Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:Κι εγώ τα αποτελέσματα της Β επιπέδου περιμένω,για να αρχίσω ετοιμασίες και διάφορα.Κατά τον Ιούλη λέμε να βάψουμε το δωμάτιο,και μάλλον στα αυτοκόλλητα θα καταλήξουμε κι εμείς,γιατι αφενός είναι πιο οικονομική λύση και αφετέρου δεν είναι κ τόσο δραστική παρέμβαση στον τοίχο,οπότε εύκολα το αλλάζεις..
Θέμα ακόμα δν έχω ψάξει να σας πω την αλήθεια..Περιμένω την εξέταση για να χαλαρώσω γαμώτη!

Πότε την κάνεις????

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Α!!!!!!!!!!Ωραία θα έχεις να ασχολήσε κιόλας!!!!Κ εμένα η αδερφή μου δασκάλα πιάνουν τα χέρια της και είχε ζωγραφίσει στη κόρη της μια νεραίδα καθιστή που τέντωνε το χέρι να πιάσει ένα αστέρι!!!Λες να τη χώσω να μου κάνει κανένα σχέδιο η τρελή???
Σοφάκο και αυτό με τις φωτογραφίες είναι τέλειο πολύ καλή ιδέα!!!!Κ το ζελεδογλυκό είναι πολύ καλή ιδέα............!!!!!!

Εννοείται πως θα τη χώσεις...στην κατάστασή σου δε θα μπορεί να σου αρνηθεί!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ θα τη χώσω καλά λες .....και θα μου κάνει ένα δωμάτιο μούρλιααααααααααααααααα!!!!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:
kat3r1na έγραψε:Κι εγώ τα αποτελέσματα της Β επιπέδου περιμένω,για να αρχίσω ετοιμασίες και διάφορα.Κατά τον Ιούλη λέμε να βάψουμε το δωμάτιο,και μάλλον στα αυτοκόλλητα θα καταλήξουμε κι εμείς,γιατι αφενός είναι πιο οικονομική λύση και αφετέρου δεν είναι κ τόσο δραστική παρέμβαση στον τοίχο,οπότε εύκολα το αλλάζεις..
Θέμα ακόμα δν έχω ψάξει να σας πω την αλήθεια..Περιμένω την εξέταση για να χαλαρώσω γαμώτη!

Πότε την κάνεις????

αργώ ακόμα δυστυχώς.. 12 Ιούνη.

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μμμμμ...σας αφήνω για τώρα!Κατέφθασε η μαμά με ταπεράκια που μυρίζουν...πάω να ανακαλύψω τι κρύβουν!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνάκο καλή μάσα Wink!!!!
Κατερινιώ πλησιάζει σώπαα σε 2 βδομάδες δεν είναι περίπου????

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Αθηνάκο καλή μάσα Wink!!!!
Κατερινιώ πλησιάζει σώπαα σε 2 βδομάδες δεν είναι περίπου????

εε κάπου εκεί,λίγο παραπάνω.Απλά τώρα με την ξάπλα θα περάσουν μάλλον πιο δύσκολα.Τί να γινειιιιιιιι,υπομονήηηηηη!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερααα...Χαιρομαι που ειστε ολες καλα.Και που μιλατε για τοσο ομορφα πραγματα(δωματια καροτσια κυλοτες).Εμεις ειχαμε μια επεισοδιακη μερα εχθες και σημερα εφτασε στο αποκορυφωμα της.Εχουμε μια οικοδομη(που ελπιζουμε να τελειωσει το 2045 Shocked )και εδω και 2 μηνες παλευω με εναν αλουμινα να μας βαλει μια πορτα στην κεντρικη εισοδο.Εχθες θα εχοταν 09,30 το πρωι και με πολλα τηλεφωνα και τα νευρα μου τσαταλια  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 654655 στις 20,00 το βραδυ μας ειπε οτι δεν θα ερθει τελικα.Και αμα δεν μπει η πορτα το δωματιο του παιδιου το εχουμε αποθηκη οποτε καμια προετοιμασια για το μωρο μεχρι στιγμης.Και μωλις πριν απο λιγο ηρθε ο μηχανικος για να μας δωσει τα χαρτια για κατι ημιυπαιθριους που θελουμε να μονιμοποιησουμε,η λυπητερη??? affraid 6400 ευρω.Καλη μας ορεξη!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου,νικη μου!!!!!!!!!!!!ε μεχρι το 2045 καλα ειναι!!!!!!!!!!!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ θα περάσουνε που θα πάνε οι άτιμες!!!!
Νικάκι καλησπέραααααααααααααα!!!!Εμείς βάλαμε προκάτ σπίτι από μπετό εννοείτε για αυτό το λόγο διότι είχα ακούσει από φίλους και γνωστούς οτι οικοδομή σου τρλωνε το μεδούλι οι τεχνίτες ένας ένας!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να ξαπλωσω μεχρι να ερθει ο αντρας του σπιτιου!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 417472

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Καλησπερααα...Χαιρομαι που ειστε ολες καλα.Και που μιλατε για τοσο ομορφα πραγματα(δωματια καροτσια κυλοτες).Εμεις ειχαμε μια επεισοδιακη μερα εχθες και σημερα εφτασε στο αποκορυφωμα της.Εχουμε μια οικοδομη(που ελπιζουμε να τελειωσει το 2045 Shocked )και εδω και 2 μηνες παλευω με εναν αλουμινα να μας βαλει μια πορτα στην κεντρικη εισοδο.Εχθες θα εχοταν 09,30 το πρωι και με πολλα τηλεφωνα και τα νευρα μου τσαταλια  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 654655 στις 20,00 το βραδυ μας ειπε οτι δεν θα ερθει τελικα.Και αμα δεν μπει η πορτα το δωματιο του παιδιου το εχουμε αποθηκη οποτε καμια προετοιμασια για το μωρο μεχρι στιγμης.Και μωλις πριν απο λιγο ηρθε ο μηχανικος για να μας δωσει τα χαρτια για κατι ημιυπαιθριους που θελουμε να μονιμοποιησουμε,η λυπητερη??? affraid 6400 ευρω.Καλη μας ορεξη!!!

Άστους παράνομους.Σκασίλα σου.Μόνο σε ενδεχόμενη μεταβίβαση η πώληση θα έχεις θέμα,αλλά σιγά τους νομιμοποιείς μετά.Τώρα έχεις γέννα να πληρώσεις!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την καλυτερη δουλεια εκανες Βικακυ....Αλι σε μας...

Κατερινακι παρανομους θα τους αφηναμε εαν δεν υπηρχαν οι καλοθελητες γειτονες-συγγενεις  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 654655 ....

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Την καλυτερη δουλεια εκανες Βικακυ....Αλι σε μας...

Κατερινακι παρανομους θα τους αφηναμε εαν δεν υπηρχαν οι καλοθελητες γειτονες-συγγενεις  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 654655 ....

Αχου τους μωρέ,τι καλοί άνθρωποι!!!!

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμείς σαν θέμα θα έχουμε τα αυτοκίνητα, σας είπα ήδη οτι παραγγείλαμε την κουκέτα μας που είναι πάανω κάτω αυτοκίνητα και θα ζωγραφίσουμε (εγώ η μαμά μου και ο άντρας μου) του τοίχους.
Πήγα σήμερα στον γιατρό και για εμάς δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής Very Happy
Ο μικρός μας άνοιξε τα ποδαράκια του και πέταξε μπροστά τη πουλάρα του! Laughing
Το σχόλιο του άντρα μου.. " δηλ δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κάνω τη κόρη ε?"
Λιώσαμε στα γέλια εγώ και ο γιατρός.. ούτε μισή του είπε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εγώ βέβαια πετάωωωω!!

Aurora

Aurora
Να και τα ντοκουμέντα!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aurora έγραψε:Να και τα ντοκουμέντα!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

AXAXAXAXAX!!!ΠΕΘΑΙΝΩ!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ω!!!!!!!!!!!Ρε μια τσουτσουνάραααααααααααα!!!!Στέλλα τέλεια φωτο πολυ συγκινήθηκαααααααααα!!!!!!
Αφεντικά και δούλοι γινίκαμε ένα!!!Κάνω το αφεντικό σήμερα και δεν σας προλαβαίνω είμαι μόνη στο μαγαζί.....και είμαι σε εγρήγορση έχει και λίγη δουλείτσα οπότες.....!!!!!!!!!!
Εμείς ρε Νίκη ευτυχώς στη γειτονιά που είμαστε δεν έχουμε τέτοια θέματα ...........είναι και γκέτο αδέρφια ΄δικάμου και του άντρα μου και κουμπάροι της κουνιάδας μου και είμαστε χαλαρά δενέχουμε τέτοια θέματα!!!!¨Ενα τετράγωνο πιο πέρα γίνεται χαμός βεβαία με δικαστήρια και εξώδικα για θέσεις πάρκινγκ..και καλά παρκάρουν έξω από τη πόρτα του σπιτιού τους στο δρόμο!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέλλα και εμένα τη κόρη ψάχνει ακόμη!!Αλλά δεν..............!!!!! μας το επιβεβαιώσανε και στη Β επιπέδου οπότες....πακέτο ο Μάκης!!!(του έλεγα για τη Σοφία που θα κάνει κοριτσάκι και μου λέει λες και εμάς να είναι κοριτσάκι?????χαχαχχαχαχαχαχα τελίως χαζός !!!!)

KLELIANNA

KLELIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
sofouli έγραψε:
KLELIANNA έγραψε:
sofouli έγραψε:καλα ρε δεν ειδατε τα παπουτσια της μπεμπας που εχω φωτο????????????????α ειστε για ξυλο![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τελεια ειναι θελω και εγω να παρω κατι στη μπεμπα μου αλλα θα το κανω την ημερα που θα παμε για την Β επιπεδου. ανυπομονώ!!!

περιμενε να βεβαιωθεις γιατι ανατροπες γινονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 215994

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 25 536304 καλα λες τοσα ακουμε τελευταια και ο δικος μου εκει ελπιζει:στα λαθη

marianthi_m

marianthi_m
Στέλλα τί ωραια φωτόοοοο
κοιτα τώρα εδώ που τα λέμε έχω γλυκαθεί πολύ με τον γιο μου και θέλω και άλλο αγόρι. Οπότε αν έχουμε ανατροπή ο μπαμπάς μας θα καταχαρεί .. και εγώ θα χαρώ δε με νοιάζει... απλά έχω τόσο καιρό στο μυαλό μου ότι είναι αγόρι..
αχ άντε έχω να το δω απο 30 απριλίου και θα πάω σε 2 εβδομάδες...

http://www.creativebeez.gr

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Βικυ εισαι απο τις τυχερες...Εμεις τι εχουμε τραβηξει δεν λεγεται!!!

Στελλα και εμεις εχουμε τα ιδια ντοκουμεντα.Τωρα βεβαια περιμενουμε και την β επιπεδου για να το επιβεβαιωσουμε...Ο δικος μου παλι θελει πολυ τον γιο...Αν και ενα μηνα τωρα λεει οτι μπορει να ειναι και κοριτσι!!!

lia1987

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλε τι ωραιες συζητησεις κανετε, δεν σας προλαβαινω. Μπηκα να σας πω ενα γεια και φευγω παλι παω σουπερ να παρω υλικα να κανω σοκολατενιο κεικ. Θα τα πουμε μετα... Φιλακια σε ολες.

joanna100883

joanna100883
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ????ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ!!ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ??ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ???ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ???

giotaki2

giotaki2
joanna100883 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ????ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ!!ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ??ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ???ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ???
Καλησπέρα joanna.. για την καμπύλη ζαχάρου από όσο ξέρω είναι πολύ σημαντική δείχνει την αντοχή σου στη γλυκόζη και νομίζω σχετίζεται με το διαβήτη κυήσεως και αν έχεις κάποιο θεματάκι ακολουθείς ειδική διατροφή, την κάνεις σε μικροβιολογικο εργαστήριο αργεί ακόμη κι εμένα ο γιατρός που τον ρώτησα είπε πως θα μου πει να την κάνω μετά την επόμενη φορά δηλαδή μετά τις 13 Ιουνίου.

Εγώ για τις ραγάδες βάζω από τον 4ο μήνα μία της elancyl από το φαρμακείο και ακόμη δεν έχω βγάλει κάτι είναι πολύ καλή, τώρα μου έγραψε και μία άλλη ο γιατρός και σκέφτομαι όταν μου τελειώσει να πάρω εκείνη.είπε ότι είναι πολύ καλή. αν θέλεις να κοιτάξω να σου πω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις