951 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Σαβ Ιουν 09, 2012 2:44 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
pao na stroso trapezi erxete o antroulis mou ta leme koritsia filakia kalo mesimeri.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
korina26 έγραψε:pao na stroso trapezi erxete o antroulis mou ta leme koritsia filakia kalo mesimeri.
phneloph έγραψε:ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 1300 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,50 ΕΥΡΩ ΚΑΤΗΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧςΡΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 100 Κ ΘΕΛΕΙ 700 ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ....ΚΑΤΣΕ ΡΕ...ΘΑ ΠΑΡΕΙ 150-200 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ 9???ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
Eirinomama έγραψε:Εμενα κοριτσια μου παιρνει 30 ευρω την επισκεψη,και στο τελος καπου 1200 και βλεπουμε απο οτι ειχε μιλησει με την μητερα μου.στο Μητερα ειναι 680 ευρω,ειτε κανω καισαρικη ειτε φυσιολογικα. συνολο δηλαδη ολα ειναι καπου στα 2000 ευρω.γιατρος επισκεψεις και νοσοκομειο.
παντως οι περισσοτεροι γιατροι που ακουω παιρνουν 50 ευρω.και φυσικα ολα αυτα και γεννες και επισκεψεις χωρις αποδειξεις!!!ουτε μια κοπελα δεν ακουσα να τις κοβουν αποδειξη.αυτα πως θα τα δικαιουλογησουν οι αντρες τους μετα?? εμενα προσωπικα δεν με απασχολει γιατι δεν κανω φορολογικη δηλωση μιας και ειμαι ανεργη και χωρις ενσημα. αλλα γενικοτερα νομιζω πως ειναι λιγο εκμεταλευση μερικοι.
kkkk έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Εμείς σήμερα είμαστε φουλ στις δουλειές! Βάφουμε το δωμάτιο του μικρού και τώρα κάναμε ένα διάλειμα για να φάμε και να ξεκουραστούμε λίγο. Δε θα τελειώσουμε σήμερα, αύριο θα ξεμπερδέψουμε. Θα γίνει όμως κούκλα!!!!!
Όσον αφορά αυτό που λέτε για τους γιατρούς και τις αποδείξεις, ο δικός μου παίρνει 50 ευρώ την επίσκεψη (καναδυό επισκέψεις βέβαια δε μας πήρε τίποτα) και στο τέλος 1200 μας είπε!!! ΌΛΑ βέβαια με αποδείξεις!!!! Ούτε καν ζήτησα απόδειξη από την πρώτη φορά, μου την έκοψε η γραμματέας του αμέσως μόλις την πλήρωσα! Αυτά για σήμερα! Θα επανέλθω αύριο και όταν τελειώσουμε με το καλό θα ανεβάσω και φωτός από το δωμάτιό μας να το δείτε!!!! Πάω για βάαααααψιμοοοοοοοοοο!!!!!!
kkkk έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Εμείς σήμερα είμαστε φουλ στις δουλειές! Βάφουμε το δωμάτιο του μικρού και τώρα κάναμε ένα διάλειμα για να φάμε και να ξεκουραστούμε λίγο. Δε θα τελειώσουμε σήμερα, αύριο θα ξεμπερδέψουμε. Θα γίνει όμως κούκλα!!!!!
Όσον αφορά αυτό που λέτε για τους γιατρούς και τις αποδείξεις, ο δικός μου παίρνει 50 ευρώ την επίσκεψη (καναδυό επισκέψεις βέβαια δε μας πήρε τίποτα) και στο τέλος 1200 μας είπε!!! ΌΛΑ βέβαια με αποδείξεις!!!! Ούτε καν ζήτησα απόδειξη από την πρώτη φορά, μου την έκοψε η γραμματέας του αμέσως μόλις την πλήρωσα! Αυτά για σήμερα! Θα επανέλθω αύριο και όταν τελειώσουμε με το καλό θα ανεβάσω και φωτός από το δωμάτιό μας να το δείτε!!!! Πάω για βάαααααψιμοοοοοοοοοο!!!!!!
Ναι Joan μου στανταρ,ρωτησα το λογιστηριο του Μητερα.τα καλυπτει ο εοππυ βεβαια δεν θα παρω το βοηθημα τκετου,αλλα και σε δημοσιο να γεννουσα παλι δεν θα το επαιρνα...joan_55 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Εμενα κοριτσια μου παιρνει 30 ευρω την επισκεψη,και στο τελος καπου 1200 και βλεπουμε απο οτι ειχε μιλησει με την μητερα μου.στο Μητερα ειναι 680 ευρω,ειτε κανω καισαρικη ειτε φυσιολογικα. συνολο δηλαδη ολα ειναι καπου στα 2000 ευρω.γιατρος επισκεψεις και νοσοκομειο.
παντως οι περισσοτεροι γιατροι που ακουω παιρνουν 50 ευρω.και φυσικα ολα αυτα και γεννες και επισκεψεις χωρις αποδειξεις!!!ουτε μια κοπελα δεν ακουσα να τις κοβουν αποδειξη.αυτα πως θα τα δικαιουλογησουν οι αντρες τους μετα?? εμενα προσωπικα δεν με απασχολει γιατι δεν κανω φορολογικη δηλωση μιας και ειμαι ανεργη και χωρις ενσημα. αλλα γενικοτερα νομιζω πως ειναι λιγο εκμεταλευση μερικοι.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ 680 ΕΙΤΕ ΦΤ ΕΙΤΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΡΕ ΕΙΡΗΝΑΚΙ?ΓΤ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΟΜΩΣ ΓΤ ΚΙΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!!!ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!
desT έγραψε:Καλημέρα Ιωάννα!
Υπέροχη η φωτό σου! Ποια σε φωνάζει σέξυ μάμα; Όποια είναι δίκιο έχει!!!!
Εμείς πήγαμε χθες θάλασσα και το διασκεδάζαμε. Τα παιδιά ειδικά το καταφχαριστήθηκαν. Εγώ κρύωνα λίγο και δε βούτηξα ενώ η θάλασσα ήταν αρκετά ζεστή. Μπορεί να πάμε και σήμερα αν και σήμερα από κάτω έχω τέτοιο πόνο που με το ζόρι περπατώ.
Η γυναικολόγος μου μου ακύρωσε το ραντεβού της Πέμπτης και μου το έβαλε τρίτη. Άντε να δούμε τι θα μου πει.
Αισθάνομαι ότι μέχρι την Τρίτη δε θα μπορώ να περπατήσω έτσι όπως πάω.
desT έγραψε:Μια από τα ίδια Ιωάννα. Για τα παιδιά πάμε θάλασσα. Βέβαια εμείς σήμερα λέμε να πάμε στο εξοχικό να φάμε εκεί το μεσημέρι, να ξαπλώσουμε και το απόγευμα να πάμε προς τη θάλασσα. Είπαμε να πάρουμε και τη μαμά μου σήμερα γιατί είναι μόνη της. Δεν το έχω αναφέρει αλλά ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Δόξα τω Θεό είναι καλά, απλά είχε μία ζαλάδα την Τετάρτη που προήλθε τελικά από πτώση των παλμών της καρδιάς και τον κρατήσανε μέσα για παρακολούθηση. Τον έχουν συνδέσει με ένα μηχάνημα και παρακολουθούν την καρδιά του πως λειτουργεί για να του αλλάξουν τα φάρμακα.
Στις 11 έχουμε μία βάφτιση και πρώτη φορά είμαι τόσο σφιγμένη που θα πάω σε βάφτιση. Πρόκειται για το κοριτσάκι μιας φίλης μου που πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννα. Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως σήμερα...
Ο πόνος μου από κάτω είναι μεγάλος σήμερα Ιωάννα. Μάλλον φταίει που έσερνα τον μικρό μου χτες. Ήμασταν σε ένα πάρτι και έκανε χαζομάρες και προσπαθούσα να τον βάλω στην καρέκλα του να κάτσει για να ηρεμήσει λίγο. Εκεί πρέπει να την πάτησα.
afroad έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Ιωάννα μου τέλεια φωτογραφία!
Μ'αρέσει που έχεις και ανασφάλεια!
Dest περαστικά στον πατέρα σου! Μακάρι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο άνθρωπος. Τις καλύτερες ευχές μου για ανάρρωση έχετε
Για την φίλη σου δεν τολμώ καν να το σχολιάσω. Ταράχτηκα και μόνο που το διάβασα.Κουράγιο στην οικογένειά της
Πηνελόπη το δόντι γιατί σε πονάει; Ούτε συγχρονισμένες να ήμασταν! Εμένα έσπασε λίγο στην άκρη και φυσικά θα θέλει σφράγισμα Τώρα είναι ανάγκη να συμβαίνουν όλα;
Επιτρέπονται τα σφραγίσματα στην εγκυμοσύνη; Έχει κάνει καμιά σας;
Θάλασσα δεν τολμάω να πάω κοριτσάκια μου! Φοβάμαι ότι θα με μπερδέψουν με φώκια που ξέβρασε το κύμα και άιντε να πείσω τη Greenpeace να με ελευθερώσει μετά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης