και μικροι ,οι μικροι θα ειναι 14 παιδακια περιπου. Very Happy Very HappyΤι να κανουμε?μονο γιαγοαδες θειες -(αδελφες μου και κουνιαδος )του Διονυσακη ειναι 8 ατομα μονο .Δλδ οικογενεις ,οικογενεις ειμαστε 10 μονο φαντασου.

Καλα εγω θα ψαξω για οικονομικη αλλιως θα φωναξω να φαμε εσενα αχχαχαχχα ΤΟΥΡΤΙΤΣΑΑΑΑΑΑ.. Very Happy Very Happy

Διάλογος σπυρος βιβη :
βιβη = ελα σπυρακο πρεπει να δεις το κλιματιστικο
σπυρος= τι να δω δλδ?
βιβη = να ειναι οι περισδες πανω,το FAN στο χαμηλο .
σπυρος=ΠΟΙΟ fan?
βιβη = οχι το aloy fyn park
σπυρος =λεγε ρε θεατρο ποιο ειναι αυτο
βιβη =ο ανεμιστηρας.
σπυρος=και γιατι ρε θεατρο δεν λες ανεμιστηρα?
bibh=etsi moy το ειπαν τα κοριτσια στο forum
σπυρος =ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM.
ΘΑ ΜΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΕΓΩ..ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΣΤΟ ΦΟΡουμΜ
BIBH= σπυρο ειναι η ομαδα μου.
σπυρος= αιματος?
ΒΙΒΗ =ΝΟΥΜΕΡΟ !!!ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
ΣΠΥΡΟς=μαλιστα ......... Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου...

Τουρτιτσα μου εμεις θα ειμαστε κοντα στους 40 μεγαλοι και μικροι ,οι μικροι θα ειναι 14 παιδακια περιπου. Very Happy Very HappyΤι να κανουμε?μονο γιαγοαδες θειες -(αδελφες μου και κουνιαδος )του Διονυσακη ειναι 8 ατομα μονο .Δλδ οικογενεις ,οικογενεις ειμαστε 10 μονο φαντασου.

Καλα εγω θα ψαξω για οικονομικη αλλιως θα φωναξω να φαμε εσενα αχχαχαχχα ΤΟΥΡΤΙΤΣΑΑΑΑΑΑ.. Very Happy Very Happy

Διάλογος σπυρος βιβη :
σπυρος= τι να δω δλδ?
σπυρος=ΠΟΙΟ fan?
βιβη =ο ανεμιστηρας.
σπυρος= αιματος?

χαχαχαχαχαχα καλημερα βιβη ειστε απολαυστικοι.αλλα εχω να επισημανω το εξης.απο την αρχη σου ελεγα τον ανεμιστηρα δεν το επιανες και μετα σου ελεγα το fan στο κοντρολ του κλιματιστικου για να το βρεις.αχ βιβη αχ βιβη Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!!

Σωτηρούλα!!!!!!Έλααααααα!!!!!
Έχει και συνέχεια.....Πάω να φέρω ποπ κορν και να σας διαβάσω,χιχιχιχι!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

Διάλογος σπυρος βιβη :
σπυρος= τι να δω δλδ?
σπυρος=ΠΟΙΟ fan?
βιβη =ο ανεμιστηρας.
σπυρος= αιματος?

χαχαχαχαχαχα καλημερα βιβη ειστε απολαυστικοι.αλλα εχω να επισημανω το εξης.απο την αρχη σου ελεγα τον ανεμιστηρα δεν το επιανες και μετα σου ελεγα το fan στο κοντρολ του κλιματιστικου για να το βρεις.αχ βιβη αχ βιβη Very Happy
καλημερα τιτικα....εκανα τεστ παιδι μου να δω ανν το ξερει και ο σπυρος..και το ενα κοντρολ γραφει οντως fan το αλλο οχι ,εχει κατι περιεργα σχεδιακια.Αλλα τα βρηκα και τα δυο.

κΑΛΑ ο διονυσης χτες πηγαμε στην φιλη μου να παιξει ,απλα ελιωσεεεεεεεεε..γυρισαμε 90,5,τον αλλαζω ,του δινω νερακι,την πιπιλα και του λεω παω να σου φερω το φαγακι σου.μεχρι να παω και να γυρισω (να εκανα 5 λεπτακια και πολλα λεω )ειχε κοιμηθει.εφυγα 8,30 απο το σπιτι και ακομα κοιμοτανε.Αλλα σηκωθηκε κανα 2 φορες την νυχτα για νερο και για να ερθει να ξαπλωσει μαζι μου,αλλα τον επεστρεφα.

Τελικα αν εχει παρεα και ταλιμπανιζει και εγω πινω χαλαρα καφεδακι και αυτος κουραζετε παρα πολυυυυυυ.

Αυτος κοιμηθηκε,εγω ποτισα,εβαλα σιδερο(τουρτιτσααααα)επλυνα το μπανιο(ετσι απλα,)και μετα ξαπλωσα και εγω.

τουρτιτσα

τουρτιτσα

χαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
πες μονο τι γευση θελετε για να αλειψω το ατελειωτο κορμι μου.

Διάλογος σπυρος βιβη :
σπυρος= τι να δω δλδ?
σπυρος=ΠΟΙΟ fan?
βιβη =ο ανεμιστηρας.
σπυρος= αιματος?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ξυπνήσαμε και σας χαιρετάμε!!!!! Very Happy
Byeeeeeeee!!!!!!!!!

Byeeeeeeeeee!!!Καλή συνέχεια σε μια υπέροχη μέρα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!Ήταν όντως πολύ ωραία μέρα!!!!!

mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 31 215994

αλικακι και σωτηρια να ζησετε Very Happy Very Happy Very Happy

Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 31 315810 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 31 315810

Ελπίζω να περιέχουν κάτι ιδιαιτερο οι επετοίους σας και να μην είναι σαν την δική μου την τελευταία....

Να εισθε γερές και δυνατές και όι επιθυμείτε... και πολλά πολλα ακόμα χρόνια μαζί!!!

Να σαι καλά!!!Σε ευχαριστούμε κι εσένα πολύ!!!Εμείς χθες βγήκαμε για φαγητούλι!!!Ωραία περάσαμε!!!!

γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια ξέχασα να σας πω παράγγειλα την Δευτέρα γυαλια για τον μικρό από το internet είναι πολύ καλά έχω ακούσει και μου φάνηκαν και φθηνά... μαζί με έξοδα αποστολής θα μου κοστίσει 22,73 ευρω.

http://www.greekbooks.gr/kids/taxidi-and-volta/gialia-iliu-kidz-banz-ble-2-6-eton.product

Δεν μου ανοίγει το λινκ,αλλά αφού εγκρίνουν οι κοπελιές,τέλεια θα είναι!!Με γειές!!!!!

Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:
γιατι ειμαι μουρλη???μαλλον Laughing Laughing Laughing

Με συγκινείς με την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις!!!

Η γιατρός σου

αχχαχαχαχαχαχαχ!!!!Δεν πάμε καλάααααααα,λέμεεεεεε!!!!!!!!

τουρτιτσα έγραψε:εγω θα πω κατι και ας με παρεξηγησετε οι περισσοτερες.ρωτατε για τα παντα τον γιατρο σας?εγω οχι.δλδ τι παπουτσια θα παρω,αν θα πρεπει να τις φοραω γυαλαι ηλιου,αν πρεπει να βαζω κουνουπελαιο.

Ούτε κι εγώ!!!!
Και σε ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχούλες!!!Να 'σαι καλά!!!!

Γεωργία,η τούρτα,όπως το πες...υπερπαραγωγή!!!!Με το καλό να γεννεθλιαστείτε κι εσείς και να το καταχαρείτε!!!!!

Επίσης,για τα γυαλάκια,εμάς μας φέρανε και δεύτερο ζευγάρι δώρο και τώρα έχουμε 2!!!!Το ένα που είναι λίγο μεγάλο θα το φυλάξω για του χρόνου.Εγώ τον γιατρό μας δεν τον ρώτησα αλλά άκουσα στην τι βι ένα πάρα πολύ καλό γιατρό που έλεγε γυαλάκια από 6 μηνών!!!!!Ο ήλιος είναι άκρως επικίνδυνος!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
ξεχασα να πω καλημερα απλα με συνεπηρε ο διαλογος της βιβης με τον αντρα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
τα εχω παρει τωρα.εβγαλε η κυρια την μπλουζα της και με τον μαρκαδορο εκανε τατουαζ στα χερια της.εβαψε και χειλη εννοειτε,πρασινα. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις