Εντάξει, ειναι γεγονος!!Διαβασα(αντεξα
!!)καπου 10-12 σελιδες!!!Τι κανετε βρε μανουλες?? Βεβαια, ειδα παλι πολλες απουσιες, μια μερα να χασει καποια κ βομβαρδιζεται απο πληροφοριες μετα!!
Τα δικα μας τα νεα ειναι οτι τελικα σιγουρευτηκα κ σας το ανακοινωνω, ο δικος μου εχει πλεον 20 δοντια
!!!Ναι ναι ναι!!Τα ειδα με τα ματια μου!!Καλη υπομονη σε ολα τα παιδακια μας μεχρι να τα βγαλουν!!
Και ξεκιναω οσα θυμαμαι:
Αλικακιον, να ζησετε με τον αντρουλη σου , να ειστε παντα ευτυχισμενοι, να μεγαλωσετε την οικογενεια σας οταν θελησετε κ , το καλυτερο για το τελος, να σε αντεχει οσο μπορει
!!Ποτε φευγετε για Κερκυρα, μαζευτεις δηλ πραγματα??Το ηξερα απο το φεις(Βιβή, για σενα το λεω που δεν πολυμπαινεις!)
Βιβη, βρηκες το σωστο κουμπι στο κλιματιστικο
??Καλα ξεπορτισματα, καλά μπεκρουλιασματα τωρα που θα λειπουν οι αντρες σου
!! Μπραβο του ομως που παιρνει τετοια ευθυνη, αξιος πες του!!Κι ας του σπαμε τα νευρα
!!
Μικρο Αλικακι, τι κανουν τα ζουζουνακια σου??
Γεωργια, περασαν οι αρρωστιες, αμαν ταλαιπωρια!!με γεια τα γυαλια σας κ με το καλο η ....τουρταρα σας!!
Και μια κ λεω για τουρτα, Τουρτιτσα, τι κανουν οι ζουζουνες??
Τιτικα, η κορη σου στο σταθμο??Δυστυχως ζητανε ακομα στο σταθμο λεφτα για υλικα!!ντροπη κατα τη γνωμη μου να ζητανε τοσα!!!Ας δωσει κ κατι ο καθε σταθμος, οχι να ζηταει απο τον απλο κοσμο 100 κ 150 ευρω για υλικα!!Η δικη σου ειναι μικρη, δεν παει προνηπιο, εκει οντως χρειαζονται περισσοτερα, αλλα κ παλι υπερβολικο το ποσο!!Αλλα ολοι τα ιδια σκ.... ειναι, εχω δουλεψει κ βλεπω τι γινεται
Σωτηρια, ο δικος σου??Γκομενιζει ακομα
??
Χαπι, Ανα, Ζουζουνιτσα κλπ , δεν σας ειδα σε αυτες τις σελιδες
??Πού ειστε ???
Ποια ξεχασα??Α! Ρια, με το καλο να μετακομισετε, πωπω πακετο τωρα καλοκαιριατικα!
Απο τωρα θα αρχισω να ψαχνω κ γω για γενεθλια, ας κανουμε ο,τι μπορουμε τωρα που προλαβαινουμε!
Δε θελω να σχολιασω εκλογες, ο Θεος Βοηθος
!!
Ελπιζω να μπαινω πιο τακτικα, την Πεμπτη σταματαω δουλεια, να τα λεμε κ πιο συχνα!Φιλια στα παιδακια σας!
Συγγνωμη για το σεντονι, αλλα ελειπα καιρο!!Οχι οτι αν δε λειπω δε γραφω τοσα
!