Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς περάσαμε τέλεια,στο σπίτι μας,το απόγευμα!!!!Κάναμε το παιχνίδι της Γεωργίας με τα μαξιλάρια- τσουλήθρα!!!Παίξαμε γελάσαμε,μέχρι κι εμένα έβαλε ο μικρός να κάνω "λήθα"!!!!
Και αφού ξεφαντώσαμε,ήπιαμε το γάλα μας,είδαμε "ντι,ντί" και τον έβαλα για ύπνο στις 9,45 και ούτε που ακούστηκε!!!!!
Το πρωινό δεν το συζητάω...με έφαγε ο ποδαρόδροος μες στην ζέστη με το καρότσι,γιατί δεν ήθελε να κάτσει με την γιαγιά και είχα κάτι δουλίτσες...
Μου τον τρύπησαν ρε κορίτσια τα παλιοκούνουπα!!Έχει τουλάχιστον 10 τσιμπήματα στο ποδαράκι του..Άσχετο!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ...ο διονυσακης με χτενιζε απο τις 7 παρα σημερα πορωση . Shocked Shocked Shocked και ποναει και ολο μου το σωμα.
εκλεισα εισητηρια μπαμπας και γιος φευγουν διακοπας το σαββατο να πανε να ξεκουραστουν ..

μια χαρουλα .ωραια θα περασουν
αλι σε μας που θα μεινουμε πισω να μπεκροπινουμε μονες μας Shocked Shocked Shocked Shocked εχω αγχος ομως για το παιδακι μου.και αν με αναζηταει?και αν στεναχωριετε?θα το καταλαβει η γιαγια?

ε δε γινεται να τα εχουμε ολα ρε συ βιβη.αφου αποφασισες να τον στειλεις τωρα τελος.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ...ο διονυσακης με χτενιζε απο τις 7 παρα σημερα πορωση . Shocked Shocked Shocked και ποναει και ολο μου το σωμα.
εκλεισα εισητηρια μπαμπας και γιος φευγουν διακοπας το σαββατο να πανε να ξεκουραστουν ..

Έλα ρε συ???Φεύγουν και σε παρατανε μονάχη???Όχι, που θα κακοπεράσεις,χιχι!!!!!!
Πόσο θα λείψουν????

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

μια χαρουλα .ωραια θα περασουν
αλι σε μας που θα μεινουμε πισω να μπεκροπινουμε μονες μας Shocked Shocked Shocked Shocked εχω αγχος ομως για το παιδακι μου.και αν με αναζηταει?και αν στεναχωριετε?θα το καταλαβει η γιαγια?

ε δε γινεται να τα εχουμε ολα ρε συ βιβη.αφου αποφασισες να τον στειλεις τωρα τελος.

Συμφωνώ!!!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας αφήνω ,κοριτσάκια!!!Σήμερα,το πρόγραμμα έχει κούνιες!!!!!!
Πολλά φιλιά και καλά να περάσετε το υπόλοιπο!!!!!

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσάκια μου τι κάνετε???!
εμείς καλά τον πηγα κ για το πρώτο του μπανακι ξετρελαθηκε!!!!
εχθές τον πηγα κ στην νονα του κ τσαντιστηκα πολύ έδινε στην μικρή της να,φάει κάποια,στιγμή του λέει ελα,να,σου δώσω κ εσένα του δίνει από το ίδιο κουτάλι μετά από λίγο ζητά ο μικρος νερό πριν προλάβω να πιάσω το μπουκάλι του του λέει να πιες,από της βαγγελιτσας η μικρή της μέσα,στην γκρινια τι έχει σημερα το μικρό της λέω γιατί συνήθως είναι πολύ ήσυχη α μου λέει τίποτα πρέπει να την πονάει η κοιλία της γιατί από το πρωί κάνει διαροια έπαθα,εγκεφαλικο καλά ρε της λέω κ του δινεις από το ίδιο κουτάλι γιατί δεν μου το λες ε δόντι θα είναι μου απαντάει τι να,της πεις αν δεν καταλαβαίνει τον βουτιξα κ γυρίσαμε σπίτι μας.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:καλημερα κοριτσάκια μου τι κάνετε???!
εχθές τον πηγα κ στην νονα του κ τσαντιστηκα πολύ έδινε στην μικρή της να,φάει κάποια,στιγμή του λέει ελα,να,σου δώσω κ εσένα του δίνει από το ίδιο κουτάλι μετά από λίγο ζητά ο μικρος νερό πριν προλάβω να πιάσω το μπουκάλι του του λέει να πιες,από της βαγγελιτσας η μικρή της μέσα,στην γκρινια τι έχει σημερα το μικρό της λέω γιατί συνήθως είναι πολύ ήσυχη α μου λέει τίποτα πρέπει να την πονάει η κοιλία της γιατί από το πρωί κάνει διαροια έπαθα,εγκεφαλικο καλά ρε της λέω κ του δινεις από το ίδιο κουτάλι γιατί δεν μου το λες ε δόντι θα είναι μου απαντάει τι να,της πεις αν δεν καταλαβαίνει τον βουτιξα κ γυρίσαμε σπίτι μας.
καλα ρε ρια δεντην χαστουκισες?απαπαπ ΗΛΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η κουμπαρα σου και ανευθυνη .

το ξερω οτι δεν γινετε να τα εχω ολα,εννοειτε αυτο αλλα δεν παυω να αγχωνομαι.. Shocked

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
καλα ρε ρια δεντην χαστουκισες?απαπαπ ΗΛΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η κουμπαρα σου και ανευθυνη .

το ξερω οτι δεν γινετε να τα εχω ολα,εννοειτε αυτο αλλα δεν παυω να αγχωνομαι.. Shocked

το αγχος ειναι κατι απολυτα λογικο.αλλα μεχρι εκει.θα πανε θα περασουν καλα και θα γυρισουν

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

το αγχος ειναι κατι απολυτα λογικο.αλλα μεχρι εκει.θα πανε θα περασουν καλα και θα γυρισουν

τωρα τους γραφω κειμενο "ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ "

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΔΗΓΌΣ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΆΣ χα,χα καλο.
ελα μωρέ όλα καλά θα πάνε αν έχουν παιχνίδια αυτα δεν τους λείπει τίποτα ούτε μαμα ούτε τίποτα μακάρι να τον έπαιρνε κ εμένα η μαμα μου στο χωριό να έκανε κ κανα μπάνιο που είναι κλεισμένο στο διαμέρισμα.
όσο για την κουμπάρα μου είναι βλαμενη ότι έχει το παιδί δόντι είναι πριν κανα δύο μήνες είχε η μικρή 39 πυρετό 4 ημέρες δόντι είναι ελεγε τον μικρό μου τον είχε ο μπαμπάσ μου της λέω φέρτη να την παω μια βόλτα την παω στο σπίτι της μαμάς μου απέναντι μένει ο παιδίατρος του μικρού μου τον φωνάζω την κοιτάει βροχιωλήτιδα να τα σιροπια να,οι μάσκες κ είναι κ γιατρός που δίνει σπάνια αντιβίωση της την παω της το λέω κ η απάντηση ήταν ε μου είπε η μάνα,μου ότι είναι δόντι κ η μάνα μου τα ξέρει αυτα 11 παιδιά,εχει.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:ΟΔΗΓΌΣ ΕΠΙΒΊΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΆΣ χα,χα καλο.
ελα μωρέ όλα καλά θα πάνε αν έχουν παιχνίδια αυτα δεν τους λείπει τίποτα ούτε μαμα ούτε τίποτα μακάρι να τον έπαιρνε κ εμένα η μαμα μου στο χωριό να έκανε κ κανα μπάνιο που είναι κλεισμένο στο διαμέρισμα.
όσο για την κουμπάρα μου είναι βλαμενη ότι έχει το παιδί δόντι είναι πριν κανα δύο μήνες είχε η μικρή 39 πυρετό 4 ημέρες δόντι είναι ελεγε τον μικρό μου τον είχε ο μπαμπάσ μου της λέω φέρτη να την παω μια βόλτα την παω στο σπίτι της μαμάς μου απέναντι μένει ο παιδίατρος του μικρού μου τον φωνάζω την κοιτάει βροχιωλήτιδα να τα σιροπια να,οι μάσκες κ είναι κ γιατρός που δίνει σπάνια αντιβίωση της την παω της το λέω κ η απάντηση ήταν ε μου είπε η μάνα,μου ότι είναι δόντι κ η μάνα μου τα ξέρει αυτα 11 παιδιά,εχει.
καλα ρε δεν παει καλα καθολου ετσι .ελπιζω παναγια μου να μην κολλησει το παιδακι σου τιποτα ,δεν φταιει απο την βλακεια της αλλης
δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

μπαμπας και γιος να ξεκουραστουν και η μαμα να ξεσαλωσει εεεεεεεε???

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα κοριτσιαααααα
τι νεα?εγω τα ιδια.ειμαι μονη μου και πινω το καφεδακι μου με την ησυχια μου.πηγανε στο μαρκετ με τον μπαμπα.εγω μολις καθαρισα φασολικια για σημερα.αν δεν τα φανε θα γινει χαμος.θα λεει η μικρη παλι"μη ωνεις μαμα παλι νταντα" "παλι ωνεις μαμα?"
βρε αλικακι τι ειναι αυτο με τα μαξιλαρια και την τσουληθρα?

ρια μου μακαρι να ειχε τα δοντακια το παιδι της κουμπαρας σου αλλα και μια φιλη μου που ο γιος της ηταν κακοδιαθετος τελικα ειχε γαστρεντεριτιδα.ευχομαι να μην ειχε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:

μπαμπας και γιος να ξεκουραστουν και η μαμα να ξεσαλωσει εεεεεεεε???
εννοειτε βρε κοπελια ,εννοειτε .
τωρα φτιαχνω λιστα με το τι θα χρειαστει μαζι του,εγραψα ρουχα,κρεμες,αντιβιωσεις ,βιβλιαριο υγειας,καπελα αντιλιακα καποια παιχνιδακια του αφρολουτρα πιπιλα παμπερς

για πεστε τιποτα αλλο μην ξεχασω ,κατι βασικο

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα κοριτσιαααααα
τι νεα?εγω τα ιδια.ειμαι μονη μου και πινω το καφεδακι μου με την ησυχια μου.πηγανε στο μαρκετ με τον μπαμπα.εγω μολις καθαρισα φασολικια για σημερα.αν δεν τα φανε θα γινει χαμος.θα λεει η μικρη παλι"μη ωνεις μαμα παλι νταντα" "παλι ωνεις μαμα?"
βρε αλικακι τι ειναι αυτο με τα μαξιλαρια και την τσουληθρα?

μηπως εννοεις τα μαξιλαρια στον καναπε που κανουν τσουληθρα,καλα εχει πολυ πλακα αυτο το κανω και εγω καμια φορα

ρια μου μακαρι να ειχε τα δοντακια το παιδι της κουμπαρας σου αλλα και μια φιλη μου που ο γιος της ηταν κακοδιαθετος τελικα ειχε γαστρεντεριτιδα.ευχομαι να μην ειχε.

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ είμαι περίεργη αν εχω άρρωστο τον δικό μου δεν τον παω σε αλλά παιδακια έστω κ με την υποψία ότι μπορεί κάτι να έχει κρίμα είναι να ταλαίπωριουντε κ τα αλλα!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ria έγραψε:δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ είμαι περίεργη αν εχω άρρωστο τον δικό μου δεν τον παω σε αλλά παιδακια έστω κ με την υποψία ότι μπορεί κάτι να έχει κρίμα είναι να ταλαίπωριουντε κ τα αλλα!!!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ περιεργη ,το ιδιο κανω και εγω ,ακομα και στην αναρρωση να ειμαστε ,εγω το τονιζω και το λεω και οτι πει η αλλη μαμα .ποτε ετσι .

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειστε ολες στο face ετσι?
Twisted Evil δεν ειναι και η σωτηρια εδω σημερα... Shocked

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ακουει κανεις??????????

mangio

mangio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εντάξει, ειναι γεγονος!!Διαβασα(αντεξα Razz !!)καπου 10-12 σελιδες!!!Τι κανετε βρε μανουλες?? Βεβαια, ειδα παλι πολλες απουσιες, μια μερα να χασει καποια κ βομβαρδιζεται απο πληροφοριες μετα!!
Τα δικα μας τα νεα ειναι οτι τελικα σιγουρευτηκα κ σας το ανακοινωνω, ο δικος μου εχει πλεον 20 δοντια ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 654316 !!!Ναι ναι ναι!!Τα ειδα με τα ματια μου!!Καλη υπομονη σε ολα τα παιδακια μας μεχρι να τα βγαλουν!!
Και ξεκιναω οσα θυμαμαι:
Αλικακιον, να ζησετε με τον αντρουλη σου , να ειστε παντα ευτυχισμενοι, να μεγαλωσετε την οικογενεια σας οταν θελησετε κ , το καλυτερο για το τελος, να σε αντεχει οσο μπορει Razz !!Ποτε φευγετε για Κερκυρα, μαζευτεις δηλ πραγματα??Το ηξερα απο το φεις(Βιβή, για σενα το λεω που δεν πολυμπαινεις!)

Βιβη, βρηκες το σωστο κουμπι στο κλιματιστικο Laughing ??Καλα ξεπορτισματα, καλά μπεκρουλιασματα τωρα που θα λειπουν οι αντρες σου Razz !! Μπραβο του ομως που παιρνει τετοια ευθυνη, αξιος πες του!!Κι ας του σπαμε τα νευρα Laughing !!

Μικρο Αλικακι, τι κανουν τα ζουζουνακια σου??

Γεωργια, περασαν οι αρρωστιες, αμαν ταλαιπωρια!!με γεια τα γυαλια σας κ με το καλο η ....τουρταρα σας!!

Και μια κ λεω για τουρτα, Τουρτιτσα, τι κανουν οι ζουζουνες??

Τιτικα, η κορη σου στο σταθμο??Δυστυχως ζητανε ακομα στο σταθμο λεφτα για υλικα!!ντροπη κατα τη γνωμη μου να ζητανε τοσα!!!Ας δωσει κ κατι ο καθε σταθμος, οχι να ζηταει απο τον απλο κοσμο 100 κ 150 ευρω για υλικα!!Η δικη σου ειναι μικρη, δεν παει προνηπιο, εκει οντως χρειαζονται περισσοτερα, αλλα κ παλι υπερβολικο το ποσο!!Αλλα ολοι τα ιδια σκ.... ειναι, εχω δουλεψει κ βλεπω τι γινεται Twisted Evil

Σωτηρια, ο δικος σου??Γκομενιζει ακομα Laughing ??

Χαπι, Ανα, Ζουζουνιτσα κλπ , δεν σας ειδα σε αυτες τις σελιδες Rolling Eyes ??Πού ειστε ???

Ποια ξεχασα??Α! Ρια, με το καλο να μετακομισετε, πωπω πακετο τωρα καλοκαιριατικα!
Απο τωρα θα αρχισω να ψαχνω κ γω για γενεθλια, ας κανουμε ο,τι μπορουμε τωρα που προλαβαινουμε!
Δε θελω να σχολιασω εκλογες, ο Θεος Βοηθος Rolling Eyes !!
Ελπιζω να μπαινω πιο τακτικα, την Πεμπτη σταματαω δουλεια, να τα λεμε κ πιο συχνα!Φιλια στα παιδακια σας!
Συγγνωμη για το σεντονι, αλλα ελειπα καιρο!!Οχι οτι αν δε λειπω δε γραφω τοσα Embarassed !

τουρτιτσα

τουρτιτσα
βιβη εγω εδω ειμαι!!!!!

μανγκιο τι καλα που βγαλατε ολα τα δοντακια σας.μπραβο.
και η μεγαλη ετσι νωρις ειχε τελειωσει,αυτο το μικρο ακομα 13 εχει.εχουμε μελλον μπροστα μας.

λοιπον σημερα οπως ειπα και πιο πανω ειχαμε φασολακια.η μεγαλη τα εφαγε Shocked
το μικρο με το ζορι.την εδινε ο μπαμπας της.τι τα εκρυβε πισω απο την πατατα,την ντοματα,με το ζορι να εφαγε 5 φασολακια.
Mad Mad Mad Mad

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κουκλες!!!

ευτυχώς η φωνη επανήλθε, αλλά την αντιβίωση δεν την γλίτωσα... Είμαι πολύ χαρούμενη πήρε ο άντρας μου 10 μέρες αναρωτική και θα τον έχω σπίτι.. ευτυχώς να βοηθάει και λίγο...
(είχε κάτι επίμονα μουδιάσματα τελευταία, και η μαγνητική βγηκε κάπως... τους μαλάκες έχουν άρρωστο άνθρωπο που με χαρτι γιατρου τον πειράζει η ζέστη, μέσα σε γραφείο χωρίς κλίμα και παράθυρα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ). Δεν πειράζει τουλάχιστον θα δει κανενα φράγκο από το ΙΚΑ γιατι από εκεί 4 μήνες τώρα τίποτα.)

Ο μικρός περδίκι, να με τυρανάει δεν θα τα πάμε καλά...πλακωνόμαστε συνέχεια, και στον παιδικό μου κάνουν παράπονα, μόλις του πεις όχι κατακλυσμός... και μην δει νερό, πέρνει όλα τα μπουκαλάκια των παιδιών και λούζετε 4 μπλούζες τον άλλαξαν σήμερα, μου λέει η κοπέλα που τις άπλωνε για να στεγνώσουν ότι θα περάσει καμιά μαμα και θα ρωτήσει αν αναλαμβάνουν και μπουγάδα... (τον έχουν τρελή αδυναμία και τον πειράζουν)

Καλά σήμερα το καθίκι θα το έσφαζα, μέρες τώρα για να φύγουμε το πρωι από το σπίτι πολέμος, πήγα σήμερα να τον ταισω το γιαούρτι πανικός, να του βάλω παππόυτσια κόλαση... ξυπνάει και ο άντρας μου και με το που βγαίνει από το δωμάτιο και τον ρωτάει: "Γαβριήλ τι συμβαίνει, γιατι φωνάζεις?, κοιμόμουν και με ξύπνησες!" ΣΟΎΖΑ! "δεν φοράει τα παππούτσια με έχει αγανακτήσει"... "Γαβριήλ ανέβα στον καναπέ να βάλουμε παππούτσια"... ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΡΑΤΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟς ΤΟΥ.... δηλαδή ρε κορίτσια να μην αυτοκτονήσω.... μου έχει ρίξει αυτο το παιδί την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα... "Σου έχει πάρει τον αερα, γι αυτο" "Αντε από εδω πρωι πρωι Αλέξη, μην σε πάρει και σε σηκώσει και σένα..., όλη μέρα μαλώνω φωνάζω και βάζω τιμωρία"! Δηλαδη ρε κορίτσια πρέπει να αρχίσω τις ξυλιές για να ακούει????? Και στον άντρα μου κάθεται δεν τον έχει ακουμπήσει ποτέ, άσε που εγω είμαι η υστερω, αυτός δεν τον φωνάζει σχεδόν ποτε...

Παω να σας διαβάσω...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρια μου, επείδη τις τελευταιες μέρες έχω τις μάυρες μου, καλύτερα να μην αναφερθώ στην κουμπάρα σου... ελπίζω το παιδάκι μόνο να είναι καλά και να μην κόλησε...

Εγω επείδη το δικό μου είναι μονίμος ή άρρωστο ή στην ανάρωση ή έχω κολλήσει εγώ, εχω να δω την δικιά μου και τα παιδάκια της 4 μήνες Crying or Very sad

Μαngio μου άντε να σας φτάσουμε στα δοντάκια να ηρεμήσουμε και εμείς, μπράβο που ξεμπερδέψατε...

Βιβήκα μου, πόσο θα κάτσει ο μικρός... καλά και εσύ μην αγχώνεσαι θα έχει και τον μπαμπά του.. εγω προσωπικά άνετα το έστελνα κάπου μια βδομαδούλα να έρθω στα ίσια μου... πνίγομαι και στην δουλειά... στο δωμάτιο του έχει 37 βαθμούς και έχω βαλει τον ανεμιστήρα.. τον βλέπω πάλι πλευριτομένο αλλά τι να κάνω??? Embarassed

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... την πέφτω γιατι είμαι κομμάτια θα τα πούμε αύριο... φιλιά σε όλες...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 417472

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia I'M BAAAACK kai edw!!! Razz exw omws kales kai poles dikaiologies gia tin apousia mou..... ta nea mas: kleisame ta 2 opos kserete kai euxaristw kai pali gia tis euxes I love you tin imera genethlion pigame se vaptisi kai apo ekei einai to videaki sto facebook me tin mikri na xoreuei me to klooun Smile perase teleia i mikri. tin epomeni kaname spiti ta genethlia tis. poles doulies, etoimasies apo prin mia eudomada kai tautoxrona na tin parakolouthw sinexia gia na min kanei tsisa panw tis. nai koritsia KOPSAME TIN PANA!!!!!!! ta kanoume ola sto giogio oli tin imera. to vradi tis foraw pampers an kai edw kai 2 meres ksipnaei to prwi me katharw to pampers kai mou leei "tita" na tin valw sto giogio. tha diksei an tha paei kai ti nixta toso grigora... episis KOPSAME KAI TIN PIPILA!!!!!!!! ekei pou skeutomoun pos na to kanw, ti na tis pw, tin ekopse apo moni tis!!! logo ton eklogon irthan kai o petheros mou apo tin kriti, kai o kouniados apo ta iannina opote pali mia eudomada fullll. epitelous apodw kai pera elpizw na girisoume sta pio irema... 1 septemvriou tha ksekinisei kai i mikri to paidiko kai'gw doulia opote mia xara. kai min ksexasw kai to mwraki mas: koritsia megalwnei apisteuta, den prolavainw na tou parw rouxalakia.... idi foraei apo 6 minwn mexri kai gia enos etous!!!!!! adinatoulis alla psilos......(paraskeui klinei 3 mines) eseis pou exete agorakia peite mou etsi einai me ta rouxalakia tous? telos augoustou tha ton vaptisoume opote ekei mporei na xathw gia ligo kai pali...

auta apo emas. diavasa ligo kai ta dika sas alla den thimamai poia eipe ti.. Rolling Eyes perastika sta arostoulika!!! XRONIA POLLA gia ta paidakia pou eixane genethlia. i tourta mas ekane 50 eurw fetos. i krisi mas pirakse distixos... vlepete ti ginete me ta farmakeia, den einai mono oi anthropoi pou den mporoun na paroun ta farmaka tous, emeis den exoume na paroume to fagito mas afou proigountai promitheutes kai logariasmoi... telos panton, tha to kseperasoume kai auto. grammatiki mpravo sti mikri sou pou foraei ta gialia tis Smile vivi, pos tha ithela kai'gw na meinw mia mera moni mou... mono mia, perisotero den tha mporousa kiolas na eimai makria apo ta paidia alla mia mera tha itan toso oraiaaa... ria eisai kalamata? pou? Razz den thimamai alla Sad opote tha sas diavasw aurio pali, KALINIXTA!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις ξενύχτισες και υπναρούδες!!! Razz Τι μου κάνετε;
Τα δικά μου τα ξέρες λίγο πολύ, αλλά για τη Σωτηρία μου να τα πω στα γρήγορα... Προχτές ένιωσα για πρώτη φορά ξεκάθαρα το μωράκι μου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 215994 Αλλά τελικά δεν έχω καταλήξει αν ήταν κλωτσιές ή λόξυγκας αυτό που ένιωθα γιατί χτυπούσε όλο το απόγευμα...
Χτες το πρωί ξύπνησα με αιμορραγία στη μύτη (καθώς φαίνεται, άλλο κουλό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης) και επίσης μίλησα με το ντοκτ για τις εξετάσεις μου και με στέλνει προληπτικά σε ενδοκρινολόγο, λόγω ενός δείκτη του θυρεοειδούς (Τ4) που είναι ανεβασμένος...
Κατά τ' άλλα, χτες ένα παιδάκι δάγκωσε τη Δανάη στον παιδικό, 2 φορές! Μία στο μπουτάκι (αρκετά μεγάλο σημάδι) και μία στο χεράκι της (λίγο μικρότερο, αλλά ξεκάθαρο κι αυτό). Όταν την πήρε ο αντρούλης μου ακόμα ήταν φρέσκα και δεν φαίνονταν πολύ, αλλά αργότερα έγιναν κανονικές μελανιές!!! Και επειδή τους ρώτησε ο αντρούλης μου, του είπαν ότι τη δάγκωσε ένα μικρότερο παιδάκι ή μάλλον του είπαν ότι προσπάθησε να τη δαγκώσει αλλά το πρόλαβαν. Δηλαδή τι σημαίνει το πρόλαβαν; Αν δεν το προλάβαιναν θα της είχε κόψει κομμάτι κρέας; Α, θα πάω τώρα το πρωί να τους τα πω... Mad Η μικρή όλο το απόγευμα μου έδειχνε το σημάδι!!! Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε ή απλά το έβλεπε...

Στα δικά σας, Γεωργία μου επιτέλους έγινες καλά!!! Χαχα, όσο για την ανυπακοή, μάλλον όντως με κάποιο τρόπο σου έχει πάρει τον αέρα. Δεν ξέρω πώς, αλλά δεν εξηγείται διαφορετικά!

Βιβήκο άσε τους άνδρες σου να φύγουν, μια χαρά θα τα περάσεις κι εσύ, αν σου πω ότι ζηλεύωωωωωωω;

Τουρτίτσα μου ούτε και η δικιά μου πολυτρώει τα φασολάκια... Υπομονή!!!

Μάνγκιο μου καλά, τελείωσατε με τα δόντια;;; Τυχερήηηηηηη! Εμείς ακόμα στα 11!

Τιτίκα μου δε θυμάμαι αν στο έγραψα, αλλά ούτε και σε εμάς δε ζήτησαν λεφτά για υλικά, είναι μικρούλια ακόμα νομίζω... Επίσης δε θυμάμαι αν έχουμε εγγραφή, θα το τσεκάρω...

Άννα μου... προσκυνάω!!! Respect Respect Respect Κόψατε και πάνα και πιπίλα μαζί; Καλά, αστέρι η δικιά σου!!!! Και ο μικρός θηριάκι!!!

Αλικάκι μου τι κάνει ο γαμπρούλης;;;;

Σωτηρία μου που είσαι εσύ;;;;

Ωχ, άργησα, πάω να ετοιμαστώ!!! Πολλά φιλάκια!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλησπέρα κουκλες!!!

ευτυχώς η φωνη επανήλθε, αλλά την αντιβίωση δεν την γλίτωσα... Είμαι πολύ χαρούμενη πήρε ο άντρας μου 10 μέρες αναρωτική και θα τον έχω σπίτι.. ευτυχώς να βοηθάει και λίγο...
(είχε κάτι επίμονα μουδιάσματα τελευταία, και η μαγνητική βγηκε κάπως... τους μαλάκες έχουν άρρωστο άνθρωπο που με χαρτι γιατρου τον πειράζει η ζέστη, μέσα σε γραφείο χωρίς κλίμα και παράθυρα... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ). Δεν πειράζει τουλάχιστον θα δει κανενα φράγκο από το ΙΚΑ γιατι από εκεί 4 μήνες τώρα τίποτα.)

Ο μικρός περδίκι, να με τυρανάει δεν θα τα πάμε καλά...πλακωνόμαστε συνέχεια, και στον παιδικό μου κάνουν παράπονα, μόλις του πεις όχι κατακλυσμός... και μην δει νερό, πέρνει όλα τα μπουκαλάκια των παιδιών και λούζετε 4 μπλούζες τον άλλαξαν σήμερα, μου λέει η κοπέλα που τις άπλωνε για να στεγνώσουν ότι θα περάσει καμιά μαμα και θα ρωτήσει αν αναλαμβάνουν και μπουγάδα... (τον έχουν τρελή αδυναμία και τον πειράζουν)

Καλά σήμερα το καθίκι θα το έσφαζα, μέρες τώρα για να φύγουμε το πρωι από το σπίτι πολέμος, πήγα σήμερα να τον ταισω το γιαούρτι πανικός, να του βάλω παππόυτσια κόλαση... ξυπνάει και ο άντρας μου και με το που βγαίνει από το δωμάτιο και τον ρωτάει: "Γαβριήλ τι συμβαίνει, γιατι φωνάζεις?, κοιμόμουν και με ξύπνησες!" ΣΟΎΖΑ! "δεν φοράει τα παππούτσια με έχει αγανακτήσει"... "Γαβριήλ ανέβα στον καναπέ να βάλουμε παππούτσια"... ΠΗΓΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΡΑΤΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟς ΤΟΥ.... δηλαδή ρε κορίτσια να μην αυτοκτονήσω.... μου έχει ρίξει αυτο το παιδί την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα... "Σου έχει πάρει τον αερα, γι αυτο" "Αντε από εδω πρωι πρωι Αλέξη, μην σε πάρει και σε σηκώσει και σένα..., όλη μέρα μαλώνω φωνάζω και βάζω τιμωρία"! Δηλαδη ρε κορίτσια πρέπει να αρχίσω τις ξυλιές για να ακούει????? Και στον άντρα μου κάθεται δεν τον έχει ακουμπήσει ποτέ, άσε που εγω είμαι η υστερω, αυτός δεν τον φωνάζει σχεδόν ποτε...

Παω να σας διαβάσω...
αυτος δεν ειναι ταλιμπαν απλα...τρομοκρατης μπιν λαντεν ειναι...λογικα εχει βρει οτι μονο φωναζεις και δεν τρεχει τιποτα και επιμενει στα δικα του.θΑ εχει βαρεθει να του φωναζεις?αχαχχαχαχαχχαχαχ καλα δεν σου σπαει τα νευρα?και μενα ωρες ωρες μου ρχετε να τον πηδηξω απο το παραθυρο τον σκατο.
Αλλα ακουει εμενα ,οχι τον μπαμπα.μολις μιλησω κατεβαζει κεφαλι και τρεμει χειλος.
Ξεκινα αλλη προσεφγγιση.τιμωρια τον βαζεις?
καλα αυτο με το νερο πια...ΘΡΙΛΕΡΡΡΡΡΡΡΡ Shocked Shocked τι μανια εχει πια?δεν το εχει ξεπερασει ε?ζεστενετε?αχαχχα Shocked Shocked

Αλικακι ΜΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΩΛΕ?????? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #8 - Σελίδα 35 215994 ρε μπας και την δαγκωσε ο Διονυσακης την Δαναη? Shocked Shocked
Να μας πεις γιαυτες τις εξετασεις τι γινετε ε? Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις