451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 3:21 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
γκρινιαρα έγραψε:εγω διαβαζα τα νεα σας...πολλα γραψατε καλε και δεν ελειψα ουτε μια ωρα...
εχω αρχισει και νυσταζω...μαλλον θα κανω νανακια σε λιγο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Πεμ Μάης 24, 2012 3:25 am, 1 φορά
maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:ήρθα πάλι....τι λέτε?
κάλως την!! πώς είσαι?? έχεις καμιά περίεργη επίσκεψη?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:εγω διαβαζα τα νεα σας...πολλα γραψατε καλε και δεν ελειψα ουτε μια ωρα...
ΝΥΣΤΑΞΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Ε? ΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ!!
Έχω μόνιμα ένα τετράδιο με ένα στυλο δίπλα μου και γράφω συνέχεια συνταγές!!! Λατρεύω τον Δρισκα στον σκαι κάθε απόγευμα!!! Είναι σούπερ!!!ioanna85 έγραψε:εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:ήρθα πάλι....τι λέτε?
τι εννοείς??
xaftounaki έγραψε:Έχω μόνιμα ένα τετράδιο με ένα στυλο δίπλα μου και γράφω συνέχεια συνταγές!!! Λατρεύω τον Δρισκα στον σκαι κάθε απόγευμα!!! Είναι σούπερ!!!ioanna85 έγραψε:εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:εγω διαβαζα τα νεα σας...πολλα γραψατε καλε και δεν ελειψα ουτε μια ωρα...
μα καλά πόσες χοριακές θα κάνεις ακόμα!! φφφφφ άντε όλα καλά πάνε κ θα πάνε μη το σκέφτεσαι να ξεκουράζεσαι κ απολαυσέ το!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:ήρθα πάλι....τι λέτε?
τι εννοείς??
καθυστέρηση δεν έχεις?
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:εγω διαβαζα τα νεα σας...πολλα γραψατε καλε και δεν ελειψα ουτε μια ωρα...
ΝΥΣΤΑΞΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Ε? ΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ!!
πες το κ έτσι!!! χιχι τι κάνει η συνονόματη μου??
evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:evi27 έγραψε:ήρθα πάλι....τι λέτε?
τι εννοείς??
καθυστέρηση δεν έχεις?
Μαράκι δεν με παρακολουθείς μου φαίνεται! είχα...αλλά τελικά ήρθε προχθές...
maryz-iraklio kritis έγραψε:έχετε όμως κ απευθύνομαι στις Σαλονικιές κάτι ουζερί πάνω πραγματική κόλαση αχ αχ
γκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
φωτιες που μου βαζει κι αυτη!!!
θελω μια μπυρα οσο τιποτ'αλλο...
evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:έχετε όμως κ απευθύνομαι στις Σαλονικιές κάτι ουζερί πάνω πραγματική κόλαση αχ αχ
ότι έχουμε,έχουμε!
ioanna85 έγραψε:καλε εσυ ασε την μπυρα κατω!
θα σας πω το κορυφαιο που ειπε χθες η πεθερα στον συζυξ:Πιες μπυρα παιδι μου, δεν παχαινει, βρωμη εχει!
ioanna85 έγραψε:evi27 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:έχετε όμως κ απευθύνομαι στις Σαλονικιές κάτι ουζερί πάνω πραγματική κόλαση αχ αχ
ότι έχουμε,έχουμε!
να δω ποτε θα ανεβω και τοτε καηκατε!!Θα τα φαω ολα η λιχουδιαρα!
γκρινιαρα έγραψε:ioanna85 έγραψε:εχει ουζομεζεδες η μενεγακη...
φωτιες που μου βαζει κι αυτη!!!
θελω μια μπυρα οσο τιποτ'αλλο...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης